Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: eGo ja patruunat - yhteensopivuus?

 1. #1

  eGo ja patruunat - yhteensopivuus?

  Oon vielä aika pihalla näistä laiteasioista, enkä oikein osaa katsoa mitkä osat sopivat yhteen. Viitsisikö joku auttaa hieman?

  Mulla on siis tällainen: http://www.ecigwizard.com/shop/fi/al...arter-kit.html

  Ja tarvitsisin siihen uusia patruunoita. Kävisivätkö nämä: http://enjuice.com/index.php?route=p...product_id=433 ? Entä jos haluan kartoja myös, sopisivatko nämä: http://enjuice.com/index.php?route=p...product_id=429 ?

  Mistä noin yleensäkin tiedän mitkä varaosat ovat yhteensopivia laitteeni kanssa, kun tilaan eri nettikaupoista? Velholta jo tilasinkin tyhjiä patruunoita sekä kartoja, mutta siellä olikin aika yksinkertaisesti ilmaistu yhteensopivat osat, joten en joutunut arpomaan

  Kiitos jo etukäteen avusta

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,246

  Vs: eGo ja patruunat - yhteensopivuus?

  Ei nyt itselläni ole kokemusta tuosta "eGo Stylestä", mutta jos tuo on 1:1 eGo-kopio, siihen käy sekä eGo, että 510-malliset atot/cartot.
  Suosittelisin ennemmin noiden patruunoitten tilalle vaikka MDCC:tä (läytyy sekä läpinäkyvää, että metallista mustaa).
  Noi linkkaamasti LR-cartot käyvät myös, mutta ainakin tämän foorumin perusteella kannattaa ennemmin ostaa LR-Bogeja sekä tankki (+ carton rei'itin), niitä myös itselleni tulossa, tosin normaali vastuksella.

  Eli, jos haluat helpommalla päästä, hanki noita MDCC:itä. Jos taas haluat enemmän nestettä mukana kulkemaan, eikä pieni "kikkailu" haittaa, hanki LR-Boget, cartotankki ja rei'itin.

  Ps. Foorumilta löytyy tuhottomasti infoa, kunhan jaksaa kahlailla vanhoja ketjuja läpi.

   
   
 3. #3

  Vs: eGo ja patruunat - yhteensopivuus?

  Kiitos avusta

  Oletinkin, että nuo varmaan sopivat, piti vain varmistaa vielä.

  Juuri noita linkittämiäsi kartoja tilasinkin jo pari kappaletta kokeeksi. Patruunoita tai pienempiä kartoja ajattelin tilata nestetilauksen yhteydessä tuolta Enjuicelta, että pystyn kokeilemaan eri makuja ilman, että sotken sitten isompia kartoja. Tämä siksi, että jos maku ei miellytäkään ja en saa siivottua kartosta makua pois

  LR-bogi, rei'itin jne. ei sano mitään, mutta alanpa siis opiskella lisää vanhoja keskusteluja lukemalla. Jos sitten joskus myöhemmin uskaltaisi "kikkailla"... Näin aluksi voi olla parempi, että pidän homman yksinkertaisena

   
   
 4. #4

  Vs: eGo ja patruunat - yhteensopivuus?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Sandra.84 Näytä viesti


  LR-bogi, rei'itin jne. ei sano mitään, mutta alanpa siis opiskella lisää vanhoja keskusteluja lukemalla. Jos sitten joskus myöhemmin uskaltaisi "kikkailla"... Näin aluksi voi olla parempi, että pidän homman yksinkertaisena
  Atomisaattorit tai cartot (cartomizer) voivat olla LR (=low resistance) tai HR (=high resistance). Sinun egosi kanssa varmista että ostat LR atot tai cartot. Noi HR-tavarat on tarkoitettu volttivehkeille. Eli Ego antaa tasaisen voltin koko ajan (olisko jotain 3,7 V), sitten taas on volttivehkeitä joilla voit säätää voltit, mutta 5 volttia tuppaa polttamaan LR-kamat suht nopeasti.

  Reiítin. Bogen cartot on yksi suosituimpia tuotteita, ja se sopii moneen laitteeseen. Ne ovat halpoja ja suht koht hyviä hinta-laatu suhteeltaan, välillä joukkoon mahtuu maanantai-kappaleita. Mutta niihin joudut tiputtelemaan nestettä lisää säännöllisesti. Carto ensin täytetään kunnolla (n. 1 ml litkua) ja sen jälkeen kun höyryttelet noin tupakan verran, lisäät taas lisää litkua.

  No tähänhän on sitten keksitty ratkaisuksi tankki bogen ympärille. Mutta bogen cartossa ei ole valmiiksi reikää, joten eihän se tankki auta, kun ei neste pääse tankista cartoon. Näppärät kaverit slottaavat dremelillä viillon bogen kylkeen, tai hakkaavat ruuvilla/naulalla reiän siihen kylkeen. No mun kaltaisilta tunareilta se ei onnistu, onneksi meitä varten on kehitetty Carto Puncher, jolla helposti saa teräsputkeen tehtyä reiän.

  Hyviä höyryttelyjä.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 5. #5
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,246

  Vs: eGo ja patruunat - yhteensopivuus?

  LR=low Recistance=matala vastus (yleensä n. 1.5 ohm). Toimii paremmin "peruslaitteilla", kuten eGo, muuttuvavolttisille taas normaali, tai korkeavastus (NR ja HR, joissa ohmit yleensä 2.5:stä ylöspäin).
  Carton rei'itin (puncher) tarvitaan silloin, jos tavallisia, rei'ittömättömiä cartoja halutaan käyttää cartotankissa, jossa neste on tankissa ja imeytyy carton vanuun juuri näiden reikien kautta.
  Maisteluun taitaa helpoin tapa olla "drippailu", eli nestettä pudotetaan muutama tippa suoraan atomisaattoriin. Hyöty on siinä, että atomisaattorin saa melko helposti puhdistettua, tai jos toista nestettä tiputellaan vanhan maun päälle, muutaman imaisun jälkeen vanha maku kuluu pois ja uusi pääsee normaalisti esiin.
  Itse en tuota drippailua ole kokeillut, mutta näin olen antanut itseni ymmärtää. Muut voivat korjata, jos meni jotain pieleen.

  Kokeilin WizMixin Coffee-makua omassa Super Tankissani ja maku oli suoraa sanoen kamala, mutta atomisaattorin ja tankin pesun jälkeen ei makua ollut käytännössä yhtään jäljellä, eli ainakin tuon aton pesu onnistuu tarvittaessa helposti.

  Edit. Jopas olin hitaalla tänään..

   
   
 6. #6

  Vs: eGo ja patruunat - yhteensopivuus?

  Kiitos jälleen oikein paljon molemmille vastaajille Selvensi asioita huomattavasti ja varsinkin tuo matalavastus-korkeavastus-selostus oli hyödyllinen. Ilmeisesti tuurilla satuin tilaamaan oikeanlaisia osia Velholta Toivottavasti uudet litkut ja vermeet saapuu lähipäivinä niin pääsee testailemaan

   
   
Keskustelu eGo / eGo-T / eGo-C

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •