Tulokset 1 - 15 / 15

Aihe: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

 1. #1

  Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Otsikko Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70
  Valmistaja: Svoemesto
  Kotisivu: http://www.svoemesto.ru/
  Ostopaikka: http://shop.svoemesto.ru/
  Hinta ostohetkellä: 182.25€(Svoemesto) + 118,50€(Semovar)
  Kokonaispituus: 210mm. kahdella tankilla. Yhdellä 175mm. Semovar 40mm.
  Paino: 290 g./260g. Semovar 53g.
  Kytkimen tyyppi: Mekaaninen pohjakytkin/ Semovaria käytettäessä kyljessä painike.
  Yhteensopivia malleja: Kaikki 510 liitännäiset


  Irto-osat alhaalta vasemmalta lukien: jatkoputki kahden tankin käyttöä varten, driptip, akulle 510 pääty cap, kayfunille 510 liittimellinen kerääjä cap. Seuraavalla riville ikkunaton tankki ja koristerengas akun pääty capille.
  Paketissa tulee mukana myös tarvikkeita. 0.15 vastulankaa, wiggiä, varatiivisteitä kaksi kappaletta, kytkimelle kaksi eripituista ruuvia muttereineen, varajousi ja varaeriste prikka.
  (Ylärivin vastuslangat ja wiggi ei kuulu pakettiin)

  Runko ja muut osat lukuunottamatta tankin ikkunaa on kromattua messinkiä, ja se näkyy painossa. Kierteet on kautta linjan hieman karkeahkot, mutta eivät häiritsevästi. Tässä pohjakytkin mallissa ei ole lukitusta, mutta lukitukselleninenkin kytkin on saatavilla. Nappi on täysin pohjan tasalla, joten en usko lukituksen puutteen aiheuttavan ongelmia kuljetuksessa.  Kytkimessä on neljä kaasunpoisto kanavaa. Kytkimessä on mutterilukitteinen ruuvisäätö erikokoisia akkuja varten. Kytkimen jousi ja silikoninen eristeprikka eivät ole kiinni itse kytkimessä vaan akun vaihdossa pitää osat pudotella putkeen akun perässä. Huolimatta sileästä ulkopinnasta laukaisu on vaivatonta, kunhan kytkin on säädetty sopivaksi. Kitin osilla voi koteloon liittää joko 510 liitännäiset laitteet, tai valmistajan omat kuten kayfunin joka kytkeytyy suoraan akun plusnapaan.
  Kayfun on itserakenneltava muunneltava tankki atomisaattori yhdistelmä.
  Tankkeja voi pinota teoriassa rajattomasti päällekkäin lisäten näin nestetilavuutta. Mukana tulee kayfunille myös 510 kierteillä varustettu kerääjä osa muihin akkuihin kytkemistä varten.Johtuen valmistajan päätöksestä siirtyä pois kiinalaisten osien käytöstä mukana tulleet mustat o-renkaat aiheuttavat uutena päänvaivaa laitetta huollettaessa. Osia on hankala saada kierrettyä auki tai kiinni, koska o-renkaat ovat liian jäykkää materiaalia ja turhankin paksut. Valmistajan foorumin väki tuntuu suosivan renkaitten vaihtoa, tai niiden ohentamista. Itse kiersin ongelman toistaiseksi voitelemalla tiivisteet e-nesteellä ja käyttämällä apuna kumihanskoja.

  Kayfunissa on ilmamäärän säätö. Säätö on toteutettu pienellä messelisäätöisellä ruuvilla rungon alaosassa. Varsinaista nestemäärän säätöä ei ole. Vastuksen ja wigin peittävää kuorta voi kyllä säätää enemmän tai vähemmän kiinni kierteillään, mutta johtuen rakenteesta jossa wigit ovat vain hieman vastusta alempana ja neste virtaa urien kautta wigeille en itse ainakaan ole parin päivän testien perusteella huomannut wiggauksessa mitään eroa kuoren asennolla. Wigginä valmiiksi kootussa vastuksessa silica lanka jonka ympärillä suoraan ruuveihin kiinnitetty vastuslanka. Ei siis tarvetta erilliselle no-resistance langalle.

  Kokoaminen teetti o-renkaista johtuen hieman töitä, mutta voitelun jälkeen sujui melko kivuttomasti, ja kiitos valmiin vastuksen sitäkään ei tarvinnut alkaa ensimmäisenä harjoittelemaan. Vastukseksi mittasin 2Ω. Mukana tulee kaksi erilaista driptippiä. Toinen kiinteä kromattu ja toinen johon voi vaihtaa haluamansa normaalin driptipin.Koottaessa kannattaa olla tarkkana että wigit asettuvat vastuksen runko osan pohjalle mahdollisimman tiiviisti pohjan nestekanavia vasten, jotta wiggaus toimisi parhaiten. Lankojen asento on helppo tarkistaa ja tarpeen tullen säätää irroitettavan vastuksen kuoren kannen ansiosta.

  Ennen täyttöä kayfun kannattaa irroittaa nesteen keräys pohjaosasta. Nesteen täyttö onnistuu mainiosti suoraan pullosta tankkiin. Tankin kannen paikalleen laitto työntää hieman nestettä vastukselle ja mahdollisesti ilmareikään, joka kannattaa driptippiin puhaltamalla alapää paperia vasten poistaa. Itse en ole vielä täyttänyt tankkia kertaakaan piripintaan, ja wigit ovat aina olleet kuivat pesun jäljiltä, joten nestettä ei ole kerääjään asti päätynyt.

  Ensi kokeiluissa tuntuu wiggauksen kanssa olevan ongelmia. Tuntuu että tankkia pitää käyttää mielellään melko vaakatasossa ja siltikin kovemmassa höyryttelytahdissa palaneen makua ilmestyy varsinkin pitkillä vedoilla. Rauhallisella tahdilla ja tankki pyöritellen toiminta on tyydyttävää.

  Höyryn määrä yhdellä 18650:lla rungossa 6+ samoin maku. Muitten modien nokalla höyryn määrä 8, maku 7:n luokkaa. Wiggi maistuu hieman läpi. Täytyy koittaa vääntää oma vastus ja liottaa wiggiä viinassa. Imuvastuksen saa tarkalla meisselin käytöllä varmasti jokaisen makuun sopivaksi. Ei toistaiseksi noussut suosikiksi carto+tankki tai drippailun ylitse.

  Setti ollut käytössä 11.05 alkaen, joten paljon on varmasti jujuja vielä keksimättä ja kokeilematta, ja tässäkin laitteessa tuntuu olevan oppimiskäyränsä parhaan performancen löytämiseksi.

  Semovar. Paketissa tulee mukana Semovar, tummennuskalvon palanen, pohjatulppa, lyhyt ja pitkä ruuvi muttereineen.
  Heti paketista otettaessa huomasin napin olevan löysä vailla minkäänlaista vastetta. Tämä oli ennakkoon jo tiedossa, ja kun sisukset näyttivät olevan muutenkin väärässä asennossa ei auttanut muuta kuin vehje palasiksi. Napin alapintaan lisäsin palan bilteman paksua kaksipuolista teippiä, ja samalla tuli kalvokin ujutettua paikalleen. Sisusten takaisin laitto vaatii hieman sorminäppäryyttä, mutta onnistui minultakin joten helppo homma, katsoo vain että näyttö ja piirilevyllä oleva pintaliitos painike tulevat oikeaan asentoon sisuksia putkessa kääntämällä. Yläpään plus navan pelti lipareen taivutettu kärki kannattaa samalla muotoilla suoremmaksi, jotta lipare pääsee painumaan tarpeeksi litteäksi, joka taas mahdollistaa kerääjän ja semovarin saumojen yhteen saannin. Alku säätö oli aika raivostuttava yllätys. Tuollaisia kauneus virheitä ei olettaisi löytyvän noinkin hintavasta palikasta.

  Semovarin käyttöön löytyy hyvä englanninkielinen manuaali, joka tosin ei ole vielä päivittynyt 1.5-1.7 versioon, mutta ainoat käyttäjälle näkyvä ero on, että "E5"(Laite ei pysty syöttämään pyydettyä tehoa) ilmaantuessa laite ei enää sammu, vaan jatkaa toimintaa parhaan kykynsä mukaan. Sekä mahdollisuus On moodissa säätää asetettua teho tai jännite arvoa, laittamatta laitetta Off-moodin välissä.
  Manuaali

  Itse käyttö on hyvinkin yksinkertaista. Kaikkia valikoitten syövereistä löytyviä juttuja lienee turha käydä läpi, koska ne löytyvät mm. yllä olevan linkin manuaalista. Tärkein lienee mahdollisuus stabiloida joko tehoa tai jännitettä.Yhden napin systeemi ei ole minulle henkilökohtaisesti mikään mieluisa tapa asetuksia rassata. Toimintalogiikassa on sellainen erikoisuus, että laitteessa on kaksi toiminta moodia. Off ja On. Off tilassa kaikkia asetuksia ja tietoa pääsee katselemaan ja muuttamaan vapaasti. On moodissa, joka on varsinainen höyryttely "asento" laitteen voi oikeastaan vain vaihtaa Off moodiin ja laskea tai nostaa tehoa tai jännitettä.

  Mittailuja suoritettu 1.3Ω-3.4Ω kuormilla. Antotehossa 0,02w-0,4w toleranssi. Erroria pukkaa jos jänniteraja 6 volttia tai virtaraja 3 ampeeria meinaa ylittyä. Täydet 15 wattia antaa ja myös tuon 6V x 3A=18W sain ulos.


  Edit: Lisätty kayfunista kuvat.
  Edit2: Lisätty Semovar osio.

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 2. #2
  Höyrykone Hellraiser's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Blashyrkh
  Viestit
  3,336

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit

  Notta tuota!...tässäkö tämä myyttinen ohjus sitten on...mielenkiinnolla odotellaan käyttökokemuksia kun olet päässyt sinuiksi laitteen kanssa..vaikuttava näköinen kokonaisuus ..kun katseli nuita svoemeston videoita ja nuita fullkit;n osia niin onhan tuo tosiaan "pajassa" tehdyn oloinen.
  ”...kädet eivät kutsu meitä, vaan halu...”

   
   
 3. #3

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit

  Kunhan nyt pääsee vastuksia vääntämään, niin saa enemmän irti tuosta yhdestä akusta, mutta eihän itse modi ole sen kummempi kuin mikään muukaan mekaaninen 3,7v modi. Tuolta kayfunilta odotan kyllä paljon, varsinkin semovarin perässä.

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 4. #4
  Höyrykone Hellraiser's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Blashyrkh
  Viestit
  3,336

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit

  Kiinnostavaa tuo venäläinen käsityö..on varmasti suunittelua ja vaivaa nähty ettei tuo tavallaan jää köyhänmiehen GG:i
  ”...kädet eivät kutsu meitä, vaan halu...”

   
   
 5. #5

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit

  Nyt pelaa loistavasti nesteen syöttö, kun käänsin vastuksen poikittain suhteessa kiinnitysruuveihin.

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 6. #6

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit

  Koko vertailu.
  Nyt alkaa olemaan nestetilavuus kohdillaan

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 7. #7

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Semovar puraisu lisätty.

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 8. #8
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  94

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Voisit kyhätä jonkun sortin videon tuosta ohjuksesta nii sais hyvän yleiskuvan tuosta

   
   
 9. #9

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Taitaa videot jäädä itseltä tekemättä, ja toisaalta totuudenmukaisen kuvan noista svoemeston ja sen saksalaisen jannun videoista saa.

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 10. #10
  Kauppias gixxxer's Avatar

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Klaukkala
  Viestit
  2,852

  Re: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Teen varmaan videon noista vehkeistä jos vaan joskus onnistun ne ostamaan.
  www.diablomods.net
  www.diabloliquid.net - Home of the premium US made e-liquids

   
   
 11. #11
  Höyrykone Hellraiser's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Blashyrkh
  Viestit
  3,336

  Vs: Re: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Lainaus Alkuperäinen postaaja gixxxer Näytä viesti
  Teen varmaan videon noista vehkeistä jos vaan joskus onnistun ne ostamaan.
  Oletko tehnyt videoo tuosta GLV2 5v:stä?
  ”...kädet eivät kutsu meitä, vaan halu...”

   
   
 12. #12

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Kirkkaan tankin alemman messinki renkaan liimauksen petettyä on tuo kayfun nyt pari päivää remontissa. (Kaatui pöydällä ja liimaus petti)
  Päätin sitten ruuvailla top capin ja hh. 357 tuohon nokkaan aika passelin kokoinenhan tuo on. Runko on topcapin verran lavatuben runkoa vain pidempi, ja painoa lukuunottamatta passeli kuskata mukana. Huomasin myös että semovar muistaa kaikki asetukset patterin vaihdon jälkeen.

  Joku jossain kyseli vertailua tämän ja darwinin väliltä, joten alla muutamia mieleen tulleita.
  + Monipuolisempi kun on myös volttisäätö
  - Hankalampi asetusten muuttaminen yhden napilla, ja kaikkia arvoja ei näe suoraan näytöstä ja virta-arvoja ei näe mistään.
  + Asetukset luettavissa ja muutettavissa ilman tarvetta kuormittaa vastusta myös huonommassa valaistuksessa
  + Putkena mukavampi kuskata mukana.
  + Helmallisia lukuunottamatta kaikki kuormat sopivat suoraan, ja mm. tankkitkin voi pitää kiinni kuljetuksen aikana.
  - Jännite ja virtarajoitukset teoriassa.
  -/+ vaihdettavat akut
  - Pass-throughn puuttuminen
  - Herkempi sormenjäljille ja naarmuille.
  + Muunneltavuus

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 13. #13
  Kauppias gixxxer's Avatar

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Klaukkala
  Viestit
  2,852

  Vs: Re: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Hellraiser Näytä viesti
  Oletko tehnyt videoo tuosta GLV2 5v:stä?
  En ole vielä tehnyt, tarkoituksena olisi kyllä tehdä heti kun vaan saan sen Jay:lta takas. Itsellähän kävi niin että kun sain sen viimeinkin noin 2kk odottelun jälkeen ni se kesti päivän ja hajosi. Jaylla oli tullu alihankkijalta joku paska erä transistoreja? jotka ei kestä joten jouduin lähettää takaisin sen. Katsotaan jos sen sais sieltä parin viikon sisällä toimivana takaisin.
  www.diablomods.net
  www.diabloliquid.net - Home of the premium US made e-liquids

   
   
 14. #14

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Kyllästyin maistelemaan tuota alkuperäistä wiggiä, joten uutta putkeen. Tällä kertaa näkyi tulleen 3,3Ω vastus. Wiggaus toimii loistavasti, maku on nyt todella puhdas, eikä edes lanka anna makuaan, vaikka foorumilla tuntuivat suosittelevan viinassa liottamista.

  alkuperäinen coil&wick

  uusi coil&wick


  Tuli testattu alijännite suojakin AW IMR akkuna. Semovar katkaisee menon 3,4 voltissa, höyryttelyaikaa laskurissa siinä vaiheessa 45 minuuttia. Teho asetus oli 8,8 wattia, ja vastuksena tuo 3,3Ω

  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
 15. #15

  Vs: Svoemesto 2.1 Full Kit + Semovar Fw 1.70

  Svoe 16340 akkuputkella ja Stickerillä.


  Darwin - Reo Grand - 2 x SM V2.1 Mod - 2 x Semovar FW 1.7 - 2x SM Kayfun V2.1 - 2x SM Kayfun III ES #82, #579
  Haaveissa:The Zenesis Diamond

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •