ENjuice – Silver CocoCabana Premium - 32 mg - 50% PG 50% VG
http://enjuice.com/index.php?route=p...product_id=867
Valmistaja: ENjuice
Kotisivu ja ostopaikka: enjuice.com
Hinta: 10 ml n. 8,20 e
Laitteisto: Lavatube Mini + Boge 510D SR

Valmistajan kuvaus:
“Mellow tobacco with a hint of chocolate. Not too sweet and very distinctive.”

Alkukokeilujen jälkeen laimensin nestettä apteekin glyserolilla suhteessa 70:30 tälle laitekokoonpanolle paremmin sopivaksi.

Periaatteessa yksinkertainen tupakkamaku, josta on vaikea saada kiinni. Alkumakeus hento sokeri. Varsinaista makua hallitsee kaakao, mutta hämmentävää on se, että mukana ei ole yhtään maitomaista makua - yleensähän kaakao ja suklaa yhdistyvät luontevasti maitopohjaan. Ehkä veteen tehty, sokerilla makeutettu kaakaojuoma on tätä lähinnä. Kun kyse on tupakkamausta, kaakaon maku ei kuitenkaan ole kovin hallitseva.

En tiedä, johtuuko se vain tuotteen nimestä, mutta olen maistavinani tässä pienen aavistuksen banaania (tai ehkä persikkaa). Ja sehän vasta hämmentävää onkin. Jotenkin tästä jää sellainen olo, että höyryn vallattua suun maun odottaa vasta olevan aluillaan ja pääsevän kohta täyteen kukoistukseensa esim. makean banaanin muodossa. Moista huipennusta ei kuitenkaan ole tiedossa – jälkimaku on hento mutta erittäin outo, ja lähinnä siitä tulee mieleen leikatun nurmikon tuoksu siirrettynä suuhun.

Toisissa ENjuicen nesteissä maun monimuotoisuus johtaa taas uuteen nautinnolliseen imaisuun, mutta tämän kohdalla kokemus jää jotenkin kesken.

Kurkkutuntuma ja höyryn määrä ovat oikein riittävät.

Kokonaisuutena kuivahko, lämmin, lievästi makea kaakao-tupakkamaku, joka itselleni jää kuitenkin vähän ohueksi. Siitä huolimatta ansaitsee paikkansa ENjuicen tupakkamakujen joukossa.

Maku: 7
Kurkkutuntuma: 8
Höyry: 8
Kokonaisuus: 7