Sivu 1 / 5 12345 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 93

Aihe: Eduskuntavaalit 2015

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Eduskuntavaalit 2015

  Koitetaas kerätä ketjuun ennen kuin asiat häviää muihin ketjuihin.

  Eli eduskuntavaalit on ihan nurkan takana ja varmasti osalla on sähkösavukekysymykset myös yksi valitsemisperuste, koska tulevat kansanedustajat päättävät sähkösavukkeen kohtalon Suomessa. Valitettavasti jokaisen vaalipiirin ja puolueen kaikkien ehdokkaiden kantaa on mahdotonta selvittää ilman äärimmäsitä organisointia, saati sitten kerätä sitä dataa yhteen paikkaan.

  Ainoastaan Piraattipuolueella on puolue- ja vaaliohjelmassa sähkösavuke mainittu.

  Itse tein niin, että suoritin pari vaalikonetta ja sieltä top 10:sta valkkasin ne ehdokkaat joita voisin äänestää ja lähetin heille sähköpostilla kysymyksen heidän kannastaan. Tällä tavalla tiedän about, että tuo ehdokas on muissakin asioissa suunnilleen samaa mieltä kanssani, mutta lopullisen päätöksen teen tulevien sähköpostivastausten pohjalta.

  Laitan vastaukset tähän sitä mukaa kun niitä saan. Jos pistätte kyselyä omille suosikkiehdokkaille niin olisi kiva tietää myös heidän vastauksensa.

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  251
  Ja sähkörööki on se tärkein kriteeri valittaessa valtakunnan päättäjiä? Just joo. En sano, etteikö se tällä foorumillla olisi se päällimäisin asia, mutta ehkä on olemassa normielämään enemmänkin vaikuttavia asioita. Kannattaa pitää valot päällä ja kaikki aspektit mielessä.

   
   
 3. #3
  Höyrypää zelro's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kajaani
  Viestit
  901
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Jarna Näytä viesti
  Ja sähkörööki on se tärkein kriteeri valittaessa valtakunnan päättäjiä? Just joo. En sano, etteikö se tällä foorumillla olisi se päällimäisin asia, mutta ehkä on olemassa normielämään enemmänkin vaikuttavia asioita. Kannattaa pitää valot päällä ja kaikki aspektit mielessä.
  Tämä. Itse uskon (ja toivon) vakaasti, että höyryttely loppuu omalta osaltani joskus. Harrastushan tämä on siinä mikä muukin ja tietenkin toivon, että nikotiinipitoisten nesteiden myynti vapautettaisiin Suomessa. Tästä huolimatta en aseta ehdokkaita paremmuusjärjestykseen sen perusteella, että mitä mieltä he ovat vapottelusta. Meillä on oikeitakin ongelmia, kuten valtion velkaantuminen, vahusten hyvinvointi, maahanmuutto, nuorisotyöttömyys yms muita "pieniä ongelmia". Näiden rinnalla se vapottelu ei paljoa paina.

   
   
 4. #4
  No eikös koko pointti nyt ollutkin siinä, että niistä muutamasta mieluisasta ehdokkaasta voi valita höyrymielipiteen perusteella voittajan, jos ei muuten yksikään erotu edukseen? Epäilen tosin itselläkään paljoa pääsevän höyryhommelit ääneen vaikuttamaan.

   
   
 5. #5
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Ei mullakaan se vapottelu ole se syy miksi jotakuta äänestän. Tulen todennäköisesti toimimaan samalla tavalla kuin esmoke, eli ensin katsotaan ne muutama jotka ovat samaa mieltä kanssani noista tärkeämmistä asioista, niistä sitten pudotetaan pois ne jotka haluavat kieltää höyryttelyn tahi eivät edes ymmärä koko asiasta mitään.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 6. #6
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Minä äänestän taas jotain erittäin maahanmuuttokriittistä. Jos se on höyrykemyönteinen niin se on vaan plussaa, mutta sen perusteella en ääntäni erottele.

   
   
 7. #7
  Äänestin ensimmäisen ja viimeisen kerran viime kunnallisvaaleissa.

  All your cookie are belong to us.

  RIP Mr. Marlboro 18.10.2013

  Laitteisto: 2 x ESquare DNA40, G-Tube #115, 3 x Billow V2, Hobo 3.1, Kayfun V5, Bachelor

   
   
 8. #8
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Juu tärkeempiä asioita on paljon ja mulla on oikeastaan aika sama kuka noista oikeastaan top3 jengistä pääsee taloon, mielipide-erot omiin mielipiteisiin tuntuu olevan aika minimalistisia ainakin vaalikoneiden mukaan, keskittyen lähinnä asioihin, joilla mulle ei ole niin väliä. Siksi tuo höyrymyönteisyys saa luvan ratkaista, jos ei nyt sitten satu möläyttämään jotain älytöntä jossain blogissaan tai muussa mediassa, mikä tiputtaisi pois.

  Onko muuten kukaan muu huomannut, että noi vaalikoneiden kysymykset on ihan vammasia ja osa ainakin noista mun ehdokkaista vastas ihan päinvastaisesti, mutta kun luki kommentit niin oli kuitenkin ihan samaa mieltä kanssani.

   
   
 9. #9
  Höyrykone Steamy's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  4,318
  Kappas, vaalikoneella näyttää kokoomuksen paskimmaksi omalle kohdalle

   
   
 10. #10
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Tässä yhden listalle päässeen vihreän näkemys.

  Tervehdys Teemu,


  Mukava kuulla, että olet päässyt tupakasta eroon sähkötupakan ansiosta. Hienoa myös, että ollaan osuttu vaalikonevastauksissa yksiin.


  Jossain vaalikoneessa (niitä on kymmenittäin) taisikin olla kysymys sähkötupakasta. Siinä yhteydessä ja joskun aiemminkin lueskelin tutkimuksia ja kirjoituksia sähkötupakasta. Itse en ole tupakkaa suuremmin polttanut, mitä nyt aiemmin silloin tällöin piippua ja sattumanvaraisen juhlasikarin poltan toki yhä varpajaisissa sekä jokusen tupakan joskus iltaa vietellessä olen myös poltellut.


  Sähkötupakkaa olen kavereilta maistanut jokusen kerran juurikin itse kokeakseni, miltä se vaikuttaa.


  Tutkimuksia ja kirjoituksia lueskellessa sain myös sen käsityksen, että muutamat sähkötupakkaan liitetyt pelot ovat melko tuulesta tempaistuja. Sähkötupakan avulla tupakoitsijat pääsevät perinteisestä tupakasta tehokkaammin eroon ja niiden osuus, jotka siirtyvät palavaan tupakkaan sähkötupakan kautta on hyvin pieni ellei olematon.


  Sähkötupakan haittojen tutkimus toki on vielä melko varhaisessa vaiheessa, kun tuotekin on sen verran uusi, mutta aika paljon tutkimusta siitäkin jo on ja lisää tulossa. Se, että sähkötupakka on perinteistä tupakkaa vaarattomampi on kuitenkin tutkimusten perusteella melko kiistatonta ja se, että se on vähemmän haitallista on myös järkeenkäypää, kun kyseessä on vesihöyry, jossa on nikotiinia ja makuainetta.


  Siihen vaalikoneeseen, jossa sähkötupakkakantaa kysyttiin vastasin, että kannatan sähkötupakan ja nikotiininesteen myynnin vapauttamista ja sitä mieltä olen toki yhä.


  Sinulla on selkeästi asiassa paljon pelissä ja tuossa kun googletin sähkötupakasta lisää tietoa huomasin, että olet aiheesta paljon kirjoittanutkin. Hyvä niin ja hienoa, että kirjoittelet. Sillä, että asiasta kirjoittaa on parhaimmillaan paljonkin vaikutusta.


  Nyt asia tuli itsellekin taas keskeisemmäksi, kun siihen enemmän tutustuin, joten kiitos viestistä ja kiinnostuksesta!


  Ystävällisin tervehdyksin,
  Konsta Weber
  Vaalihöpötyksiä tai ei, niin meidän viestit tuntuvat herättävän mielenkiintoa ottaa asioista selvää!

   
   
 11. #11
  Höyrykone

  Liittynyt
  09/2014
  Sijainti
  Kaasmarkku...Porin vieressä
  Viestit
  9,312
  Itsellä mennyt usko totaalisesti noihin "vaalilupauksiin" Toimivat siihen asti, kunnes pääsevät Virkaan.

   
   
 12. #12
  Höyrypää zelro's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kajaani
  Viestit
  901
  Yleisesti vaaleista. Voi luoja, että millaisia ihmisiä tuonne eduskuntaan oikeasti haluaa. Olen jonkun verran katsonut noita Vaaligallerian videotenttejä ja joidenkin ihmisten älykkyysosamäärä vastauksien perusteista on lähempänä oravaa kuin ihmistä. Tämä on hauskempaa kuin yksikään sketsihahmokilpailu ikinä

   
   
 13. #13
  Höyrypää Timohe's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  670
  Joo, noista videopätkistä saa kyllä paljon enemmän irti kuin vaalikoneista. Myös huumorimielessä

   
   
 14. #14
  Höyrykone

  Liittynyt
  09/2014
  Sijainti
  Kaasmarkku...Porin vieressä
  Viestit
  9,312
  Ainoa millä tuota systeemiä voi saada jotenkin järkeväksi. Totaalinen Yleislakko ja koko Suomi seis. Missään muussa maassa, ei tällaista pelleilyä katottais yhtään enempää.

   
   
 15. #15
  Höyrykone True Puffin's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  2,462
  Työkaverille menee ääni, koska mies on suorasanainen ja jämäkkä. Liian paljon on jo hännystelijöitä valittua, joten uutta verta kehiin.
  Vape since 30/05/2011

  Westcoast Vape Squad still rollin'

   
   
 16. #16
  Höyrykone K-57's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Hobo
  Viestit
  1,675
  Huh Huh! Taas sai verenpaineet huippulukemiin kun kaupunkilla törmäilin ja tietenkin kansanedustaja ehdokas paasasi omaa ja puolueen erinomaisuutta, muuten olisin pyyhkäissyt ohi! Mutta just silloin selitteli että kyllä meidän tarvii välttämättä nostaa pakolais kiintiötä, muuten suomesta loppuu työvoima!
  No siihen oli Aivan pakko avata suuni, ja kysästä että niin kuin halpa työvoimako! Nyt kun sain takeltavan vastauksen mistä ei saanut mitään selvää niin jatkoin ja kysyin että mites on Australia ja Kanada pärjäilyt Suomeen verraten?
  Taas sain epäselvän vastauksen punehtuneilta kasvoilta ettei ole ehtinyt kiireltään perehtyä muiden maiden asioihin!
  Ehkä kannattais vilkaista omien sijoitus sivujen ohessa vaikka Wikipediasta niin olisi tietoiten,miten siellä toimitaan maahan muuttajien kanssa. Pokkasin kiitin edustajaa vastauksista ja poistuin takavasenmalle.
  Muistakaa äänestää!

   
   
 17. #17
  Höyrykone Steamy's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  4,318
  Juu kyllähän pakolaisia tarvitaan töitä tekemään, kun vittu ole töitä Suomalaisillekkaan. Kokoomuksellahan oli siihenkin hyviä ratkaisuja miten porukka saadaan töihin. Minimipalkka poistetaan ja puolitetaan liitonpäivät.

   
   
 18. #18
  Höyrypää Köpi's Avatar

  Liittynyt
  01/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  526
  Pakko se on äänestää näissä vaaleissa. Se on kuitenki yks ääni sillon enemmän muualle ku kokoomukselle tai vihreille. Muutenki tuntuu että maan ongelmat johtuu huonosta johtamisesta ja vastuun siirtämisestä.b

   
   
 19. #19
  Höyrypää phage4i's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Helsinki,FI
  Viestit
  747
  Itsekin jumitellut ehkä jo liikaakin noita Vaaligallerian 4min klippejä.
  Vasuri henkeen ja vereen, mut viihdemielessä Muutos 2011, Itsenäisyyspuolueen ja mitä näitä nyt oli,osa Piraattipuolueen ehdokkaista mielipiteineen,ratkaisujensa sekä ulosantinsa kanssa on tarjonnut todella hyviä hekotteluja.

  Kaippa sieltä ihan oikeasti täytyy alkaa väijyy kelle se ääni tällä kertaa annetaan.
  Viimeksi muokannut phage4i; 23.03.15 kello 14:09.
  Natureg0ing is a must..pd!

   
   
 20. #20
  Höyrypää zelro's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kajaani
  Viestit
  901
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Steamy Näytä viesti
  Juu kyllähän pakolaisia tarvitaan töitä tekemään, kun vittu ole töitä Suomalaisillekkaan. Kokoomuksellahan oli siihenkin hyviä ratkaisuja miten porukka saadaan töihin. Minimipalkka poistetaan ja puolitetaan liitonpäivät.
  Kyllä Suomessa on töitä, mutta niille ei löydy tekijöitä. Vasta oli juttua, että PK-seudun siivoojista yli 50% on maahanmuuttajataustaisia. Tästähän voimme päätellä sen, ettei Suomalaisille siivous maistu. Mutta joo, työttömyys on mielestäni Suomen suurin ongelma ja itsekin rajoittaisin maahanmuuttoa erittäin rankalla kädellä.

   
   
Sivu 1 / 5 12345 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •