ENjuice – Silver Aromatique Premium - 32 mg - 50% PG 50% VG
http://enjuice.com/index.php?route=p...product_id=866
Valmistaja: ENjuice
Kotisivu ja ostopaikka: enjuice.com
Hinta: 10 ml n. 8,20 e
Laitteisto: Lavatube Mini + Boge 510D SR

Valmistajan kuvaus:
“Warm, aromatic, golden tones. Sweet and delicate but full flavoured - a deeply satisfying flavour. Probably the closest vape to a true pipe tobacco flavour.”

Alkukokeilujen jälkeen laimensin nestettä apteekin glyserolilla suhteessa 70:30 tälle laitekokoonpanolle paremmin sopivaksi.

Paksuhko mutta vetinen höyry. Alkumakeus kirpeän hedelmäinen, jota voisi kuvailla kirsikkaiseksi tai omena-mantelimassahässäkäksi – melkeinpä uskallan veikata, että samankaltaiseen lopputulokseen pääsee, kun sekoittaa Robustaa ja Baklavaa. Kurkkutuntuma on terävä ja kirpakka, mikä sopii yhteen maun hapokkuuden kanssa. Alkumaun jälkeen ei ilmene uusia ulottuvuuksia, vaan se jää pyörimään erityisesti kitalakeen ja heikkenee vähitellen.

ENjuicen tupakkamakujen höysteet ovat usein hyvin mietoja, mutta tässä tapauksessa hedelmäisyys on voimakas. Yhdistelmä toimii ja on tasapainossa, mutta itse kaipaisin mukaan uusia ulottuvuuksia esim. jälkimaun muodossa. Kokonaisuutena neste jättää minulle jälkeensä vähän onton olon, mutta yksinkertaisten ja selkeiden makujen (ja kirsikan) ystäville voin suositella.

Maku: 7
Kurkkutuntuma: 9
Höyry: 7
Kokonaisuus: 7,5