Valmistaja: Liqua/Ritchy (Kiina?)
Maku: Cigar Tobacco
Vahvuus: 0mg
PG/VG: PG/VG
Toimittaja: FinnVape

Laite: Lavatube/AW18650
Carto: Bobe 2ohm tai 3ohm XL/Clear Drip Tip
Testatut jännitteet: Useita, ks. alla.

Tämän ostin kyllä Italialaisena nesteenä, mutta mitä ilmeisemmin tämäkin on Kiinasta kotoisin olevaa tavaraa. Ei tuosta pakkauksesta ota selvää, muuta kuin että Italialaisia makuaineita sisältyy tuotteeseen. Tuo paketissa oleva (on muuten ihan myyvä pakkaus) www.Goritchy.com menee tasan ja tarkasti kiinaan. Tai ainakin kun asiaa sivuilta enemmän tutkii. Jos eivät ihan paskaa puhu, niin pitäisi olla kuitenkin ihan OK, tuote. Ja tuntuuhan se siltä.


3V...........TH on vissiin kylässä eri kaupungissa, koska täällä ei ole ketään kotona. Jotain osviittaa saadaan saippuan mausta
3.5V........Makeaa, alkaa paranemaan kyllä.
4V...........No NIIN, nyt on tommosella 3 sarjan ja 4 sek per veto-sessiolla suu makeana ja käryäkin löytyy. Nyt toimii. Oikein mukava ja pehmeä maku.
4.5v........Tämä on hyvä tuote. nyt vaan häviää jälkimaku aika pian kun jännite kasvaa.
5V...........TH on edelleen reissussa, mutta eipä ole nikotiiniakaan. Ihan hyvin pärisee ja aromit on liikkeellä, kun vetää carton punahehkuun
6V...........lähes identtinen tuon 5V kanssa. Voi vetää 10 sekunnin rajoittimeen niin että pauke käy

Yhteenveto:

On hyvä! Kokolailla hyvä maku koko jännitealueella. Ihmeen hyvä ja todella vähän jopa sikarimainen tuote. Toi XL carto menee kylä kuivaksi niin että suhahtaam koska tämä on todella maistuvaa tavaraa, eikä pelkkää tyhjää höyryä.