Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: dse 601 e-pipe

 1. #1

  dse 601 e-pipe

  tuli hg:sta sattui pääsemään ohi tullin vaikkakin paketti taisi painaa abaut 600g ensivaikutelmani puinen piipun"pesä" siis patterikotelo+atomisoija vaikuttaa laadukkaalta!! paketti on hieno sisältäen 2 suulaketta 1 atomisoija 2paristoa 900mh(kesto jotain 6-8h TODELLA KOVASSA KÄYTÖSSÄ) 3 valmiiksi täytettyä patruunaa ja euro patteri laturi. heti alkuun kokeiltuani laitetta mukana tulleella patruunoilla huomasin että höyryn tuotanto ei ollut mitenkään ihmeellistä jopa ailahtelevaa maku oli ihan jees.. n. viikon kuluttua kun oletin että atomisoija olisi alkanut pelittämään kunnolla...ei höyryä kuitenkaan tullut niin tuhdisti kuin olin odotellessani unelmoinut, päätin heittää patruunat jonkkaan ja siirtyä suoraan tiputtamiseen eli n.3-4 tippaa suoraan atomisoijaan (erityisen helppoa piipussa) ja johan alkoi toimimaan! nyt höyryä tulee ja maku on hyvä..kannattaa varoa yli paljon täyttöä koska neste valuu läpi patteri koteloon saakkka ja sen jälkeen laite on hengetön, itseasiassa luulin jo atomisoijan hajonneen kerran mutta kuumavesipesu ja paineilmalla kuivaus teki taas laitteesta kuin uuden (uusi atomisoija taitaa maksaa jotain 30-40 dollaria) joten kannattaa kohdella kiltisti...laite sopii enemmän kuin hyvin olohuoneen tv tuolin viereen silloin tällöin tupruttelua varten mutta duunilaitteeksi on se ehkä vähän turhan pramea..lahjavinkki tupruttelevalle isoisälle! kohta pitäisi tulla mini "lady"pipe josta ajattelin kanssa rustata tänne vaikutelmiani..

   
   
 2. #2

  Vs: dse 601 e-pipe

  ensimmäinen atomisoija sitten kuolla kupsahti, elin kaari ei sitten ollut kovin pitkä, uteliaisuuttani päätin purkaa atomisoijan näkisi mitä se on oikeen syönyt kun on niin kallis..no 2 tunnin jälkeen tulos oli että selkeästi tätä tuotetta ei ole tehty korjattavaksi, atomisoija on nyt n-20-30 palana ja silppuna (puu on oikeaa) joka osanen sisällä on liimattu puiseen pesään reilulla määrällä kovaa liimaa..sen verran kuitenkin selvisi että patteri kotelon ja atomisoijan (välitila) oli täynnä nestettä vaikka laite oli kuivunut monta päivää eli ne 4 johtoa patterikotelosta atomisoijjaan lilluivat e-nesteessä mikä ilmeisesti on aiheuttanut virta katkokset ja satunnaisen atomisoijan itsestään päälle aktivoitumisen polttaen sen lopullisesti..joten jos piippua käyttää suosittelen että drippaamalla ei laita kuin korkeintaan 2 tippaa ja polttaa sen(kuivaksi) myös nestepatruunaa käyttäville, kannattaa varmasti antaa piipun huilata tyhjänä ilman akkua ja nestepatruunaa joka yö ylös alaisin paperin päällä..

   
   
 3. #3

  Vs: dse 601 e-pipe

  4 atomisoijasta 1 ja viimeinen enää toimii.... loppupäätelmä: kokemusteni perusteella tuote on hienon ja laadukkaan oloinen mutta mielestäni kelpaa vain koristeeksi, ei kestä päivittäistä höyryttelyä....valitettavasti.

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä 525's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Viestit
  94

  Vs: dse 601 e-pipe

  Omia kokemuksia samasta piipusta. Piippua ei kannata säilyttää sellaisessa asennossa että pesä on alimmaisena, eli että e-neste pääsee helposti valumaan elektroniikan kimppuun säilytysvaiheessa. Jos/kun patruunaa ei viitsi irroittaa säilytyksen ajaksi, niin piippu sellaiseen asentoon että se on esim. vaakatasossa, tai pesä ylempänä muuta piippua. Väärin säilyksellä on omien kokemusten mukaan selvä suhde siihen miten kauan atomisoija/pesäkompleksi pelaa.

  Toki sama e-nesteen valuminen saavutetaan ylitäytöllä, tai ainakin sillä sitä helpottaa. Suoratiputus on tosiaankin helppoa ko. piipulla, ja estää aika hyvin tuota e-nesteen joutumista väärään paikkaan, ainakin jos ei holvaa sen nesteen kanssa.

  Tästä piipusta kun saisi sellaisen version jossa atomisoijan saa helposti korvattua vakio-osalla, kuten normaalisti e-savukkeissa, niin tuote olisi loistava. Lisäksi vielä joku "päävirtakytkin", ettei tarvitsisi irroittaa akkua kun piippu ei ole käytössä. Akun irroitus on hiukka aikaa vievä, kun kansi on kierteellä ja ei niin näppärästi avattavissa, ja lisäksi vielä samanlainen hankalahko pariston päälle käännettävä virtakontakti. En tiedä miten muilla, mutta ainakin itse olen huomannut akun pikkuhiljaa tyhjenevän jos sen jättää paikoilleen kun piippua ei käytä.

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •