Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: Morph Tank

 1. #1

  Morph Tank

  Onkos tälläisestä kenelläkään kokemuksia:  Morph Tank by EHPRO & Eciggity - Eciggity

  Onhan tämä massavirrasta poikkeava; Jos ei halua käyttää tankin omaa RBA-päätä, niin mukana tulevilla adaptereilla/lisäosilla voit käyttää Atlantiksen, Subtankin tai Deltan valmiita atopäitä.

  Ulkonäkö (="salama") jakaa varmasti mielipiteitä, joku tykkää ja toinen ei. Oman kokemuksen pohjalta on Ehpron tuotteet olleet aina laadukkaita, toivottavasti tämä jatkaa samalla linjalla.


  Muutama video:

  Mielenkiinnosta pitää tämäkin testata, lähinnä kiinnostaa tuo RBA-pää ja siinä olevat isot nesteurat sekä ilmakanavat. Laittelen tänne kommentteja, kunhan laite saapuu hyppysiin.

  Tuolta tilailin testiin, eipä ole hinnalla pilattu:

  Original EHPRO Morph Tank Atomizer RBA-26.99 and Free Shipping| GearBest.com
  "Not a bad life really"

   
   
 2. #2
  Specseissä ilmotetaan että Subtankin Rba base ei käy, onko kellää tietoa meinaako alkuperästä ison Subin rba päätä, että käyköhän tähän toi Rba plus pää?
  Periaatteessaha se on stocki aton kanssa saman kokonen, mutta ei nää aina mee ihan yks yhteen näissä hommissa

   
   
 3. #3
  Höyrypää Para's Avatar

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Toijala, Akaa
  Viestit
  913
  Lainaus Alkuperäinen postaaja sicki Näytä viesti
  Specseissä ilmotetaan että Subtankin Rba base ei käy, onko kellää tietoa meinaako alkuperästä ison Subin rba päätä, että käyköhän tähän toi Rba plus pää?
  Periaatteessaha se on stocki aton kanssa saman kokonen, mutta ei nää aina mee ihan yks yhteen näissä hommissa
  Nyt on testattu, ei mahdu.
  Japa japa

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Hämeenlinna
  Viestit
  84
  Itse en tykännyt tästä yhtään, deckin ruuvit ovat todella pienet, enkä tahtonut saada tätä kestämään yli 20w tehoja (laitteen oma rba siis).

  Ja sittenkin vaikka tähän olisi toimivan setupin saanut, niin kiertoon olisi lähtenyt siitä huolimatta, sillä täyttöä varten pohjaa irti ruuvatessa jäi aina se rba-basen hattu tankin sisälle. Aivan järisyttävän ärsyttävää kaivaa sitä pihdeillä joka ikinen kerta täytön yhteydessä.

  Tietysti tässä on täysin mahdollista, että olen aivan surkea setupoija ja oma Morphini oli vain huono yksilö tuon rba:n hatun osalta.

   
   
 5. #5
  Tälläistä nyt testaillut jonkun aikaa ja omassa käytössä mieleen tulleita mietteitä:

  Eipä erityisemmin säväytä, tosin ei nyt ole ihan susikaan. Höyryä ja makua tää pukkaa siinä missä moni vastaavakin ato. Testailtu 20 watin molemmin puolin ja noin ohmisilla mikrocoileilla. Vuotamaan en tätä ole saanut, pumpulin määrä vaikuttaa aika oleellisesti kuinka hyvin wikkaa. Tuskin paljoakaan yli 25 watin kestää ilman kuivana käymistä, tosin paremmat setuppien tekijät tietävät varmaan korjaavat konstit siihenkin.

  Kuten Caru mainitsikin, niin nuo deckin ruuvit ovat aika pienikantaisia. 0.32 lanka siellä vielä pysyy, tuskin paljoakaan paksumpi. Onhan dekin posteissa tosin erilliset reiät, johon saa coilit pujotettua ja ruuveilla tiukattua. Vähän hankalampaa näin, mutta ei ainakaan pelkoa, että lanka ei pysy ruuvin alla.

  RBA-pään hattu tosiaan jäi toisinaan tankin sisälle; mikäli tankkia ei kierrä liian tiukkaan kiinni, niin tätä ongelmaa ei ainakaan itsellä enää esiintynyt.

  Ulkonäköhän tässä on mitä on, lähinnä tuon salaman olisi mielestäni hyvin voinut jättää pois. Ihan laadukkaan oloinen peli ja ainakin itselle riittävän ilmava. Täyttö paksunokkaisella pullolla vaatii hieman tarkkuutta. Lisäosilla tähän käy muutamien muiden valmistajien valmiit atopäät, hyvä ekstra, jos sellaista ominaisuutta joku kaipailee.

  Tähän tullut/tulossa uusi RBA-pää. Ns. Velocity-dekki dualina. Ohessa video uudesta dekistä:

  "Not a bad life really"

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •