Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Unbranded Ego-Tank atomizator+900mAh patteri vs. JoyE Ego-T 1000mAh Starter Kit

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  03/2012
  Viestit
  4

  Unbranded Ego-Tank atomizator+900mAh patteri vs. JoyE Ego-T 1000mAh Starter Kit

  ECigWizard VS. Healthcabin: Unbranded Ego-Tank atomizator+900mAh patteri vs. JoyE Ego-T 1000mAh Starter Kit

  HC:n pötkön pääsin tilaamaan torstaina ja saapui toisen viikon maanantaina. Pakkaus oli diskreetti, vähän liiankin hyvin suojattu, rahtikirjoissa ei lukenut tuotteen hintaa niin eipä tullut alvia tullista päälle. HC:n versio tuli aloituspakkauksessa jossa 2kpl kokonaista laitetta, laturi: seinään ja tietokoneeseen, 2 ylivuotosuojaa, 5 tankkia ja manuaali, kauniissa laatikossa. Alku oli jännittävä kun kyseessä ensimmäinen e-savukkeeni, ohjekirja oli vähän turhan monimutkainen mutta noin 15minuutissa uskalsin laittaa koneen kasaan. Patterissa näppäinlukko valmiiksi päällä, eipähän ole itsestään tyhjentynyt. Osat olivat tarkkaan toisissaan kiinni eikä perinteistä kiinalaista valmistusmenetelmää nähnyt missään. Sisusta oli kauniin kullan/messingin hohtoinen ja erittäin laadukkaan näköinen. Tankkien luulin olevan kertakäyttöisiä mutta viikon aikana ehdin vaihtaa tankkeja moneen otteseen eikä ole tullut ylivuotoja, myös tipin ansiota (eli ei valu litkut suuhun). Savustustoiminto oli parempi kuin osasin odottaa kiinalaiselta, savun määrää oli helppo säätää eikä tuntunut mitenkään liikaa kuluttavan virtaakaan. Valitettavasti hukkasin tasan viikon käytön jälkeen Kyseisen HC:n tupakin enkä ehtinyt kuluttamaan patteria tyhjiin, enkä lataamaan uudestaan. Harmi. Ensikokemuksesta en osaa sanoa tarkkaan joten annan kaikesta positiivisuudesta yhdenksän pistettä kymmenestä koko tuotteen toimivuudesta 9/10

  Sitten päästään Ecigwizardin versioon, joka on syy arvostelun julkaisemiseen. Tilasin siis edellisen savukkeeni tilalle kyseisestä liikkeestä 900mAh patterin ja Atomisaattorin Ego-Tank nimikkeellä, ei merkkiä. Tilaus tapahtui tiistai päivänä ja saapui seuraavan viikon maanantaina. Kuplamuovissa ja pienessä kirjeessä kolahti alas luukusta kotiin asti. Jännitys tiivistyi taas että, mitähän sieltä mahtoi tulla. Avasin paketin ja sisällä olivat erikseen muovipakkauksiin pakattuna patteri ja atomisaattori.
  Höh, no sakset kaivettuani ja pussit avattuani hölmistyin välittömästi tuotteen halpaan ulkonäköön. Kuori on tasan sama kuin HC:n versiossa mutta ilman logoa ja kivaa samettista matta pintaa. Sisusta epämiellyttävän sulautumaton muuhun ulkonäköön alumiinisella lookillaan. Kiinni rullatessa jo tuntuu huomattavaa löysää kierteissä mutta meneepähän perille asti. Toisin kuin edellisessä tämän patterin lukko oli auki ja ledi hädin tuskin syttyi palamaan, eli kyseessä tyhjä patteri. Kuitenkin laite toimii mutta, ensimmäisellä imuttelulla saan pelottavan kuuloista rätinää ja poksunaa jota HC:n tuotteesta ei tullut ja savun määrä oli rajaton, ikävän makuinen ja katkuinen. Valitettavasti tämä Brittiläisen kaupankäynnin esimerkkituote tuntuu tiputtavan sytytysnappulankin jo ensimmäisillä painalluksilla, ihan kuin joku olisi jo savukoinut tuotteen vanhaksi. Valitettavasti en tilannut tankkeja samassa ja käytin HC:n vastaavan mallin tankkia, joka ei mene perille asti, kyseessä ei ole sama tuote, vaikka nimi nyt vähän antaakin toisin ymmärtää. Hetken rössiteltyäni kiinasta tilaamani kasvisokeripohjainen HCn oma litku alkoi tasoittaa makuelämystä ja kirsikka tuli esiin mukavan shishaisella samettisuudellaan. Katsotaan miten tuotteen patteri pärjää 900mAh:llaan suoraan tilauksesta ja sopiiko HC:n mallin laturi tähän ollenkaan, vaikka tuote onkin täysi EGO-T kopio.
  ECW laitteessa ei minkäänlaista sertifikaattia, kierrätysuositusta tai vastaavaa. Atomisaattori kuumenee epäilyttävästi ja karstaa tankkia ja atomisaattorin sisäpintaa vielä epäilyttävämmin. Tekee savusta kuumaa ja mautonta. HC:n verrokki toimii ylivertaisena samalla litkulla Welhon tarjoamaan tuotteseen.
  Lievällä pettymyksellä edelliseen verrattuna annan 3/10 pistettä, koska en vielä osaa sanoa kuinka huono tuote voi olla, mutta jos taso on tätä Brittiläistä tai Kiinalaista, valitsen Kiinalaisen ja suoratilauksen enkä koskaan enää kaytä ECigWizardia. Pahoittelen raakaa ilmaisuani ihmisille joilla on vertailukelposia positiivisia kokemuksia useammasta tuotteesta ja suosivat kyseistä huijari puljua. Palautan tuotteen welhoille ja toivon rahani takaisin.

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,246

  Vs: Unbranded Ego-Tank atomizator+900mAh patteri vs. JoyE Ego-T 1000mAh Starter Kit

  Pitäsköhän sun copypastettaa tää teksti vielä muutamaan paikkaan?

   
   
 3. #3

  Re: Unbranded Ego-Tank atomizator+900mAh patteri vs. JoyE Ego-T 1000mAh Starter Kit

  Poistitko btw kummastakaan atosta tehdasmönjiä?
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 4. #4
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  03/2012
  Viestit
  4

  Vs: Unbranded Ego-Tank atomizator+900mAh patteri vs. JoyE Ego-T 1000mAh Starter Kit

  En poistanut, oletin että ovat jotain peruskostukkeita. Joytechin Ego-T mallissa ei tullut mitään kummallista makua vastaan ensimmäisillä imuilla. Welhojen kopio malliasta tuli ensimmäisestä imusta asti pahan makuista savua, pari imua ensin ja sen jälkeen tankki kiinni, litkun maut ei tulleet esiin ollenkaan. Asia selvisi avaamalla laite jossa nesteen imeytyslanka, joka ilmeisesti lasivillaa, palaa käämiin kiinni. Käämi palaa ihan liian kuumana ja kärventää sekä käämin sisään menevän langan että saattorin neulasta puskevan langan. Valmistajalla pientä huolimattomuutta minun nähdäkseni.
  Ja pahoittelen hämmenystä Charunille, uusi foorumilla ja katsoin parhaaksi jälkeenpäin pistää threadin arvosteluunkin. Päivitän ja katson toista threadia asianmukaisemmaksi.

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •