Naughty Ella (Premium)

Valmistaja: ENjuice
Kotisivu: http://enjuice.com
Hinta ostohetkellä: 3.30€ (10ml)
Ostopaikka: http://enjuice.com
Alennuskoodi: FINN89 (-5%)
Nikotiinipitoisuus: 0mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

ENjuice tarjoaa e-nesteistään edullisempia nikotiinittomia näytepulloja jotka ovat siis mainio tapa testata eri makuja joita kaupasta löytyy todella kattava valikoima. Nimen alkuperästä piti kysyä myyjältä joka kertoi nimen kuulostavan nopeasti lausuttuna Nutella:lta joka on siis pähkinäsuklaalevitettä. Nimi on selvästikin muutettu tekijänoikeussyistä mutta kyseisen tuotteen makua neste siis yrittää kopioida. Nettisivulla e-nesteen makua kuvaillaan näin:

Chocolate, hazelnut, heaven! A classic grown-up confection for a special treat or snuggling up on a cold winter afternoon.

Neste on väriltään tummahkon kultaista ja näyttää mielestäni varsin ohuelta. Tuoksussa on selvästi eniten pähkinää ja taustalla mieto keinotekoinen suklaan aromi. Maussa selvästi pääosassa on pähkinä. Olen maistanut useita e-nesteitä joissa kuvauksen mukaan pitäisi olla pähkinää mutta tämä on ensimmäinen jossa sen todella pystyy maistamaan. Maun jopa pystyy tunnistamaan hasselpähkinäksi joka kuvauksessa on mainittu. Suklaan makua mukana ei ole niin paljoa mutta tarpeeksi jotta höyrytellessä mieleeni tuli oikean pahkinäsuklaan maku. Jälkimaussa suklaa häviää lähes kokonaan mutta pähkinä maistuu sitäkin voimakkaammin ja luonnollisena. Neste on makeahkoa mutta pähkinän maku on mielestäni kuiva kuten sen kuuluisikin. Jos tässä olisi hieman enemmän suklaata niin maku olisi todella lähellä oikeaa Nutella levitettä (jota minulta sattui hyllystä löytymään testin aikana) mutta tällaisenaankin maku on todella hyvä.

Kurkkutuntumaa nikotiinittomasta nesteestä ei saa, höyryntuotto on keskitasoa.

Arvosana: 8 / 10