Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 33

Aihe: Vapers Meet&Greet – kiertue 2016

 1. #1

  Vapers Meet&Greet – kiertue 2016

  Kuluvana vuonna 2016 Vapers Finland ry ei jää paikoilleen ihmettelemään maailman menoa ja odottamaan mitä uusi tupakkalaki tuo tullessaan vaan lähtee isolla kädellä viemään vapottelun ilosanomaa ympäri Suomea.
  Vuosi 2015 oli miittailun kulta-aikaa ja miittejä järjestettiin ympäri Suomenmaan varsin aktiivisesti ja kun vielä loppuvuodesta esiteltiin Vapottajat Meet And Greet minikiertue niin asiat loksahtivat paikoilleen:
  Saammeko esitellä: Vapers Meet And Greet – kiertue 2016 on täällä!
  Tapahtumista Mikkeli ja Tampere ovat kiertueen päätapahtumia, se ei kuitenkaan tarkoita ettei kaikkiin miitteihin panostettaisi 100% intensiteetillä!

  Mukana tapahtumissa on tietenkin tavarakauppiaita, joiden pöydiltä voitte lunastaa kohtuullista korvausta vastaan uusimmat tuoteuutuudet. Nestekauppiaita, jotka myös tarjoavat nesteidensä maistelumahdollisuuksia päätöksenteon helpottamiseksi sekä tarjoavat miittihinnoin omia herkkunesteitäsi. Sekä mahdollisuuksien mukaan Suomi-modien tekijöitä, joiden pöydillä pystyt hypistelemään uusimpia Hi-End modeja.
  Jokaisessa tapahtumassa on tietenkin perinteiset arvonnat sekä höyrypilviskabat ja uutuutena Vapers Finland ry esittelee kiertuepassin: Kerää leimat kaikista tapahtumista ja sinut palkitaan ruhtinaallisesti päätöstapahtumassa Tampereella! Lisätietoja kiertuepassista löydät sivuiltamme tai facebookista
  Aikataulut, paikkakunnat ja tapahtumien aktiviteetit löydät parhaiten joko Vapers.fi sivuston tapahtumakalenterista taikka sitten Facebookista www.facebook.com/VapersMeetAndGreet

   
   
 2. #2
  Ohjelmainfo

  Vapers Meet & Greet – Kiertuepassi


  Vapers Meet & Greet -kiertue kattaa 6 eri kaupunkia, joten haastamme sinut käymään jokaisessa miitissä! Kiertue alkaa lauantaina 23.1.2016 klo 14 Lahden Club Chicagosta ja päättyy marraskuussa Tampereen pikkujouluihin. Lahdesta ja Mikkelistä on saatavilla kiertuepasseja, johon laitetaan oma nimi sekä pyydetään yhdistyksen pisteeltä leima. Passi kannattaa pitää mukana joka tapahtumassa ja muistaa leimata se, sillä palkitsemme ahkerimmat reissaajat! Mitä enemmän passissa on leimoja, sitä mahtavammat palkinnot on luvassa. Neljästä leimasta ansaitset jo pienen yllätyksen.
  Tiedämme myös, että passi voi hukkua vuoden aikana, joten on myös toinen tapa ansaita merkki käynnistä: Ota valokuva itsestäsi yhdistyksen pisteellä jonkun yhdistyksen jäsenen kanssa ja postaa kuva kyseisen tapahtuman facebook sivuille. Tämä kuva toimii leimanasi ja vuoden lopussa yllätys voi odottaa sinua…

  Mister & Miss Höyry

  Kokeillaan jotain perinteistä poikkeavaa ja kruunataan joka miitissä Mister Höyry sekä Miss Höyry. Kyseessä on siis eräänlainen kauneuskilpailu, johon voi osallistua kuka tahansa. Osallistuminen tapahtuu siten, että ilmoittaudut yhdistyksen pöydän luona, jossa sinulta otetaan nimi ja kameralla kuva. Raati valitsee kuvien perusteella 5 miestä ja 5 naista, jotka kutsutaan lavalle finaalia varten. Finaalissa valitaan voittajat, jotka kruunataan palkintojen kera.

  Höyrypilvikilpailu sponsored by Puffila.com

  Nimikin sen kertoo, kaikille tuttu klassikkokilpailu höyrytapahtumista. Kilpailussa on 2 eri sarjaa: Max 100W ja Mekaaniset. (Päätapahtumissa myös unlimited)

  • Voittajaksi kruunataan se, joka puhaltaa näyttävimmän cumuluspilven. Voittaja ratkaistaan tuomariston äänin.
  • Kilpailijat kilpailevat omilla laitteillaan, nesteiden osalta järjestäjät voivat mahdollisesti määrätä kilpailussa käytettävät nesteet
  • Atona saa käyttää mitä ikinä haluaa, paitsi turbon käyttö on sallittu vain ja ainoastaan unlimited sarjassa.
  • Max 100W sarjassa nimen mukaisesti modin tulee olla max 100W, joka tarkistetaan ja mekaanisten sarjassa modin tulee olla yhdellä tai kahdella 18650-akulla toimiva mekaaninen.
  • Näytöstyylisessä unlimited sarjassa, joka käydään vain Mikkelissä ja Tampereella, saa osallistua ihan millä modilla ikinä haluaa ja uskaltaa; mitään rajoituksia ei ole.
  • Jokainen kilpailija huolehtii itse laitteensa turvallisuudesta. Eli käyttäkää turvallisia akkuja ja tarpeeksi turvallisia vastuslukemia. Yhdistys ei vastaa, jos kilpailijalle tapahtuu jotain.


  VapeTrick

  VapeTrick suoritetaan jatkuvana, joten jos osaat jonkun höyrytempun, tule vetämään jotain yhdistyksen väestä hihasta, joka videoi tekemäsi tempun. Videot näytetään loppuillasta näytöltä, jolloin valitaan yleisön ja tuomareiden yhteisvoimin voittaja

  Avoin mikki

  Onko sinulla jotain jota haluaisit kertoa yleisölle? Haluatko kertoa esimerkiksi miten aloitit höyryttelystä tai puhua jostain ihan muusta? Haluatko esittää meille jotain? Tule nykimään jotakuta yhdistyksen väestä hihasta ja lava on sinun.
  .
  Kirpparipöytä

  Joka tapahtumasta löytyy valvottu pöytä, johon voit jättää esimerkiksi modisi myytäväksi. Myytävän tuotteen viereen jätät vain lapun, jossa kerrot, mikä tuote on kyseessä hinnan kera ja lapun toiselle puolelle piiloon oman nimesi. Miitistä riippuen joko joku järjestäjistä rahastaa tuotteen tai sitten sinut kuulutetaan kirpparipöydän luokse, jotta voitte suoraan hoitaa kaupat loppuun.

  Akkunarikka

  Höyrymiiteissä tulee höyryteltyä ja joskus akut voivat loppua ja modi pimentyä eikä vaihtoakkuja löydy. Tämän vuoksi pyrimme järjestämään joka miittiin akkunarikan, jossa voit ladata modisi ja akkusi.

  Medianurkka

  Tubettajille ja muille kuvaajille on tarjolla osassa miiteistä, esimerkiksi Mikkelissä, oma rauhallinen nurkkaus jossa voi käydä videoimassa ja haastattelemassa ihmisiä. Kamera pitää olla oma, mutta paikan tarjoamme me

   
   
 3. #3
  Vapers Meet And Greet: Lahti Club Chicago

  tammikuu 23 @ 14:00 - 20:00


  Vapers Meet and Greet 2016 kiertueen ensimmäinen etappi näkee päivänvalon Lahdessa Club Chicagossa 23.1.2016 kello 14:00 alkaen.
  Luvassa on tuttuun tapaan arvontoja ja ainakin Höyrypilvi skabat.

  Aikataulu:

  14 Ovet avataan
  15 Tervetulopuhe
  17 Mister & Miss Höyry
  18 Höyrypilvikisa
  19 Arvonta
  20 Tapahtuma päättyy

  Kirpparipöytä yhdistyksen pöydän luona

  Myyntipöytiä pitämässä:
  Vape-reseptit - Höyryttelijän asialla
  Höyrykeisari – Höyrykeisarin nesteet
  Stadin Höyry – Laitteita laidasta laitaan
  The House of Vapors – Nesteitä ja laitteita (Mad Rhinon porukka esittäytyy uuden kauppansa kanssa)
  HappyJuice -
  Sähköhöyrykkeet, nesteet ja tarvikkeet!
  TopVape - Laitteet ja nesteet laidasta laitaan
  Viimeksi muokannut VapersFinland; 21.01.16 kello 20:26.

   
   
 4. #4
  Vapers Meet And Greet: Mikkeli Night Club Kellari

  maaliskuu 12 @ 15:00 - 21:00


  Mikkeli Höyryää saa jatkoa, tällä kertaa Vapers Finland Ry ja Vapottajat Mikkeli lyö viisaat päänsä yhteen ja yhteistyössä järjestävät huikean spektaakkelin 12.3.2016 yökerho Kellarissa.
  Mikkeli höyryää onkin Vapers Meet And Greet kiertueen toinen päätapahtumista ja vuoden 2015 tavoin tulee olemaan puheenaiheena vapottajapiireissä vielä pitkään maaliskuun jälkeenkin, tosin tälläkertaa ainakin tupalasti kovemmalla mentaliteetilla!
  Lisäinfot ja skabat julkaistaan lähempänä tapahtumaa sivustolla.


   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2015
  Viestit
  211
  a.) Kohtuu rajoittunut kuva suomesta
  b.) Aika lastentarha tasoista ohjelmaa
  c.) Vapottelusta ei tule never ever mainstreemia, jos touhu on näin sisäsiittoista puuhastelua.

  Pitäkää ne miittinne vaikka siellä eduskunnan portailla mielenosoituksen merkeissä, pääsisitte edes lehteen ja saisitte ainakin teoriassa jotain aikaiseksi.

   
   
 6. #6
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,801
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Puffer Näytä viesti
  a.) Kohtuu rajoittunut kuva suomesta
  b.) Aika lastentarha tasoista ohjelmaa
  c.) Vapottelusta ei tule never ever mainstreemia, jos touhu on näin sisäsiittoista puuhastelua.
  a.) ????
  b.) Mitä pitäs olla?
  c.) Tolla asenteella?
  Onko joku KUSSU sun muroihin?
  Siis ihan tosissaanko oot
  Jaksuhaleja vaan, koita kestää. Kyllä se aurinko vielä risukasaankin paistaa
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2015
  Viestit
  211
  Lainaus Alkuperäinen postaaja jasso Näytä viesti
  a.) ????
  b.) Mitä pitäs olla?
  c.) Tolla asenteella?
  Onko joku KUSSU sun muroihin?
  Siis ihan tosissaanko oot
  Jaksuhaleja vaan, koita kestää. Kyllä se aurinko vielä risukasaankin paistaa
  Ei nämä muka hauskat illanistujaiset joissa sidosryhmän jäsenet a.k.a runkkurinki puffaa väkinäisesti tuotteitaan, ainakaan höyryttelyn asiaa eteenpäin vie. Asiasta ulkona olevat ihmiset, joita valtaosa suomenkin kansasta on, ei saletisti näe tuommoisia höyrypilvipelleilyjä kuin korkeintaan huvittavana puuhasteluna, vähän niinkuin lapset puhaltelisi saippuakuplia. Todella vakavasti otettava vaihtoehto Nicoretelle ja muille korvaustuotteille tai sitten sille vanhalle kunnon röökille

  Mut tosiaan tuo suomen kiertue kattaa aika nihkeästi pienen pieraisun etelä-suomea, vaikka eipä sillä kyl ole mitään merkitystäkään, kuten ei ole näilläkään höyrymiiteillä.

   
   
 8. #8
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Olen täysin samaa mieltä. Vapers voisi käyttää aikansa ja rahansa huomattavasti fiksumminkin.

   
   
 9. #9
  Höyrykone tuittu's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Uleåborg
  Viestit
  11,238
  Tottahan se on että tässä vaiheessa kannattaisi EHKÄ suunnata energia ja resurssit johonkin muualle.

  Ja oikeesti joku Mister & Miss Höyry kisa, eikö Vapottajissa jo saa hetkensä nämä huomionkipeät MINÄminäMINÄmää mölyapinat ja huomiohannut/hannat, ja koska meno on kuin Vatipäissä niin ei kai sinne ne edes viitsi ne mennä jotka ei kestä lukea edes noita facen paskaryhmiä ilman otsasuonen pullistumista.

   
   
 10. #10
  Höyryttelijä LeChef's Avatar

  Liittynyt
  08/2014
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  36
  Ihmetyttää tuollainen asenne ylipäätään koska eikö tässä olla tuomassa höyryttelyn ilosanomaa useammalle paikkakunnalle ja puhaltamassa yhteen hiileen ja samalla saataisiin aktivoitua useammalta paikkakunnalta porukkaa mukaan. Kuppikuntaista kommentointia sanon minä.


  Mikkeli Höyryää 2015/16

   
   
 11. #11
  Höyrykone _S_'s Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Satakunta
  Viestit
  10,375
  Lainaus Alkuperäinen postaaja ktdd Näytä viesti
  Olen täysin samaa mieltä. Vapers voisi käyttää aikansa ja rahansa huomattavasti fiksumminkin.
  Jep
  Nythän kummiskin eletään sitä aikaa jolloin pitäisi aikaa laittaa VAIN tulevaisuuden turvaamiseen
  No kansa päättää huvinsa

   
   
 12. #12
  Höyrykone tuittu's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Uleåborg
  Viestit
  11,238
  Lainaus Alkuperäinen postaaja LeChef Näytä viesti
  Ihmetyttää tuollainen asenne ylipäätään koska eikö tässä olla tuomassa höyryttelyn ilosanomaa useammalle paikkakunnalle ja puhaltamassa yhteen hiileen ja samalla saataisiin aktivoitua useammalta paikkakunnalta porukkaa mukaan. Kuppikuntaista kommentointia sanon minä.
  Kannattaisi keskittyä ensin niihin höyryttelyn tulevaisuuden kannalta elintärkeisiin asioihin, koska todennäköisesti ilosanomaa mitä jakaa ei enää ole Hämeenlinnan, Vaasan ja Tampereen miitteihin.

   
   
 13. #13
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Ei kuitenkaan infopistettä uteliaille ei-höyryttelijöille?
  Hitusen nimittäin mietin miten mahdolliset lehdistön edustajat näkevät tapahtuman..
  Simppeli kysymys, saarnataanko tässä jo valmiiksi "uskossa" oleville vai houkutellaanko mahdollisesti uusia jäseniä laumaan ja avarretaan median uutisointien hämmentämien tavisten näkemyksiä?
  KGO & Twist

   
   
 14. #14
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,076
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Troll from behind Näytä viesti
  Ei kuitenkaan infopistettä uteliaille ei-höyryttelijöille?
  Hitusen nimittäin mietin miten mahdolliset lehdistön edustajat näkevät tapahtuman..
  Simppeli kysymys, saarnataanko tässä jo valmiiksi "uskossa" oleville vai houkutellaanko mahdollisesti uusia jäseniä laumaan ja avarretaan median uutisointien hämmentämien tavisten näkemyksiä?
  Just noita samoja juttuja itse olen mietiskellyt... Voisin kuvitella, että jos minä ummikkona eksyisin tuollaiseen miittiin, niin voi olla et niiden julmettujen höyrypilvien jälkeen saattaisi tulla mieleen et ehkä ei ole mun juttu tuo höyryttely

  Joku infopiste missä esiteltäis hieman maltillisimpia höyrylaitteita vois olla ihan paikallaan, vaikka tuskin noihin miitteihin ummikkoja eksyy.... Äh, en mä tiä ????

   
   
 15. #15
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Vaasa
  Viestit
  97
  Ompa taas ihme vi**n purnaamista asiasta. Pakkosyötetty pulla maistuu AINA pahalle.
  Yleensä jos meinaa höyryttelyyn siirtyä, niin 95% joku lähipiiristä höyryttelee ja jos asiasta on kiinnostunut niin silloin normi ihminen etsii tietoa (mutta idioottejakin löytyy), oli sitten foorumi mikä tahansa (esavuke, pakkis, suoli24, face, jne, jne foorumit/palstat). Infopiste on ihan jees idea, mutta kuka senkin sit hoitaa? Suurin osa kuitenin käy duunissa ja varmaankin suurimmalla osalla ei oo kiinnostusta/jaksamista mennä tekeen tuota infotyötä, vaikka olis kuinka vankkumaton kannatus sähkishommiin. Vapaaehtoistyöllä varmaan onnistuis (saa nstaa käsiä ylös!!!). Yksi toimintamalli tuohon "info" juttuun olis että pitäs "kutsut" tyyliin Tupperware ja partylite yms. Perusperiaate olis sama, paitsi asia olis sähköröökistä. Sais kokeilla eri settejä, maistella eri makuja(makujen niksasisällöstä en ota kantaa) ja lopuks tehä tilaus, ei sen vaikeampaa.....
  Ja sitten nuo paikkakunnat noissa vapers M&G hommissa. Itse olen vaasasta ja vaikka vaasa ei olis ollu listalla, niin olisin mennyt jos olis muualla. olisi sitten ollut s-joki, jyväskylä tai joki muu tässä "lähellä" ja tampereelle on joka tapauksessa tarkoitus mennä vuoden lopussa kuitenkin.
  Ja sitten tää homma että joittenkin mielestä pitäs mennä paljon radikaalimmalla otteella tän höyryttelyn esiin tuomisella, esim. se eduskuntatalon rappusille porukalla höyrytteleen panderollien kanssa ja muuta siihen suuntaan. Eikö ensin kannattaisi asia tuoda esille silleen sivistyneemmällä tavalla? Kuinka monta tollasta "mini-mielenosoitusta" on tuottanu tulosta?? Jos asia ei mene perille ja tuota "haluttua" tulosta, niin sitten voidaan miettiä radikaalimpia keinoja. En usko kuitenkaan että Vaper ry kuitenkaan peukalo perseessä istu ja toivo että kaikki meni hyvin... Siellä on kuitenkin tälle vuoden alku puoliskolle kuitenkin paljon/monta asiaa joilla saadaan vaikutettua asiaan hyvällä/byrokraattisella tavalla ja suurin osa teistä "heittereistä" kuitenkaan tiedä mitään niistä asioista (kuten en minäkään).
  Jos lehdistö etsii negatiivista höyryttelystä, niin sen ihan varmasti kanssa löytää. Mutta jos lehdistö taas etsii positiivista höyryttelystä, niin senkin ne löytää. Kaikki riippuu siitä mitä etsii....
  Ei sitä vitun Roomaakaan rakennettu päivässä.
  Viimeksi muokannut FlatLander; 20.01.16 kello 00:38.

   
   
 16. #16
  Höyrykone tuittu's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Uleåborg
  Viestit
  11,238
  Lainaus Alkuperäinen postaaja FlatLander Näytä viesti
  Ei sitä vitun Roomaakaan rakennettu päivässä.
  Ei niin, mutta kun 20.5 tulee laki voimaan niin onhan tässä jopa 4kk aikaa rakentaa mitä vaan.

  Edit. "Heittereistä"...

   
   
 17. #17
  Smoked_Vaping
  Vieras
  Joo mut katos nyt ei jäädäkkään paikoilleen ihmettelemään maailman menoa, vaan mennään bar kellariin -kaljalle. Sielhä o muitten lisäks forkalt se ake make pera ja mäsä.


  Ei vaan onhan se kiva, että on tapahtumia, mutta kyllä itsekin odottaisin budjetille vähän päräyttävämpää käyttöä. Vielä olisi aikaa nostaa aihe kunnolla esiin, eikä se oikein kellaripubeista käsin tai youtube streameissa uhoamalla onnistu. Aiemmat julkisuuteen ”päässeet” kuvamateriaalit höyrymiiteistä ovat sitä paitsi antaneet touhusta aivan vammaisen kuvan(Lippispäässä pölläytetyt cumulukset harmaassa baarissa kun eivät v-ä-l-t-t-ä-m-ä-t-t-ä anna suurelle yleisölle ihan sitä positiivisinta kuvaa koko touhusta). Tosin en halua lannistaa kiertuejärjestäjiä. Nykyisten höyryttelijöiden aktivointi on hyvä juttu. Vielä parempi tietysti olisi, jos saavutetulle aktiivisuudelle on jo tiedossa keväämmällä parempaa käyttöä. Vai höyrytelläänkö vaan? Tosin tuskimpa yhdistyksellä kaikki aika muutaman ohjelmanumeron ja baarivarauksen tekemiseen on mennyt.  Kovasti kokonaisuutena nyt vaan kuitenkin vaikuttaa siltä, että tulevaisuuden ”turvaaminen” on enemmänkin menetetty peli. Voisihan panostusta ainakin yrittää lisätä siihen, että kiristyksien toteutuessa päättäjät edes näyttäisivät muidenkin kuin höyryttelijöiden silmissä idiooteilta. Tässäkin ketjussa on kaiken nähneitä karto, boge yms- old school miehiä/naisia, joille kaavaillut uudistukset eivät tule yllätyksenä. Mihin te laittaisitte panoksia? Jotain tarttis varmaan tehrä, mutta mitä?


  Infopiste? Tottakai pitää olla infopiste. Paikalle valuvat kauppiaat voinevat hoitaa tuon, niin ei budjettikaan veny. Mielenosoitus? Miksei. Tosin kuvittelen jo mielessäni eduskuntatalon edessä ne 3 ihmistä wickkaavalla nenällä ja kuivalla pumpulilla näyttämässä typeryksiltä valjun lakanan kanssa. Voin olla väärässäkin. Mitä muuta? Yhteyttä nuorempaan Herliiniin, joka on ilmeisesti höyryttelymyönteinen(Tosin lienee kameli-miehiä, mutta kuitenkin. Paavo unoha ne pirtelöt hetkeksi ja äkkiä kehittelemään Camel tupakkamaku voiteluksi)?Myisikö hänen lehti paremmin jos siellä olisi sopivan provosoiva juttu höyryttelystä? Miksei..tai sitten ei. Saattaisihan siitä tulla ainakin vähän vaihtoehtoista uutisointia totuttuun nähden. Ainahan yrittää voi. No miettikää muutkin jotain. Vai valiteltasko vaan? Toisaalta ei sekään väärin ole ja onhan se pirun mukavaa aina silloin tällöin. Turhaa ehkä kylläkin.

  E. Ei ***** tota tavutusta
  Viimeksi muokannut Smoked_Vaping; 20.01.16 kello 09:19.

   
   
 18. #18
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  En mä tajua mitä tuolla kitistään. Ei se keltään ole pois jo miitti järjestetään, paitsi niiden kohdalla jotka sitten purkavat harmistustaan täällä...mutta heidän mielestähän tämä miitti on alaikäisten "kellä on pisin drip tip ja suuren pilven saa tehtyä eli ovat tätä viisaampaa kansaa joka hiljaa mutisee tervaisiin sormiin jotain maailmaa parantava.

  Valitaan satunnaisesti 20 ihmistä, annetaan heidän muodostaa ryhmät ja ryhmät pitävät jonkun improesityksen ja kaikki taputtaa ja taputusten jälkeen ryhmien sisällä mutistaan miten paska toikin ryhmä oli ja eihän toi osaa ees vapeilla ja hei näittekö sen modin!!! siis se oli niin 60-lukua.

  Tämä thread on ilmeisesti tarkoitettu infoamaan tulevista miiteistä ja halukkaillehan tämä on hyvä kanava saada samalla infoa tulevalle. Te, joita tämä ei kiinnota pätkääkään, niin eikö teillä ole muuta tekemistä koneen ääressä kun vinkua omaa mielipahaa siitä, kun kukaan ei leiki teidän kansa. Vapeilu on enemmän sosiaalinen tapa kuin tupakointi. En koskaan kuullut: Vitsi tässä punaisessa marlborossa on toi virtaviivaisesti rakentunut filtteri ja toi sineti filsun ja paperin välissä on ihan selkeesti paperiliimaa eikä epoxia..ei ei sitten yhtän kestä sadetta. Modit, tankit ja maut uudituu, tätä uudistumista röökialalla ei ole tapahtunut sitten Marco Polon retkien.

  Off topikkina voi tietenki mainita piippumiitit, koka siinä välineet ja lukuiat piipputupakat pelaa suurta roolia.

  Jos siis tekee mieli vinkua, Henry Wintersmanit huuleen ja puolentunnin non-top mtl imuttelun jälkeen vinkuu...hengitys.

   
   
 19. #19
  Höyrykone tuittu's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Uleåborg
  Viestit
  11,238
  Minä sain jo sanottua mitä oli sydämen päällä, eli jatkakaa... Ja on sitä tullut itsekkin miitteiltyä ja tavattua uusia mukavia höyryttelijöitä sitä myötä.

  PS. Vihaan sanaa "vapottaa", saati sitten uudempaa termiä "vapEttaa", tosin sitä vihaa kuulemma monet jopa niistä vapOttavistakin... Heh heh. Tietää aina onko aktiivinen forkalla vai facessa siitä mitä termiä käyttää, täällä kun puhutaan sivistyneesti höyryttelystä...

   
   
 20. #20
  PoliisiGuru Rotax's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  2,856
  Tapahtumiin liittymätön keskustelu on siirretty yhdistyksen omaan ketjuun. Jatkossa tässä ketjussa keskustellaan tapahtumista ja yhdistyksen asioista sen omassa ketjussa

  :wq

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Sosiaaliset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •