Tulokset 1 - 9 / 9

Aihe: Strands viinamausteet e-nesteen makuaineena?

 1. #1

  Strands viinamausteet e-nesteen makuaineena?

  Kuhan huvikseni selailin noita esannseja kun LF:n rommi esanssin kyljessä luki "tiivistettyä ruoan makua"

  Huomasin tollasia löytyvän ja toimisivatkohan millään lailla maun antajina vai onko täyttä myrkkyä höyrytellessä?? ja cartot tukkeessa!!

  No ainakin viinamakuja riittää on ja salmiakkiakin isommassa pänikässä :Viinamausteet 25 ml
  Viimeksi muokannut ViZi; 19.02.14 kello 21:09. Syy: otsikko

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Toimisikohan nuo sähkötupakassa makuaineena??

  Omalla vastuulla, noita kun on tuskin höyrysteltäviksi tehty. Veikkaan kyllä että tukkivat karton suht tehokkaasti. Drippaukseen ehkä.
  KGO & Twist

   
   
 3. #3

  Vs: Toimisikohan nuo sähkötupakassa makuaineena??

  No drippausta kyllä meinasinkin!! Kuka hemmetti kävis pelkästään noita höyryttelemään O0 Muutama tippa nikotiininesteen sekaan makua antamaan. Jotenkin noi 5ml 3 punnan pullot LF:a on naurettavan kalliita.

  Tuolla ainakin olisi viinamausteita. Glyserolista (VG) näköjään tehty.

   
   
 4. #4

  Vs: Toimisikohan nuo sähkötupakassa makuaineena??

  Lainaus Alkuperäinen postaaja pathfinder66 Näytä viesti
  No drippausta kyllä meinasinkin!! Kuka hemmetti kävis pelkästään noita höyryttelemään O0 Muutama tippa nikotiininesteen sekaan makua antamaan. Jotenkin noi 5ml 3 punnan pullot LF:a on naurettavan kalliita.

  Tuolla ainakin olisi viinamausteita.
  Pikasesti ku kahtelin LF:ää, niin näkyis olevan 10ml pullot alle 2puntaa...

   
   
 5. #5

  Vs: Toimisikohan nuo sähkötupakassa makuaineena??

  Kaikki alkoholi makuiset makuaineet 3 puntaa 5 ml :http://www.liberty-flights.co.uk/product.asp?id=143

   
   
 6. #6

  Vs: Toimisikohan nuo sähkötupakassa makuaineena??

  Jaa pitipä testata tuo esanssi neste mitä on marketissa. Konjakkimaku (glyserolia) 40ml 5 euroa. Heitin sitä n 10 tippaa tonne dct-tankkiin cappuccinon (24mg pg) seuraksi. Hyvinpä tuo konjakkimaku tuntuu tulevan läpi ja vg neste juoksuttui sopivaksi ja höyryää kunnolla!!

  Homman juju on tässä että jos esim LF:n drippaus nesteet on myös ruoanvalmistukseen käytettävää makuainetta??? No niissä lukee että"tiivistettyä ruoan makua" Jos ne on täysin samaa tavaraa kuin markettien vg pohjaiset esanssit niin hemmetin hyvin ne vetää hintaa 5ml putelista.

  No pitipähän vain testata tuo homma kaupan makeutusaineella( glyseroli(vg-neste) ja luontaiset aromit) ja toimii se ihan samoin makua antamaan!! Tuskin sen vaarallisempaa kuin LF:n drippaus nesteet?? Ja jos on samaa tavaraa kuin nuo esim kotiviinikaupan(http://www.kotiviini.fi/fi/Strands-viinamauste.php) alkoholi esannsit.... niin 40ml pullolla on hintaa 25 puntaa 5ml hinnoilla (3puntaa LF) ja kaupasta 5 euroa 40ml.!!

  No se siintä tarinasta!! Ja kannattaa tilata ne drippaus nesteet sieltä mistä ennenkin!! Ennekuin joku neste asiantuntija voi sanoa onko tuo kaupan glyserooli esanssi samaa kuin esim LF:n esanssit!!

   
   
 7. #7
  Höyrypää SakkeMO's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Joensuu
  Viestit
  679
  Meilläkin löysin emännän kaapista tällasen putelin Minttusuklaa aromi 3,7ml

  Tuota laitoin muutaman pisaran tankkiin Vermilion River Kentucky no.7 jatkeeksi, ihan pikantti minttusuklaan maku tuli. Ainesosat: Propyleeniglykoli, luontaiset ja luontaisenkaltaiset aromit. Tuskin tuo hirveetä myrkkyä on.

  Juurikaan ei höyry muuttunut miksikään, mutta maistuu kyllä vaikka laitoin vain 2-3 pisaraa (Toi mun tankki ei kyllä taida vetää kun 2-3ml)
  Maistuu itseasiassa höyrynä paljon vahvemmin kun keksitaikinaan sekotettuna :P
  Preparing for the Vapocalypse

   
   
 8. #8
  Onko näistä jo jollain enemmän kokemusta, tai arvelua sopivuudesta? Mulla on pari tuommoista Strandsia, mutten ole vielä ehtinyt kokeilemaan.
  Sokeria näissä ei varmaankaan ole, kun kehotetaan lisäämään noihin liköörimakuihin. Sokeria ei varmaan kannata höyrytellä?

  Ja oikeat rommit, brandyt ja whisky ym, millaisia kokemuksia, siis muutama tippa joukkoon? Ei varmaankaan noilla pitoisuuksilla liuota liimoja Aspiren ilmeisesti liimatuista clearoista?

   
   
 9. #9
  Strandsin Hot Shot testattu (joku vähän Fernetin tyylinen kai). Saisi olla vähintään tuplasti vahvemman makuinen. Käytin n. 25% vahvuutta ja turhan mieto maku silti.

  Edit:
  Testasin sitten tuon Strands Jaktsnapsinkin. 30% vahvuus. Saisi olla tämäkin 2-3x vahvempaa, mutta hieman enemmän kuitenkin on makua kuin Hot Shotissa. Väri on tummanruskea (tuossa em. keltainen), joten väriaineita on ainakin käytetty. Tuoksu on Underbergmainen, ja maku jostain Underbergin ja Jägermeisterin väliltä kai. Onkohan tässä jotain muutakin kuin noita yrttien öljyjä ja kemikaaleja PG:hen liuotettuna? Kummasti ei kuulu juurikaan ääntä Scar-dripperistä, jossa tosin on vain 1 kpl vajaat kaksiohminen silicacoili (toinen pohjailma-aukko joten kuten tukittuna) kun on vain turhan pienitehoisia Lamboja ampeerirajoituksineen tällä hetkellä käytettävissä.
  Viimeksi muokannut James Henkselit; 16.02.14 kello 19:16.

   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •