Tulokset 1 - 13 / 13

Aihe: Cupcake-World: makutiivisteitä

 1. #1

  Cupcake-World: makutiivisteitä

  Erään vape-kaupan loppuunmyynnistä muutamia Cupcaken makutiivareita ainakaan hankkineena ja hyviksi todettuna otin asiakseni etsiä mistä kyseisen valmistajan tiivisteitä voisi hankkia lisää. En löytänyt pikaisella guuglauksella yhtään jälleenmyyjää, joten käännyin suoraan Cupcake-Worldin itsensä puoleen.

  Heidän sivuillaan ei ole mainintaa kansainvälisistä toimituksista, joten lähetin heille sähköpostia asiasta, sekä kyselin myös mahdollisista postikuluista. Vastauksena sain seuraavaa: Yes we ship abroad, if you select store pick up' when checking out we will weigh your order and send a Paypal invoice for the shipping. Ja kyselyyni postikuluista sain seuraavan vastauksen: Standard Airmail for Finland is £3.35 for 5 x 28.5ml bottles or £4.70 for 10 x 28.5ml bottles.​ Ja maksu nimenomaan PayPal -vaihtoehdon kautta (vaikka luottokortilla maksaisikin).

  Pullokokoja heiltä löytyy 28,5ml (hinnat £2.29 - £2.99) ja 100ml (£7.75 - £8.75) ja makuvaihtoehtoja n. 300.

  Muutamaa makua lukuunottamatta kaikki loput ovat vapotteluun käypäisiä tuotteita:
  Within the EU it is not currently legal for sellers/producers to state that any item/ingredient is 'safe to vape' as the EU has not yet announced whether they yet consider vaping to be safe. We have a great deal of feedback from vapers who use these flavourings and carry out their own research to determine what is 'safe to vape' When vaping any brand of flavouring oil based flavours must be avoided, within our range of flavours the following flavours contain oil:

  Flavours containing oil are:
  Bucks Fizz
  Hot Toddy
  Lemon
  Lemon & Violet Shortbread
  Lemon Cheesecake
  Lemon Lime
  Lemon Meringue Pie
  Lemon Sherbet
  Mandarin
  Margerita
  Rosemary
  Snowball
  St Clements
  Tutti Fruitti


  Oma tilaus lähti tänään sisään, katsotaan kuinka pitkään itse toimitukseen kuluu. Ainakin sähköposteihini ovat vastailleet aika nopsaan - viimeistään seuraavana päivänä.


  Tässä linkki suoraan heidän makutiiviste -sivuillensa: Flavourings : Cupcake World
  Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön, että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö.
  -Markus Kajo-

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari makedeuz's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  littoinen
  Viestit
  165
  Saako udella että mitä tilasit? Banana custard ja apple crumble ainakin kuulostavat namilta

  Eleaf iStick - Smok Xpro 50 - Kanger subtank mini - Joyetech ego one XL

   
   
 3. #3
  Heillä kun on myös tällaisia choose any -pakettiratkaisuja esim. 5 x 28,5ml £10.99, 10 x 28,5ml £21.90 jne. niin tilasin sitten kerralla kymmenen putelia : Apple sour, Blackberry, Blackcurrant Liquorice, Bubblegum, Cider ( <- SUOSITTELEN! Mausta tulee mieleen joku englantilainen omenasiideri tyyliin Bulmers tms. Nam!), Fruits of the forest, Grape, Mango, Orange ja Peach. Ja varsinkaan kun nuo heidän hintansa ei todellakaan päätä huimaa, niin kehtaa tilata kerralla vaikka isommankin satsin!
  Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön, että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö.
  -Markus Kajo-

   
   
 4. #4
  Minkälaisia suhteita oot käyttäny noitten kanssa?

   
   
 5. #5
  Höyrykone MrDelirium's Avatar

  Liittynyt
  09/2013
  Sijainti
  Tanpere
  Viestit
  3,171
  Intternetin isot pojat puhuu, et 20-25% menee.
  Lapsi joka usein hymyilee silmissänne on suloinen
  Vaan jos nauraa vanhalla iällä niin on vajaaälyinen
  Minä en ole tottunut suremaan vaikka potilaat pois kuolee
  Mutta käypää rahaa jos poltetaan se ajatus kyllä häiritsee

   
   
 6. #6
  Joo, se 20-25% on aika hyvä nyrkkisääntö. Joissain mauissa saattasin käyttää 30% -suhdetta (esim. blueberry) ja joissain taas 10% tuntuu olevan ihan tarpeeks (pineapple).
  Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön, että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö.
  -Markus Kajo-

   
   
 7. #7
  Doddii. Postikusti oli käyny tänään töissä ollessani tipauttamassa soman pikku paketin laatikkooni (postiluukun kautta postinsa vastaanottavat todennäköisesti kyllä joutuvat pakettinsa lähimmästä toimipisteestä noutamaan). Oikein hyvin oli pakattu ja kaikki ne tuli, mitä oli tilattukin. Ainoat yllätykset paketin sisällössä vaan oli se, että höyryttelyyn sopimattomien listauksesta huolimatta ilmeisesti myös tilaamani appelsiini kuuluisi sinne... Ei tosin taida mitään öljyjä sisältää, mutta jos nesteen pohjana on ethanol, niin ei liene kovin suositeltavaa höyrynä nautittavaksi... Ja toinen ylläri oli tämä blackcurrant-liquorice. Onpi sitten ainakin purkissa ollessaan väriltään ihan pikimustaa! Mitenköhän ämmän tuon kanssa mahtaa käydä - PG pohjainen se kuitenkin sentään on. Nooh, ihmiskokeet itselläni alkakoot.
  Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön, että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö.
  -Markus Kajo-

   
   
 8. #8
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,071
  Empä usko että etanoli mitään haittaa. Onhan noita alkoholipohjaisia tiivareita monella valmistajalla, kuten Decadent vapourilla. Keuhkoon vaan!
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 9. #9
  No perskules! Tulipahan opittua taas jotain uutta. Mie ku niin jo kerkesin miettimään, että mihin mie tuon litkun nyt oikein työnnän, ku en mikään himo-leipurikaan oikein ole eikä viemäriinkään sitä tohtis kaataa...
  Jokaiseen sääntöön on olemassa poikkeus, paitsi siihen sääntöön, että jokaiseen sääntöön on poikkeus, se on sikäli poikkeava sääntö.
  -Markus Kajo-

   
   
 10. #10
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  Imatra/Helsinki
  Viestit
  2
  Tulipahan itsekin tilattua tuolta muutamat putelit hinnan takia. Vielä ei pääse kokeilemaan ennen kuin pohjanesteet tulee postissa myös. Nyt kaapissa odottelee cranberry & orange, cherry cola, lychee, white chocolate moccachino ja strawberry jam. Strawberry jam tuoksuu ainakin tismalleen samalta kuin rakastamani Mrs B's Strawberry Jam (minkä takia sen ostoskoriin klikkailinkin!). Tuo white chocolate litku oli vähän villi kortti, saa nähdä miten sen kanssa käy, ne harvat suklaaviritelmät mitä olen testannut, ovat olleet ihan kamalia.

  Päälle viikko meni, postittivat seuraavana päivänä tilauksesta. Tilaus oli helppo hoitaa, senkun laittoi vaan pyynnön lisätietoihin että laittaavat sen Paypal invoicen postikuluista. Pitänee raportoida sitten uudemmin kerran kun pääsee höyryttelyhommiin!

   
   
 11. #11
  Sinne läks tilaus lukuisten suositusten vuoksi
  Apple, Apple Crumble, Banana, Banana Split, Blueberry, Menthol, Cherry Cola, Cider, Cola,Digestive Biscuit, Grape, Ice Cream, Liquorice, Orange, Pear, Pear Cider, Strawberry, Strawberry Ice Cream, Vanilla, Wild Strawberry
  Semmoinen pikkuinen lista... kuudenkympin kokeilu.. Eipä siinä eipä auta kuin pitää peukkuja (Y) Yritän muistaa tännekkin arvosteluja kirjotella.

   
   
 12. #12
  Höyrypää bluewolf's Avatar

  Liittynyt
  01/2015
  Sijainti
  Itä Suomi
  Viestit
  534
  Mites ne arvostelut? Oliko maut sinnepäinkään...?

   
   
 13. #13
  tää pääsi enempi vähempi unohtumaan mutta nyt kun tänne eksyttiin taas niin kirjotellaas, apple, blueberry, cherry cola, cider, cola, grape, orange, pear, pear cider ja strawberry kelpasi kaikki! nämä jäivät vähän takaalalle pyörimään mutta jokunen viikko sitten iski taas silmään ja tuli imeskeltyä emännän kans varastoja tyhjäks ja uutta tilausta laittelemassa pikapuoliin ^_^

  Maut osuivat hyvin kohdilleen 10% suhteella ko juisseissa, keksit, banaanit aivan hirveää kuraa, methol ja salmiakki olivat taas niin vahvoja ettei nuita omaan mieleen voi käyttää kuin antamassa lisävivahdetta rosentin sotkulla ~ ice cream taas aivan hirveää ei mitään hajua mitä se yrittää imitoida...

  pahoittelut näin tiivistetystä pläjäyksestä, mut jos edullisia nesteitä kaipaapi suosittelen perehtymään listaan mutta semmonen vinkki et perus marjat hetelmät etc uskoisin et kaikki toimii vähintäänkin kohtalaisesti ^_^

   
   
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •