Tulokset 1 - 7 / 7

Aihe: ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

 1. #1

  ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

  ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG
  http://enjuice.com/index.php?route=p...product_id=864
  Valmistaja: ENjuice
  Kotisivu ja ostopaikka: enjuice.com
  Hinta: 10 ml n. 8,20 e
  Laitteisto: Joyetech eGo-C

  Valmistajan kuvaus:
  ” As the name suggests, this is a robust and full flavour. Strong, dark and distinctive, it has a slight sharpness and undertones of cocoa.”

  Todella paksua velliä ja sen mukaiset ovat myös höyryt ja kurkkutuntuma. Alkumakeus kohtuullinen ellei jopa sopiva, mukana paahdetun pähkinän makua. Ei rusinaa, mikä on vain plussaa. Varsinainen maku pehmeä ja tumma mutta melko mauton, hieman makea. En löydä valmistajan lupaamaa kaakaota. Ei juuri jälkimakua.

  Kokonaisuutena jää vähän vaisuksi, kaipaa jotain erotettavaa makua ja luonnetta. Muuten oikein kelpo litku, ja sopii myös sekoitettavaksi makeiden nesteiden kanssa – ainakin Black Label Coffe Supremen kanssa toimii.

  Minkähänlaiset höyryt tästä tulee 80% VG:nä?!?!

  Maku: 7
  Kurkkutuntuma: 9
  Höyry: 9
  Kokonaisuus: 7,5

   
   
 2. #2

  Vs: ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

  Hyvä, että joku arvioi Enjuicen mehuja, joista itsekin pidän kovasti. Olisikohan kuitenkin kannattanut laittaa kaikki Enjuicen arvostelut samaan threadiin?

   
   
 3. #3
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,243

  Vs: ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

  Mun mielestä on ihan hyvä, että eri nesteille on omat ketjunsa; löytyy paljon helpommin tietoa tietyistä mauista, kuin esim. jos ketjun otsikko olis "ENjuicen nesteitä XX eri makua".
  Lisäksi on suurempi mahdollisuus sille, ettei ketju rönsyile aivan älyttömästi ja jos tulee jotain muutoksia esim. nesteen valmistukseen, makuun, tms. niin löytyy sekin paljon helpommin.

  Just my 5 cents.

  Ps. Nuo arvostelut on imo todella hyvin tehty; ei liian pitkiä, että jaksaa lukea, mutta kuitenkin kaikki oleellinen tieto saatu kiteytettyä. Hyvä suck!
  Arvostelun sisältöön en osaa ottaa kantaa, kun en ole itse maistellut, mutta hyvän mielikuvan näistä ainakin saa (tietysti makuja on monia, mutta kuitenkin).

   
   
 4. #4

  Vs: ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

  Kiitoksia kommenteista! Ajattelin ensin laittaa kaikki samaan threadiin, mutta päädyin spammaamaan nimenomaan Charumin logiikalla.

  Yritin kuvata vain olennaisen, kun runoilijan lahjoja ei ole siunaantunut - tosin itse kyllä pidän esim. ADvaperin lähes filmnoirmaisesta tunnelmoinnista Halo-ketjussa.

  Kohta täytyy tilata taas lisää litkuja, joten lisää arvioitakin on tulossa. Aloittelijana tykästyin heti ENjuiceihin, joten jatkan niillä. Olisiko Vapomanilla tai muilla antaa vinkkiä jostain erityisen makoisasta mausta?

   
   
 5. #5

  Vs: ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

  ENjuice ValueVape:

  Pineapple: aika "oikean" makuinen, ei sokerisen makea kuten LF:n perus ananas.. nams
  Tropical Fruit Burst: ananasta ja muita trooppisie hetelmie.. nams
  Ice Menthol: ei kyl mahdottomasti metholille maistu, mut "viileä"... nams

  Noita itsellä menee päivittäin. Oikein makoisia. Ice Mentholia lisään yleensä noihin muihin makuihin tuomaan lisää kurkkutuntumaa.
  Ice Menthol taitaa olla samaa mitä LF myy xo-sarjassa, ja tais joku jossain joskus sanoa et LF:n xo-sarja ois sama kuin ENjuice:n mehut?

  edit: laitteistona miniLava+boge+arctic.. nesteet toimi hyvin kyl ego-t+ Lr b-atolla aikoinaan..

  Laitteisto: VV-boxmod, miniDon, miniLava

   
   
 6. #6
  Höyrykone Hellraiser's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Blashyrkh
  Viestit
  3,336

  Vs: ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

  Mielestäni myös aivan erinomainen perusneste...käytin pitkään Robusta 24mg;tä aamuröökin korvikkeena...eli vedin siitä aina ensi höyryt..enpä ole huomannu erikoista eroa premiumiin tai valuevapeen...valitettavasti nyt on mulla litku loppu että kunhan joskus taas jotain Enjuicelta tilaa niin Robustaa täytyy ottaa ja vahvana EnJuicen valikoima on tosi hyvä ja saa valittua haluamansa pohjan..miinuksena enJuississa pidän nuita hankalasti nimettyjä tupakkamakuja joista osa sitten maistuu yskän lääkkeeltä ja kun ei tuota niiden classic osastoa jaksa millään kokonaan läpi kahlata. Classikki osastolta on erityisesti mieleen jäänyt makeahko tupakka Blue Ridge Mountain ja hieman makea,hedelmäisempi Ry eli RY44 jota olen paljon käyttänyt.

  Juicen makeat on sitten toinen juttu..aivan erinomaisia kuten esim tuo Tropical fruit burst ovat esim: Strawberry milk shake ,Colden Peach premium, Raspberry Premium, Mango premium ym ym..makuja löytyy pilvin pimein makeiden litkujen ystäville kun jaksais testailla
  ”...kädet eivät kutsu meitä, vaan halu...”

   
   
 7. #7

  Vs: ENjuice – Robusta Premium - 24 mg - 50% PG 50% VG

  Premium ja ValueVape ovat muuten samaa tavaraa, mutta nikotiini on Premiumissa eurooppalaista ja Valuessa ilmeisesti kiinalaista:
  http://enjuice.com/index.php?route=i...ormation_id=12

  Premiumissa voi sitten valita perusnesteen PG/VG-suhteen, kun Valuessa se on aina 50/50.

  Ajattelin käydä läpi kaikki ENjuicen tupakkamaut, joiden nimet tosiaankin ovat mystisiä. Silver-sarja on ilmeisen hyvä, joten keskityn siihen ja muihin classiceihin ensin, ja sen jälkeen vuorossa Black Labelit (joiden nimistä ei saa irti sitäkään vähää).

  Jos pidät Robustasta eikä kahvi inhota, suosittelen kokeilemaan Cafe Tabacia. Siinäpä vasta hieno neste!

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •