Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Keikkailevat höyryttelijät

 1. #1

  Keikkailevat höyryttelijät

  Tossa osui silmään "Vuorotyö"-ketju josta innostuneena ajattelin tehdä tälläisen meille/teille keikkaileville foorumikävijöille ajatuksia jakavan ketjun.

  Eli oletko keikkahommissa? Osa bändiä, trubaduuri, stand-up koomikko, taikuri, minkälainen esiintyvä taiteilija vaan. Mikä on hommissa parasta, mikä ottaa aivoon välillä tai aina. Tuleeko höyryttelyn kanssa joskus kommelluksia syystä tahi toisesta? Myös hausko keikkakokemuksia saa jakaa.

  Sana vapaa än yy tee nyt!


  Taikuri Riku Pajari http://www.rikupajari.com
  http://www.youtube.com/rikupajari <- Sisältää myös höyryarvosteluita.

  Höyryttely aloitettu / tupakointi lopetettu tammikuussa 2014.

  Höyrytin jäi pois heinäkuussa 2015.

  Nyt täysin nikotiinista ja ylimääräisistä keuhkontäyttäjistä raitistunut.

   
   
 2. #2
  Itse siis taikurina olen nyt toiminut 4-5v ja siihen pari vuotta päälle pienempää esiintymistä. Hieno duuni itselle vaikka reissaaminen välillä saattaa vähän rasittaa ja välillä asiakkailta saa odottaa rahoja vähän turhankin pitkään. Silti keikalle on lähes aina tosi jees lähteä ja lavalla koko muu maailma sitten unohtuu, on vain sinä ja yleisö.

  Keikkapaikkoja on tullut koluttua ihan kiitettävästi (tullut tehtyä n. 200-300 keikkaa näin "ammattilaisaikana") ja nykyään osaa mm. kertoa kotipaikkakunnan kaikki vuokrattavat juhlatilat ja on myös yhteyksiä ties kehen, aina cateringista DJ:hein ja ovimikoista baarimikkoihin. Sen olen huomannut että yleensä baarit järkkää aina mukavimmat takahuoneet ja kestitykset (nostetaan erityisesti Tampereen Kaijakka tässä jalustalle) vaikkei kummoisia toiveita mulla asiakkaille yleensä edes ole. Toki olen jonkinlaista raideria miettinyt että josko pitäisi väsätä mutta loppupeleissä tollasia keikkoja on niin vähän ettei ole tullut väsättyä. Suurin osa keikoista kuitenkin edelleen lähellä kotiseutua ettei ole tarvista välttämättä edes syödä.

  Isoimpia yleisöjä on ollut Lappeenrannassa (arviolta hieman vajaa 1000 henkeä) ja hienoimmista keikkapaikoista voisi kai mainita 1 man showni Mikkelin Mikaelissa toissakeväältä. Lisäksi on tullut käytyä Silja Serenadella, erinäisissä kauppakeskuksissa, festareilla (Mikkeli Soikoon & Jurassic Rock) ja ties minkälaisissa kekkereissä esiintymässä. Ja se onkin mielestäni yksi alan hienoista puolista, harva päivä ja keikkapaikka on samanlainen. Ja tulevaisuus näyttää vieläkin ruusuisemmalta joka vuosi kun kattoo asiakkaiden yhteydenottoja ja keikkakyselyitä plus tietenkin niitä keikkoja


  Taikuri Riku Pajari http://www.rikupajari.com
  http://www.youtube.com/rikupajari <- Sisältää myös höyryarvosteluita.

  Höyryttely aloitettu / tupakointi lopetettu tammikuussa 2014.

  Höyrytin jäi pois heinäkuussa 2015.

  Nyt täysin nikotiinista ja ylimääräisistä keuhkontäyttäjistä raitistunut.

   
   
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •