Sivu 1 / 7 12345 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 138

Aihe: Finnvapen nesteet

 1. #1

  Finnvapen nesteet

  Finnvapelta tuli nesteitä, pullo tiramisua, pullo mentholia ja pullo red cow (energiajuoma jos joku ei arvaa). IKV IO6 tiputin jo "pari" tippaa tiramisua, antaa sen kostua. Kahvi tippumassa niin kohta saa aloittaa arvostelun. Oma haju/makuaistini on luultavasti aika peruskauraa, pari kaljaa tunnistan toisistaan. En maista viinien mansikkaisia ja hieman hikisen varpaan makuja. En osaa juuri makuja etsiä tai tunnistaa niiden vivahteita. Tosin tiedän mikä menee ja mikä ei. Tätä arvostelua varten koitan vähän tarkemmin maistella.

  Testit suoritan näin alkuvaiheessa pelkästään io6:lla (1.5ohm), myöhemmin otan boget käyttöön. Laitteena minilava

  Nesteet tarkemmin:
  Liqua tiramisu by Ritchie group (pg ja vg lukee ainesosissa, määrää ei, pg on ensin ja vg sitten)
  Finnvape red cow (50% pg & 50% vg)
  Finnvape menthol (50% pg & 50% vg)

  Ensiksi vuorossa tiramisu,
  ei aamukahvin kanssa sovi menthol (paitsi analoginen) tahi red cow. Tippoja tuoreeseen atoon, aika voimakas haju osuu nenään, kyllähän tuo tiramisua muistuttaa. Varovaisesti ensinmäinen imaisu, kyllähän tämä tiramisulle maistuu. Sitten tulee vähän saippuamainen maku. Io6 uutena ilmeisesti, tuosta lukenut että kestää vähän aikaa ennenkuin tuo keinotekoinen maku katoaa. Noniin, io6 sisäänajettu. Suurinosa saippuamaisuudesta katosi sillä. Lavalla testasin tämän.
  Maku alkaa pääsemään vähän paremmin esille. Joku tuttu maku tässä on, en ole varma että onko se tiramisu vai joku viina.

  Pisteitä 7.5 Suosittelen kokeilemaan RY4-sekoituksena.

  Menthol,
  aamukahvin jälkeen vähän virkistynyt olo. Tuo io6 alkumaku voi sekoittaa testiä liikaa. Kokeeksi 3ohmin boge. Kortsu-menetelmällä täytetty. Huomiona erittäin raikas ja pirteä haju. En ole omissa menthol-seikkailussa noin vahvaa hajua vielä muistaakseni kohdannut, eli pelkkä haju nostaa toiveita. Eka imaisu, kylmyys leviää suussa, suusta nieluun, nielusta nenään ja sieltä ulos. Erittäin raikas kokemus, tuota tunnetta voisi kuvata hyvin ne extra-raikkaat mynthonit, tosin tämä oli vähän vahvempi. Tästä pari henkosta myöhemmin maku alkaa tasoittumaan ja tuota alkua jää vähän kaipaamaan. Väittäisin että erotan spearmintin tästä, sen vihreän jenkin. Jotenkin raikkaampana tosin. Voltteja en uskaltanut kauheasti nostaa, 4.5v ja maku kärsi, olen itse 3.7-4.2v välillä menthol-makujen kanssa. Maku tässä on niin vahva että varmasti kestää nikotiini-basen lisäämistä, itse tykkään 6-12mg välillä olevista nesteistä, siihen tämä ainakin soveltuu hyvin. Höyryn tuotto bogen kanssa ja matalilla volteilla hyvää. Tuota höyryn määrää ja throat hittiä en kunnolla osaa arvioida enkä halua. Mielestäni se joko tuottaa höyryä hyvin tai huonosti ja throat hittiä en itse kauheasti arvosta, ainakaan kovaa sellaista, joten en myöskään pyri siihen.

  Arvosana: Mentholin/Mintun ystävälle 9+ ja muille 8. Itse tykkään mentholista, uskoisin että tätä tulen finnvapelta tilaamaan, ehkä jos tilaa ulkomaila 24mg vahvuista mentholia (tai vahvempaa) ja sekottaisi tähän, voisi saada tuota mintun makua hävitettyä (jos haluaa puhtaamman mentholin). Suosittelen kaikkia ketkä mentholista/mintusta tykkää testaamaan tätä.

  Red Cow.
  Bogella taas, 3ohmia ja kortsutäyttö. Maku eroaa aika paljon muista "energiajuoma-nesteistä" mitä olen maistanut. Tässä jää se "omenaisuus" (en osaa sitä paremminkaan kuvata) taka-alalle ja esiin nousee maku niistä energy-shoteista, niitä pikkuisia muovipulloa jossa on sitä hiilihapotonta energiajuomaa. Tai vaihtoehtoisesti se energiajuomien jälkimaku. Höyryä tulee hyvin, mitä muuta 50/50-nesteeltä voisi muka odottaa?

  Arvosana: energiajuomien/shottien ystävät 8+, muut 7+. Tarkemmin en näin lyhyen otannan perusteella osaa sanoa. Updatea tähän myöhemmin. Koitan sekoittaa tätä 24mg energiajuoman kanssa ja raportoin sitäkin.

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Finnvapen nesteet

  Itsekin sain maistiaisia Finnvapelta. sekotin kaikki 24mg pg-nesteeseen ja testasin HH.357:lla paitsi Mentholin bogesta. höyrystimenä lava ja voltit 4,5-5 välillä.

  MENTHOL

  hinta: 8e
  koko: 25ml
  nikotiinia: 0mg
  PG/VG: 50/50


  - todella raikkaan makuinen neste, maku todella hyvä ja vahva vaikka tosiaan tuli lantrattua tuota nikotiinia sekaan. Tästä tulee ihan mieleen ne valkoisessa pussissa olevat ruskean väriset karkit jotka on kääritty vielä yksittäin sellaiseen vaalean vihreään paperiin... En nyt saa päähäni minkä nimisiä olivat, muistan vaan että nää oli halpoja. Kieltä kutittelee hauskasti tämä neste ja suuhun jää raikas maku pitkäksi aikaa. Höyryntuotto on erinomaista myös.

  Tästä nesteestä en oikein keksi mitään pahaa sanottavaa, sopii varmastin ainakin tyypeille jotka ovat ennen polttaneet vahvoja menthol-savukkeita. Ehkä sellaisenaan jopa liian tymäkkää, mutta tosiaan lantrattuna just sopivaa! Itse en ollut suuri menthol-savukkeiden kuluttaja ja tuskin tätäkään pystyy koko päivää höyryttelemään, mutta pieninä annoksina toimii! Ja jos on jotain tukkoisuutta rööreissä niin eiköhän tätä höyrytellessä tukot häivy

  arvosana: 9+

  Liqua Omena aromineste

  hinta: 6e
  koko: 10ml
  Nikotiinia: 0mg
  PG/VG: ??

  TUOKSU on tosi hyvä, tulee mieleen kirpeä omena. HÖYRYNTUOTTO on myös oikein hyvä. Maku eroaa tuoksusta, mieleen tulee enemmän omenatuoremehu kuin tuoreet kirpeät omenat, hieman makeaa. Testasin sellaisenaan sekä sekotettuna PG-nesteeseen ja täytyy todeta että aika miedon makuista on tämä neste. Varsinkin lantrattuna tuota omenan makua tulee hyvin vähän. Ei huono mutta ei nyt kovin hyväkään. Jos makua olisi enemmän niin pisteitä tippuisi 8, nyt annetaan 6.

  Päivitys: 3 päivää korkki auki huoneenlämmössä toi makua enemmän esiin, nyt jää jo mukava omenainen maku kielelle "kihelmöimään" joka imaisulla. Maku on hyvä, ei liian makea, kurkkutuntumaa unohdin kommentoida tuossa aikaisemmin, mutta se nyt ei kovin kummoinen ollut, (12mg vahvuudella). Mutta ehdottomasti mukava "chillaus"-höyryttelyyn, vähän kuin jotain omenavischyä joisi. Nostetaan pisteetn -

  Myöhemmin kirjoitan vielä tuosta vaniljasta...
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 3. #3

  Vs: Finnvapen nesteet

  Suurin yllätys tuli muuten siitä että nämä Finnvapen nesteet ovat oikeasti laadukkaita. Tuo menthol on yksi parhaista mitä olen kokeillut, vaikkakin vähän minttuinen. Veikkaan että nikotiinillistä mentholia sekoittaa tähän niin tulee oikeasti tosi hyvää mentholia, nyt on puhtaaksi mentholiksi minttuinen, joka ei ole itselle miinusta. Tuo Red cow on mielestäni parempaa kuin suurin osa "halpis"-litkuista. Hinnoista katsottuna vaikuttaa ihan perus-litkuilta, mutta mielestäni parempaa kuin hinta antaa ymmärtää. Pitää tulevaisuudessa tilata noita lisää, valikoimakin toivottavasti laajenee.

  Kyse siis Finnvapen nimellä myytävistä nesteitä. Tuon Liquan perusteella en uskalla kauheata arviota tehdä Liquan nesteiden laadusta.

   
   
 4. #4
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Vs: Finnvapen nesteet

  Lupaavalta kuulostaa arvostelujen valossa. Vielä kun noihin heittää 72 mg TItä ei lantraussuhdekaan ole paha, joten luulisi makua irtoavan.
  Pistetääs kokeiluun niitä FSUSAita odotellessa.
  KGO & Twist

   
   
 5. #5
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Finnvapen nesteet

  joo olisi pitänyt itekin tilata vähän vahvempaa niksapohjaa aikoinaan!

  niin tuo VANILJA... sama ongelma vaivasi kuin omenaakin, että makua ei meinannut löytyä oikein millään, koitin höyrystellä lantraamatta tätäkin ja silti oli aika vaimeat aromit. Lisäksi siinä maistui joku vähän tunkkainen sivumaku. Testasin tätä myös omenan kanssa sekaisin, mutta vaikea tuostakaan on paljoa sanoa, kun molemmat maut olivat niin laimeita. Captain Jackin seurassa tuo toimi jo paremmin, varmaan tuon lievän "tunkkaisuuden" puolesta sopiikin paremmin tupakkamakujen kanssa sotkettuna. En tiedä pitäisikö näidenkin antaa tekeytyä, joka tapauksessa nuo nyt tönöttävät tuossa pöydällä ilman korkkia ja testaan ja raportoin myöhemmin lisää!

  Päivitys: "tuulettaminen" auttoi vaniljan makuunkin ja nyt sen pystyy jo selkeästi erottamaan. NR-atolla voltteja nostettaessa tuli vielä sitä "tunkkaista" sivumakua esiin, mutta jossain 4,4 voltin paikkeilla maku on parhaimmillaan. Kurkkutuntuma tässäkin melko heikko. Lätkästään tälle nesteelle nyt vaikka hyvä kouluarvosana 7.
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 6. #6
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245

  Vs: Finnvapen nesteet

  Tänään tipahti myös mulle postilaatikosta Finnvapen näyteputelit, makuina vanilja ja mansikka, sekä Liquan Citrus mix. Tässä vaniljan arvostelu ensihätään:

  Vanilla


  Valmistaja: Finnvape
  Kotisivu: http://www.finnvape.com/
  Hinta arvosteluhetkellä: 8€ (25ml)
  Ostopaikka: Finnvape (saatu veloituksetta arvostelua varten)
  Nikotiinipitoisuus: 0mg
  PG / VG: 50/50
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä
  Muuta: Valmistettu suomessa

  Tuoksusta en alkuun saanut vaniljaa irti, muistutti enimmäkseen juuri paketista otettujen HeMan/Turtles lelujen hajua (silikoni tms.?), eli nuoruus tuli vahvasti mieleen, mutta jonkin ajan päästä alkoi vaniljan aromiakin erottamaan.
  Mausta vaikea saada kiinni aluksi(voi johtua myös uudehkosta atosta), mutta jonkin aikaa höyryteltyäni alkoi makua löytymään enemmän. Mielestäni maku muistuttaa enemmänkin vaniljan ja vihreän teen sekoitusta, kuin puhdasta vaniljaa, varmaankin sama maku jota tässä ketjussa on kuvailtu tunkkaiseksi. Itse pidän vaniljateestä, joten tämä toimii hyvin mulle joskin maku voisi olla voimakkaampikin, jos nikotiinia aikoo tähän lisätä.
  Tilaamani niksabase ei ole vielä tullut, joten en tässä vaiheessa voi sekoitusta kokeilla. Voisin hyvin kuvitella sekoittavani tätä johonkin tupakkamakuun antamaan vaniljasikariefektiä, tai vaikka omenan sekaan (omena vaniljajäätelön kera on todella hyvää).
  Toisin kuin alkuun hieman pelkäsin, neste ei ole mitään ällömakeaa, vaan on tosiaan enemmänkin vaniljateetä, kuin vaikka vaniliinisokeria, mikä ainakin itselleni toimii oikein hyvin. Olen huomannut että makeammat nesteet alkavat melko helposti tökkimään pidempään höyrytellessä.
  Kurkkutuntumaa tuossa 0mg nesteessä vähemmän yllättäen ei käytännössä ole ja höyryntuotto on mielestäni keskitasoa; ei mitenkään olematonta, mutta ei myöskään luokkaa Ukko-Pekka.
  Hintalaatusuhde mielestäni kohdallaan, enkä pidä ollenkaan mahdottomana että tätä tilaisin pullon loputtua lisääkin.
  Sellaisenaan höyrytettäväksi ehkä hieman hennon makuista, mutta jos vaniljavivahdetta haluaa johonkin nesteeseen sekoittaa voisin väittää tämän olevan omiaan siihen.

  Arvosana: 7 / 10

  Loppuun vielä huomautus; vaikka olenkin nesteet saanut ilmaiseksi arvostelua varten, en anna sen vaikuttaa vaan olen kirjoittanut rehellisen mielipiteeseeni nesteestä. As always: your mileage may vary, nämä kun ovat makuasioita.

  Edit. 21.4. Nestettä tuuleteltu ja testattu HH .357:lla; Tuo tunkkaisuus tuntui häipyneen taka-alalle, mutta maun en huomannut voimistuneen, ei mitään maailmaamullistavaa eroa aiempaan siis. Seuraavaksi nikotiinit sekaan ja katsotaan mitä tapahtuu.

   
   
 7. #7

  Vs: Finnvapen nesteet

  Kiitokset arvostelijoille, rehellisyyttä odotinkin O0

  Nuo nesteet on tehty lähetystä edeltävänä päivänä, joten kannattaa tarkistaa maku vielä viikon-kahden "kypsymisen" jälkeen, sillä emme lisää nesteisiin alkoholia, jolla maun saisi mahdollisesti liukenemaan nopeammin.

   
   
 8. #8
  Höyrykone jasseri's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Hollola
  Viestit
  1,494

  Vs: Finnvapen nesteet

  Onko noi tuplamakuja, vai tavallisia? meinasin vaan jos noihin sekoittelee niksat ite.

  -mikään työ ei ole tehty ennenkuin, lihava mies on poistunut rakennuksesta-

   
   
 9. #9
  Höyrykone

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Rollo
  Viestit
  1,383

  Vs: Finnvapen nesteet

  Tässä tulisi omaa revikkaa persikasta ja virginiasta, kahvista kirjailen revikan kunhan rouva saapuu iltavuorosta ja pääsee makusteleen nesteen (ite en juo kahvia niin olen huono sanomaan miltä maistuu)

  PERSIKAN MAKUINEN AROMINESTE
  Valmistaja: Finnvape
  Kotisivu: http://www.finnvape.com/
  Hinta arvosteluhetkellä: 8€ (25ml)
  Ostopaikka: Finnvape
  Nikotiinipitoisuus: 0mg
  PG / VG: 50/50
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  alustava arvosana : tuoksu 10/10 maku 6/10

  Ensimmäisen kerran pullon aukaistuani nokkaan pärähti sellainen persikan tuoksu että huh huh, silmät kiinni voisin kuvitella haistelevani juuri poimittua ja halkaistua täyteläistä persikkaa.

  Lantrasin 38mg pohjalla nestettä että kokonaispitoisuus oli lähellä 10mg.

  Io6 tulille ja 5V boxiin kiinni, ensimmäiset savut ja ainut asia mikä mieleen tuli oli höh. Siinäkö se nyt sitten oli... Lisää höyryjä ja tuoksun mukaista makua ei löydy mistään. Kokeilin myös pelkällä arominesteellä ja Io6:lla ja sama tilanne, makua ei vaan tule. Suuri pettymys alun tuoksun jälkeen. Maku lisäksi aika teollinen.

  Lisää makusteluja kunhan nesteet hiukan muhii pulloissaan.

  VIRGINIA MAKUNESTE (tupakka)
  Valmistaja: Finnvape
  Kotisivu: http://www.finnvape.com/
  Hinta arvosteluhetkellä: 8€ (25ml)
  Ostopaikka: Finnvape
  Nikotiinipitoisuus: 0mg
  PG / VG: 50/50
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  alustava arvosana : 7/10

  Tuoksu on juuri mitä nettisivun kuvauksesta "tummalle tupakalle tuoksuva" voisi olettaa. Io6 käyttöön ja ensimmäisenä mieleen tulee et täähän ei ole yhtään pahaa (normaalisti en kovinkaan välitä tupakkamauista), pehmeähkön makuinen.

  Voisin kuvitella et camel tupakka maistuu tältä (tosi pitkä aika kun viimeksi camelia polttanu), maku ei ole liian voimakas ja uskon että tulen tätä maistelemaan useammin kun oikean tupakan himo yllättää.

  Lisää luvassa kunhan saan ylihuomenna vapaapäivänä kunnolla maisteltua nesteitä.
  Ego-T -> 5V Box -> VVbox -> PoorVari -> PTNBoost -> minilava 2.1t -> okr-t ->dna12 -> eVic -> EA Mod -> PROVARI -> EA mod -> laitteita laitteita -> DNA30 x 3


  - EMMÄ MITÄÄ OO SÄÄSTÄNY -

   
   
 10. #10

  Vs: Finnvapen nesteet

  Lainaus Alkuperäinen postaaja jasseri Näytä viesti
  Onko noi tuplamakuja, vai tavallisia? meinasin vaan jos noihin sekoittelee niksat ite.
  Ei taida tuplamakuja olla, mutta vahvempaa kuin norminesteet. Kestää varmasti jonkun verran niksabasen lisäämistä

   
   
 11. #11
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245

  Vs: Finnvapen nesteet

  Lainaus Alkuperäinen postaaja FinnVape Näytä viesti
  Kiitokset arvostelijoille, rehellisyyttä odotinkin O0

  Nuo nesteet on tehty lähetystä edeltävänä päivänä, joten kannattaa tarkistaa maku vielä viikon-kahden "kypsymisen" jälkeen, sillä emme lisää nesteisiin alkoholia, jolla maun saisi mahdollisesti liukenemaan nopeammin.
  Juu, ainakin itselläni on tarkoitus kokeilla kypsytellä noita nesteitä ja myös sekoitella niksoja, sekä kokeilla myös muilla laitteilla, kunhan mun custom .357 tulee. Laittelen myös niistä sitten pientä päivitystä arvosteluihin.

   
   
 12. #12

  Vs: Finnvapen nesteet

  Unohdin kertoa, wizmix ry4 24mg + liquan tiramisu on hyvä yhdistelmä. Ihan puolet&puolet-sekoituksella. Kahvihetkiin tarpeen vaatiessa

  Ja suurin osa "kemikaaleista" johtui ilmeisesti uudesta io6:sta

   
   
 13. #13
  Höyrypää

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Pori
  Viestit
  482

  Vs: Finnvapen nesteet

  Tässä hieman lisää arvosteluja.

  [size=1.45em]Cappucino aromineste 25ml[/size]

  Valmistaja
  : Finnvape
  Kotisivu: http://www.finnvape.com/
  Hinta: 8€ (25ml)
  Nikotiinipitoisuus: 0mg
  PG / VG: 50/50
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä
  Laitteisto: Lavatube / Atomizer Joyetech 510 HV5

  Tuoksu on hyvä ja voimakas cappucino. Maku oli mieto ja mielestäni ”voin” maku oli hallitseva. Jouduin tuolla atolla höyryttämään 6V:n jännitteellä ennekuin maku ja höyryn määrä oli tyydyttävä. 3vrk kypsyttely ei vaikuttanut makuun.

  VPG 26 pohjaksi 1ml ja cappucinoa 1ml ja 5 tippaa inawera Kawa. Silti voin maku tuli häiritsevänä läpi.

  Koska en ole cappucinon hyvä ystävä niin luultavasti luovutan loput sisällöstä sen ystävälle.

  Plussat
  Nesteen tuoksu (mielestäni cappucino (kahvina) tuoksuu paremmalle kuin maistuu).
  Nopea toimitus.
  Kohtuullisesti höyryä
  Miinukset
  Voin maku
  Höyryn tuoksu välttävä
  Ei kurkkutuntumaa

  Arvosana: tuoksu 9/10 maku 5/10

  [size=1.45em]US RED aromineste 25ml[/size]

  Valmistaja: Finnvape
  Kotisivu: http://www.finnvape.com/
  Hinta: 8€ (25ml)
  Nikotiinipitoisuus: 0mg
  PG / VG: 50/50
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä
  Laitteisto: Lavatube / Atomizer Joyetech 510 HV5

  Tuoksu on hyvä hedelmäinen. Maku oli mieto. Mielestäni amareton selvä vivahde. Jouduin tuolla atolla höyryttämään 4,8V:n jännitteellä ennekuin maku ja höyryn määrä oli tyydyttävä. 3vrk kypsyttely ei vaikuttanut makuun.

  Maku oli liian mieto lantrattuna. Käytän luultavasti mansikan tai amareton pohjana.

  Plussat
  Nesteen tuoksu.
  Nopea toimitus.
  Kohtuullisesti höyryä.
  Miinukset
  Mieto maku.
  Ei kurkkutuntumaa.

  Arvosana: tuoksu 9/10 maku 7/10
  Laitteet: EBOX ONE


   
   
 14. #14
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,245

  Vs: Finnvapen nesteet

  Mansikka


  Valmistaja: Finnvape
  Kotisivu: http://www.finnvape.com/
  Hinta arvosteluhetkellä: 8€ (25ml)
  Ostopaikka: Finnvape (saatu veloituksetta arvostelua varten)
  Nikotiinipitoisuus: 0mg
  PG / VG: 50/50
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä
  Muuta: Valmistettu suomessa

  Mukavan kirpeä mansikkatuoksu löhähtelee pullosta, kun sen avaa.. Jotain tuttua tässä kyllä on.. Sehän se on; aivan selvä HubbaBubba!
  Maku mukailee tuoksua, eli HubbaBubbalta maistuu. Maku tosin on ainakin tuoreeltaan heikompi kuin tuoksun perusteella olettaisi, mutta voi olla että neste vain ei ole kypsynyt vielä tarpeeksi.
  Vanlijanesteen tavoin höyryn tuotto on keskitasoa ja nikotiinittomuudesta johtuen kurkkutuntuma loistaa poissaolollaan. Mitään häiritseviä sivumakuja tästä nesteestä en onnistu löytämään ja muutenkin ehdottomasti paras tähän mennessä maistamistani mansikkanesteistä!
  Jos tämä neste kypsymisen jälkeen kestää nikotiinibasen lisäämisen, tilaan tätä ehdottomasti lisää!

  Arvosana: 9 / 10

  Loppuun vielä huomautus; vaikka olenkin nesteet saanut ilmaiseksi arvostelua varten, en anna sen vaikuttaa vaan olen kirjoittanut rehellisen mielipiteeseeni nesteestä. As always: your mileage may vary, nämä kun ovat makuasioita.

  Edit. 21.2. Nesten tuulettelun jälkeen ei havaittavissa suuria muutoksia; maku edelleen oikein mainio, ehkä hieman voimakkaampi. Nikotiinit seassa "kypsymässä", lisää infoa maun kestosta myöhemmin.

   
   
 15. #15
  Höyrykone iisi's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Pori
  Viestit
  1,112

  Vs: Finnvapen nesteet

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Charun Näytä viesti
  Muuta: Valmistettu suomessa
  Jo tän vuoksi vois tilata vaikka ois minkä makuista!!!!

   
   
 16. #16
  Höyrypää

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Pori
  Viestit
  482

  Vs: Finnvapen nesteet

  Luulenpa valmistajan lisäävän makua näiden testauksien perusteella.
  Maut oli näköjään suurin osa hyviä, mutta heikohkoja.
  Laitteet: EBOX ONE


   
   
 17. #17
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Finnvapen nesteet

  Lainaus Alkuperäinen postaaja antti_h Näytä viesti
  Luulenpa valmistajan lisäävän makua näiden testauksien perusteella.
  Maut oli näköjään suurin osa hyviä, mutta heikohkoja.
  KYllä, vaikka tuo korkki auki kypsyttäminenkin auttoi hurjasti! pitää muokata vähän arvosanoja -
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 18. #18
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Finnvapen nesteet

  Lainaus Alkuperäinen postaaja kalma Näytä viesti

  Liqua Omena aromineste

  ...Jos makua olisi enemmän niin pisteitä tippuisi 8, nyt annetaan 6....

  Päivitys: 3 päivää korkki auki huoneenlämmössä toi makua enemmän esiin, nyt jää jo mukava omenainen maku kielelle "kihelmöimään" joka imaisulla. Maku on hyvä, ei liian makea, kurkkutuntumaa unohdin kommentoida tuossa aikaisemmin, mutta se nyt ei kovin kummoinen ollut, (12mg vahvuudella). Mutta ehdottomasti mukava "chillaus"-höyryttelyyn, vähän kuin jotain omenavischyä joisi. Nostetaan pisteet - 7½
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 19. #19
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Finnvapen nesteet

  Lainaus Alkuperäinen postaaja kalma Näytä viesti
  ...VANILJA...

  Päivitys: "tuulettaminen" auttoi vaniljan makuunkin ja nyt sen pystyy jo selkeästi erottamaan. NR-atolla voltteja nostettaessa tuli vielä sitä "tunkkaista" sivumakua esiin, mutta jossain 4,4 voltin paikkeilla maku on parhaimmillaan. Kurkkutuntuma tässäkin melko heikko. Lätkästään tälle nesteelle nyt vaikka hyvä kouluarvosana 7.
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 20. #20
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Finnvapen nesteet

  Finnvapelle sellainen vinkki, että ehkä kannattaisi mainita tuolla sivuillakin että kannattaa antaa nesteen tekeytyä muutaman päivän ennen kuin alkaa höyryttelemään...
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
Sivu 1 / 7 12345 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •