Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Eastmall.net

 1. #1
  Höyrypää meikkupeikko's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Myrskylä
  Viestit
  622

  Eastmall.net

  En löytänyt sopivaa topickia, siirtäkää jos sellainen on.

  Tilasin Eastmall.netistä sähkösavukkeen 2.2. Se tuli tänään.
  Tilasin eGo T -starter kitin metallin värisenä. Ensimmäiseen viikkoon tilaus ei muuttanut statustaan, joten lähetin heille sähköpostia kysellen joko paketti on lähdössä. He valittelivat, etteivät ole saaneet tehtaalta tilaustani, mutta että sen pitäisi viimeistään 15. päivä lähteä tulemaan. 16. päivä lähetin sähköpostia, kun status ei vieläkään ollut vaihtunut. Sain vastaukseksi pahoitteluja ja lupauksen, että ehdottomasti tilaus lähtee 17. päivä. 18. päivä vedin herneet nenään, lähetin puljulle erittäin vihaista sähköpostia ja avasin paypal-disputen. Seuraavana päivänä tuli viesti, että tuote on mukamas lähetetty jo 17.päivä ja annettiin track-koodi, joka kuitenkin näytti lähetyksen tapahtuneen vasta 19. päivä. Sitten odottelin. 21. päivä paketti näytti lähtevän Kiinasta ja sitten siitä ei kuulunutkaan mitään. Vasta 26. päivä se rantautui Suomeen ja kävipä se tullissakin mutkan. Nyt 29.2. se on vihdoin kotona. Ei nyt ihan kuukautta mennyt.

   
   
 2. #2
  Höyrypää meikkupeikko's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Myrskylä
  Viestit
  622

  Vs: Eastmall.net

  Jatkanpa vielä. Paketin piti olla 900 mAh:n akuilla, mutta käyttöohjeessa lukee 650 mAh. En jaksa valittaa puljulle asti, mutta varmaa on, etten enää ikinä tilaa tuolta mitään, kun toimivampiakin Kiina-putiikkeja on pystyssä.

   
   
 3. #3
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  5

  Vs: Eastmall.net

  Olen ostanut muutaman kerran kyseisestä putiikista. 2 ensimmäistä tilausta tuli viikossa postiin, mutta veli tilasi pari viikkoa sitten ja tulliin jäi. Nyt oma tilaus jäi tulliin. Paketissa ei e-nesteitä koska niitä ei ETA-alueen ulkopuolelta saa tilata.
  Tuntuu Tulli ottaneen paikan syyniin kun pitää selvitellä ja maksaa lisähintaa muutamasta akusta ja atosta.
  Kuitenkin Eastmall myy mielestäni laadukkaita tuotteita hyvään hintaan, mutta välttäkää ylittämästä 43€ rajaa niin ei tarvi tulleja ja veroja alkaa maksamaan.

   
   
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •