Tulokset 1 - 10 / 10

Aihe: Neste ja keuhkot

 1. #1

  Neste ja keuhkot

  Sorry jos aiheesta on jo keskustelua, mutta tämmönen juttu tuli mieleen:
  Alotin sähkistelyn tänään ja oon äärettömän tyytyväinen, alkupäivän jälkeen ei oo tarvinnut
  tupakkaa miettiä eikä mitään niitä tuskia mitkä yleensä tulee heti kun vikan tumppaa.

  Mutta, aloin tässä illan mittaan huomata että keuhkot tuntuu jotenkin tukkoisilta.
  Sellanen nestettä keuhkoissa-tunne... Onko normaalia?
  Saattaa ehkä liittyä tuohon tupakan lopetukseenkin, kun en edes muista milloin viimeks oisin ollut yli kahta tuntia ilman tupakkaa
  Huvikseni tuossa puhaltelin höyryjä ja huomasin että kun ottaa pari kunnnon imua ja puhaltaa esim kämmenselkään, siihen kondensoituu oikein tipoittain vettä. Okei vesihöyryähän tämä on, mutta silti, voiko liiallisesta höyryttelystä kertyä nestettä keuhkoihin?
  Täytyy tässä katsella seuraavien päivien ajan miten muuttuu keuhkojen toiminta, ja kunhan pääsee akuuttimmasta röökinlopetusvaiheesta ohi niin silloinhan sen vasta näkee kunnolla. Mahtavaa touhua tää joka tapauksessa on, eka kerta elämässäni kun pystyn olla ilman oikeaa tupakkaa ilman rähinää ja hikoilua

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2012
  Viestit
  25

  Vs: Neste ja keuhkot

  Omasta kokemuksesta voin kertoa. Aloitin pari viikkoa sitten höyryttelyn PG-nesteillä (Menthol). Olo oli juuri tuo kuvailemasi, eli tuntui kuin olisi nestettä keuhkoissa. N.10 päivää vapottelun aloituksesta kurkku tuli kipeäksi (ei pystynyt kunnolla nieleskelemään, ja lievää kuumetta) ja vapottelu jäi kolmeksi päiväksi kokonaan. Sopivasti kurkkukivun loputtua (ja kilokaupalla irronneita limaklönttejä keuhkoista) saapuivat tilaamani VG-nesteet. Niitä on nyt mennyt tässä muutama päivä ja kurkkukipu ei ole palannut, ja keuhkoissa ei mitään nesteen oloista.

  Kokemuksestani voin siis sanoa vain, että jompikumpi aiheutti "nestettä keuhkoissa" tunteen, tupakoinnin lopettaminen tai PG-nesteet.

   
   
 3. #3
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Vs: Neste ja keuhkot

  Kurkkukipu ja limaklöntit 1-2viikon kuluttua höyryttelyn aloittamisesta on täysin normaaleja oireita. Kun tupakasta tulevat turruttavat ainesosat jäävät pois niin alkaa huomaamaan missä kunnossa se kurkku todellisuudessa on Tähän lisäksi yleensä ikenet alkavat tihkumaan verta.

   
   
 4. #4

  Vs: Neste ja keuhkot

  Täällä oli pari päivää "paineen" tunnetta keuhkoissa. Ihme ja kumma ei alkanut ryityttämään ja limaa irtoamaan.

   
   
 5. #5

  Vs: Neste ja keuhkot

  Mulla on nesteenä VG-litkua, libertystä tilattu Premium USA Mix - tupakkamaku.
  Nyt kun oon edelleen tässä koneella istuskellut ja höyrynnyt, niin eipä tuo tunne ainakaan pahemmaksi muutu, nyt alkaa tuntua jo ihan perus tupakkayskän alulta. Jos tuota nestettä tuntuu kertyvän niin täytyy kai vaan olla välillä vähän pää alaspäin niin tulee ulos

   
   
 6. #6
  Höyrykone jasseri's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Hollola
  Viestit
  1,494

  Vs: Neste ja keuhkot

  Itsellä ainakin sellaista paineentunnetta keuhkoihin aihettaa ainakin noi welhon wiz mix nesteet, ja kun olen siirtynyt noihin diy nesteisiin niin ongelmia ei pahemmin ole ollut. Ja itellä sekoitukset 50/50 pg/vg.

  -mikään työ ei ole tehty ennenkuin, lihava mies on poistunut rakennuksesta-

   
   
 7. #7
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Pohjanmaa nyt ja kesällä taas Norja
  Viestit
  985

  Vs: Neste ja keuhkot

  50/50 PG/VG sekoitus paras ja Freedomsmokeusan litkut hyviä sillä Jenkki nikotiininesteet ja mausteet niillä käytössä(Ainakin väitti niin valmistaja)Velholta löytyy ainakin Euroopassa ja kait Libertylläkin.

   
   
 8. #8
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  50

  Vs: Neste ja keuhkot

  ^Ainakaan kotisivullaan fsusa ei väitä niin.
  "Our juices are made of completely American USDA certified and inspected ingredients, except for our flavoring which is made in Italy."

   
   
 9. #9
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Pohjanmaa nyt ja kesällä taas Norja
  Viestit
  985

  Vs: Neste ja keuhkot

  Juttelin isoa tilausta tehdessä ihan puhelimessa.Osa tulee Euroopasta ja osa Jenkeistä.Yhtään ei Kiinasta toisin kuin Euroopassa myynnissä olevien alkulähde joka on 80% Kiinan tuotteita.

   
   
 10. #10
  Höyrypää

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Gihttel
  Viestit
  870

  Vs: Neste ja keuhkot

  Joo olen kans ite huomannu kun kunnolla innostuu höökaahan niin nenästä tippuu vesipisaroita.
  Ihan sama, ompa vain niiin saaaaaatanan mukava höyrytellä kun tuossa kolme viikkoa menny lenzun kourissa, ei ole pystyny ko muutamat höyryt (!) päivässä kiskoa. Anaaliin ei ole tarvinnu silti koskea, nuuskat vain pääsi loppuhan.
  Niin että kyllähän sitä nestettä varmasti kertyy, MUTTA, tuossa oli kaverilla sellanen vesipiippu reenikämpillä mukana josta se jotain tupakkejansa imutteli, pesällisen jälkeen oli putki mustana tervasta ynnä muusta paskasta, ETTÄ SIIS, ennemmin se kompensaationeste ko tuo terva mössö IMHO....

   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •