Tulokset 1 - 1 / 1

Aihe: Vinirette, Saksa (Choco 25mg) (Tbc 15mg)

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  12/2009
  Viestit
  14

  Vinirette, Saksa (Choco 25mg) (Tbc 15mg)

  Noniin, kuten toisessa ketjussa lupasinkin niin kirjotan pienen arvostelun Saksalaisista e-nesteistä.

  Nesteet tilasin Vinireten sivuilta http://www.vinirette.eu/

  Tuotteet ovat Vinireten mukaan alusta loppuun kokonaan Saksassa (Hampurissa) tuotettuja.
  Tuotteet tulivat parissa päivässä hyvin pakattuna kotiovelle (Saksaan siis), molemmat erillisissä 20ml muovipulloissa.

  Molemmat maut testattu Screwdriver II, sekä erillisillä uusilla 510 atomisaattoreilla.
  Molemmat maut ovat PG-pohjaisia.

  Ensimmäisenä 20ml Vinirette Liquid Schokolade-Aroma (25mg)
  Kyseessä on siis suklaa-aromilla maustettu neste ja täytyy sanoa että on todella suklainen tapaus. En ole vastaavanlaiseen suklaa-aromiin vielä törmännyt.
  Poltellessa maistuu taustalla selvästi vahva Caramel ja mieto pähkinä. Muuten suuhun jää todella suklainen maku. On varmasti makuasia tykkääkö näin vahvasta mausta, mutta itse kyllä pidän että makua saa olla runsaasti. Koska maussa on runsas Caramelin maku, uskoisin että tällä sais mukavan lisäsäväyksen jos sekoittaa RY4 kanssa sopivassa suhteessa, mutta se onkin sitten oma tarinansa.
  Kurkkutuntumaa on yllinkyllin, maun voimakkuuden kuin (25mg) nikotiinipitoisuudenkin puolesta. Savuntuottokin on varsin runsas. Tilasin korkeahkolla nikotiinipitoisuudella, koska arvelin että makuelämys jää liian latteaksi 15mg vaihtoehdolla. Uskon että 15mg olisi tässä tapauksessa ollut minulle ihan riittävä.

  -Arvosanaa tiputtaa hieman se että eri maut erottuvat ehkä liiaksikin, mikä ei mielestäni ole erityisen hyvä piirre tällaiselle nesteelle. Tykkään, että kaikki maut ovat sulassa sopusoinnussa niin että sieltä on jopa vaikea erottaa niitä toisistaan.

  Hintaa oli 20ml pullolla 12e

  Arvosanaksi antaisin 7½/10 - hyvä suklaa-arominen e-neste.

  ----------

  Seuraavana vuorossa 20ml Vinirette Liquid VR-TAB Tabakgeschmack

  Kyseessä on siis Vinireten oma tupakan makuinen e-neste. En odottanut varsinaisesti mitään maailmaa-mullistavaa elämystä tältä tupakanmakuiselta nesteeltä, eikä se sitä olekaan. Itse pidän perus-tupakanmakuisista nesteistä paljon, koska sopivat hyvin arkiseen käyttöön neutraalin makunsa puolesta.
  Makunsa puolesta tämä muistuttaa eniten TW:n tobaccoa (niille tiedoksi, ketkä ovat kyseistä lientä maistaneet), sillä erotuksella että tämä ei ole makumaailmaltaan niin jyrkkä kokonaisuutena.
  Sopivan mieto tupakanmaku, kurkkutuntuma on todella hyvä ottaen huomioon 15mg nikotiinipitoisuuden. Ei mitään erikoisia mausteita varsinaisesti havaittavissa, melko sokerinen maku poltellessa, mikä on aivan mukava asia. Savuntuottokin on parempaa keskikastia.

  Hintaa oli 20ml pullolla 12e

  Arvosanaksi antaisin 8/10 - varsin hyvä tupakanmakuinen e-neste. Varmasti tulen ainakin jatkossa käyttämään tätä arkiliemenä.

  Loppuun vielä tuotekuvat, joista tuli vahingos liiankin hyvät
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •