Tulokset 1 - 7 / 7

Aihe: 510 atomizerin tilalle?

 1. #1

  510 atomizerin tilalle?

  Nyt kun mikään suomi nettikauppa ei enää myy 510T atoja (yks myy mutta hinta on pilvissä) joita sai viel jokin aika sitten parilla ekellä kappale. Eli 510T atoja käytettiin drippailuun eli nestettä tiputettiin suoraan atoon, niin mikä sen tilalle samaan käyttöön ja yhtä edullisesti?.
  Viimeksi muokannut Complaineri; 12.04.15 kello 18:54.

   
   
 2. #2
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,057
  Mikä nyt on sitten kallista? Puffilla näyttäis olevan suht paljonkin vaihtoehtoja... Atomisaattorit
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 3. #3
  Sanos muuta, aski tupakkaakin maksaa n.6 euroa

   
   
 4. #4
  Höyrykone Niksi's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Satunnainen
  Viestit
  1,047
  Vieläkö joku noitakin käyttää :O

   
   
 5. #5
  Smokillahan on noita pikkudrippereitä jos ei halua 510 atoja ostaa. Käsitän että OP hakee pienen nestemäärän maisteluun (DIY kokkailua ?) sopivaa laitetta, eli unohdetaan täysikokoiset dripperit.

   
   
 6. #6
  HöyryGuru smami's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Lapua
  Viestit
  4,286
  Muutaman vaihtoehdon nyt voi suoriltaan heittää, 1. Tilaat ulkomailta niitä samoja (pink-mulella näyttää olevan rapeat 3€ kipale) 2. Et edelleenkään halua rakennella mutta nautit drippailusta niin hommaat aero dripperin, käyttää protankin atopäitä mutta ilman tankkia joten sama periaate kuin noilla valahan mallin 510peillä 3. katsot youtubesta yhden videon kuinka tehdään microcoili ja ostat 20€ tarvikkeita (dripperi, vastuslankaa ja paketin pumpulia) parikertaa viikossa vaihtaa pumpulit ja kerran kuussa itse coilin niin tuolla 20€ pärjää ainakin vuoden tai 5

   
   
 7. #7
  Ei ollu puffillakaan yhtään mitään atomisaattoreita (atomisaattori osastolla kaikissa et varastossa 0kpl). Eli kyse oli siis 510T. Enkä kyllä mitään muutakaan löytänyt joka korvais tuon 510T aton käytön, ei siis mitään pumpuli,lanka,tankki,ruisku,pilli,palli jne jne yms hässäkkä viritelmiä. Bogen lr kartoja kokeilin mutta olivat mielestäni surkeempia (ei kurkku hittiä tai makua ja pimahtaa päivässä) kuin toi 510T lr ato (joka aina kestänyt vähintään pari kuukautta) ja muutenkaa pumpulien kanssa pelleily ei innostanu kun tottunut simppelisti tiputtaan tarvittaessa suoraan atoon.

  Mikä clearo esim antas yhtä hyvät höyryt ,iskut ja kestäs yhtä pitkään kun toi 510t lr ato? oisko Kanger eSmart2 510 tai Aspire CE5 BVC dual coil sopiva korvaaja tavalliseen 3.7v akkukäyttöön.
  Viimeksi muokannut Complaineri; 14.04.15 kello 18:22.

   
   
Keskustelu Hankkiminen

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •