Tulokset 1 - 1 / 1

Aihe: PCC (M-401/402/403 ja KR808D-1)

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  PCC (M-401/402/403 ja KR808D-1)

  Ajattelin laittaa kokemukseni molemmista ladattavista askeista tähän samaan postaukseen enkä tehdä erillistä molemmille.

  Kotisivu: http://www.liberty-flights.co.uk/product.asp?id=39
  Ostopaikka: Liberty Flights, UK
  Hinta ostohetkellä: 20 puntaa
  Malli: PCC for M-401  1. Jos aloitetaan ensinnäkin tästä M-40x sarjan askista sanomalla, että loistava ostos kaikinpuolin. Aski on materialtaan kovaa muovia, mutta pinnoite on erittäin miellyttävää koskea enkä osaa kuvailla sitä. Jotakin sellaista mitä toivoisi kaikkien kännyköiden esimerkiksi olevan, koska tästä ei sormet lipsu eikä myöskään sormenjäljet helposi näy. Materiaali on väriltään matta eikä kiillä. Samantantapaista kuin esimerkiksi 501 ja 401 sarjan nestesäiliöt, mutta pehmeämpää.

  Askin voi ladata mukana tulevalla usb-piuhalla lähes mistä vain. Itse olen ladannut tietokoneesta, seinästä, stereoista, konsolista, ulkoisesta powerpackista ja auton sisäpistokkeesta. Sopivilla lisäpaloilla toki, mutta itse latauspää on standardi usb ja askiin menevä pää myös melko yleinen mini-usb. Omani on tyyppiä A eli akku on 3.7V-1400 mAh kun B mallissa se on 3.7V-1200 mAh.
  Erona se, että jälkimmäinen on tehty hieman pienemmäksi 402 ja 403 malleille. Suosittelen ilman muuta A-mallia, koska sillä onnistuu myös 402 ja 403 mallien lataaminen. B-mallilla voi toki ladata M-401 mallin akkujakin, mutta silloin askia ei saa latauksen ajaksi kiinni.

  Itse askin lataus kestää noin 4 tuntia, jonka jälkeen sillä voi ladata savukkeita 4-5 kertaa riippuen tietysti minkä kapasiteetin akkuja latailet. Normaalin Smooren M-401 akun lataa noin reilussa puolessatoista tunnissa ja pienemmät nopeammin. Askin jäljellä olevan virran tai ladattavan savukkeen lataustilanteen voi helposti tarkistaa askin ledinäytöstä nappia painamalla. Askissa on yksi latauspaikka, yksi pitempi paikka akulle (tai modaamalla kokonaiselle M-402 tai M-403 savukkeelle) ja neljä pienempää paikkaa nestesäiliöille tai atomisoijille säiliöineen. Yhteensä siis kuusi paikkaa. Aski ei lataa vaikka akku olisi kierretty ruuvaamalla latausreikään vaan lataus pitää erikseen käynnistää kolmen sekunnin painalluksella askista. Tämä on tietenkin kätevää koska silloin aski ei lataa itsekseen itseään tyhjäksi ja pitkä akku ei mahtuisikaan kierrepaikkaan ilman kiinni ruuvaamista.

  Askiin saa helposti modaamalla lisätilaa toiseen pitkään ei-latausreikään poistamalla reiän kautta tai hieman askia avaamalla pienen palan vaahtomuovia joka on liimattu askin pohjaan. Näin tähän tyhjään reikään saa yhden kokonaisen savukkeen joka on pienemmällä akulla. Kokonaista 401-sarjalaista siihen ei saa modaamallakaan. Kantta ei saa silloin kiinni.

  Kaverini rikkoi minulta ensimmäisen askin repimällä savukkeen väkisin irti sen ollessa latauskierteessä (ei tietenkään tiennyt sen olevan latauksessa eikä varmaan edes että kyseessä on latausaski). Ensimmäinen oli mallia "Powerpal" ja availin sen osiin ja huomasin tuon modausmahdollisuuden. Askiin on ehkä mahdollista tehdä reikä vielä toisellekin kokonaiselle savukkeelle ilman akun rikkoutumista, mutta en viitsi ainakaan vielä tätä toista rikkoa. Tämä jälkimmäinen on tilattu Libertyltä ja hintaa oli alle 20 joten suosittelen lämpimästi. Askit ovat identtisiä vaikka tämä uudempi on brändätty "E-Vaporizer" logoilla. Ensimmäisestä tuli pelkkä PC kun poistin tuon akkuyksikön ja toimii mainiosti pelkkänä askina. Akkuyksikkökin toimii edelleen ja pidän sitä varaosina jos uudempi hajoaa. Pitää kapasiteettinsakin oikein hyvin niin kuin litium-akut yleensä.  Kotisivu: http://www.healthcabin.net/silver-pc...duct-7586.html
  Ostopaikka: Health Cabin, Kiina
  Hinta ostohetkellä: 10 USD
  Malli:PCC for KR808D-1
  2. Tämä jälkimmäinen askini on tarkoitettu KR808D-1 mallin savukkeille joita on brändeinä Nebula, VaporKing ym. jotka ovat siis kaksiosaisia koostuen pelkästään akusta ja yhdistetystä "kertakäyttöisestä" atomisoijasta jossa on itsessään myös nestesäiliö.

  Tämäkin aski on mielestäni erittäin tyylikäs ja myös edullinen. Itse koteloita saa monenlaisella kuosilla. Omassani on metallipinnoite johon on kuvioitu vaahterapuun lehden tapaisia kuvioita. Samaan hintaan saa myös esimerkiksi keinonahkaisella päällysteellä olevan.
  Askissa on itsessään kiinteä usb-johto joten sitä ei tarvitse erikseen kantaa mukana.
  Askiin mahtuu yksi akku ja kaksi cartomizeria. Askissa ilmoitetaan ulostulon olevan 4.2V ja 200mA ja kapasiteettia akussa on 1800 mAh. Tyhjän 280 mAh akun lataamiseen meni viime kellottamisella reilu 4 tuntia. Lisää testailua kaivataan. Akutkin kyllä kestävät huomattavasti paremmin kuin esim. yllä olevat savukkeet.

  Omastani maksoin 14 dollaria, mutta nyt Health Cabin myy askia 30 % alennuksella 10 dollariin mikä on mielestäni huipputarjous. Varsinkin kun voin lämpimästi suositella itse savukettakin manuaaliakulla. Postimaksujen takia kannattaa toki Kiinassa sijaitsevasta kaupasta tilata kasa muutakin lelua. Maut tulevat tällä huomattavan paljon paremmin esille kuin esim 510-sarjan tai M-40x sarjan laitteilla.

  Alla olevissa kuvissa näkyy toivottavasti vähän kokoeroja. Perhepotretissa on alhaalla vertailuna KR808D-1 ja M-401 savukkeet ja vasemmalla M-401 ja M-402 savukkeet. Lisäksi kuvissa näkyy helposti tehtävä modaus ja pala joka poistetaan jos haluaa askiin kokonaiset M-402/403 savukkeet.
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •