Sivu 1 / 15 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 289

Aihe: Reo Grand

 1. #1

  Reo Grand

  Reo Grand, black on black.

  Valmistaja: Reo's Mods
  Ostopaikka: www.reosmods.com
  Hinta ostohetkellä: 141usd
  Paristot: 1x 18650 (3.7V) tai 2x 123A (6V)
  Kytkimen tyyppi: mekaaninen nappi
  Akkujen kapasiteetti: 1600-2000mAh (AW IMR)
  Saatavilla liitännöillä: 510 (801?)

  Kyseessä on siis täysin mekaaninen 3.7V/6V bottom feeder -modi. Olen käyttänyt variable voltage -laitteita nyt yhtäsoittoa viime kesästä lähtien ja halusin vuorostaan jotain yksinkertaista, kaunista ja toimivaa. Viime syksynä tutustuin HH .357 -atomisaattoreihin enkä ole tuon jälkeen voinut enään cartoihin koskea. Drippailu on kuitenkin aika turhauttavaa hommaa, varsinkin suomen talvessa. Drip on demand ja vapemate ovat niin naurettavan näköisiä aparaatteja, että en edes harkinnut niitä. Joten modin piti olla kestävä (=mekaaninen), siinä piti olla feeding system ja vielä kun suht pienen saisi. Tutkailin aikani eri bottom -ja top feeding systeemeitä, mutta päätös syntyi kuitenkin jo lähes alkumetreillä. En halunnut puumodia koon ja ulkonäön takia, ja halusin mahdollisimman toimivan syöttösysteemin. Katsoin muutaman (kymmenen) arvosteluvideota youtubesta ja kaikki toitottivat samaa asiaa, Reo Grand on loistava laite. Tilasin laitteen viikko sitten maanantaina ja se saapui tänään, eli postituksessa meni 8 päivää.
  Laite maksoi 141 dollaria, postit 25 dollaria. Tilasin samalla vinon pinon erinäköisiä varapulloja, pohjajousia, syöttöletkuja yms. vain lukeakseni että noita ei juuri koskaan tarvitse vaihtaa. Loppulasku taisi olla 190usd.

  Mitäs tästä modista voisi kertoa? Kenties että yksinkertainen on kaunista. Akkuina käytän tietenkin AW:n IMR 18650 pötkylöitä, sekä 2000mAh että 1600mAh. Akkukestosta en osaa vielä mitään sanoa, mutta veikkaisin että ainakin päivän noilla pärjään. Olen sen verran pikkutarkka, että vaihdan akun heti kun huomaan höyryn määrän vähenevän, tänään en ole vielä vaihtanut ja aamu kahdeksasta asti on laite ollut liimattuna käteen.

  Ulkonäöstä voisi sen verran kertoa, että onhan tämä kaunokainen. Anodisointiviimeistely on virheetöntä, ovi ja runko ovat samaa sävyä. Ovi on kiinni kahdella magneetilla yläosasta, jotka hoitavat homman mallikkaasti. Ainoa valituksen aihe mitä arvosteluissa on näkynyt on se, että ovi kolisee alaosasta. Minun oveni ei kolise, mutta vaikka se kolisisi niin pala teippiä oven sisäpuolelle korjaisi asian. Kooltaan Grand on noin luottokortin pituinen mutta sentin kapeampi. Ostovaiheessa mietin, että pitäisikö ottaa Mini, joka voisi olla hieman mukavampi kädessä. Nyt Grandin omistajana voin sanoa, että onneksi en valinnut Miniä. Grand sopii minun suht pieniin käsiini oikein hyvin ja takin taskussakaan ei sitä huomaa. Mini on varmasti yhtä hyvä modi, mutta 18650 14500.

  Nappi on täysin mekaaninen, eli sitä painamalla piiri sulkeutuu ja atomisaattori saa virtaa, sanomattakin selvää että nappi toimii kuin ajatus. Nappia voi kääntää 90 astetta, jolloin se lukittautuu eikä laite mene vahingossa päälle. Varsinaista virtakatkaisijaa ei laitteessa ole, miksi olisi? Vaikea nähdä miten nappi voisi, tuohon sijoitettuna, vahingossa painua pohjaan.

  Iso syy minkä takia päädyin Reo Grandiin oli nestesyötön toimivuus ja yksinkertaisuus. Yleensä bottom feedereissä on nestepullo jonka päässä on pari erilaista korkki, joiden päässä on toinen letku, jonka päässä on neula joka menee atomisaattoriin. Reo grandissa on pullo, josta menee letku atomisaattoriliitäntään. Nestesyöttö ei vaadi minkäänlaista kikkailua, sen voi tehdä oikeinpäin, ylösalaisin, sivuttain, miten vain. Monissa feedereissä pitää neste syöttää ylösalaisin.
  Nesteen syöttäminen tapahtuu yksinkertaisesti painamalla kevyesti pulloa ja ottamalla yksi kuivaimu samaan aikaan. Atomisaattori on sopivan kostea ja drip cup on tyhjä. Aina puhutaan että bottom feedereissä on "learning curve" ja kestää jonkin aikaa ennen kuin niitä oppii käyttämään. Jos Reosta puhutaan niin tuo learning curve kestää noin minuutin sen jälkeen se tulee luonnostaan. Kertaakaan en ole saanut atomisaattoria tulvimaan, enkä ole kertaakaan vielä onnistunut saamaan dry hittia. Nestepullo vetää Grandissa 6ml ja Minissa 3ml.

  Variable voltage -ihmisille tiedoksi, että Reolta tulee VV-Reot ihan muutaman viikon sisällä. Valitettavasti nuo ensimmäisen satsin modit ovat Woodvil Reoja, eli puulaatikoita. Itse en puun ystävä ole, joten jää ainakin minulta ostamatta. Alumiiniset VV:t on myös tulossa "joskus". VV-reot käyttävät samaa elektroniikkaa kuin Buzz Pro't. En usko, että tulen variable voltagea juurikaan kaipaamaan, mutta yksi vaihtoehto on ostaa Evolvin Kick-piiri joka todistetusti toimii Reon kanssa.

  Reo's Modsilla on myös aivan uskomaton yhteisö takanaan ECF:n foorumeilla. Apua saa aivan samantien ja ihmiset ovat uskomattoman kärsivällisiä ja avuliaita. Yhteisö on myös aivan valtavan kokoinen, tästä osviittana se että Reo lounge-ketju on melkein 20 000 (kaksikymmentätuhatta) sivua pitkä. http://www.e-cigarette-forum.com/forum/reos-mods/

  Mitä mä enempää tästä länkytän. Halusin idioottivarman modin, jossa on toimiva nestesyöttö. Sain modin joka aivan varmasti kestäisi ydinräjähdyksen, tai kaksi, ja jossa on niin hyvä nestesyöttö että vaikea nähdä itseä enään drippailemassa. Lisään kokemuksia kun käyttöikä karttuu. Mr. Luupponen tai Mr. Vizi voi pienentää kuvia jos osaavat, minä en osaa.   
   
 2. #2
  Höyrypää Lonelyrider's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  784

  Vs: Reo Grand

  Mielenkiintoista. Itselle on tulossa 3 Ohmisia HH. 357:ja pari kappaletta, niin vv versio alkoi kyllä kiinnostamaan.

   
   
 3. #3

  Vs: Reo Grand

  3.0 ohminen on juuri passeli kuudelle voltille, 2x123A.

   
   
 4. #4
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: Reo Grand

  Kiitos Vanttila tästä arvostelusta, tätähän jo ehdittiinkin tänne toivoa. ISO käsi!
  Annetaan kuvien olla, ei nuo liian isoja ole.

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 5. #5
  Höyrypää Lonelyrider's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  784

  Vs: Reo Grand

  Lainaus Alkuperäinen postaaja vanttila Näytä viesti
  3.0 ohminen on juuri passeli kuudelle voltille, 2x123A.
  Joudun kyllä itse tuon testaamaan. 3.0 Ohm Bogella makeus alkaa häviämään 4.6 paikkeilla ja palaneen vaaraa on jo 4.8:ssa. Mutta jos 357:lla 6 olisi sopiva, niin VV Reo on sitten out kun voltit loppuu 5.5:een. Mut joo, testaan atot Porvarilla ja katon mitä pitää saada kiukaalle.

   
   
 6. #6
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  1,996

  Reo Grand

  3ohmin carto on oikeasti vertailukelvoton saman vastuksen attyyn verrattuna, kun neste kulkee suoraan vastukselle eikä villan kautta.

   
   
 7. #7
  Höyrypää Lonelyrider's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  784

  Vs: Reo Grand

  Lainaus Alkuperäinen postaaja LSVap Näytä viesti
  3ohmin carto on oikeasti vertailukelvoton saman vastuksen attyyn verrattuna, kun neste kulkee suoraan vastukselle eikä villan kautta.
  Jos ne yks yhteen mennisi, niin ei minunkaan tarvitsisi testata asiaa. Vai mitä?

   
   
 8. #8

  Vs: Reo Grand

  Kiitos arvostelusta. Tämä on kyllä mielenkiintoa herättävä kapistus, kun tässä yhdistyy tuo paljon kehuttu HH 357 ja toimiva bottom feeder.
  Taas yksi potentiaalinen ostos.

   
   
 9. #9

  Vs: Reo Grand

  Näin neljän päivän käytön jälkeen ei ole löytynyt oikein mitään moitittavaa laitteesta, edelleenkään. Nestemaun vaihto vie tietenkin minuutin tai kaksi, mutta kun tilasin extra pulloja useamman niin eipä tuokaan mikään ongelma ole. Laitteessa viehättää sen vaivattomuus. Ennen minulla oli vara-akkuja, nestepullo, nenäliina, modi yms. kokoajan mukana, nyt riittää kun nappaan Reon ja selviän sillä koko päivän.

  Mainitsin tuolla toisessa ketjussa jo, että vaikka olen käyttänyt vain vv-laitteita yli puolivuotta, en tiedä olenko tämän tyydyttävämpää höyryttelykokemustaa koskaan ennen saanut. En yksinkertaisesti tarvi variable voltagea kun käytössä on loistava 1.5ohmin atomisaattori ja hyvät akut. Olen kaiken kaikkiaan aivan valtavan tyytyväinen ostokseeni.

  En muista milloin viimeksi vapottelu olisi ollut näin helppoa, vaivatonta, mukavaa ja tyydyttävää.

   
   
 10. #10
  Banned

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  1,260

  Vs: Reo Grand

  Niin ja TYLSÄÄ kun jää kaikki pieni ja mukava säätäminen pois.

  - Jyrki

   
   
 11. #11
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  1,996

  Vs: Reo Grand

  Höpö höpö. Säätää voi aina attyjen ja muiden härpäkkeiden kanssa. Kertaakaan en ole lennossa kesken vapottelun VV laitteista käännelly voltteja suuntaan tai toiseen. Jos homma on kohdallaan niin ei tartte arpoa. Tuo Reo on kyllä ihan helkkarin näppärän oloinen ja nätti, kovasti saanut kehuja myös feed system. Itse vähän mietin Miniä mutta kuulemma jo tuo Grandikin on melko snadi kourassa...

   
   
 12. #12

  Vs: Reo Grand

  Itsekkin eka meinasin Miniä, mutta akkukeston takia kallistuin Grandiin. Onneksi valitsin tuon sillä vaikka minulla ei hirveän suuret kourat ole, ei Grand missään nimessä ole liian iso. Kuten tuossa jo sanoin, grad on saman pituinen kuin luottokortti mutta sentin kapeampi, siitä voi jokainen mallailla omaan käteen.

   
   
 13. #13
  HöyryGuru overflow's Avatar

  Liittynyt
  09/2009
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,403

  Vs: Reo Grand

  Onko tämä HH .357 ato niin ylivertainen, että tällä kyseisen modin antamalla höyrytyksen tehon alenemalla akun jännitteen aleneman mukaisesti ei ole käytännössä mitään tai huomattavaa merkitystä? Tulossa oleva VV tietenkin tasaa sen, ja on jo eri asia, mutta tuli vaan mieleen että onko tuolla atolla esim. eGo tyyppinen tehon tasaus tarpeeton?

   
   
 14. #14

  Vs: Reo Grand

  Mielestäni ko. ato ainakin pidentää akun "toimintaväliä" huomattavasti, eli ato mahdollistaa nautinnollisen höyryttelyn kauemmin kuin perus joye. Tässä atossa on paljon muitakin hyviä puolia, jotka mielestäni oikeuttavat hinnan. Tällä atolla on lähes mahdoton saada dry hittejä, maku vaan jossain vaiheessa häviää. Ato myös vetää enemmän nestettä tulvimatta kuin halvemmat vastaavat. Myös kestävyys on jotain järjetöntä, höyryttelin yhtä 1.5 ohmin atoa yli 4.5 voltilla yli kuukauden ja se toimii vieläkin kuin uusi.

  Nyt olisi Kick-piiriä tarjolla, mutta en todella tiedä haluanko tai edes tarvitsenko moista..

   
   
 15. #15

  Vs: Reo Grand

  Mites tuo makujen vaihtelu nyt käytännössä? Kun vaihdat esim jostain sitruuna hetelmästä kahviin, niin tulee aika erikoisia hittiä hetken aikaa. Atoa tietysti voi vaihtaa, mutta puutkeen varmaan jää sitä edellistä mehua.

   
   
 16. #16

  Vs: Reo Grand

  Maun vaihto onnistuu helpoiten vaan vaihtamalla ato ja vaihtamalla pullo. Syöttöletkun kun siinä välissä puhaltaa tyhjäksi niin vanha maku ei siirry juuri ollenkaan. Hedelmämehujen välillä ei tarvitse oikeestaan muuta tehdä kuin vaihtaa pullo. Juuri vaihdoin COV'n butterscotchista Rawr vaporsin truth serumiin, mikä on kookos-päärynä-mehu, eikä butterscotchia huomannut enään edes ensimmäisellä imaisulla.

  Jos haluaa olla aivan super varma, että mikään makumolekyyli ei siirry edes ensimmäiseen imaisuun niin voi toki vaihtaa tuon syöttöletkunkin. Siinä kestää ehkä 20 sekuntia, mutta aivan täysin turhaa se on.

   
   
 17. #17

  Vs: Reo Grand

  En enää keksi mitään miksi en voisi ostaa No, se hintapuoli tietysti.
  VV-versio olisi mun mieleen. Jotkut nesteet kuitenkin vaativat sen oman voltti määrän. VV-malli ei ilmeisesti tule kuin puu kuorissa joka taas nostaa hintaa entisestään.
  Selailin rosmodsin foorumia vähän, mutta ei osunut silmään mitää hintahaarukkaa sille.

   
   
 18. #18

  Vs: Reo Grand

  Tulee se alumiininen vv-versio myös, sitten joskus. Eka erä tulee puusta ja vissiin sen jälkeen tulee alumiinisia. Hintaa en muista. Itse en vv:a ole enään kaivannut, tuossa istuu buzz pro käyttämättömänä vieressä jo viidettä päivää. Äsken oli jo Kick-piiri ostoskorissa ja checkout menossa, mutta sitten tajusin että enhän mä sitä mihinkään edes tarvi.

   
   
 19. #19

  Vs: Reo Grand

  Onneksi tätä isompaa mallia on kovin niukasti tarjolla Tuossa, kun tätä asiaa oikein ajattelin, ei nyt oikeastaan perustoiminnoiltaan ole muuta konkreettista eroa kuin tuo pullosysteemi. Varmasti helppo modaus tuon syötön suhteen, eli vaatii letkun korkin ja pullonpohjan välille. Tuon kun tekee, mikään "bottom feeder" ei tarvitse kallistelua täytön kanssa, ei edes se Bogen V2.1 ! Tuon kun nyt toin esiin, niin sanotaan hetiperään, etten voisi ajatella hekkoht ostavani tuommosta muovista rimpulaa Toisaalta voisin kyllä nähdä itseni puristelemassa Reon janoisten sankaria tai miniä

   
   
 20. #20

  Vs: Reo Grand

  Jos joku on kiinnostunut, niin nyt on silver/silver -mallista grandia tarjolla.

   
   
Sivu 1 / 15 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •