Tulokset 1 - 13 / 13

Aihe: Aris Atomizer By Council Of Vapor

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Länsimäki,Vantaa
  Viestit
  97

  Aris Atomizer By Council Of Vapor

  Tälle dripperille ei ollut vielä omaa aihetta. Eli kyseessä on Council of vaporin valmistama aris atomizer. Oli sen verran massasta erottuva laite että tilaukseen meni. olisi mukavaa kuulla ihmisten mietteitä ja kokemuksia tästä dripperistä.
  Omani on vielä välillä englanti suomi.
  Specifications:
  • Material: Stainless Steel
  • Height: 51.35 mm with Drip Tip
  • Weight: 35 grams

  Features:
  • 510 Thread compatible
  • 24K Gold Plated Posts
  • Adjustable Airflow control
  • 6.6mm Deep Well
  • Full Glass Cap & Full Glass Drip Tip


  Tässä linkki vielä valmistajan sivuille Aris Atomizer By Council Of Vapor - Custom Vapes UK

  Otsikossa ei tarvitse huutaa T: Rotax
  Viimeksi muokannut Rotax; 04.11.14 kello 23:28.

   
   
 2. #2
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Länsimäki,Vantaa
  Viestit
  97
  Tulihan se Aris sieltä viimein. viikon sitä käytellyt ja maku tällä on jotain mitä ei muista drippereistä ole saanut, mutta imuvastus tiukka dripperiksi ja tällä ei mitään pilviä metsästetä. Itellä jää kyllä nesteiden maisteluihin.

  IMG_20141112_153850.jpgIMG_20141112_154017.jpgIMG_20141112_154029.jpg
  ^Tuon näköinen laite se sitten on. Postien reijät sitä luokkaa että tuonne ei varmaan 0.4mm isompia lankoja laitella. Olisi mukava kuulla mitä muut tästä dripperistä on mieltä. Nestettä tuonne meni todella paljon kiitos syvän kaivon.

   
   
 3. #3
  Höyrykone Steamy's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  4,318
  Hintakaan ei näytä olevan paha, mitäpä hörsivät posteista?

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Länsimäki,Vantaa
  Viestit
  97
  vähän reilu 10£ customvapesilta. näytti olevan ukecigstoressa saldoilla

  EDIT: vaihdettu kaupan nimi oikeaksi.
  Viimeksi muokannut maunoob; 12.11.14 kello 17:39.

   
   
 5. #5
  Höyrykone Steamy's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  4,318
  Ei mulella kyllä satu silmään

   
   
 6. #6
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Länsimäki,Vantaa
  Viestit
  97
  sori tais olla ukecigstore tais ollakin siellä näyttää olevan 34,99£ hintaan

   
   
 7. #7
  Jos jotain kyseinen ato kiinnostaa niin myyntiosiolta löytyy pari setuppia käytetty yksilö

   
   
 8. #8
  Höyrykone Steamy's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  4,318
  Doh, perinteisesti myöhässä huomasin viestisi

   
   
 9. #9
  Höyryttelijä vanja51's Avatar

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  00510
  Viestit
  65
  Herätelläänpäs tätä ketjua vähän...

  Pitäis itselleen kotiutua Aris hetkenä minä hyvänsä. Mitäs setuppeja olette väsänneet siihen ja todenneet parhaiksi? Mitä lähen ekaks sählää, pystycoilit olisi vissiin tähän aika taktinen ratkaisu?

  varmaan joku 2000e säästetty oikeasti...
  jotain vanhoja höyrykuvia: http://vanja51.imgur.com

   
   
 10. #10
  Mulla on tämmönen laatikon pohjalla, onnistuin rikkomaan ton lasin ihan vaan laitetta näprätessä ennen ensimmäistäkään testiajoa. Tuo oli siis paketista vedettynä TODELLA löysä ja kun yritin tiivistää vähän paremmin niin räsähti hajalle. FT:lta oon tilannut muovisia hattuja tohon, katsotaan kun saapuu sit joskus että miten toimii. Lasin kanssa en viitsi enää edes kokeilla, oli sen verran heikkoa tekoa.

  Setupoida olen yrittänyt muutaman kerran, mutta tossa on ihan älyttömät noi miinuspostien reiät, enkä tiedä, miten coilin sais sinne järkevästi. Jostain videolta katsoin et vaakacoilit ois paremmat, ja pitäis laittaa mahdollisimman suoraan ilmareikien eteen ettei kuumu liikaa, eikä hirveän matalaohmisia setuppeja voi tehdä. Mä en saanut kyllä tohon minkäänlaista coilia aseteltua. Jos saat jotain väkerrettyä niin kerro ihmeessä miten, tällaiselta suht aloittelijalta nakkisormelta ei ainakaan luonnistunut. Katsotaan kun varaosat saapuvat jos viittis lähteä sit uudella innolla rakentelemaan.

  Välillä mietin miks ihmeessä edes katson jotain revikoita kun en kuitenkaan usko mitä sanotaan - just nimenomaan näistä ongelmista varoiteltiin, ja silti oli pakko päästä testaamaan. Tossa on silti niin paljon ominaisuuksia mitä haen, etten oo vielä luovuttanut tämän kanssa. Pahoittelut nollavastauksesta, tsemppiä ja pitkää pinnaa sinne! Suosittelen varaamaan aikaa ja muutaman asennusjuoman.

   
   
 11. #11
  Höyryttelijä vanja51's Avatar

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  00510
  Viestit
  65
  Tänään saapui kotiin Aris, kiitoksia vaan foorumin kirppiksen. Tosi mielenkiintoinen laitos! vähän omituinen drippi- ja tankkiaton avioton lapsi, mut hyvällä tavalla omituinen. Jossain revikassa kuulin, että Kaiffari fanit tykkäisi tästä RDA:sta. Minähän olen iso Kayfun fanboy ja kyllä allekirjoitan ton mielipiteen!

  Makua antaa hyvin. Odotin kyllä enemmän, mutta nyt vasta tehty eka srtupöinti, 0,6 ohm pystycoili tuplana. Ei siitä mikään hirveän nätti tullut, mut toimiva. Oli aika ahdasta puristella coileja kasaan ja asettaa pumpulit pohjalle, muttei mikään mahdottomuus. Pitää kokeilla vielä jonkun 1-1,5ohm vaakasetupin tehdä kun tähän kyllästyy... Se voisi olla helpompaa tehdä siistimmin.
  SAM_0910.jpgSAM_0898.jpgSAM_0912.jpg

  Ilma kulkee hyvin, tosin ei kyllä käynyt mielessä laittaa ilmanottoa maksimista yhtään pienemmälle. Ei tällä mitään kilpailupilviä vedetä, mutta makudiggarille hyvä.

  Nestekaivo on aika pohjaton. Joku 1,5ml varmaan meni ekalla kaadolla kun pumpulit olivat vielä täysin kuivia. Topcap istuu mulla ainakin hyvin, pystyy driptipistä Nemmyn 18650 akulla nostaa. Ei ihan ketjuvapotteluun sovi, koska lasi kuumenee suht paljon. Mutta lämmöneristys driptipin ja kannen välissä on hyvä. Ja onhan se nättikin!
  SAM_0913.jpg

  varmaan joku 2000e säästetty oikeasti...
  jotain vanhoja höyrykuvia: http://vanja51.imgur.com

   
   
 12. #12
  Muoviset hatut saapuivat vihdoin!

  Päätin heti alkuunsa luovuttaa dual coilien suhteen, ja single coilin sainkin väsättyä suht kivuttomasti. Toimii erinomaisesti. Tykkään todella paljon tuosta alhaalta tulevasta ilmansyötöstä, on ihan tarpeeksi avara eikä tarvitse vetää lunghittejä. Mittari näytti ohmeiksi 0,68 eikä laite kuumene edes ketjuvapottelussa (toisin kuin esim kokonaan metalliset dripperit samalla setupilla). Muovinen hattu näyttäis myös olevan kestävä ja sen sai huomattavasti tiiviimmäksi kuin lasisen. Ariksen tiivisteet ovat ehkä aavistuksen liian löysät mun makuun, mutta vanhalla kunnon hammaslankakikalla laitteen sai erittäin tukevaksi. Parasta tässä on se, ettei Aris vuoda. Kerran olen saanut tipan nestettä tulemaan ilma-aukosta ulos, mutta en vieläkään tiedä, miten siinä onnistuin. Ei ole tapahtunut toiste.

  Kyllä tää on tullut jäädäkseen, en ole käyttänyt muita atoja enää ollenkaan. Mitään kumpupilviä tällä ei tosiaan puhallella mutta arkivapotteluun todella hyvä vehje, varsinkin tuon taskuystävällisyyden takia. Tuntuu kerrankin että käpälässä on sellainen kombo, johon ei kaipaa mitään lisää eikä mitään pois (SMPL mod + Aris).

  20150326_155315_resized.jpg

   
   
 13. #13
  Höyryttelijä vanja51's Avatar

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  00510
  Viestit
  65
  Lainaus Alkuperäinen postaaja DogToffee Näytä viesti
  Tuntuu kerrankin että käpälässä on sellainen kombo, johon ei kaipaa mitään lisää eikä mitään pois (SMPL mod + Aris).

  20150326_155315_resized.jpg
  Nätti combo! Itsellään kupari SMPL naitettu Zenithin kans ja tosi kova setti kotikäytössä. Taskuun en tota putkea jotenkin viitsi laittaa..

  Mut ettei mene OT:ksi, duunasin Arikseen tänään sinkku nanocoilin, puskee makua ja kurkkutuntumaa melkein liikaakin. Tolla srtupöintillä tuntuu jo et vois vedellä 0mg nesteitä...
  SAM_1007.jpg

  varmaan joku 2000e säästetty oikeasti...
  jotain vanhoja höyrykuvia: http://vanja51.imgur.com

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •