Tulokset 1 - 1 / 1

Aihe: M-401/402/403 E-cig

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  M-401/402/403 E-cig


  Valmistaja: Smoore
  Kotisivu: http://nicomist.com/ tai http://www.intellicig.com tai http://absolutelyecigs.com
  Hinta ostohetkellä:£26.00-32USD
  Kokonaispituus: 95-108mm
  Kytkimen tyyppi: Automaatti, manuaali
  Max. imaisu / Jäähtymisaika: 5-7 sekuntia
  Akkujen kapasiteetti:100-200 mAh
  Yhteensopivia malleja: Intellicig EVO, Elf, M-401(402/402

  M-40X mallin savukkeita on tarjolla niin monella eri nimillä, että kaikki yllä oleva info on viitteellistä, mutta silti oikeaa. Arvostelenkin näitä yleisellä tasolla enkä keskity erityisesti mihinkään tiettyyn brändiin. Uskon, että erot eri nimikkeillä myytäville brändeille ovat minimaalisia.

  Omistan itse kaksi automaattiakulla toimivaa 402 sarjan savuketta joista toinen myydään Intellicigin kautta mustana nimellä "Black Evolution" ja akku kantaa nimeä Mighty Atom. Toisenkin olen hankkinut brittiläisestä Nicomist-nimisestä putiikista ja sitä myydään "Elf" nimikkeellä. Vierekkäin laitettuna nämä ovat tismalleen saman pituisia ja eroja on muutenkin vaikea havaita.

  Evolution käyttää akun aktivoitumiseen mikrofonia mikä on erinomainen asia. Akku aktivoituu helposti imusta eikä savukkeesta tarvi imeä verisuonet pullollaa jotta atomisoijan saisi käyntiin.
  Kuitenkin verrokkina Elf on lähes yhtä helposti imettävä ja kotisivuilta löytyy maininta "Vapour switch less responsive to increased decibels" joka viittaisi myös mikrofoniin.
  Nicomist sanoo akkujensa tulevan Kiinan ulkopuolelta mikä sekin on aika laaja käsite. Erinomaisia värkkejä molemmat ja todella pieniä. Elf vilkuttaa oranssia lediä ja Evo sinistä. Akut kestävät riittävästi vaikken ihan Nicomistin sivujen 4-7 tuntiin usko. Nämä kuitenkin latautuvat noin tunnissa.

  Näissä kahdessa akussa on kuitenkin yksi merkittävä ero. Evolutionissa on nimittäin 5 sekunnin cutoff ajan jälkeen 2 minuutin jäähdytysaika joka on tuskastuttavan pitkä aika odottaa! Elfissä on myös sama 5 sekunnin cutoff, mutta mitään odottelua ei ole ja voit höyrystellä heti uudestaan.
  Atomisoijat eivät aktivoidu itsestään melusta mikrofonista huolimatta


  Näiden lisäksi omistan kolme manuaalista M-401 akkua joita käytän Powerpal brändillä myytävien atomisoijien kanssa. Kaksi akuista on kiiltävän valkoisia ja tekstattu ostopaikan mukaan electonig-cigs.com kuten molemmat m-402 akutkin oman myyntipaikkansa mukaan.
  Kolmas akku on varmuudella Smooren valmistama ja tilattu HG:n kautta. Sitä ei ole pilattu millään tekstillä vaan akkuun on tehty analogisista tuttu raidoitus mikä tekee siitä muita tyylikkäämmän. Myös valkoinen nappi sopii akkuun paremmin kuin powerpalin vihreät ja mututuntuma tämä akkukin kestäisi hieman kahta edellistä paremmin. Saattaa olla mielikuvituksen luomaa harhaa kylläkin. Manuaaliakuissa on n. 7 sekunnin cutoff, mutta ei odottelua seuraavaan imaisuun.

  Yleisesti ottaen nämä ovat mielestäni erinomaisia laitteita ja vaativat ehdottomasti kaverikseen tuollaisen PCC askin josta tein aikaisemmin arvostelun. Kaikkien mallieni osat ovat keskenään yhteensopivia, joten ilman akkua ei yleensä tarvi olla.
  Ominaistahan näille malleille on, että kaikissa on tuo atomisoija ulkoneva eli nestettä on helppo tiputtaa suoraan rautakerälle tai mikä vielä parempaa niin dipata kärkeä suoraan nesteeseen jolloin atomisoija ottaa aina juuri tarvittavan määrän nestettä itseensä. Itse tiputan 4 tippaa nestettä tyhjään colapullon korkkiin ja dippaan atomisoijan nesteeseen jolloin se imeytyy tasaisesti. Kestää noin savukkeen verran. Nämä ovat myös helppo putsata jos testailee useita eri makuja tuon avonaisen atomisoijan ansiosta. Pieni pala nenäliinaa kiinni atomisoijaan ja pari puhallusta akkupäästä on ihan riittävä puhdistustoimenpide. Eivät kerää makujäämiä sisäänsä samoin uin 510 ja 801 mallit. Eivätkä koskaan myöskään vuoda. Makua näistä saa hyvin ja kurkkutuntumakin on mukava. Näitä tulee ehkä eniten polteltua iltaisin.
  Valmiit nestesäiliöt ovat todella pieniä enkä viitsi enää nykyään nähdä vaivaa niiden täyttelyllä vaan dippaus on se näiden juttu tai suoratiputus metallikerälle.


  Alla olevassa perhepotretissa näkyy hieman kokovertailua tavalliseen pikkusikariin, Tornadoon ja alimmaisena olevaan Jantyn kynämalliseen KissBox -malliin. Neljä keskellä olevaa ovat m-40x -malleja.
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •