Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Vermilion River: Kentucky Applewood, Malibu Pineapple ja Florida Citrus Explosion

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  09/2015
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  49

  Vermilion River: Kentucky Applewood, Malibu Pineapple ja Florida Citrus Explosion

  Aloittelevana sähkötupakoitsijana makujen etsinnässä joutunut paljolti turvautumaan muiden mielipiteisiin, toki itse kokeilemalla viimeiset tuomiot antaen. Mainittakoon, että makuaisti vielä vähän varmaan jumissa, koska analogisen lopettamisesta on vasta 3 viikkoa.
  Foorumin Top10 listalta bongasin Vermilion Riverin, joka on listalla jopa kolmen artikkelin voimin. Myös valmistajien top10 listalta kyseinen pulju löytyy.
  Päädyin siis tilaamaan nuo listalta löytyvät eli Kentucky Applewood , Florida Citrus Explosion sekä Malibu Pineapple. Kaikki kolme ovat 30% VG, 70% PG. Nikotiinipitoisuudeksi valitsin 10 mg/ml. Tilatessa (muutama viikko sitten) maksoivat ecigwizard.com sivustolla 5,72 € / 10 ml pullo. Nyt näyttävät olevan alennuksessa yli 6 €, joten ilmeisesti kysyntää ainakin löytyy.
  Laitteena Subox Mini kit, jossa käytössä 1,2 ohmin valmis-atot. Tehot välillä 12W-20W.

  Kentucky Applewood: "Kentucky Applewood on maultaan makea omena, yhdistettynä suosittuun Kentucky Premium Blend pohjaan." (ecigwizard.com)
  Ensimmäisenä tätä maistellessa tuli mieleen omenapiirakka. Minkäänlaista tupakkamakua ei ensimmäisen maistelukierroksen aikana löytynyt. Ehkä hitusen makea omaan makuun, mutta silti hyvä. Noin viikko ensimmäisestä maistelusta alkaa myös tupakan maku löytymään. Sopivan maukas, mutta ei liian voimakkaan makuinen. Kurkkutuntuma hyvä, mutta ehkä aivan hitusen liian kova ollakseen optimaalinen minulle. Höyryn määrä kohtalainen, kuten vg/pg-suhteesta voi odottaa. 4/5

  Malibu Pineapple: "Ananasta ja kookosta yhdessä. Mainio neste, jolla kiusoitella makuhermojasi." (ecigwizard.com)
  Tästä tuli ensimmäisenä mieleen, että nimen pitäisi olla Malibu Coconut. Ei tahtonut ananaksen makua löytyä, ei sitten millään. Kookoksen kanssa en ole mikään paras kaveri, joten ei oikein uppoa tämä. Ananaksen makukin lopulta löytyi, mutta ei niin selkeänä kuin voisi odottaa. Malibu Pineapple on omasta mielestäni myös aivan liian makea. Tämä on näistä kolmesta ainoa, jota tuskin tulen enää jatkossa maistelemaan. Kurkkutuntuma kohtalainen, mutta liika makeus tekee tuntuman epämiellyttäväksi. Höyryn määrä kohtalainen tälläkin. 1/5

  Florida Citrus Explosion: "Fantastinen neste koko päivän höyryttelyyn. Mutta erityisen suosittu aamuisin, kirpeä raikkaus pistää päivän käyntiin." (ecigwizard.com)
  Neste toi ensimmäisillä maistelukerroilla mieleen lähinnä laimennetun Spriten. Makeus kuitenkin omaan makuun sopiva ja kirpeyttäkin löytyi, joskaan ei räjähtävästi. Enemmän potkua olisin kaivannut tältä nesteeltä, vaikka myöhemmillä maistelukerroilla sain makua enemmän irti. Kurkkutuntuma aika pehmeä, höyryn määrä kuin kahdella edellisellä nesteellä. 3/5

  Loppuyhteenveto:
  Odotukset oli korkealla foorumin kärkimakulistaa luettuani, mutta lopputulos oli kyllä pienoinen pettymys. Tosin internetin syvyyksissä seikkaillessa tullut vähän sellainen kuva, että Vermilion Riverin nesteet jakavat voimakkaasti mielipiteitä. Kentucky Applewood kuitenkin on tähän mennessä maistamistani valmisnesteistä paras. Ei tosin kummoinen saavutus, kun kokeilussa ollut vasta vähän toistakymmentä makua. Sitä kuitenkin tulee vielä varmasti tilattua myöhemmin uudestaan. Florida Citrus Explosionin kanssa olen vähän kahden vaiheilla. Malibu Coconut ei jatkoon.

   
   
 2. #2
  Höyrypää

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Eurajoki
  Viestit
  740
  Kuinka vanhaa listaa luit?

   
   
 3. #3
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  09/2015
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  49
  Heh.. Tuolta täyttönesteet sivuilta lukittu lanka, näköjään vuodelta 2012 Jostain syystä oletin, että siihen etusivulle päivitettäisiin jotain, kun kerran lukittukin on. No eipä siinä, olihan noista kaksi kolmesta ihan meneviä nesteitä.

   
   
 4. #4

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •