Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: AirSmoke.eu

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  04/2012
  Viestit
  2

  AirSmoke.eu

  Eli ostin ensimmäisen e-tupakki aloituspakkauksen AirSmoke.eu nimiseltä firmalta ollessani Riikan (Latvia) lentokentällä odottelemassa jatkolentoa (heillä oli siellä pieni pulju). Silloin en ollut tietoinen yleisestä hintatasosta joten ostin vain sitä enempää ajattelematta semmoisen Starter pakkauksen. Mukana tuli yksi pieni normaalin tupakan kokoinen patteri/höyrytin (olisikohan kyseessä 510 -malli?) jossa on kuulema jokin mikro siru joka aktivoituu kun vedät ilmaa sisään (eli laitteessa ei ole nappia jota painat kun haluat höyrystellä). Lisäksi kyseisessä vehkeessä on rasittava ominaisuus joka lukitsee laitteen käytön joksikin aikaa jos sitä on käyetty liian usein. Paketissa tuli mukana 4 ns. filtteriä (cartomizer) jotka ruuvataan patteri -osan perään ja tietenkin usb laturi. Hintaa tälle peruspaketille tuli joku 45 euroa (joka näin jälkikäteen ajateltuna on aivan liikaa). Vehje toimi ok siihen saakka kunnes patteri loppui ja oli aika ladata. Kas kummaa latauksen valmistuttua ei e-tupakki enää toiminutkaan vaan alkoi puskea elektroniselta haisevaa savua ulos. Laite siis hajosi heti ensimmäisen latauksen jälkeen. Lähetin asiasta sähköpostia kyseiselle firmalle mutta sieltä ei ole tähän päivään mennessä tulllut mitään vastausta. Olen myöskin tämän jälkeen lähettänyt sähköpostia jokaiseen heidän sivuillaan mainitsemaansa sähköposti osoitteeseen, mutta takaisin en ole heiltä saanut mitään vastausta. Puljun sivuilla rehkeillään vuoden takuulla kaikille laitteille, mutta ilmeisesti tämäkin on täyttä potaskaa kun eivät edes vastaa heille lähetettyihin sähköposteihin. Älkää siis tehkö mitään kauppaa kyseisen AirSmoke.eu nimisen firman kanssa. Jälkikäteen olen ostellut Liberty Flightsista lukuisia tuotteita ja heidän kanssaan ovat kaupat sujuneet mitä mainioimmin ja tuotteet ovat tulleet perille todella nopeasti, yleensä kahdessa tai kolmessa päivässä ja kaikki heiltä ostamani tuotteet ovat olleet toimivia ja erittäin hyväkuntoisia. Nesteitä olen myös tilannut puolalaisesta Peleon.pl nimisestä firmasta jota ystäväni minulle suositteli (hinnat ovat hyvin halvat ja toimituskin kuulemma pelaa, ehkä Liberty Flightsiä kuitenkin hieman hitaammin). Tilauksen tein vasta eilen joten heiltä en ole vielä tuotteita saanut, mutta ystävälläni ei ole heidän kanssaan ollut ongelmia. Mutta pääasia tässä viestissäni siis on: älkää tilatko AirSmoke.eu nimisestä puljusta mitään!

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari Shane MacGowan's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  301

  Vs: AirSmoke.eu

  Näitä airsmokeja tuntuu tässä maailmassa riittävän, harmi. Ite aliottelin Genesiksen ECHO -mallilla, ei se nyt ihan pelkkää kusetusta ollut mutta jälkikäteen aatellen huono ja kallis (n.60€ startteri tuolloin, muistaakseni).

  Ymmärrän kyllä että tämänkin foorumin tiedon määrä, ammattislangi yms. on varmasti aika musertavaa ja sekavaa aloittelijalle ja silloin helposti tilaa vaan jotkut vehkeet ja toivoo parasta. Jotkut airsmokethan siinä sitten usein huomaa omistavansa, vähän näinhän se mullekin kävi.

  Kannattaa sitkeesti seurata vaikka noita aloittelijoille suunnattuja threadeja ja koittaa onkia sieltä vinkit niihin omiin "parhaisiin" vehkeisiin. Ja kun Libertylle oot löytänyt niin näin oot kaiketi tehnytkin. Joka jampallahan on omat lempparikamat ja kaikki suosittelee eri vehkeitä, voipi olla joskus vähän turhauttavaa etsiä sitä "oikeaa" tietoa.

  Totuushan on että mitään yhtä ja oikeaa ei oo olemassakaan. Kaikki vehkeet ei kuitenkaan oo airsmokeja, hyviä laitteita on luojan kiitos markkinoilla paljon. Onnee matkaan ja tervetuloo foorumille näin meikäläisen puolesta.

  Ja täällä on tuhat mua viisaampaa ja kokeneempaa ukkoo ja akkaa, näin ollen en lähde heittelemään mitään hot licksejä tavaranhankintapuolelle. Mikäli et oo vielä tutustunut niin esimerkiksi Sib77:n youtubevideot on opettavaisia ja jopa hauskoja, niitä vaikka nyt ensiksi seuraamaan.


   
   
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •