Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 26

Aihe: FreekVapers.com | CUSTOM ELIQUIDS | Nikotiininesteet astetta kovemmille höyrypäille!

 1. #1

  FreekVapers.com | CUSTOM ELIQUIDS | Nikotiininesteet astetta kovemmille höyrypäille!

  ESITTELYSSÄ www.freekvapers.com - Mahtava maku, korkea laatu, runsas höyryntuotto!
  Verkkosivut Suomeksi, Ruotsiksi, Englanniksi sekä Norjaksi
  Kotimaa:


  • Kauppias: Suomalainen himohöyryttelijä.
  • Yritys: Ruotsi
  • Logistiikka: Puola

  Maksutavat:
  • Paypal - Paypal- tili, sekä korttimaksut
  • Tilisiirto - Voit maksaa ostoksesi myös laskulla.  Toimitusaika: 2-4 arkipäivää. (klo 13 mennessä tehdyt tilaukset tulleet hyvin perille kahdessa päivässä.)
  Toimituskulut: Kiinteä 5€, 35€ ylittävät tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

  Sosiaalinen media:
  Freekvapers.com on Suomalaisvetoinen verkkokauppa, joka keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia sähkötupakan täyttönesteitä vaativille höyryttelijöille.
  Loimme FreekVapersin höyryttäjille, jotka rakastavat kokeilla uusia jännittäviä makuja. Tuottamamme e-nesteet ovat suunniteltu kaikille höyryttelystä kiinnostuneille, sillä olemme kehittäneet ne erityisesti kokeneita höyryttelijöitä kuunnellen sekä ajatellen ja ne ovat valmistettu huolella valituista raaka-aineista laboratorion kliinisessä olosuhteissa. Nesteet ovat saatavilla 0mg, 6 mg, 12 mg ja 18 mg nikotiinivahvuuksilla, osa makuvaihtoehdoista nyt myös 3mg vahvuudella! Kaikki e-nesteemme ovat valmistettu VG 70% / PG 30% suhteella.

  Sivustolla myös LIVE CHAT- tuki, Tervetuloa ostoksille!  Viimeksi muokannut FreekVapers; 14.04.16 kello 12:00. Syy: Tietojen päivitys

   
   
 2. #2
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,071
  Ilmeisesti oon liian väsynyt, mutta en nää missään pullokokoa? Ihan mielenkiintoisia kiisseleitä pakko myöntää.
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 3. #3
  Kiitoksia, Teppa!
  Onhan se 10ml pullonkoko hieman hankalasti olemassa siellä, ja kiitän huomautuksesta! Päivitetään samointein näkymään se tuotekoodin kohdalle!

   
   
 4. #4
  Etusivun ulkoasua sekä tuotekuvia on nyt päivitetty, samalla koneiston bugeja paikkailtu vähän sieltä sun täältä.
  Käykääpäs penkomassa sivustoa läpi, ja kertokaa ollaanko menossa oikeaan suuntaan!
  Avajaisten kunniaksi nyt kaikki e-nesteet 3,50€ + ilmainen toimitus yli 35€ tilauksiin!
  Alennuskoodi VAPOTTAJAT myös vielä aktiivisena! Hep!

   
   
 5. #5
  Hyvät höyryttelijät!


  Ensinnäkin haluamme kiittää kaikkia osallistujia SnowWolf 200w arvonnassa!
  SnowWolf cutout.jpgMorpheus cutout.jpg
  Onnittelut vielä voittajille! Palkinnot ovat lähteneet matkaan, ja saavuttanevat pian onnettaren suosikit
  Meno ei suinkaan lopu vielä tähän, vaan kannattaa pitää silmät auki, sillä pian on luvassa lisää taas!

  Olemme kiitollisia, ja otettuja kaikista kommenteista nesteisiimme liittyen. On ilo huomata että kovan työmme tulos on otettu näin hyvin vastaan!
  Tällaisen palautteen ansiosta tätä työtä jaksaa tehdä päivästä toiseen hyvillä mielin.
  Olemme myös saaneet paljon palautetta koskien 10ml nestepakkauksia, ja voisiko kehittää suurempia kokoja valikoimiin tarjolle.
  Saamamme palautteen mukaan tuo 10ml häviää kuin huomaamatta Tästä syystä olemme nyt luoneet teille kaksi uutta COMBO- tarjousta, 30ml & 50ml COMBO.
  Kun valitsette suosikkimakujanne verkkokaupassamme, voitte nyt valita nikotiinipitoisuuden lisäksi COMBON! Tämä tuo myös selvää säästöä, sillä parhaimmillaan säästät -27% alkuperäisestä hinnasta!


