Tulokset 1 - 1 / 1

Aihe: Aloittelija testaa, Kanger EMOW, eVod 2 (glass, Protank II ja II) ja Aspire K1 (ET-S)

 1. #1
  Höyrykonkari Hermanni's Avatar

  Liittynyt
  12/2014
  Sijainti
  Mänttä
  Viestit
  118

  Aloittelija testaa, Kanger EMOW, eVod 2 (glass, Protank II ja II) ja Aspire K1 (ET-S)

  No niin, otsikon mukaiset setit on hankittu ja testattu näin aloittelijan näkökannalta, kaikki on testattu Liquan Cuban Cigar Tobaccolla (joka omista nesteistäni kurlaa helpoiten).
  Otsikkoon ei tosin sopinut enään tekstiä niin väärinkäsitysten välttämiseksi eVod Protankit on siis minitankkeja....

  Ensin kokemuksia eVod 2 eri tankeilla, kaikki helpohkoja täyttää mutta mini protankit ykkösenä helpon näkyväisyyden vuoksi (kaikissa vaihdettava DripTipit).
  Kangerin eVod 2 ei vain oikein toimi hyvin tuolla dual coil tankilla, vakio 1.5 ohminen atopää poksuu ja rutisee sauhutellessa aika lailla (sekä kurlaa) ja akku tuntuu kyykähtvän loppua kohden nopeasti (kylmät savut).
  eVod toimii tuolla vanhemmalla tankilla (mm Protank II) single coil atopäällä huomattavasti paremmin (eikä myös kurlaa niin helposti), varsinkin kun käyttää vakio 2.2 ohmisen atopään sijasta 1.8 ohmista.
  eVodin heikko puoli on tuo 650mAh akku ja sen kesto, mutta aloituspakkauksessa niitä kun on kaksi (myös tankkeja) niin ei höyryttely sen vuoksi katkea (kun vain muistaa ladata)..
  Myös suhteellisen pieni koko on eVodin vahvuus, sopii hyvin rintataskussakin huomaamattomasti kuljetettavaksi.
  Eli parempi ostos mielestäni on tuo eVod (kuin eVod 2) ja siihen 1.8 ohmiset atopäät mukaan, hyvä ostos muutenkin aloittelijalle.

  Sitten Kanger EMOW, kaikin puolin tuntuu olevan laatupeli, lämpoisemmät höyryt kuin eVodissa (myös eVod 2 dual coil mallissa) mutta kärsii samasta poksumiseta ja kurlaamisesta.
  EMOW paras puoli on tuo jännitteen säätö, jostain syystä tuo akku ei kestä EMOW:issa puolta kauemmin kuin eVod:issa vaikka kapasiteettia on 1300mAh.
  Huonoa on ehdottomasti massiivisin koko, on tosin pituudeltan hivenen lyhyempi kuin Aspiren K1.
  Ilman säätökin on mutta itse en sitä pidä niinkään tarpeellisena (kiinteissä tankeissa mielestäni ollut sopivasti vastusta), EMOW on myös helppo täyttää ja siinä on vaihdettava DripTip.
  Kangereiden ongelma tuntuu olevan että nestettä valuu hivenen jostain syystä atopään kautta navalle.

  Sitten Aspire K1, heti paketin avattua voi todeta että laadukkaimman oloinen laite näistä vertailtavistani.
  900mAh G-power akkussa ei ole jännitteensäätöä mutta näyttisi olevan stabiloitu 4.2v arvoon, akkua en puolen päivä aikana ole saanut loppuun joten sitä on vaikea verrata (mutta näyttänee kestävän lähelle saman kuin EMOW:in akku).
  Tuo Aspiren 1.8 ohminen dual coil BVC atopää toimii parhaiten, ei valuta nestettä akulle ja höyryt tulee tasaisesti sekä on lämpöiset (ilman rutinaa ja poksumista).
  Pintä kurlaamista on
  Viimeksi muokannut Hermanni; 23.12.14 kello 23:27.
  Tupakasta pääsin irti sähkösavukkeiden avulla ja neljä vuotta höyryteltyäni lopetin senkin vuonna 2017.
  Kiitos tämän mahtavan keksinnön, sääli että kapeakatseiset lainsäätäjät vaikeuttavat sähkösavukkeiden saatavuutta lapsiin vedoten.


   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •