Tulokset 1 - 13 / 13

Aihe: Lovan Lepertelyt ja sensellaiset

 1. #1

  Lovan Lepertelyt ja sensellaiset

  Jaah, pakko kait se on tännekki raapustaa omia ajatuksia höyryttelyn ihmeellisestä maailmasta.

  Mekaanisten modien uljas maailma valkeni mulle vasta muutama kuukausi taaksepäin, mutta mielessä oli kyllä ollut hankkia modeja ynnämuuta. Höyryttely alkoi eGo-akuilla, josta se nopeasti siiryikin ensimmäiseen modiin, joka oli nykymittapuilla "old-school" eli L-Rider Mini Lambo, mutta toimi täydellisesti omassa käytössä siihen asti kun peliin astuivat mekaaniset.

  Sitten myöhemmin nesteiden huvetessa tulikin repsahdus, ja siirryin polttamaan normitupakkaa ja maksoin kalliit oppirahat niistä, nyt 4KK tupakoineena, sain vihdoinkin uusia nesteitä ja tästä eteenpäin sitten mennäänkin pelkällä sähköisellä.

  Höyryttelyuran pidetessä laitteitakin on ruvennut kertymään hurjaa vauhtia. Nykyään usvaa pukkaavat talossa 4nine klooni, caravela 18350 klooni, Diablo Reaver, Glas-klooni, i-Chybrid joka on vielä vähän projektilaitoksena ja viimeisimpänä, muttei vähimmäisenä tietenkin ensimmäinen "aito" boksimodi, eli iTaste MVP 2.0, joka onkin käytössä kaverilla siihen asti kunnes hän saa ostettua oman modinsa.

  Meksujen nokalla cumulusta pukkaavat: H-Dripper, Kraken (aito + klooni), IGO-W7, Phoenix Pico ja Smok Caterpillar. Nykyään päälaitteina toimii Kraken ja H-Dripper kun taas kihlatulla pöhisee multa saatu IGO-W7

  Laatikoiden pohjalta on siirtynyt useita laitteita kihlatun käyttöön, kuten 4nine klooni ja IGO W-7, joka hänellä höyryää myöskin kunhan uudet nesteet kerkeävät saapua tänne Lapin ihmemaahan, eli Rovaniemelle.

  Lappilainen höyryveikko kiittää ja kumartaa, sekä siirtyy miettimään uusia sepittelyjä päiväkirjaan, luultavasti pientä revikkaa tulee noista G2-nesteistä, jotka tilasin, että pohjanesteet ja tiivisteet pääsevät steeppautumaan täydellisiksi.

  Edit: Täällähän saa tosiaan jauhaa mitä mieleen tulee, kuhan jotenkin liittyy johonkin aiheeseen mitä oon kirjotellu tänne

  Tosiaan, unohtu mainita, että freelance graafinen suunnittelija olen, ja portfoliota löytyy täältä suunnasta ----> http://www.behance.net/LovaDesigns

  Sekä täältä ----> http://www.youtube.com/user/LovaDesigns

   
   
 2. #2
  Jaaha, seuraavaksi sitte oiskin ihmeteltävänä se, että kuin kauan Pink-Mulelta kestää tilaukset, repsahduksen jatkuessa Smartin vihreän askin pohja pilkottaa jo, eli nikotiinia ei tule sitte kehoon huomisen (tän päivän ko klo on 1.01 aamusta?) jälkeen, eli pitäis vierotusoireista selvitä se yks päivä että saapi nesteet jos hyvin käy.

  No ei siitä sen enempää, mutta tilauksessa tulee sitte seuraavia kamoja: VG pohja 12mg 100ml, 4kpl LorAnnin makuja: Pomegranate, Strawberry Kiwi, Watermelon ja Bubble Gum sekä Don Key Kiss "Mix and Vape kit" eli 9.5ml tiivaria ja 40,5ml 50/50 pohjaa 12mg:nä ja vielä noidenkin päälle siksi ajaksi ku nesteet steeppaantuu niin G2 Vaporin Original ja Shocker. Olen huomannut, että oma maku on hedelmänesteissä sekä kohtuullisen makeissa, ainoa neste jota en pysty muuta ko pakon alla höyryttelemään on E-Vaper.pl:n 555 extra maulla, hyhhelevetti se haisee samalle ko kynsilakan poistoaine ja makuelämys on jotain väliltä Neoamiseptin haju ja baarin tuhkakupin pohja kiireisen illan/yön jälkeen. Mutta pakon edessä sekin kyllä menee, jos muuta ei ole tarjolla.

   
   
 3. #3
  Noni, pink-mulen paketti sit jumissa postin (itellan?) Ulkomaanterminaalissa, innolla odottelen milloinka se sieltä jaksaa eksyä jatkamaan matkaansa tännepäin, että pääsis höyryttelemään vihdoin ja viimein. Rupeaa röökillä ramppaaminen tuossa pakkasessa kyrsimään aika rankasti jo tässä vaiheessa

   
   
 4. #4
  Noh, joskohan tänään toi postin toiminta ois kohtuullista, ku kerta kolmelta aamuyöstä rekisteröityny seurannan mukaan paikkakunnalla, mutta voihan se olla että ei liiku mihinkään mistään suunnasta.

   
   
 5. #5
  Dodi, nyt on tullu höyryteltyä sitte koko iltapäivä G2 Vaporin nesteitä, elikkäs Shockeria ja Originalia.

  Original on Absintti-Omenaneste ja maistuu aika pirun hyvälle, omena tulee päällimmäisenä absintin kanssa sisäänhengityksellä ja uloshengityksellä absintti muuttuu lakritsimaiseksi mauksi, joten menee heittämällä meikän ADV:ksi

  Shocker on tituleerattu Radiator Pluidiksi vadelmatwistillä, ja sillehän se maistuukin, sisäänhengityksellä maistuu anis/lakritsi ja vieno vadelman maku, joka uloshengityksellä muuttuu melkein karkkivadelmaksi, maku on samankaltainen kuin irtokarkkihyllyn kovissa tyynyn mallisissa vadelma-lakritsikarkeissa, joten toinen ADV löytyi tästä.

  Hyllyssä steeppaantuu tällä hetkellä Don Key's Kiss, eli Pink-Mulen ja Copsan tekemä neste, josta löytyy Sitrus-Persikka, Vadelma ja Lakritsi, tästä kirjoittelen enemmän tänne kuhan on oleskellut hyllyssä sen viikon verran.

  Tällä hetkellä hyllyssä steeppaantuu K

   
   
 6. #6
  Noh, en jaksanu venailla ton Don Key's Kissin steeppaantumista ittekseen, vaan pikasteeppasin sen tänään. Ainoa asia mitä siitä voi sanoa on, että huhhuh ko on hyvää. Viileä lakritsi, joka muuttuukin yhtään ennakoimatta sitrukseksi ja persikaksi, uloshengityksellä löytyy makujen sinfoniasta myöskin vadelmaa. Mentholinen throathit, vaikka mentholia ei ole nesteessä ollenkaan, throathit jää kohtuu vaisuksi 12mg nesteellä, ja 0.2ohm dualcoil dripperillä vedeltynä, vaikka G2 Vaporin nesteissä throathit on jotain niin voimakasta, että rupeaa yskittämään. Tää on sen luokan neste, että menee kyllä omassa käytössä ADV:ksi kuhan saan gennyn setupoitua ettei tarvi olla kokoajan dripperiä täyttelemässä.

   
   
 7. #7
  Katotaan kuin tehokkaasti toi Kanger Subtank mini toimii ko sellanen tuli tilattua mielenkiinnosta. Jos on toimiva, jää meikälle päivittäiseen käyttöön ja jos ei, noh myyntiin se menee sitte,mutta uskoisin et saan ihan toimivan laitteen viimeistään sillä rba-päällä

   
   
 8. #8
  Tämähän vaikuttaa lovan yksinpuhelu ketjulta kerrohan kokemuksia tuosta subtankista kuhan saapuu, tilasitko puffilta ?

   
   
 9. #9
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Juha91 Näytä viesti
  Tämähän vaikuttaa lovan yksinpuhelu ketjulta kerrohan kokemuksia tuosta subtankista kuhan saapuu, tilasitko puffilta ?
  Ei tullu ny kannatettua suomalaista kauppaa, vaan tilasin ukecigstoresta, jossa hintaa oli muistaakseni huimat 24 puntaa tolla mini-versiolla, tilasin samalla 0.32mm kanthalia ja 2 akkua ja posteineen päivineen koko setti 59 juorua, eli ei pahakaan.

  Ja tällasta yksinkirjottelua tää on aika pitkälti tää mun "päiväkirja" jos tätä nyt sellaseksi voi sanoa :_D

   
   
 10. #10
  Ookei. Tarkista sitten että onko kirkaat eriste muovit plussan kontakteissa ettei satu olemaan ne ihanat sulavat eristeet. Voipi itekkin sitten tilata tuolta ukecigstoresta kerta siellä ei ole hinnalla pilattu.

   
   
 11. #11
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Juha91 Näytä viesti
  Ookei. Tarkista sitten että onko kirkaat eriste muovit plussan kontakteissa ettei satu olemaan ne ihanat sulavat eristeet. Voipi itekkin sitten tilata tuolta ukecigstoresta kerta siellä ei ole hinnalla pilattu.
  Niin meinasinki, ja eikö kanger päivittäny tohon Miniin ne eristeet? Mut tarkistan jokatapauksessa kuhan päätyy tulemaan tännepäin, toivottavasti tällä viikolla

  Jos oikein muistan nii se tarjous loppuu 26.1. nii kannattaa tilailla nopsaa että tulee vielä tolla 24 punnan hinnalla

   
   
 12. #12
  No eksyhän se paketti tänne vihdoin ja viimein. Elikkä paketissa oli 2kpl efest purple v2 35A akkuja, 10m 0.32mm kanthalia ja Kanger Subtank Mini. Tällä hetkellä mini keikkuu Glas-kloonin nokassa ja toimii hyvin Ja Juha91:lle vastaukseksi: Kyllä, RBA päässä on kirkkaat eristeet, eikä niitä valkosia sulavia eristeitä.

  Subtankissa tällä hetkellä pörisee 0.5ohm OCC kärki ja G2 Vaporin Shocker ja hyvin tulee höyryä sekä makua

   
   
 13. #13
  Noh, tuli koettua hieman paskaa palvelua sitte GLS:ltä, oon valittanukki tästä jo ympäri forkkaa mut tilasin tosiaan nesteitä Pink-Mulelta 5.2. ja paketti lähetettiinki 6.2. Noh venailin sitte viikon ja se ei ollu liikkunu yhtään mihinkään Saksasta joten otin yhteyttä sinne asiakaspalveluun, jossa annettiin ensimmäiseksi vaan arvioitu toimitusaika joka ei todellakaan vastaa 1-4. päivän kuljetusta Euroopan sisällä. Periaatteessa sanottiin että kuhan se paketti tulee Saksaan nii sitte 5pvä + kohdemaan toimitusaika. Laitoin sitte uuestaan että jo on kumma että maksan extraa ja luvataan nopeempi toimitus ja ei kuulu missään nii tuli vihdoinki vastaus että niillä oli tullu lajitteluvirhe Saksassa.

  Siitä sitte 2 tuntia etiäppäin nii paketti oli Tanskassa lajiteltu ja lähetetty. Eipä siinä mitään, lajittelu oli 12.2. ja eilen rekisteröity Suomessa ekan kerran, tiiä sitten milloin se sieltä eksyy kotiin asti...

  Sanotaanko että hieman vituttaa ko maksoin extraa toimituksesta ja paketti tulee hitaampaa ko normipostilla. Jos ei rupea pakettia kuulumaan tänään niin lähtee todellaki ikävä viesti GLS:n asiakaspalvelulle... -.-''

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •