Testissä siis kolme HOL:in Premium Organic -sarjan nestettä, jotka on tuotettu luonnollisista makuaineista ja tämän argumentin puolesta maut pitäisi olla erittäin "saippua-vapaita".

Tässä testatut maut ovat Goldberry, Frozen Orange ja Cinnamon Cookies.

Testilaitteistona on Yihi SX Mini eGo-adapterilla ja Kangerin Evodit 2 ohmin atopäillä. Olen tottunut kangerin käyttäjä, joten Evodien atopäillä maut on itselleni hyvinkin vertailukelpoisia.
Watteja SX Minissä 8,5 ja kaikkien nesteiden nikotiinimäärä 10mg.

Cinnamon Cookies
Tässä tosiaan tuoksuu ja maistuu erittäin aito kaneli-ässä. Tuoksun perusteella tekisi mieli kyllä kaataa kurkkuun sellaisenaan mutta vannoutuneena tupakkamakujen ystävänä, höyrystellessä ei tule aivan samanlaisia kicksejä.
Varmaan jos kaipaa sellaista puolimakeaa jälkiruokamakua niin tämä neste toimii. Tässä ei todellakaan ole mitään sivumakuja, vaan puhdas kanelikeksi maistuu sekä sisään- että uloshengitettäessä. Höyryntuotto on samaa, hyvää tasoa mitä muillakin HOL:n nesteillä. Kurkkutuntuma vastaa sitä mitä pullon kyljessä oleva 10mg antaa olettaa.

Frozen Orange
Nimensä mukaisesti tuoksu ja maku on Applesiiniä pienellä mentholilla terästettynä. Heti ensimmäisillä höyryillä tulee flashback parin vuoden taakse, kun ensimmäisen kerran maistoin Vermillion Riverin Florida Citrus Explosionia.
Sitä vedettiin kaveriden kanssa varmaan litran verran ennen kuin tuli totaalinen kyllästyminen. Todella samantyylinen maku ja tuoksu tässä on. Lähinnä sisäänhengittäessä tuntuu pieni menthol-twisti mutta ulos tullessa voisin väittää höyrytteleväni tuota VR:n FCE:tä. Maku on puhdas ja kurkkutuntuma ok. Höyryntuotto HOL:in tyypillistä, hyvää tasoa. Ehkä tämä itselläni olisi sellainen raikas aamuneste kesäpäiväksi mutta ei ADV:ksi.

Goldberry
Sitten näistä kolmesta se paras. Goldberry on ilmeisesti jokin fiktiivinen marja ja en kyllä pysty tätä mihinkään tunnettuun marjaan vertaamaan. Ehkä jos kaikkia punaisia marjoja sekoittaisi yhteen, tulisi siitä tämä maku?
Marjan maku on todellä pehmeä, eikä yhtään sellainen liian raikas joka itseäni häiritsee monissa marjanesteissä. Ehkä tässä eniten maistuu herukka ja se tuollaisena tummempana marjana sopii kyllä omiin mieltymyksiin. Tämä neste on siis omasta mielestäni näistä testatuista paras ja siirtyy noihin järempiin laitteisiin jatkuvaan käyttöön. En ole mikään marjanesteiden ystävä mutta tätä voisin kuvitella höyrysteleväni aina silloin tällöin noiden omien ADV-nesteiden rinnalla. Ei liian raikas, vaan sopivan pehmeä ja ehkä hiukan jopa tunkkainen tumma marja. Höyryntuotto ja kurkkutuntuma edellisten testattujen tasoa.


Loppupäätelmänä voi todeta, että jos tykkää näiden makujen kaltaisista nesteistä, niin ei varmasti tule pettymyksiä vastaan. Itselleni toimii ainoastaan tuo Goldberry ja sitä täytyy muutama pottu panna tilaukseen.