Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Urheilu ja höyryttely

 1. #1

  Urheilu ja höyryttely

  Hei vaan kaikki!
  Ei äkkiseltään löytynyt tälläistä topickia niin laitettiin nyt pystyyn. Eli onko joukossamme muita höyrytteliöitä, jotka urheilevat edes jotenkin säännöllisesti? Keskustelua myös haitoista/hyödyistä urheillessa olisi suotavaa !
  Modet lyököön lukkoon jos tarpeelliseksi näkee.
  Viimeksi muokannut Nessu; 10.09.14 kello 12:05.

   
   
 2. #2
  Höyrykone tuittu's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Uleåborg
  Viestit
  11,238
  Olisko pari kolme viikkoa tupakoinnin lopettamisesta kun huomasin tallilla estevalmennuksessa että happi kulkee ihan eri malliin. Kunto nousi parilla pykälällä tekemättä mitään.

   
   
 3. #3
  maaco
  Vieras
  Joka päivä lenkkeilen, ja kyllä nyt höyryyn siirryttyä toimii koko ruho paremmin, varsinkin keuhkot
  Salibandya keväällä vielä pelasin, niin kyllä sen huomasi jos erehtyi röökiä vetämään treenipäivänä.. Vapotteluun siirtyessä jaksoi paljon pidempiä vaihtoja.

   
   
 4. #4
  Pystyn komppaamaan maacoa suht hyvin. Toistakymmentä vuotta pelannut lätkää kunnes polvet kertoivat, että ei enempää ja loukkaantumisen ansiosta tuli mukaan rööki. No tottakai jotain on harrastettava ja salibandy oli kaikkein lähempänä itseä, kun harrastus kunnolla puhkesi kukkaan, aloitin höyryttelyn. Happi kulkee niin huonosti ilmastoidussa salissakin aivan eri tavalla höyryttelyn ansiosta ja mikä parasta, ei tarvitse mennä röökille treenien tai pelien jälkeen . Toki koitan pelipäivinä ja edellisenä päivänä olla mahdollisimman vähillä höyryillä. Eli minullakin vain positiivisia kokemuksia!

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari Mlad's Avatar

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  107
  Helsingin Kivikon frisbeegolfradan väylät 7-11 oli tappoa vielä kun tupakoi, vaikka ylämäkeä ei ihan hirveästi ole. Puuskuttaminen vei keskittymiskykyä ja fiilis meni samalla, eikä kierroksen jälkeen tehnyt mieli lähteä heti seuraavalle rundille.
  Nyt menee kaksi putkeen (yht~10km) heittämällä, eikä palautumiseen mene niin pitkää aikaa - heti seuraavana päivänä voi lähteä rundille uudestaan.

  Yleisesti ottaen virkeämpi olo koko ajan, myös kentällä.

   
   
 6. #6
  Höyrypää zelro's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kajaani
  Viestit
  901
  Onhan sillä selvä ero. Itse "urheilen" aikalailla monipuolisesti. Salilla 4x/vk ja siihen kaikki muut päälle, satunnaisesti pyörälenkkiä ja juoksua. Ihan koulunkin puolesta saa urheilla tarpeeksi kun nyt lähti viimeinen 6kk AMK:ssa jossa opiskelen liikunnanohjaajaksi. Nyt alkoi yleisurheilun kurssi ja talvisin tulee sitten lasketeltua. Huomaa ihan arkielämässäkin, portaat voi nousta nopeammin ilman, että hengästyy kovasti. Sama homma pyörällä, ylämäet ei tunnu niin pahalta. Salihommissa tuota tupakoimattomuutta ei juurikaan huomaa kun suoritukset (sarjat) on oikeastaan aika lyhyitä ja jokaisen sarjan jälkeen tulee väh 1min tauko. Ei ollut tavatonta, että ennen salia tuli vedettyä rööki ja siitä huolimatta treeni kulki hyvin. Mutta ei sillä, en ole palaamassa niihin aikoihin

   
   
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •