Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Cigarrillos electrónicos easyVap -kokemuksia

 1. #1

  Cigarrillos electrónicos easyVap -kokemuksia

  Cigarrillos electrónicos easyVap - lyhyesti vain easyVap - on Espanjassa (Katalonia) sijaitseva alan liike. Valikoimiin näyttää kuuluvan mm. Joyetechin tuotteita ja kun Lavatube oli vielä tekemässä tuloaan, tämä taisi olla yksi suosittu ennakkotilauspaikka.

  Omat hankintakokemukseni perustuvat tällä hetkellä vain yhteen tilaukseen (mini-eGo-akku). 27.3. tehty tilaus postitettiin samana päivänä ja seurantakoodi saapui sähköpostitse. Seurantakoodista ei kylläkään ollut juuri iloa (kiitos, Itella), sillä vielä edellisenä iltana Itellan järjestelmä ei tiennyt ko. kirjatusta kirjeestä tuon taivaallista. Tänään, kun noutolappu oli jo kourassani, myös Itellan seurantajärjestelmä osasi todistaa, että kyseessä ei ollut hallusinaatio.

  Joka tapauksessa, noutolappu ja sitten kirje olivat perillä 8 päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Kokonaisuudessaan ilahduttavaa, kun ottaa huomioon maassa viime aikoina olleet lakot ja muut vastaavat kuohunnat. Toinen tilaus on parhaillaan vetämässä, joten tuleepa testattua tämä kauppa saman tien toiseenkin kertaan.

  Alennuskoodeista kiinnostuneet voivat kuulemma löytää Googlella jonkin ranskankielisen foorumin koodin.

   
   
 2. #2

  Vs: Cigarrillos electrónicos easyVap -kokemuksia

  Tilannu ny kaks kertaa täältä. Ihan hyvin on toiminut. Eilen tuli mullekin noita miniminiakkuja. Yks halpistippi puuttu (olin tilannu kaks, mutta oli yks), mut olivat laittaneet nesteputelin kaupanpäälle niin en jaksanu valittaa parista eurosta. Mukavan oloinen kauppa

   
   
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •