Minty Menthol

Valmistaja: Ei ilmoitettu
Hinta ostohetkellä: 6.70€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.liberro.co.uk eli entinen http://www.e-cigs.co.uk/
Alennuskoodi: 5% alennus tästä linkistä!
Nikotiinipitoisuus: 0mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti

E-nesteen pakkauksesta voit lukea Cash.html Cola arvostelusta. Pakkaus näissä on samanlainen. E-nesteen alkuperä taas onkin vaikeammin selvitettävissä. Ainakin "CaSH" etuliitteellä myytävät e-nesteet ovat samoja kuin Puresmoker.com:ssa myytävät mutta esimerkiksi tämän nimi on vain "Minty Menthol". Onko tämä siis samaa tavaraa kuin Puresmokerin Menthol? En osaa sanoa, mutta tuskimpa sillä niin väliä on.. Puresmoker.com:n CaSH e-nesteen valmistus on kaiken lisäksi hiljattain lopetettu joten en tiedä mistä eCigs.co.uk jatkossa hankkii e-nesteensä.

Ensivaikutelma tuoksusta on kuten odotettua, voimakas ehkä aavistuksen "kemikaalimainen" minttu. Höyrytellessä maku on edelleen todella voimakas ja helposti tunnistettavissa. Tämä on tähän mennessä voimakkaimman makuinen e-neste mitä olen kokeillut. Jos odotat menthol-tupakkaa muistuttavaa makua niin tulet kuitenkin pettymään, toisaalta e-nesteen nimi ei tupakan makua lupailekaan. Maku muistuttaa kurkkupastillia tai mintun makuista karkkia kuitenkin olematta liian makea. Suuhun jää myös pitkähkö raikas jälkimaku. Kaikenkaikkiaan pidän itse tästä mausta. Tätä voisi kokeilla myös sekoitettuna tupakanmakuiseen e-nesteeseen "aidomman" maun aikaansaamiseksi tai suklaan kera mutta sellaisenaankin tätä voisi höyrytellä vaihtamatta vaikka koko päivän.

Parasta tässä e-nesteessä on kurkkutuntuma joka on jokseenkin samankaltainen kuin menthol-tupakassa. Parhaimmillaan tuntuma on nikotiinin kanssa mutta myös 0mg nesteestä saa tuntumaa. Mihinkään muuhun tätä ei voi oikein verrata koska mentoli/minttu antaa jopa hiukan pistävän koko suun täyttävän tunteen. En ole tähän mennessä huomannut suuria eroja höyryntuotossa eri nesteiden välillä ja tämä neste ei ole poikkeus, höyryntuotto on keskitasoa.

Ainakin tämän arvostelun kirjoitushetkellä kaupan sivuilta oli kadonnut nämä kaikkein pienimmät eli 10ml näytepullot mutta Minty Mentholista on edelleen tarjolla 15ml, 30ml ja 50ml pullokoot ja 0mg, 11mg, 14mg, 18mg, 24mg, 36mg vahvuudet.

Arvosana: 9 / 10