  Edellisen tarjouksen palautteen mukaan, voimme nyt myös iloisena julkistaa, että suosikkimakujen "Vanilla Splash" & "Caribbean Dream" osalta myös 3mg/ml vahvuuden osalta on saatavilla COMBO- tarjoukset!!!
  Miltäs kuulostaa?
  Jos mielessäsi on kysymyksiä tai toiveita, ole mielellään yhteydessä meihin. Haluamme kehittää toimintaamme kuunnellen sinun tarpeitasi!  FreekVapers
  CUSTOMER SUPPORT
  support@freekvapers.com
  QUALITY E-JUICE | CUSTOM ELIQUIDS | FreekVapers
  FreekVapers • BOX 5 • 14621 • Tullinge • SWEDEN

  This email is intended for the use of the individual addressee(s) named above and may contain information that is confidential privileged or unsuitable for overly sensitive persons with low self-esteem, no sense of humor or irrational religious beliefs. If you are not the intended recipient, any dissemination, distribution or copying of this email is not authorized (either explicitly or implicitly) and constitutes an irritating social fauxpas. No animals were harmed in the transmission of this email, although the mutt next door is living on borrowed time, let me tell you.

   
   
 6. #6
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  03/2015
  Viestit
  21
  Tilaukseen lähti testinä 50ml vanilla splashi sekä caribbean dream koska olivat ainoita joissa 3mg mahdollisuus. Olisin varmaa jotain muutakin tilannut mutta kurkku ei enää tykkää noista 6mg tai yli nesteistä. Omasta mielestä tuo 3mg on kuiteskin kohtuullisen suosittu joten sitä kannattaa varmaan lisätä valikoimaan pysyvästikin . Hinta ainakin kohdillaa ja laadusta nähdään kun saapuu!

  edit: Ainii lisätääs muuten vielä että jostain syystä et payson maksutapa ei toiminut, paypal meni kyllä läpi kivuttomasti. Rewardi pointsit ei myöskään tullut tilille samantien. Tilasin siis niin että loin tilin siinä tilauksen yhteydessä.

  editedit: No nyttehän ne reward pointsit tuli pienellä viivellä ja jotenkin ihmeellisesti että ensiks 0 ja sitten loput. En tiiä onko siellä sit joku outo systeemi vai lisäsittekö manuaalisesti mutta homma hoidossa
  Viimeksi muokannut tepsu; 05.08.15 kello 14:36.

   
   
 7. #7
  Moi Tepsu!

  Kiitos tilauksestasi Putelit matkalla jo kuoreen ja kohta kohti postia!
  Tuo 3mg vaihtoehto on tulossa saataville kaikkiin makuihin. Nyt näin alussa kun ollaan, niin ei ihan kerralla vielä saada tuotettua ihan kaikkia yhteen läjään.

  Paysonin maksutapa ei toiminut? Ehkäpä niillä siellä päässä joku juttu menossa, kyllä sinnekin tänään on kerääntynyt maksuja. Ehkäpä seuraavalla kerralla taas toimii?

  Kiitos muutenkin palautteestasi, toivottavasti nesteemme maistuu Reward- pisteet saapuvat tilillesi, kun tilaus on täällä päässä käsitelty ja pakattu! (Vaatii klikkauksen meiltä)

  Peace, Love & Vape ON!

   
   
 8. #8
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  03/2015
  Viestit
  21
  Alright asia selvä Joo kyllä se jonkun popup alertin tohon ruudulle heitti, mutta viestiä en tarkalleen muista. Jotain että payson ei onnistu tällä hetkellä yritä uudelleen . Veikkaan että joko hetkittäinen häikkä paysonin päässä tai sitten se liittyi jotenkin siihen että loin tiliä tilauksen yhteydessä.

   
   
 9. #9
  Saattaapi olla juu Pääasia, että tilaus meni läpi, ja pääset nautiskelemaan noista!!!
  Käy ihmeessä antamassa rewikkaa tuonne QUALITY E-JUICE | CUSTOM ELIQUIDS | FreekVapers sivuille kun olet maistellut. Olisi kiva kuulla miten maistui, ja siitä hyötyy muutkin samalla

  Matti/ FreekVapers

   
   
 10. #10
  Nyt on lisätty 3mg vaihtoehto kaikkiin nesteisiin!
  Hyviä höyryttelyhetkiä!

  -Matti/ FreekVapers.com

   
   
 11. #11
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196
  Oottekos nyt ihan varmoja näistä akuista?

  Tarkoitus nyt ei oo mitenkään loukata tai muuta, mutta noiden akkujen speksit on vähän erikoiset. Tuota "Quick discharge rate"-termiä on aikaisemmin käytetty Efestin akkujen kanssa kertomaan maksimi jatkuvan purkuvirran rajaa, missään muualla samaan termiin en ole törmännyt. Tuohon viitaten myös samassa kohdassa annetaan ainoa coulombi-arvo akuille (5C), joka myös viittaa 2600mAh kapasiteetin kanssa enintään 13A jatkuvaan purkuvirtaan (laskentakaava 2,6Ah [akun kapasiteetti ampeeritunneissa] x 5C [akun coulombi-arvo] = 13A [laskettu purkuvirta]).

  Erikoiselta myös vaikuttaa tuo luvatun jatkuvan purkuvirran ja pulssi purkuvirran eroitus (jatkuva 30A, pulssi 40A), joka on vain 10A, kun verrataan esim. Sonyn VTC4/5 (30/60A), Samsungin 25R (20/40-60A) ja LG:n HE2 (20/40-60A) -akkujen vastaaviin arvoihin joissa luvatut maksimi pulssivirrat ovat kaksinkertaiset verrattuna jatkuvaan purkuvirtaan. Tätä myös hieman tukee se, että noita Tesiyin akkuja voi ladata maksimissaan vain 2,6A:n virralla, kun VTC4/5, 25R ja HE2 -akkuaj voi ladata 4A:n virralla, mikä kertoo hieman siitä miten akut suhtautuvat virran saamiseen ja samalla myös sen antamiseen.

  Mitä akuista muuten löytyi netistä, niin valmistajan (BrosVapor) alibaba-sivuilta löytyvä 40A:n purkuvirtatestin tulos on varsin hämmästyttävä (E: [sarkasmi] vau, taidetaan olla aika pienissä virroissa meillä vielä, kun akut kestävät selvästi kauemmin kuin sekunnin [/sarkasmi]), en ole kyllä vielä nähnyt akkua, joka virtaa purettaessa saa lisää jännitettä ja sen jälkeen purkaantuu huomattavasti hitaammalla tahdilla (samaa havaittavissa myös muissa purkukäyrissä). Puhumattakaan siitä, että yleisesti kapasiteetti testit ilmoitetaan mAh:ssa ei sekunneissa ja minuuteissa.

  Itse ainakin odottaisin hieman parempia testejä ennen näiden akkujen laittamista mihinkään mikä vaatii yli 13A:n purkuvirtaa yhdeltä akulta. Lisäksi tuo 40A vaikuttaa todellakin akun ihan ääri pulssi virralta, jonka se jaksaa antaa ennen hajoamistaan (40,5A ja akku venttaa aika varmasti). Ihan vaan sen takia, että kun verrataan vastaaviin tunnetumpiin akkuihin, niin speksit vaikuttavat vähän oudoilta ja valmistajan tarjoaman "testin" tulokset on esitetty ja näyttävät vielä oudommilta.

  Tarkoituksena ei sisi todellakaan ole aiheuttaa kenellekään mitään pahaa mieltä, vaan vähän varoitella, että nyt kannattaa olla vähän ekstra varovainen akkujen suhteen. Voi hyvinkin olla, että olen väärässä ja toivon, että kauppiaalla on parempaa tietoa näistä akuista ja voi nseistä korjattuna.

  E: Jäi häiritsemään noi purkutestikuvat sen verran, että katoin niitä vähän tarkemmin. Älkää käyttäkö näitä akkuja jos ette ole 110% varmoja että tiedätte mitä teette! Noilla purkukäyrillä ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa, vaan ovat jonkun täysin mämmi kouran tekemiä, kun katsoo takemmin huomaa, että sieltä on editoitu pois alkuperäisiä käyriä, asettelu on mitä sattuu ja akkujen suoritukset eivät vastaa lähellekkään sitä mitä niiden pitäisi (esim. ECF:llä LG HE2 akut ovat ihan samalla viivalla muiden kanssa, mutta Brosvaporin "testissä" niillä ei muka pääse mihinkään, samaten muidenkin testissä olleiden akkujen kesto on hieman eriä kuin Brosvapor antaa ymmärtää). Lisäksi ilmeisesti koko Shenzhen TESIYI firmasta ei ole missään muualla mitään merkintää, paitsi Brosvaporin Alibaba-sivulla. Lisäksi kun katsoo kyseisen firman muuta valikoimaa, niin näyttää siltä, että "Sonyn" akkujen myynti on ruvennut takkuamaan ja niihin on aiak varmasti lyöty uudet kuoret päälle.
  Viimeksi muokannut IcedForce; 11.09.15 kello 02:13.

   
   
 12. #12
  [QUOTE=IcedForce;605671]Oottekos nyt ihan varmoja näistä akuista?

  Tervehdys!!! Tosi hienoa, että näitä kyseenalaistetaan! Tesiyi:n lupaukset ovat kovat, ja ei ihme että hieman epäilyttää

  Tesiyi:n mukaan akuille on haettu oma patentti, ja Tesiyi lupaa myös yhden (1) vuoden takuun akuille valmistusvirheiden osalta. Tämän myötä myös meilläkään ei siis ole syytä epäillä, etteikö lupaukset pitäisi paikkaansa. Valmistajan antamien tietojen mukaan kaikki akun speksit laitettu myös meille näkyviin. Jos nämä poikkeavat testituloksista, niin sitten myös me korjaamme tiedot vastaavaksi nettisivuillemme.
  Lähetimme paketin saatuamme erän akkuja testattavaksi, ja kun saamme tulokset, tulemma julkaisemaan ne videoituina tulosten kera. Tarkoituksena on esimerkiksi yhden pariston rasittaminen, aina venttaus- pisteeseen asti. Eli akkua rasitetaan niin paljon, että se saadaan kiehumaan ja laskemaan höyryt pihalle. Hauska se kuitenkin on nähdä käytännössä kuinka paljon ne kestävät.

  Lähetin tiedustelusi myös suoraan Tesiyi:lle, ja he lupasivat vastata esittämääsi väittämiin pian. Laitan vastauksen tänne myös sinulle nähtäväksi

  Videomuodossa testit tulemme julkaisemaan seuraavissa kanavissa:
  - Kotisivuillamme (QUALITY E-JUICE | CUSTOM ELIQUIDS | FreekVapers)
  - Youtube kanavallamme (www.youtube.com/channel/UCvhjaSzFxt8vrOxUzyZAdJg)
  - Facebook sivullamme (www.facebook.com/freekvapers)

  Noita kannattaa siis seurata tarkkaan, toivottavasti ensi viikolla saadaan kaikki testit ajettua & julkaistua!

  Mitä tulee noihin löytämiisi kolmansien osapuolien väittämiin akkujen osalta: Kiinassa on jokaista tuotetta kohtaan tuhat jälleenmyyjää/ välittäjää. Jokainen keksii varmasti omat lisänsä myyntipuheisiin kasvattaakseen omaa myyntiänsä.
  FreekVapers tilaa nyt, ja aina jatkossakin kaikki tuotteensa suoraan valmistajalta. Vain näin voimme itsekin nukkua yömme rauhassa ilman että tarvii nukkumaan mennessä miettiä onko aidot vai ei

  Hyviä höyryttelyhetkiä,

  -Matti/ FreekVapers

  EDIT: Tässäpä vielä Tesiyi:n vastaus kuvakaappauksena: Reply.jpg
  Viimeksi muokannut FreekVapers; 11.09.15 kello 13:55. Syy: Valmistajan kommentti epäilyihin

   
   
 13. #13
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196
  Todella suuri plussa kauppiaalle, että on lähettänyt akut myös itse testattavaksi erilliselle taholle Näin ei ainakaan sitten jää varaa kiinalaisten myyntipuheille.

  Itsellä vaan sattus Facebookin puolella silmään noi ja speksejä kattosin, niin heräs epäilykset juurikin tuosta 5C-luokittelu ("Nopean purun jännite : 13000mA (5.0C5rate) 5C") -kohdasta, kun esim. VTC5 akut ovat 11.5C -luokitellut (lähde, tuolla sivulla tosin on mainittu tuo "Continuous Discharge Amps", joilla haetaan sitä arvoa, joka on täysin turvallinen ja jonka ei pitäisi rasittaa akkua ollenkaan, joka näyttää aikalailla olevan puolet C-luokituksen purkuvirrasta; eli jos akun kapasiteetti on 2600mAh ja 5C, niin 13A on sen maksimi jatkuva purkuvirta ja tuon sivun mukaan 6,5A sen rasittamaton jatkuvan purkuvirran raja). Pulssivirrat taas riippuvat ihan pulssin kestosta, esim. tässä Sonyn omat pulssirajat VTC4-akuille, joissa alle sekunni pulssin ottaminen akulta olisi turvallista jos pulssin pituus on maksimissaan sekuntti. Akuista vaan ei tänä päivänä voi olla liian varma, varsinkaan uusista, kun kiinalaiset myy sitä sun tätä niillä sun näillä myyntipuheilla ja kuorilla (itse en tänä päivänä ostaisi yhtäkään VTC5-akkua, koska on varmempaa saada väärennös kuin aito monelta kauppiaalta).

  Mut katsotaan nyt mitä testit sanoo, ite toivon, että ovat hyviä, koska vähän voisi näkyvämpää kehitystä akkuihin tulla.

   
   
 14. #14
  No niin Arvon Vapottajat! Aika julkaista TESIYI T18650 "venttaus" testi.

  Videossa tekstit englanniksi, jos on vaikeuksia kuulla haastatteluosuuden aikana vastapuolen ääntä (Nauhoitettiin skypen kautta) niin laittakaa tekstitykset päälle.
  Tosiaan pakat on helvetin matalia, ei todellakaan turvallisia käyttää. Testiä ei tehty millään tarkoilla mittareilla jne, vaan mittarina modmeter joka on kyllä huomattu erittäin tarkaksi ja tällä simuloitiin nimenomaan käyttöä vapottaessa, missä vaiheessa alkaa lämmetä, droppi eroja ja kyykkyjä jne. ei mitään laboratorio testiä. Pitemmittä puheitta, tässä se nyt ois.

  Ps. "Miten aikuset miehet jaksaaki nähdä monta päivää vaivaa joidenkin akkujen takia? Because of the passion baby."
  https://www.youtube.com/watch?v=fA8ySp1UJ-M

   
   
 15. #15
  Te pyysitte, me kuunnellaan. Tässä se nyt olisi 30ml pullokoko Caribbean Dream | 3mg

  Liite 24184
  Premium E juice - XXL E liquid | Caribbean Dream

  Muista COMBO, tässäkin se kannattaa, sillä saat 30ml jopa 10€/ pullo. Go XXL!

  HEP!
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat

   
   
 16. #16
  Varaston täydennys saapui, sekä nyt valikoimassa myös Mad Rhino Vapersin nesteet!
  Silmät kannattaa pitää auki myös BLACK FRIDAY- tarjouksia silmälläpitäen. Tiedä mitä kaikkea keksitään teille

  Täydennykset:

  Mojito Time | 3mg
  Frenzy Cola | 3mg
  Smooth Tobacco | 3mg | 6mg
  Dripper´s Menthol | 3mg
  Darth Vaper | 3mg
  Funky Orange | 3mg
  Grannie´s Applepie | 3mg | 6mg
  Caribbean Dream | 0mg | 3mg | 6mg

  BlackFriday_cloud_name.jpg   
   
 17. #17

  Horns & Feathers: Nyt erikoiserä saatavilla!

  H&F Category image.jpg


  "Horns&Feathers"- uutuudet ovat saapuneet!
  Tutustu LUOMU- uutuuksiin uudelta upealta esittelysivultamme!
  Katso esittelyvideot "Flavor Descriptions"- alavalikosta
  --> www.showroom.freekvapers.com <---

  DragonBite.jpg

  Horns&Feathers on uusi makusarja, joka on 100% luonnollinen. Ei mitään ylimääräistä, ei mitään keinotekoista.
  Valittavana on nyt kaksi makua, Dragon Bite sekä Phoenix. Kummastakin mausta on nyt julkaistu käsin numeroitu 30kpl erikoispainos, kannattaa siis olla nopea.

   
   
 18. #18
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  188
  Freekvapersille isosti peukku ylöspäin! Asiakaspalvelu todella nopea ja ystävällinen. Korvasivat (ilmeisesti) kadonneen paketin muitta mutkitta

   
   
 19. #19
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Kalis Näytä viesti
  Freekvapersille isosti peukku ylöspäin! Asiakaspalvelu todella nopea ja ystävällinen. Korvasivat (ilmeisesti) kadonneen paketin muitta mutkitta
  Kiitoksia palautteesta
  - Freekit

   
   
 20. #20

  Jouluale 15%!

  xmas-15.jpg

  Käytä alennuskoodia XMAS15 niin saat 15% alennuksen ostoksistasi!
  Koskee kaikkia tuotteita, ja voimassa Joulupyhien loppuun asti.

  Pysytään Höyryissä!
  -Team Freekit

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •