Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Huonot nesteet käyttöön

 1. #1

  Huonot nesteet käyttöön

  Tossa kun on useampikin pänikkä kertynyt noita karsean makuisia nesteitä jota ei huvita käyttää niin saahan niistä helposti hyödyn. Ostin tossa marketista "leivontatarvikkeista" huvikseni rommi ja kahvilikööri ja amaretto esanssia 30 ml "pg nestettä sekin on tai toiset on vg"" ja testasin sitä noihin karseisiin nesteisiin ja hyvinhän tuo maku muuttui rommiksi tai kahviksi. Hyvin höyryää ja nesteet ovat ok makuisia!! Samaa elintarvike käyttöön hyväksyttyjähän nuokin esim diy:n kamat on. Kaupassa on makuja monia ja hyvin saa huonojen nikotiini litkujen maun poistettua kun laittaa esanssia josta pitää. No marketti kama on halvempaa 30 ml ja 2.2 euroa. Onpahan taas käyttöä noille karseille litkuille!! Eipähän jää nekin viemärin aukasu tavaraksi..:-)

  No kait tämä on jo vanha vinkki...mutta uusimmille tiedoksi vaan niin ei tarvi tonkia tuhansia viestejä!! Ja voi saada elvytettyä skeidat litkut!! mitä kyllä näissä nesteissä riittää!! O0

   
   
 2. #2

  Vs: Huonot nesteet käyttöön

  Kannattaapi sitten varmistua, ettei ole öljypohjaisia aineita, ei ainakaan ECF:n DIY-foorumin mukaan tee kovin hyvää keuhkoille

   
   
 3. #3

  Vs: Huonot nesteet käyttöön

  Jiisus!! Uskotko tosiaankin tuohon raporttiin??

  Meinaatko... että ne kiinasta käsin sulle lähettää terveystuotteita? Varmaankin ihan ok kamaa sieltä tulee mutta esim dekangi ja osa hangseniakin on ihan ala-arvoista skeidaa. Itse harrastan jenkki tavaraa ja paskaa sieltäkin tulee:..... pidin aikoinaan vermillionin nesteistä...mutta muutama mikä puteli on sieltä tullut niin karseaa ...härskin voin makusta on tullut ja käyttökelvotonta. Ainoa mikä on aina ollut hyvää ja tasa-laatuista on Hangsenin Cappuccino. Onneksi tuli tilattua sitä viimeksi 120ml...libertylta. Jokaisella on makunsa. Halvalla kumminkin pääset kun säädät ne paskat nesteet jotka olet tilannu niin kunnon marketin valikoimista ...mitä haluat!!! Ihan samaa makeutusainetta on nuo mitä marketissa myynnissä...mutta jos haluat maksaa esim diyn:n tuotteista niin maksa!!

  Kumma homma: 30 vuotta tuli röökattua vähintään 1.5-3 askia punasta LM tai Johnny Playeria ja ei tullut mieleenkään vaihtaa makua!!

   
   
 4. #4
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Pohjanmaa nyt ja kesällä taas Norja
  Viestit
  985

  Vs: Huonot nesteet käyttöön

  Minä tilannut makuaineet Jenkeistä aina ja kaikki ovat alkoholipohjaisia eli kyllä öljypohjaisia en itse ainakaan ottaisi käyttöön sekoituksissa.

   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •