Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 52

Aihe: Athena eNVy22

 1. #1
  Höyrypää

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  492

  Athena eNVy22

  DSC_0073-01.jpg
  Nonii kokemuksia tästä tänne.

  http://www.athenaecig.com/product-detail-312.html

  Brand: ATHENA
  Watts: 5-75w
  Work Voltage: 0.0V-6.7V
  Reistant Fit: Regular 0.1 - 4.0 ohm/TC 0.05-0.5ohm
  Charge: Micro 5pin 1A usb charge port
  Battery: 3200mA
  Screen: OLED screen
  Special Feature: all in box mod,match atomizer less 22mm
  Contact Pin: Spring Loaded 510 Contact Pin
  Color: Silver,black,brown

  Itse en tästä vielä osaa sanoa mitään kun laite on vasta tulossa.
  Todella mielenkiintoseltä tää vaikuttaa

  Ens tuntumalta laite tuntuu ihan kohtalaisen jämäkältä ja ok laadukkaalta vaikka napit hieman kalkattaa muttei kuitenkaan ole aivan toivottomat.
  Tuo alempi iso rööri sais kyllä olla umpinainen mutta äkkiäpä tuohonki tottu ettei tule peitettyä ilmareikiä.
  Huomasin myös että laite ei mene sinne 75w mikäli setuppi ei sitä mahdollista. Ensimmäinen ato stoppas 45w jonkajälkeen hetken ihmettelin että eikös tästä enempää tehoa saakkaan. Toisella atolla eri setupilla sitte mentiinki jo 65w asti.
  Ja tämä 1w askelin säätyvä systeemi on ihan kiva loppuenlopuksi kun säätäminen tapahtuu näin kohtalaisen nopeasti ja yleensä muillaki laitteilla asetetut tehot on tasalukuja.
  Akku kestää minun käytöllä hyvin ja varmasti vielä paraneeki muutaman lataussyklin jälkeen.
  Vaikka venemies tästä modista sanoo ettei tähän 22mm isompaa laitetta mene niin kyllä minä ainakin sain tähän hyvin istumaan ilman ongelmia Taifun GT jotka on 23mm.
  Eikä muuten ole hassumman näkönen vaikka tuonne rööriin pukkaa pidemmänkin aton.

  Kaikinpuolin hyvä hintalaatusuhde.
  Uskallan tätä hyvin suositella mikäli tän tyyppistä modia mieli tekee.

  Nämä on n. 1,5 päivän kokemus ja hyvältä tämä vielä toistaseksi tuntuu.


  Viimeksi muokannut f4kiiri; 03.12.15 kello 19:51. Syy: Päivitystä

   
   
 2. #2
  Höyrykone M.Kane's Avatar

  Liittynyt
  04/2015
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  1,755
  Tuota käytettävyyttä/käyttömukavuutta mietin että mitenköhän kun tuossa on tuo 510 liittimen taso on aivan auki, meinaan eksyykö sormet helposti peittämään tankin ilma-aukkoja ? Kämmentä vasten pidettynä nyt ainakin. Itsekään en ko.modia omista, ja olen edellämainitusta "syystä" jättänyt toistaiseksi hankkimatta tämän kaltaisella rakenteella olevat laitteet. Tai no tottuuhan siihen sormien asetteluun mutta kuitenkin.. pistähän tarinaa kun saat laitteen.

   
   
 3. #3
  Tämä oli itsellä yhtenä vaihtoehtona, tosin beyondvapen versiona, joka on mielestäni paremman näköinen(koko musta). Mutta varastot oli loppu, nyt näkyy taas tulevan 5.pvä stockkiin

  grimmgreenin viimeisessä blogissa näkyy olevan mukana ja vapefest irkku matkavlogissa myös

   
   
 4. #4
  Höyrypää

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Gihttel
  Viestit
  870
  Tuossa mustassa on ilmeisesti myös piiri päivitetty, ainaki watit liikkuu 0.1 välein, naturevapen versiossa watin välein, ei silti atolukitusta.

   
   
 5. #5
  Höyrykone Niksi's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Satunnainen
  Viestit
  1,047
  Alko kiinnostaa tää laite.. Noi vissiin on ihan identtiset vehkeet beyondvapen kanssa? Molempia tuntuu saavan briteistä 50 punnan hintaan.
  Jollain täällä oli ainakin athena käytössä, niin jos kokemuksia akun kestosta ja yleisestä käytettävyydestä kehtais jakaa?

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari tupukka's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Alavus, Etelä-Pohjanmaa
  Viestit
  185
  Hep, täältä löytyy tilasin jokin aika sitten paattikauppiaan puljusta ruskean värisenä(kuvaketjusta löytyy kuva). Jotain ranskalaisilla viivoilla:

  -tehon säädölle ja sitä kautta ei tietenkään lämmölle lukitusta, ei ole toki käynyt varmaan kuin kerran niinpän, että tehot on wattipuolella tipahtanut 5 wattiin, kun on vahingossa painanut namiskuukkelia.

  -lämpösäätöpuolella ei ohmilukkoa, tämänkin kanssa on pärjätty. toki huomaa pitempään höyrytellessä että lukitus puuttuu, mutta ei ole(ainakaan vielä)tullut dryhittejä.

  -toi aton "suojakehikko" on ainakin meikäläisellä just sen 22mm, eli lemot ei mahdu, mutta en ole päättänyt muokata, onhan niitä muitakin tankkeja lisäksi varmasti enempi tekemistä tuon muokkauksen kanssa, kuin mitä aikoinaan, kun piti vihreän vtr:n rinkulaa porailla

  -akkukestoa pidän kyllä hyvänä, pääasiassa käyttänyt mister510:ä nikkelillä ja STEAMeria kanthaalilla. Jälkimmäisen kanssa ongelmana tankin pituus, mutta löytyi kätköstä vielä aikanaan puffilta tilattu 510-510 liitin, millä asian sai korjattua

  -ei ole tullut testattua, mutta jossain sanottiin, ettei voi käyttää latauksen aikana

  Siinä jotain, toivottavasti muiltakin tulee kokemuksia viimein kun katsoin, niin arizonalta oli ainakin loppu, josko joku muukin foorumilainen olisi tilannut.

  Pistetään vielä loppuun emmerdale-toddin video, minkä perusteella itse tilasin https://www.youtube.com/watch?v=jA3AnDAyRcY
  Käyttökombot:
  G-tube Titaani/510Mister
  Noisy Cricket II-25/Troll 25 Rda
  Odin Mini DNA75C/Dvarw FL DL
  Odin Mini 100/Kumo Rdta
  Ehpro 101/Dvarw 16 Mtl Rta
  Päivittyy vähän väliä

   
   
 7. #7
  toi beyondvapen versio on kyl todella siisti. Jos tota jostain euroopasta alkaa saamaan ni pitää tosissaan harkita tilaamista.

   
   
 8. #8
  Höyrypää

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  492
  Alotus viestiin lisätty kuva ja vähä kokemuksia.
  Hyvä tää on. Ei tahdo irrota käpälästä millään

   
   
 9. #9
  Höyrypää

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Gihttel
  Viestit
  870
  Joo tämä oli tarkotus ostaa pitkään, tilasin kuitenki ego one veeteen että jos olis boxeista vaihtelua. Tulee tilattua kyllä jos ei tandemia kohtapuoliin saa näppärästi. Ei ole päivityksistä kuulunu vielä..?

   
   
 10. #10
  Höyrykone MM81's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Vantaa, Ruskeasanta
  Viestit
  1,035
  Kummatkin mallit tuli tilattua. Eli, Envy 17 ja 22.

  Saa nähdä miten noi toimii. Ainakin ennakkoon kuvittelisin näiden soveltuvan omaan käyttöön, nykyisen Provari-kasan tueksi.
  Athena, Yihi, Kanger, Aspire, Smok, Joyetech, Eleaf, ProVape, UD, House of Liquid, ePipemods, John Smith's.

   
   
 11. #11
  Höyrykone MM81's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Vantaa, Ruskeasanta
  Viestit
  1,035
  No nynne tuli.

  Parit kuvatukset alkuun ja lisää höpötystä tulee, kunhan käyttökokemuksia kertyy. Tähän saakka vaikuttaa loistavalta parivaljakolta.

  Kyseessä siis eNVy 22 ja pienempi versio eNVy 17.

  Athena, Yihi, Kanger, Aspire, Smok, Joyetech, Eleaf, ProVape, UD, House of Liquid, ePipemods, John Smith's.

   
   
 12. #12
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  94
  Itsellä ollut nyt käytössä jotain kk ajan envy22.

  +stealth modi
  +akku kestää omassa käytössä ajaa läpi jotain 12-15ml nestettä. Pitempään en ole kokeillut kun kämpillä saa sähköä pistorasiasta ja modit latautuu kun en niitä käytä.
  + riittävästi tehoa
  + muotoilu
  + usb lataus kyljessä

  - napit helisee(ei kyllä itseä häiritse)
  - en tiedä oliko vika piirissä vai modissa vai nikkelissä mutta tuo lämpösäätö ei kyllä pelittänyt omaan makuun millään lailla ja ohmit seilasi atolla 0.25 - 1,5
  - tankin ilmareijät jäi toisessa tankissa siten että vain toinen ilmareikä oli auki kun kierteen pyöritti pohjaan ( "ongelma" ratkesi lisäämällä kirjekuoresta leikattu paperipala sovitteeksi tankin ja modin väliin jolloin ovat täydellisesti auki)
  -näppäinlukko on vähän ärsyttävä kun pitää painaa 5 kertaa putkeen. (Edellisen modin +- pohjaan oli paljon parempi)

  Mainintana että päivittäisessä käytössä ollut ostosta asti etenkin aina kun liikun johonkin eikä ole ongelmia havainnut. Muut stealth modit on joko haukuttuja tai sitten hinta pompsahtaa joten tämä on kyllä ollut hinta/laadulta hyvä

  Edit. aluksi olin tilaamassa kiinasta mutta löytyy myös yhdestä kotimaisesta kaupasta hyllystä joten sieltä kävin noutamassa.

   
   
 13. #13
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2015
  Sijainti
  Lappeenranta
  Viestit
  302
  Tänään tuli oma envy22 postista ja ainakin ensi ihastumista on ilmassa

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2015
  Sijainti
  Lappeenranta
  Viestit
  302
  Todella hyvä laite envy 22 niin hyvä että eilen laitoin pikkuveljen tilaukseen kaveriksi Joulusiivousta tehdessä testasin vedenpitävyyttä ,tippui rintataskusta suoraan vesiämpäriin puhaltelin latausreiästä isompia ulos ja putsailin Origennyn ja testaamaan ,Kaikki pelasi loistavasti .Tuntuu aina tarttuvan käteen ensimmäisenä modina ja akku kestää omassa käytössä koko päivän

   
   
 15. #15
  Höyrykone MM81's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Vantaa, Ruskeasanta
  Viestit
  1,035
  Hieman omia mietteitä eNVy 22:sta reilun viikon käytön jälkeen.

  Aluksi täytyy tuoda esille omat höyryttelytavat ja käytetyt nesteet sekä atomisaattorit, jotta näistä mietteistä saadaan vertailukelpoisempia tuloksia.

  - Atomisaattoreina on tullut käytettyä Aerotankkeja, Bellusta ja Fogger 4.1:stä. (Bellus ja Fogger singlenä, valmiiksi kieputetuilla FT:n 1,5 ohmin coileilla ja Fiber Freaksin pumpuleilla, Aerotankissa vakio 1,5 ohmin duali)
  - Nesteet omia sekoituksia, 70VG/30PG, Lubrisolven nikotiinittomat pohjat ja M&M:n nikotiinit. Makuaineina TPA:n tiivisteet.
  - Käytetyt tehot 12-14W ja luonnollisesti MTL-metodilla.

  Olen käyttänyt laitetta ainoana höyryvehkeenä viikon ja lähinnä pelkkää positiivista sanottavaa tule mieleen. Laitteen koko ja rakenne tekee käyttämisestä erittäin mieluisaa ja laite kulkee ongelmitta farkkujen etutaskussa. Painoa on sen verran, että sen kyllä tuntee mutta housut on pysynyt jalassa normaalisti vyötä kiristämättä. Laatuvaikutelma on korkea ja ei voi mitenkään kuvitella tämän maksavan vain noin 50 puntaa (www.naturevape.co.uk).

  Ainoat negatiiviset asiat joita mieleen tulee, on hieman helisevä tulitusnappi ja tuo melko tarkka 22mm:n kokorajoitus atomisaattorien käytölle.

  Loppuun vielä tiivistettynä huomioita käytöstä:

  - Näppärä koko ja muoto
  - Selkeä valikko ja näyttö
  - USB kyljessä (ei voi höyrytellä ladattaessa)
  - Akku kestää helposti 2 päivää
  - Atomisaattoripuolen sivureikien leikkaukset hieman teräviä
  - Kestää kulutusta ja ylädekitkään eivät ole naarmuuntuneet taskussa pyöriessä
  - Valittua tehoa ei saa lukittua ja pari kertaa ollut muutaman watin siirtymä taskussa
  - Lämpörajoitus jota en ole kokeillut
  - Bypass jota en ole kokeillut
  - Halpa

  Muutamat kuvat viikon taskussa pyörimisen jälkeen:

  Athena, Yihi, Kanger, Aspire, Smok, Joyetech, Eleaf, ProVape, UD, House of Liquid, ePipemods, John Smith's.

   
   
 16. #16
  Höyrypää

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  492
  Kyllä sinne se 23mm ato menee. Ainaki arizonalta tilattuun laitokseen meni ilman ongelmia Taifun GT ensimmäinen versio ja triton.

   
   
 17. #17
  Höyrykone MM81's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Vantaa, Ruskeasanta
  Viestit
  1,035
  Lainaus Alkuperäinen postaaja f4kiiri Näytä viesti
  Kyllä sinne se 23mm ato menee. Ainaki arizonalta tilattuun laitokseen meni ilman ongelmia Taifun GT ensimmäinen versio ja triton.
  Ilmeisesti näin. Caliberi näyttää omassa yksilössä 22,8mm yläosan leveydeksi.
  Athena, Yihi, Kanger, Aspire, Smok, Joyetech, Eleaf, ProVape, UD, House of Liquid, ePipemods, John Smith's.

   
   
 18. #18
  Höyrykone MM81's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Vantaa, Ruskeasanta
  Viestit
  1,035
  Akkukesto vain paranee. Otin laitteen latauksesta sunnuntaina 27.12 ja nyt keskiviikkoiltana 30.12 akkumittari näyttää 48% varaustasoa.
  Nestettä on mennyt tänä aikana noin 18 ml ja en ole muuta laitetta käyttänyt tällä aikavälillä.

  Todennäköisesti tuo jäljellä oleva kapasiteetti tippuu epälineaarisesti, enkä odota enää tämän lisäksi kolmen päivän kestoa akulle.
  Athena, Yihi, Kanger, Aspire, Smok, Joyetech, Eleaf, ProVape, UD, House of Liquid, ePipemods, John Smith's.

   
   
 19. #19
  Höyrypää

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  492
  Onko jossain tai onko joku kokeillu mitä tämä antaa ulos ihan oikiasti?
  Pisti vähän nyt epäilyttään ku reissusta palatessa akkua oli vähän reilu 20% ja höyry todella laimeata. Kotiinpäästyä tovi laturissa ja taas rokkaa ihan eri sfääreissä ku on virtaa.

   
   
 20. #20
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2015
  Sijainti
  Lappeenranta
  Viestit
  302
  No nyt tuli pikkuvelikin kotia eNVy 17 .Mitähän tankkeja siihen mahtaa käydä ? Tuntuu kaikki markkinoilla olevan minimissään 22 mm leveitä.Jos ois jollain jotain ehdotuksia laittaa niin vois pistää tilaukseen?Ainoa modi mikä on nykyisin käytössä on Athena eNVy 22 on kyllä niin omaan käteen käyvä laitos ettei ole mitään muuta tarvinnut.Pikkuveljen voisi valjastaa työkäyttöön kunhan saa siihen sopivat tankit hommattua

   
   
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •