Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Kentucky Peachwood (Vermillion River)

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  63

  Kentucky Peachwood (Vermillion River)

  Kentucky Peachwood (Vermillion River)  Valmistaja: Vermillion River (USA)
  Kotisivu: http://www.vermillionriverejuice.com
  Ostopaikka: http://www.uk-eliquid.co.uk
  Nikotiinipitoisuus: 20mg
  Hinta: £4.50 / 10ml


  Kentucky Peachwood Blend is our famous Kentucky Premium Blend with a hint of fresh juicy Peach blended to perfection.

  Tällä kertaa makunystyröirä herättelmään hankittiin vähän persikkaa. Tuotekuvaus lupaa Vermillion Riverin karamellimaiseen ja aavistuksen pähkinää sisältävään Kentucky Blendiin sekoitettua persikkaa. Kentucky Blend on yksi kestosuosikeistani ja jaksaa kuluttaa kartomisoijiani aina vain uudelleen, vaikka välillä jääkin vähän taka-alalle muiden makujen maisteluiden vuoksi.

  Aluksi odotin innolla tämän nesteen saapumista, mutta tämän arvosteluita lukiessa tuli pieni pelko persiiseen, että onko tämä sittenkään oma neste. Joka tapauksessa tämä oli UK-Eliquidiltä tulleesta nestetäydennyksestä se ensimmäinen mitä iskin Bogen normaalivastus kartomisoijaan ja tankkiin.Niin monta kertaa alkutaipaleella on vahingossa tullut tyrmättyä jokin neste, että tälläkin kertaa kostutus ja imeytyminen tehtiin huolella. Bogen täytin kortsumetodilla, pistin tankkiin ja annoin muhia yön yli.

  Pekkaspäivän aamuna silmät ristissä rauhalliset aamutoimet, kahvi tippumaan ja koira ulos. Lavatubeen laturista täysi akku ja tankki rauhallisesti kiertäen kiinni. Olen valmis kohtaamaan tämän nesteen.

  Ensimmäiseksi 4.2V lavaan ja ensipuraisut persikasta. Sisäänhengittäessä tulee tutut Kentucky aromit, mutta uloshengittäessä höyry on melko pientä ja valju persikan maku kulkee kielenpäältä, tässäkö tämä maku sitten oli?

  Lisää siis voltteja kehiin. Oma käyttöalue normaalivastus Bogella on 4.8-5.2V, joten kokeillaan tuosta puolesta välistä eli 5.0V. Ensimmäinen reaktio on ”Noniiin!” Boge rätisee tutun omaisesti tankin sisällä nappia painaessa. Kentucky aromit voimistuvat sisään hengittäessä ja mielessäni käy ajatus onko tässä nyt aivan liian vähän persikkaa. Ulos hengittäessä homma kääntyy päälaelleen ja vahva ja pirteä Haribon persikkakarkin maku valtaa suun ja nenän. Höyryä ei ole mahdottomasti tai se on hyvin ohutta, mutta sitä on kuitenkin riittävästi.

  Hetken höyryteltyäni tätä 5 voltilla totean makuarvosteluni ajoittuvan täysin väärään ajankohtaan. Hitaana aamuihmisenä tälläinen pirteä ja raikas maku ei ole omiaan varsinkaan aamukahvin kanssa, mutta odotan innolla sitä iltaa, kun pistää elokuvan pyörimään, siirtää itsensä vaaka-asentoon ja pääsee puhaltamaan höryt videotykin valokeilaan antaen nesteelle mahdollisuuden toimia karkkipäivän korvikkeena.

  Maku:9
  Kurkkutuntuma: 9/10
  Höyry: 8/10
  Kokonaisuus: 9/10


  Maku ei ollut aivan sitä mitä odotin. Odotin enemmän tupakkamaisuutta, jota esimerkiksi Applewoodista löytyy. Tässä nesteessä Kentucky jää vahvan persikan maun taakse ja pilkistää vain aavistuksen tuoden sisäänhengitykseen tunkkaisuutta ja jälkimakuna suussa sen jälkeen kun persikka on jo kaikonnut. Nämä ovat tietysti taas täysin makukysymyksiä, mutta itse olisin toivonut hieman vähemmän persikkaa ja hieman enemmän Kentuckya. Hyvää tämä silti on ja lunastaa nimensä! Vinkkien jälkeen huomasin, että vielä lisää voltteja nostamalla saa kentuckin hieman paremmin esiin persikan alta.

  Testilaitteisto: Lavatube Mini, Boge 2.9 ohmia tankissa.

   
   
 2. #2

  Vs: Kentucky Peachwood (Vermillion River)

  Tää on mielestäni aivan loistava neste. Itellä tulee mieleen persikkajäätee tästä.

   
   
 3. #3
  Höyrykone K-57's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Hobo
  Viestit
  1,675

  Vs: Kentucky Peachwood (Vermillion River)

  Kiitos! Hyvä ja selventävä arvostelu, mukavaa että oli kalusto ja voltit mukana! Voi itse verrata omia tuntemuksia.

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  26

  Vs: Kentucky Peachwood (Vermillion River)

  On muuten ihan pirun hyvä neste everyday käyttöön, nyt vain harmittaa etten ottanut kun yhden putelin (30ml) viime tilaukseen, olisi voinut aivan hyvin tilata koko tonkallisen
  Laitteet: eGo-T | MegaloDon | Peleon18650- BODY | Joyetech 1K mAh | Lavatube
  I have been quit for 9 Months, 2 Weeks, 2 Days, 4 hours, 50 minutes and 49 seconds (290 days). I have saved 2015,26 € by not smoking 7255 cigarettes. I have saved 3 Weeks, 4 Days, 4 hours and 35 minutes of my life. My Q

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •