Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Bulli Elite/A2-T(M) vinkit tervetulleita (toimisiko Ego Booster?)

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  67

  Bulli Elite/A2-T(M) vinkit tervetulleita (toimisiko Ego Booster?)

  Hei

  Eli osaisiko joku sanoa toimisiko tuollainen yhdistelmä? kaikki muut egon pattereihin kiinnitettävät kikottimet tähän asti toimineet moitteettomasti Elitessä, mutta tuo Boosteri kun vaikuttaisi olevan vähän veikeämpi kapine (ja hintavampi) niin ajattelin koittaa saada varmistusta asiaan.

  En epäile hetkeäkään etteikö kierteet toimisi, mutta lähinnä elektroniikkapuoli, onko riskiä kyrväyttää Eliteä, tai boosteria? tai räjäyttää koko kapinetta huuthelkuttiin?

  Meinaan vaan että olisi vähän hiton kiva saada tommoselle muutaman sentin lisä "kauluksella" Elitestä VV modi

  Kaikki muutkin vinkit millä Tuota Eliteä, tai sen nokassa istuvaa A2-T:tä voi viritellä/tuunata paremman makunautinnon takaamiseksi ovat tervetulleita

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  67

  Vs: Bulli Elite/A2-T(M) vinkit tervetulleita (toimisiko Ego Booster?)

  Menee vähän monologin puolelle mutta nyt on niin kova vinkki A2-T atolle (toimii varmaan muidenkin saman aihion atojen kanssa)

  Englanninkieliseltä foorumilta löydetty ohje vertikaalisen mesh coil virityksen väkertämiseen:

  http://www.e-cigarette-forum.com/for...li-a2-t-5.html

  Justiinsa sain oman viritettyä valmiiksi, vähän oli näpertelyä (30 min) Mutta nyt lähtee semmoset maut että oksat pois... vielä 5% tujummat höyryt jos lähtisi, niin olisi jo liikaa =P

  Ohje nimimerkiltä BigBulli sivulla 5, ja selventävä piirustus sivulla 6.

  Nuo bullin mukana tulevat teräsverkko palat ovat vähän turhan pieniä tuon wickin tekemiseen, joten hommasin verkkoa täältä:
  http://www.themeshcompany.com/

  sopiva meshi löytyy valikon "Super Fine 400 Mesh" takaa, vähän yli 10-20€ posteineen, tilasin 1xA4, ja kirjekuoressa olikin 3xA4, joten tuosta riittää vuosiksi, vaikka tekisin faraday-häkki kypärän hallituksen mielenhallintasäteiden varalle =P


   
   
 3. #3
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  1,996

  Vs: Bulli Elite/A2-T(M) vinkit tervetulleita (toimisiko Ego Booster?)

  Osallistutaan nyt tähän yksinpuheluun Ei kannata akkumodiin laittaa tuota boosteria, voi hyvinkin tulla ongelmia akun hiipuessa kun välissä ei ole elektroniikkaa niinkuin Tornado/eGo. A2 on oikein nasta laite ihan normi wickillakin tosin vaatii hifistelyä, mesh on omasta mielestä enemmän Genesis tyyppisiin ratkaisuihin soveltuva mutta jos toimii niin mikäpä siinä testaillessa. Meshin kanssa kannattaa aina varmistua hapetuksen onnistumisesta jottei tule oikosulkuja, menee hyvät eGon akut esim päreiksi helpolla kun meshin kanssa leikkii...

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  67

  Vs: Bulli Elite/A2-T(M) vinkit tervetulleita (toimisiko Ego Booster?)

  Ah.

  Kiitos vinkistä, jätetään se hankinta sitten myöhemmälle. Joo näin mä itsekkin kelailin että parempi hapettaa kunnolla, siksi kuumentelin/kastutin vähän rankemmalla kädellä, ja näyttäis onnistuneen... Tosin purin kapistuksen toistaiseksi, kun lähti sittenkin liian paljon makua =)

  Katsotaan uudestaan kun tulee omat makuaineet, niin voisi tehdä laimeampia litkuja =D

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  67

  Vs: Bulli Elite/A2-T(M) vinkit tervetulleita (toimisiko Ego Booster?)

  Dialogiin lisäystä...

  Eli sain käpäliini A2 (classic) ja A2-TM vaihtopäät tuohon eliteen ja täytyy sanoa että TM on mielestäni vielä hiukkasen parempi kun T (varmaan sama mieltymys pätee ego:n atoihin, eli BA).

  Mielestäni hitusen parempi maku, vähemmän kondensaatiota, isompi tankki, tankeissa umpinaiset lisäkorkit sekä miellyttävämpi imu.

  Lisäksi kokeilin classikkia drippailuun, ja täytyy sanoa että irtoaa ihan erilailla makua kun noilla tankki virityksillä, joten tästä tulee ehdoton ykkönen kotikäyttöön.

  Silläaikaa kun odottelen oikeita drip tippejä postista käytän tuon classicin mukana tullutta cartotankin suukappaletta koska mega dual coilien mukana tulleissa kumisuuttimissa on aivan liian iso reikä (laimentaa makua jostain syystä).


   
   
 6. #6
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  67

  Vs: Bulli Elite/A2-T(M) vinkit tervetulleita (toimisiko Ego Booster?)

  Lisää vinkkiä kehiin siltä varalta että jotain kiinnostaa...

  keksin kohtalaisen lyömättömän konstin taikoa kasaan kauniita, toimivia ja tasalaatuisia coileja noihin bullin atoihin (toimii varmaan muhinkin samaa periaatetta hyödyntäviin repairableihin).

  - Katkaise sopiva pätkä heatwirea (n. 5-7cm)
  - Katkaise kaksi pätkää ohutta imulankaa (n.1cm x2)
  - Kuumenna "töhöllä" kaikki langat kertaalleen hehkuviksi joka kohdasta epäpuhtauksien poispolttamiseksi (ole varovainen, käytä pinsettejä tai pihtejä).
  - Kiedo haluamasi määrä tiiviitä coileja jonkun 2mm paksun pyöreän pitkulaisen ympärille (itsellä 2mm elektroniikka ruuvarin varsi käytössä)
  - Asettele coili virityksesi täydellisesti aton basen ruuvien päälle ja vedä käyttämäsi 2mm väline pois coilien välistä.
  - Vedä imulangat kaksinkerroin coilien sisään neulaa ja lankaa apuna käyttäen (tee langasta lenkki ja pujota se imulankojen keskikohtaan, taita langat tiiviiksi ja ujuta ne neulalla vetäen coilien keskelle).

  Kokeilemalla opit oikean imulangan pituuden, niin että sinun ei koskaan enää tarvitse trimmailla coilivirityksesi tupsupäitä saksilla tai kynsileikkureilla.

  Näin valmistetut coilit toimii nähdäkseni noin 30% paremmin kuin normaali ohjeen mukaiset... Vaikkei niitä kukaan koskaan näekkään, niin ovat ne myös esteettisempiä =)


   
   
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •