Tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: More steam! Egon ja Lavatuben jälkeen?

 1. #1

  More steam! Egon ja Lavatuben jälkeen?

  Hei, olis tarkoitus kokeilla uudestaan tätä sähkösauhuttelua, niin mitä laitesuosituksia antaisitte, kun vaatimuksina olis kunnon höyryt, helppokäyttöisyys, mielellään säädettävä läpivirtaus, ja laitteen kestävyys. Hintaa sais olla mieluiten alta 60e, mutta paraneeko laite paljonkin, jos tuohon summaan iskee vielä jonku kympin lisäksi? Yleensä kaikessa on joku tietty raja, jonka jälkeen pienetkin parannukset vaatii suhteellisesti suuria rahasummia, niin koitetaan pysyä kohtuudessa vielä tässä vaiheessa LibertyFlights on tuttu pulju, ja sieltä koitin katsella noita valmiita kittejä...löytyykö näistä kokemuksia?

  Kun tuossa reilut 3 vuotta sitten tätä höyryttelyä kokeilin, niin tahtoi usein tulla sellaista palaneen makua suuhun, joka pilasi suuren osan tuosta "nautinnosta". Muutenkaan ei noista mun laitteista saanut ihan sellaista höyrypilveä aikaiseksi, että se olisi tyydyttänyt. Laitteina oli Riva 510 ja Lavatube (jännitteen säädöllä), ja on ollut säiliötä ja kartoja monenlaisia, 1.8ohmista kangeria, 2.0 ja 2.7ohmista Bogea, 306LR yms...en tosin yhtään muista enää, että mitä mikäkin noista oli/teki. En varmaan vaan osannut käyttää näitä oikein, kun ne höyryt jäi vähän ohuehkoksi, ja tuli usein sitä katkua makua.

  Makuja tuli sekoiteltua silloin itse, mutta nyt en taida heti jaksaa...nuo yli 3v vanhat nesteet on lienee kaikki jo pilalla?

  Syy miksi aikoinaan tämän jätin oli se, että meinasin tukehtua limaan, ja keuhkoissa oli outoa kipua/vihlontaa. Tilanne tuskin on tämän osalta muuttunut, mutta pakko tässä on jotain taas yrittää, nkun ei tuosta tupakasta pääse eroon. Jos jollakin on jotain omakohtaista kokemusta näistä keuhkotuntemuksista, niin mielelläni kuulisin (vaikka privalla).

   
   
 2. #2
  Höyrypää zelro's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kajaani
  Viestit
  901
  Höyryn määrään ja makuun vaikuttaa lähinnä ato, ei niinkään laite jolla sitä ajetaan. Tavallisessa käytössä 30e boxi ajaa saman asian kuin 300e boxi. Sinuna panostaisin ensimmäisenä johonkin uuteen clearoon, esim Subtankiin tai Aspiren Tritoniin. Nuo liikkuvat noin ~40e hinnoissa ja vaihdettavat atopäät päälle. Modiksi voisit hommata jonkun toimivan perusboxin, kuten IPV D2:en, eVic VTC Minin, iStickin tai vaikka Kangerin KBoxin. Esim tästä saisit 77e hintaan varmasti hyvän combon. Jos 18650 akkuja ei entuudestaan löydy niin esim Samsung 25R on hyvä vaihtoehto.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari Syntse's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  243
  Rivasta ei ole kokemusta joten en osaa kyllä tehdä vertailuja sen suhteen. Itse onnistuin tupakan jättämään ihan EVOD 2 tankilla. Pian sen jälkeen hankin EMOW Megan jossa ilman ja volttien säätö ja sitten tulikin subtank mini ja istick 50w.

  Alkuun erinomaista tankkia lähteä tupakasta voisi suositella Aspiren Nautilusta ja sille sitten jokin boxi alle. Subtankki on hyvä mutta itse olen hieman skeptinen sen sopivuudesta juuri tupakasta sähköön siirtyjille, monta casea on nähty tälläkin foorumilla missä subtankki kitti on heti myynnissä koska ei vaan oo se juttu. Myös Ego One kitti saattaa olla ihan varteen otettava tosin isompi ohmisilla atoilla.

  Kurkku ongelmiin voi vaikuttaa nesteen nikotiinimäärä sekä nesteen makuaineet tai jopa nesteen pohja. Tässä tapauksessa ei auta muu kuin kokeilla erilaisia ja löytää toimiva. Itse mentholilla menevänä ei ole ollut ongelmia, mentholi kun lähinnä hieman turruttaa ja monet nesteet jotka yksinään on tuntuneet hieman ikävältä sekoitettuna mentholiin onkin ollut aivan loistavia. Ja alkuun tuli otettua 24mg nestettä ja 18mg nestettä josta nopeasti totesin että 24mg oli liikaa kurkulle.

  Libertyn kamoilla ja nesteillä itsekkin pääsin pois tupakasta. Nyt on yritetty suosia suomalaista aina kun mahdollista. Puffila, Finnvape, Elektrosavu, Vape-Reseptit, Vapetalo jne...
  Youtube: Syntsen höyryt

  "Miksi tehdä muuta, kun voi höyryttää?"

   
   
 4. #4
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2015
  Sijainti
  Kittee
  Viestit
  190
  Yksi tarkentava kysymys, millä tyylillä olet höyrytellyt? Eli vedätkö höyryjä kuten tupakkaa eli posken kautta keuhkoon vai suoraan keuhkoon? Se kannattaa ottaa huomioon tankkia valitessa. Itsellä ei ole tuota Nautilusta ollut mutta kaverilta olen sitä kokeillut ja sillä onnistuu tuo mouth to lung-tyyli hyvin.

  Itsellä on tällä hetkellä Subtank, iSub G ja eGo ONE Mega. Näistä tuolla eGo ONElla olen kokenut tuon mouth to lung-tyylin parhaimmaksi, ja silloin käytössä oli 1 ohminen vastus. Kun vastuksen vaihtoi 0.5 ohmiseen niin ei ollut enää niin miellyttävä, vaan ilmasäätöä piti kääntää isommalle ja siirtyä vetelemään suoraan keuhkoon.

  Ja tosiaan kun mainitsit että höyryä pitää saada paljon niin silloin kannattaa suosia noita alle ohmin vastuksia, tosin sen myötä akku kuluu nopeammin ja nestettä menee myös enempi. Mutta sen myötä nikotiinin määrää voi myös vähentää.

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari Syntse's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  243
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Nenolanjones Näytä viesti
  Ja tosiaan kun mainitsit että höyryä pitää saada paljon niin silloin kannattaa suosia noita alle ohmin vastuksia, tosin sen myötä akku kuluu nopeammin ja nestettä menee myös enempi. Mutta sen myötä nikotiinin määrää voi myös vähentää.
  Varmasti subjektiivista ja en voi tietenkään APn puolesta puhua mutta olettaisin että isommilla höyryillä tarkoitetaan isompia kuin cigalike tai 3v sitten olevista tankeista sai eli subohmit saattaa siltikin olla liikaa. Perus evod tankillakin saa nykyään jo vastaavan höyryn aikaan kuin tupakkahenkonen.
  Youtube: Syntsen höyryt

  "Miksi tehdä muuta, kun voi höyryttää?"

   
   
 6. #6
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Syntse Näytä viesti
  Varmasti subjektiivista ja en voi tietenkään APn puolesta puhua mutta olettaisin että isommilla höyryillä tarkoitetaan isompia kuin cigalike tai 3v sitten olevista tankeista sai eli subohmit saattaa siltikin olla liikaa. Perus evod tankillakin saa nykyään jo vastaavan höyryn aikaan kuin tupakkahenkonen.
  Varmaankin juuri näin. Tässähän on tullut jo aika hyviä vaihtoehtoja ja neuvoja...pitää alkaa näitä purkamaan, ja esittää sitten lisäkysymyksiä tarvittaessa. Tuo mouth to lung -tyylihän se on, ja siksi just tuntuu, että tarvis saada se ilmanvastuskin säädettyä.

   
   
 7. #7
  melkeenpä kaikista uusista atomisaattoreista saa ilmanvastuksen säädettyä mutta kaikki atot ei kuitenkaan silti sovellu oikeen tuohon mouth-to-lung hommaan. Esimerkiksi vanha kunnon kayfun on mielestäni huomattavasti parempi perinteiseen imailuun kuin monet uudet subohm clearot. Uusista laitteista mulla ei kuitenkaan ole kokemusta mikä olisi hyvä mouth-to-lung höyryämiseen.

  Modeista suosittelisin tätä (IPV D2 75W lämpötilasäädettävä mod), näppärä laite ja reservissä on tehoa jos joskus haluaa kokeilla subohm hassutteluja, lämpösäätökin on valmiina jos innostuu sellasesta (lämpösäädöllä ei kuivahittejä pääse tulemaan ja voi höyrystää tankin tyhjäksi viimeistä tippaa myöten ilman palaneen makua.)
  Viimeksi muokannut sir^; 16.10.15 kello 12:56.

   
   
 8. #8
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Sanoisin, että Evic VT Mini-kitti mukaan ja sillä ottamaan tuntumaa.
  Ohmisella atopäällä kun se Ego One Megan ilmanvastus tulee aika lähelle kartoja.
  Siitä on sitten helppo jatkella eteenpäin, kun Lavatuben myötä 18650-akkujenkin lataus on tuttua puuhaa.
  KGO & Twist

   
   
Keskustelu Laitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •