Sivu 1 / 5 12345 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 88

Aihe: Höyryä vai ei?

 1. #1

  Höyryä vai ei?

  Eräänä tammikuun iltana selailin lemmikkipalstoja, kun siellä joku kyseli sähkötupakasta. Löytyihän niitä käyttäjiä. (Miten niin koiraporukat tupakoivat paljon ???) Sitähän piti ruveta lukemaan, ja etsiskelemään lisää tietoa. Hiukan vain kun on malttamatonta sorttia, ei jaksanut lukea riittävän kauaa. Genesiksen perussetti oli tarjouksessa, ja houkutteli edullisella hinnalla ja se kuulosti niin helpolta ja vaivattomalta. Ja setin tupakka oli pieni ja huomaamaton. Tämä on tärkeä pointti useille ensikertalaisille. Varsinkin naisille. Tilausta sisään ja sitten malttamatonta odotusta.

  Kauan kaivattu paketti saapui nopeasti, ja tavaratkin oli mitä piti. Ja kaikki toimi moitteettomasti. Jopa minä, tumpelo, keski-ikäinen eukko, sain sen toimimaan. Tai no, ainakin toimimaan niin hyvin kuin vaatimattaman aloituspaketin voi odottaa toimivan. Ensimmäiset höyryt ja yskimistä. Tuota, tätäkö tää nyt sitten on . Fylleissä valmiiksi täytettyä tubacco-makua, varovaisesti sentää 18mg, eikä tujua 24 mg, vaikka ahkerasti röökiä olin poltellutkin. Kyllähän tästä jotain makua irtoaa, kun posket lommolla imee niin että taju meinaa lähteä. Höyryt on kyllä aika vähäiset.

  Sitkeästi jatkoin höyryttelyä. Tupakkaa teki mieli, sen korvikkeeksi imeskelin uutta leluani. Ja poltin fyllit välittömästi. Mitä hemmettiä? Tää on aika kärähtäneen makuista. Ja kyllä se vanu aika kuivaksi oli palanutkin. No, eikun seuraava esitäytetty peliin. Ja imeskelyä, kun tupakkaa teki mieli. Tota, taisin käräyttää putkeen toisenkin fyllin. Tää ei ole totta. Pitääkö tätä peijakkaan vanua täyttää joka saamarin höyryttelyn jälkeen?

  Siinä vaiheessa painuin pihalle illan viimeiselle analogiselle miettimään mitä mä oikein yritän.

  Viikonloppu edessä, sitkeästi imuttelin 510:äni. Ja löysin tällekin foorumille. Juu, kyllä näitä pikkucartridgejä joutuu täyttämään muutaman tipan joka kerta. Täällä suositeltiin heittämään vällyt veks ja drip tippaamaan: muutama tippa suoraan atomisaattoriin. Kokeilin sitä ja sain nestettä pari pisaraa huulille. Ei maistunut hyvälle, ei.

  Taas kokeilin vanuja. Täytyyhän näitten toimia. Kohentelin fyllejä hammastikulla, lisäsin nestettä. Ja sain taas nestettä suuhun. Voi pirskatti. Tähän systeemin alkaa hermo mennä, täytyy olla joku parempi tsydeemi millä se toimii. Loppujen lopuksi totesin drippaamisen paremmaksi menetelmäksi. Ei vaan mulla oikein onnistu auton ratissa. Ja autolla ajaessahan sitä tupakkaakin paloi.

  Aloituspakkauksessa mulla oli nesteitä Tubacco ja menthol ja gold and silver. Tupakka makua oli noissa valmiiksi täytetyissä vanuissakin. Maistui vähän tujulta yksinään, joten täytellessäni sitä, lisäsin muutaman tipan mentholia. Hei, täähän maistuu paljon, paljon paremmalta kuin tupakkamaku. Muutama menthol tippa kuitenkin raikasti hengitystä niin tehokkaasti, että katsoin parhaaksi jatkaa noiden kahden litkun sekoittelua. Ja niitten makuhan oli hyvä. Just tälläiselle ikänsä mentholia tuprutelleelle sopiva.

  Viikonlopun aikana luin ja luin foorumia. Tilauksen lähti kiinan pojilta Ego 900 mAh akkuja 2 paria, ja pari pakettia bogen kartoja. Tiesin että niitä joutuu odottamaan, mutta voi pojat, kyllä se odotus oli pitkä. Odotellassani kiinan pakettia, rupes nesteiden hupeneminen huolestuttamaan, ja tilasin peleonilta lisää litkuja. Kyllä mä nyt tämän setin kanssa pärjään, tavalla tai toisella, kunhan ei litkut lopu.

  Uusia laitteita odotellasin, muistin että mulla oli vielä kokeilematta genesikselta tullut pikku pullo gold and silveriä. Hei, täähän on tosi hyvää. Kuin karkkia. Ainut huono puoli oli, että oli omaan makuuni liian makeaa koko aikaiseen höyryttelyyn, sopi paremmin jälkiruokakarkiksi.

  Peleonin litkut tulivat. Dekang rommia testiin. Kylläpäs tämä haisee karseelle. Ja maistuu yhtä karseelle. Hyi helevata. Pullo lähti sivuun odottelemaan aikaa parempaa. Tai pahempaa, niin pahaa aikaa että senkin joutuu viimeisenä hätävarana kaivamaan esille. Peleonin ice menthol testiin. Sitä oli parikin tällä palstalla kehunut. Ääk, ei ole yhtään sen parempaa, ainakaan yksinään. Loppui litkujen testailu halut sillä erää, ja palasin tuttuun tupakka/menthol höyryttelyyn.

  Ekat päivät teki mieli tupakkaa koko ajan. Perjantaina poltin yhden tupakan. Lauantaina aamu- ja iltatupakan, sunnuntaina sinnittelin enkä yhtään. Maanantaina poltin samaten aamu-ja iltatupakan. Tiistain sinnittelin iltaan asti pelkällä höyryttelyllä, illalla poltin yhden analogisen. Mutta blääh, höyrytin oli tehnyt tehtävänsä, ja analoginen maistui vain pahalle. Oli sitten viimeinen analoginen mun kohdallani.

  Peleonilta seuraavaksi testiin RY4. Tota, ei tämä herkkua ole, mutta kyllähän tällä höyryttelee. Paremman puutteessa.

  Kiinan pakettia ja parempia vermeitä odottelin. Vihdoin tracking numerolla löytyi, että paketti on Suomessa. Tosin Itella tykkäs pyöritellä sitä muutaman päivän Sipoo-Helsinki-Sipoo väliä, ennenkuin toimittivat sen perille. Sekin oli kyllä sitten ihan oma moka. Illalla myöhään tilausta tehdessäni, kysyttiin kaupunkia, ja mä laitoin kaupungin, enkä kylää. Mä kun asun Sipoossa ihan keravan rajalla, niin tänne tulee postit Keravan, eikä sipoon jakelusta. No minkäs teet, tumpelo mikä tumpelo, kun ei omaa postiosoitetta osaa. Mutta on se Itellakin tumpelo, kun kahteen kertaan lähettivät paketin Sipooseen.

  Ego paketti tuli, ja taas arpomaan miten tää toimii. Joo, ei ole tälläinen näprääminen oikein mun alaa. Sain mä kartot kostutettua, ja akut ladattua. Ja eikun imua peliin. Hei, täähän rupee maistumaan. Pikkuisen eri malliin kuin pikkuakulla ja atolla. Ja akkukin kestää kauemmin kuin sen 4 tuntia. Viimeiset tipat genesiksen mentholia tuli käytettyä. No pikku pullo uusio käyttöön välittömästi, ja sotkemaan tubakko/RY 4 ja ice menthol. Yhdistämällä niistä tuli ihan mukava sekoitus.

  Nälkä kasvaa syödessä ja samoin suuruudenhulluus. Viikonlopun kiusasin itseäni tuijottelemalla Velhon nätin punaista Bolt-settiä. Uhm.. munhan piti siis tilata vaan lisää nesteitä. Sunnuntaina heikkous voitti, ja bolt ja lisää litkuja lähti tilaukseen. Yllätys ja ilo oli suuri, kun Velhon pakettikortti napsahti jo tänään postilaatikkoon. Joten lopetan tän pitkästyttävän jaarittelun ja lähen postiin ajelemaan.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 2. #2

  Vs: Höyryä vai ei?

  Kerroppa lisää kuulumisia kun kokeilet bolttia.
  Kivaa lukea näitä ihmisten blogeja kun on mukavasti kirjoitettujakin, pitää varmaan kohta omakin blogikirjoittelu aloittaa jos saa aikaseks

   
   
 3. #3

  Vs: Höyryä vai ei?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Avalanche Näytä viesti
  lopetan tän pitkästyttävän jaarittelun
  Höpö höpö! Mukava lukea näitä eläväisesti kirjoitettuja höyryttelykokemuksia (koskee myös muitakin bloggareita)

  Tosin, onnistuit kyllä kääntämään puukkoa haavassa: oma pornahtavan neuvostopunainen Bolt on vielä matkalla...

   
   
 4. #4

  Vs: Höyryä vai ei?

  Kesti hieman toi kauppaanlähtö - kaveri ajoi pihaan koiralaumansa kanssa. Tai lauman - ei niitä ollut mukana kuin kolme, että ei se vielä ollut lauma. Sitten mun kaksi pientä naista (33 kg vanha rouva ja +40 kg junnu) heitettiin mukaan, oli lauma kasassa. Kierreltiin lumisilla pelloilla ja vähän tietäkin pitkin, eihän toi kaverin pappa-koira jaksa koko matkaa luntustaa hangessa kahlaten, vaikka tulikin valmiiksi tampattua uraa viimeisenä, mussa sussari ja mun mustat terrierit raivas tietä.

  Lenkin jälkeen päätettiin lähteä yhessä kauppaan. Ei, ei kahella naisimmeisellä mene kovin kauaa kaupassa. Sitä paitsi meidän piti käydä useammassa kaupassa. Ei yhdestä löydy kaikkea. Ei ainakaan edullisella hintaa. Kotiin päästyä piti laittaa lihasoppa kiehumaan. Siitä tarjouslihasta, jonka takia rampattiin cittariin. Vhidoin viimein soppa on tulella ja pääsen asiaan. Eli korkkaamaan pakettia.

  Tota, ei näissä paketeissa ole oikein käyttöohjeita mun kaltaisille dummyille. Miten päin noi patterit tulee tohon laturiin ??? En tiedä onko ne oikein päin, ainakin punainen valo palaa, ja on jo palanut varmaan kolme tuntia. Kauankohan toi vielä kestää ladata? Tota boltin koteloa olen tossa odotellessani pyöritellyt. Hiukan tuntuu kierteet kitisevän. *Kipaisee penkomaan kaapin sisältöä: aseöljy (jotain 15 v vanhaa), ompelukoneöljy, CRC, HD vaseline (car electronics*. Ehm.. saa antaa vinkkiä jos joku tai kaikki noista on olis hyviä boltin jengoille.

  Velhon Bolt kitin mukana tuli Puff Daddy ja diddy tankki. Niitä olen tossa ihmetellyt. Ei mun näössä ole mitään vikaan. No likinäköinen mä nyt olen ollut sen yli 30 vuotta. Mutta en mä mitään lukulaseja tartte. Toisin kuin valtaosa mun kavereista, joilla on jo jonkun aikaa ollut lukulasit. Kädet vaan tuntuu käyneen lyhkäiseksi. Ja tekstit ja kuvat pistetään niin pienellä printillä että varmasti ei saa selvää. * Kirjoittaa ostoslistaan ensimmäiseksi: suurennuslasi*

  Ehkä mä tosta tankin täytöstä selviän. Kunhan kerkiän testailemaan noita uusia nesteitä, onko joku niistä sen väärti, että uhraan sille tankin. Vai onko tää mun tupakka-menthol-RY4 sekoitus sittenkin paras. By the way, onko tuo Puff tankki siis sama kuin DCT? Meinaan vaan että käykö nuo bogen XL cartot sillekin?

  No joo, ei noi paristot näytä tänään latautuvan, taidan lähteä viemään koirat pihalle odotellessa.  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 5. #5
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Höyryä vai ei?

  Jos akut on noin monta tuntia ollu laturissa niin nappaa paikalleen vaan. Puff tank on DCT tankki, niihin saa omia dual coil kartoja missä on se hassu metallilaippa alareunassa. Bogen XL taitaa käydä kans vaikka turhan pitkä se tankki meinaa niille olla, mutta ainahan sen tankin voi lyhkästä sopivaksi. Noissa DCT kartoissa on reikä kyljessä valmiina ja bogeihin pitäis sellainen napauttaa jollakin työkalulla.

   
   
 6. #6

  Vs: Höyryä vai ei?

  *tarkastelee työkalupakkinsa sisältöä: vasara (3 kpl) ruuvimeisseleitä, ristipää ja suora, putkitonkit, parit muut pihdit/tonkit, kirves (3 kappaletta), sähkösaha, tylsä, ruostunut käsisaha..)* Ei taida tankin katkaisu onnistua noilla. Vasaralla ja ruuvilla/naulalla reiän teko vielä voisi onnistua.

  Mutta heureka, laturin valo näytti vihdoin viimein vihreää. Ja eikun testaamaan. Egon jälkeen boltin nappula tuntuu isolta ja jäykältä. Mutta siihen taitaapi tottua nopeasti. Höyryt on kuumat, kuumemmat kuin Ego 900 patterilla. Ulkomuoltaan tuo isompi Puff Daddy (= DCT) tankki sopis tohon paljon paremmin kuin paljas boge, mutta pitää ensin testailla noita litkuja. Mullahan taitaa kaikki nuo boget kulua jo litkujen testailuun Tankkiin en viitsi heittää ennen kuin olen hyväksi todennut.

  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 7. #7

  Vs: Höyryä vai ei?

  Makujen testaukseen drippaus on paras vaihtoehto.
  Nimim. Ostin itsekin 20 cartoa makutestereiksi kunnes hiffasin...
  Myymälät: http://www.puff.fi/myymalat
  HöyrySekaTavaraKauppa - L a a j a valikoima - suppea hinta!
  TYKKÄÄ Puffista Facebookissa -SE KANNATTAA!

   
   
 8. #8

  Vs: Höyryä vai ei?

  Mä koitin drippailla.. mutta miten peijakkaassa noi 510 atot kaikki maistuu palaneelle? :'( Vielä muutama päivä sitten mä ihan tyytyväisenä (tai vähemmän tyytyväisenä imeskelin niitä. Ehkä mä huomenna koitan keittää ne, ja sen jälkeen katsotaan maistuuko ne paremmalta vai vaatiiko ne rankempia toimenpiteitä.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 9. #9

  Vs: Höyryä vai ei?

  No joo. Koitin puhdistaa atot soodalla ja etikalla. Ei auta, kaikki ne maistuu vaan palaneelle. Nestettä oli riittävästi, sitä riitti suuhun astikin. Taitavat olla roskis kamaa kaikki tyynni. En nähnyt että noissa kotimaan kaupoissa olis ollut muuta kuin tankkiatoja, enkä tiedä sopivatko ne drippailuun.

  Bolt on nyt ollut koekäytössä muutaman päivän ja voi pojat, hyvin höyryää. Onhan se varsinainen patukka. Ainaskin kun olin leikkinyt 3 viikkoa 510:llä, ja vain pari päivää kerkesin Egoa testailemaan. Mutta äkkiä siihen tottuu, ja se tuntuu luontevalta kädessä ja taskussa. Myös tälläisen pienen naisihmisen pieneen kätöseen. Akut tuntuvat riittävän hyvin mun tarpeisiin. Boltissa mua houkutti yksinkertainen rakenne, sen toivon lupaavan pitkää ikää. Olishan toi lava mini esim. kauhean houkutteleva. Mutta olen tainnut lukea useammankin viestin, jossa se oli hajonnut suht nopeasti. Niinhän nuo hienot elektroniset härpäkkkeet taitaa helpolla tehdä. Boxi taas ei tunnu omaan käteen luontevalta ajatukselta, patukkaa sen olla pitää. Mun nykyisellä tulotasolla tää olis tarkoitus pitää simppelinä ja edullisena. Ehkä mä joskus jopa pääsen voiton puolelle, analogisiin verrattuna. Bolt käytössä, Ego varalla. Tai maisteluun.

  Puff Diddy tankeista isompi versio käytössä. Ja sen käyttöhän oli kuin lasten leikkiä. Tai no ainakin melkein. No hyvä on, usko meinasi loppua. Kuvassahan se näyttää niin idiootti helpolta, kuka tahansa onnistuu. Drip tip irti ja tiputtelemaan nestettä karton kostukkeeksi. Tippa, tippa, reunoja myöten. Tippa, tippa, reunoja myöten. ... Ja sitä iloa saikin sitten jonkun aikaa harrastaa. Ja sitten säiliön täyttöön. No, loppu tulemana sitä nestettä sitten oli imuputkikin tulvillaan. Ja suu. :-[ Pitihän siti toki maistaa heti, mitä suotta tarkistamaan onko kaikki valmista. Lopulta sain jollain ihmeen konstilla imuputken kuivaksi, en ole enää varma miten mutta onnistuihan se. Hyvin on tähän saakka pelittänyt, katsotaan kauanko on nyt tällä kartolla elinikää. Kolmatta päivää mennään, ja joku 10 ml litkua on tankissa/tankin läpi höyrytty tähän mennessä. Ja tankki juuri täytetty.

  Litkuna on sekoitus: genesiksen menthol, pelen RY4 ja ice menthol ja tilkan sotkiin sekaan sitä kaameaa pelen rommia. Pikku hiljaa mä senkin johonkin sekoitukseen upotan. Kalliita litkuja ei viemäriin heitetä. Tosta sekoituksesta tuli varsin hyvää. Kelpaa mulle joka päiväiseen käyttöön. Tähän mennessä genesiksen Gold and silver on ainut litku joka on mulle maistunut sellaisenaan.

  Nyt vaan tossa mua tuijottaa 6 korkkaamatonta putelia. Ja niitä pitäis päästä testaamaan. Kait se on pakko ruveta ostoslistaa väsäämään: pari kappaletta atoja drippailuun, boge XL kartoja, sitten kokeilen itse kuinka hyvin ne sopivat tohon tankkiin. *Katselee kirvestä ja pudistaa päätään, ei taida onnistua tuolla tankin pätkäisy.* Ehkä pari tankkia lisää, voi vaihtaa makuja tai ihan vaan varalle. Eri värisiä drip tippejä, noi boget on mennyt mulla sekaisin.

  Tota arctic tankkia tossa odottelen, josko niistä lähiaikoina saadaan riittävästi varastoa ja löytyy jälleenmyyjä. Enpä mä tietysti kerennyt ennakkovarausjonoon. No, jossain vaiheessa. Maltti on valttia.

  Ja tämä likka lähtee välillä lumen luontiin. Sitä taitaapi tänään riittää. Pienissä erissä hyvä tulee. Onneksi ei ole nolla keli ja suojalunta. No, niin kauan kuin lunta riittää, ei tarvitse lähteä punttikselle kuntoilemaan. Koirien kanssa metsässä/pelloilla kahlailu ja lumityöt sekä halon hakkuu saavat riittää.

  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 10. #10

  Vs: Höyryä vai ei?

  No niin, Finn-Vapen tilaus tuli supernopeasti, mukana uusi atomisaattori, että pääsee testailemaan uusia litkuja. Atomisaattorin puhdistelua ja velhon gold and silveriä kehiin. Mitä peijakasta? Ei tää uusi ato voi olla myöskin palanut? ??? Vihdoin ja viimein ymmärsin kokeilla toista nestettä peliin. Ei jumatsukat, oma sekoitus maistuu siltä mitä pitääkin. Toi saamarin litku maistuu palaneelle. No ehkä se kunnon palaneen käry on jonkun käsitys hyvästä tupakkamausta. Taidanpa testata vanhat atotkin uudestaan, jollain muulla nesteellä ennen kuin heitän ne roskiin.

  Tää silver ja gold oli älytön pettymys. Mulla oli genesikseltä pikku pullo saman nimistä, ja se oli namia. Liian makeaa koko aikaiseen käyttöön, mutta välillä herkutteluun. No eikun testaamaan seuraavia pulloja.

  Flue Cured tobacco: No eihän liian pahaa. Mutta en mä tätä yksinään kyllä höyryttele. Mutta eiköhän siitäkin tule mukiin menevää mentholin kanssa yhdistettynä. Maku ainakin lupailee sitä. En nyt osaa makua kuvailla, tupakkainen se on. Voi olla varsin maukastakin mentholin tai vaniljan kanssa. Miksei omenan tai sitruunankin. Mutta niitä ei vielä varastossa ole. Ehdottaman kuivaa tämä ainaskin on.

  3 &5: Nyt mä ymmärrän kun täällä on kirjoitettu märän sukan mausta. Tää vaan haisee sille. Maku on tupakkainen, parempi kuin Flue Cured. Selvästi äskeistä makeampi, vaikka ei liian makeaa olekaan. Tätä voisin jo sellaisenaankin tuprutella. Vaikka todennäköisemmin senkin sekoitan mentholin kanssa.

  Loput nesteet saa odottaa seuraavaan kertaan. Nyt tuli jo höyryteltyä liikaakin putkeen. Ehkä tarvitsee painua pihalle lumitöihin, näin vaihteeksi.

  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 11. #11

  Vs: Höyryä vai ei?

  Peruutan kaikki kauniit sanani Puff Daddy tankista. Boltti povarissa lumitöissä. Sitä taskusta hapuillessa tuli vastaan varsinainen komistus. Boltin nokassa nökötti vanutötterö, carton teräskuori oli säiliön sisällä, ja nesteet tietysti taskun pohjalla. No, johan toi tankki mun käytössä kestikin 4 päivää nikottelematta. Nyt koitan kääriä vanuja tiukemmalle vastuksen ympäri ja tunkea sitä takaisin koteloon. Ei oikein tunnu luonnistuvan. Koitin ottaa paketista upo uuden XL bogen ja iskeä siihen reikää. Eeh, onkohan toi naula liian tylsä? Tai ainakin pitäis olla joku puristustsydeemi johon iskeä toi karto. Ei tule reikää, ei. :'( Karto vaan pyörii ympyrää ja lipeää naulan alta.

  *sadattelee ja kaivaa normibogen ja pullon taskuun ja päättää jatkaa harjoituksia myöhemmin, ja odotellessaan yrittää liittyä karto puncher-jonoon*  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari Maki's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Joensuu
  Viestit
  320

  Vs: Höyryä vai ei?

  rautasahanterä on kätevä slottaukseen

   
   
 13. #13

  Vs: Höyryä vai ei?

  Ei mulla sellaista ole :-[

  Hei, en kai mä nyt joudu tän harrastuksen takia ostamaan rautakauppakin tyhjäksi? :P


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 14. #14

  Vs: Höyryä vai ei?

  laita se carto johonkin niin ettei se pääse kieriin _l eli tuollaiseen kulmaan ja sit napautat sen reijän siihen Sitten sen tankin lyhentäminen onnistuu vaikka sellaisella sahalaitaisella veitsella jossa on sellainen tiheähammastus , sillä ikään kuin sahaten sen yläcapin alareunasta ,se capi kannattaa sahatessa olla paikallaan sahausta suorittaessa (pidin ihan sormilla kiinni tankkia(onnistuu helposti) sitten kun se on poikki niin ota se pätkä muovia siittä capista irti ja siistit leikkuujälkeä vaikka kynsiviilalla ja niin sinulla on kotikonstein lyhennetty tankkin Bogen cartolla 8)

   
   
 15. #15

  Vs: Höyryä vai ei?

  No niin, kokeilin Kuiposen vinkkiä laittaa kumitutit takaisin paikoilleen ja Yakousein vinkkiä kirjasta. Ensin yritin pienemmällä ruuvilla, pientä pintanaarmua tulee, mutta ei uppoa. Sitten otin isomman ruuvin peliin.

  Nyt on karto lyöty vähän lyttyyn ja iso reikä molottaa. Että kiitoksia vaan hyvistä vinkeistä. Kaivelin eilen jo käyttöön valmiiksi reiítetyn DCT karton, joten uutteran työni tulos saa odottaa vielä vähän aikaa käyttöön pääsyä. Olishan tossa toi pienempikin tankki, mutta litkuissa ei ole vielä käyttöön sopivaa kuin yksi mixi.

  Velhon 3 & 5 maistui eilen dippaillen ihan ok, joten upotin sitä bogen kartoon. Maku muuttui heti, ja huonompaan suuntaan. Nyt se myös maistuu sukkamehulle, ei pelkästään haise. Onneksi en sitä tankkiin täyttänyt. No joo, vähän rommia ja mentholia joukkoon, kyllä se siitä suttaantuu.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 16. #16

  Vs: Höyryä vai ei?

  Mulla on onneksi ollut tuuria näköjään e-saralla. Paketit eivät ole jääneet tullin haaviin. Kaikki tilatut laitteen on toiminut moitteettomasti. Tuolta sivuilta mitä pläräsin, niin jollain toi Bolt nikottelee, niin mulla se pelaa just niin kuin pitääkin. Eipä se ole tietty ollut käytössäkään niin kauaa, että ongelmia pitäisi ilmetä, mutta joillainhan se nikotteli heti uutena.

  Kotona ja reissussa Bolt kulkee mukana. Reissussa ego on varalla. Ihan varmuuden vuoksi. En halua langeta analogisiin, jos ainut vekotin päättäisi simahtaa. Kait mä olen sitten kunnon pessimisti.

  Eilen tuli Vapologylta nesteitä: peach, vanilla, menthal, flue cured tubacco, sun cured tubacco, air cured tobacco ja fire cured tobacco. Tähän asti mulla on ollut vain ja ainoastaan tupakka ja menthol makuja. Niistä taidan tästä eteen päinkin miksata peruslitkut päivittäiseen käyttöön. Mutta toi persikka ja vanilja oli yllättävän hyviä. Mutta liiian karkkisia mulle koko aikaiseen käyttöön. Sen sijaan makeaan herkutteluun tosi hyviä. Tupakkaisista on testissä Flue cured. Ihan ok, mutta ei kyllin hyvää yksikseen höyryteltäväksi, taitaa päästä mentholin kaveriksi. Sen verran makeaa, että en vanilja sen kaverikse taida uskaltaa kokeilla.

  Arctic tankki saapui, mutta odottaa vielä carto puncheria kaverikseen, jotta saan bogeja reiítettyä. Kuten olen tainnut valittaakin, ei toi reiítys tunnu multa sujuvan, ei naulalla eikäruuvilla. Mutta reiíttäjä pitäisi saapua lähi aikoina. Siihen asti pärjätään näinkin.

  Nesteitä on varastossa 13 x 10 ml, 2x 30 ml ja 1x 50 ml. Muutama korkkaamaton pullo, muutama maisteltu ja muutama puolillaan. Seuraavaksi todennäköisimmin tilaan Inaweralta DIY-nesteet. Ajattelin vähän aikaa pitää tilaukset jäissä, jotta pääsis plussan puolelle, mutta tuo tullin toiminta nyt alkoi harmittamaan. Ehkä pistän tilausta lisää peliin nopeammin kuin olin suunnitellut.

  Bogen kartoja on muutama, ja niitä saa kotimaasta niin nopeasti, etten taida mitään vuoden varmuusvarastoa tilata. Tai ehkä pitäisi. Ennen kuin joku älykääpiö lainsäätäjä kieltää maahantuonnin kokonaan. Tai ennen kuin valmistajalta tulee seuraava susi erä, ja sitten saa uusia jahdata kissojen ja koirien kanssa.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 17. #17

  Vs: Höyryä vai ei?

  Kohta tulee kaksi kuukautta täyteen ilman analogisia. Yllättävän helposti tää on ekan viikon jälkeen mennyt. Jonain satunnaisena päivänä saattoi iskeä himo siihen itseensä, mutta höyryttelin tuollaiset ajatukset hevoon.

  Ainakaan tähän asti mä en ole onnistunut taloudellisesti tän kanssa voitolle pääsemään. Mutta en mä ole ihan sika persnettoakaan sentään tehnyt. Kohta tää on +/- . Tarvitsee vaan hillitä mun ostokuumetta :-[. Näitä foorumin juttuja kun lukee, niin koko ajan bongailee jotain, mitä olis kiva kokeilla. Uusia makuja, volttivehkeitä, uudenlaisia kartoja... Nyt olen pari viikkoa tyydyttäny ostoshalujani vain selailemalla sivuja, mutta ostamatta mitään. Seuraavaksi listalla saattaa olla Madvapesin volttiloota. Kunhan ensin saldo näyttää voittoa.

  Madvapesin volttiloota ja lavatube, niitten välillä tossa pitkään arvoin. Molemmat ovat noita edullisemman pään säädettäviä laitteita. Halvemmalla ei saa kuin itse tehden. Ja siihen mä en kykene. Eikä ole työkalujakaan. Olen ihan tältä foorumilta saanut sen mielikuvan, että noi Lavat ei ole niin kovin pitkäikäisiä. Olenhan mä lukenut että volttilootistakin on muutama ollut varsin lyhytikäinen. Mutta Lava jäänyt mieleen kirousten kohteena, kun se hajoaa.

  Arctic tankki on yksinkertaisen kaunis. Ja tiivis ja tiukka. Niin tiukka, että meikäläisellä oli vaihteeksi ongelmia saada päätycapit edes irti ja takaisin paikoilleen. Olis vissiin pitänyt käydä pianotunneilla ja harjoitella sormilihaksia, mutta kun ei mulla ole nuottikorvaa eikä rytmitajua, niin ajan haaskuuta se pianon pimputus vain sormijumppana olis. (Ja naapureiden korvien tahallista, sadistista rääkkäämistä).

  Onneksi myös Arctic puncher saapui, sen kanssa bogen reiítys viimeinkin sujui helposti ja näppärästi, ilman ajan haaskausta ja ärräpäitä. Hienoa että tältäkin foorumilta löytyy näppärää ja lahjakasta porukkaa jotka suunnittelevat ja toteuttavat meidän muiden elämää helpottavia keksintöjä.

  Nyt höyryää tankissa mixi, kuten yleensä aina:
  Joytech RY4 16 mg 2 ml
  wiz-mix Flue cured tobacco 12 mg 2 ml
  vapology vanilla 12 mg 1 ml
  vapology peach 12 mg 0,5 ml
  Ja on hyvää.

  Toisessa tankissa kulkee
  Joytech RY4 16 mg 1 ml
  Wiz-mix Flue cured tobacco 12 mg 1 ml
  Joytech Icemen 16 mg 0,5 ml

  Oli vaan viimeiset RY4 tilkat, samoin kuin Flue cured, joten seuraavaksi täytyy taas kehittää uusi resepti. Mutta sehän passaa mulle. En mä tosta tekniikasta niin ymmärrä, mutta toi nesteiden sekoittelu on kivaa.

  Tänään maistelin TheBestShopin nesteitä. En tiedä, mutta atolta drippaillen ne maistuu vaan muovilta ja pahalta. Kun kokeilen karton kanssa, alkaa löytyä makuakin, hyvässä tai pahassa. En mä voi uskoa että mulla on kaikki atot palaneita. Vai antaako toi tavis ato sitten vaan niin vähän makua cartoon verrattuna. Mene ja tiedä ???

  Energy Cow 18mg varsin hyvää, makeahkoa ja kyllä se energia juoman maku sieltä paistuu läpi. Tuskin tämäkään tankkiin yksinään pääsee, vaikken vielä tiedäkään mikä sille kaveriksi.

  Lemon 24mg: sitruuna ja saippua tasapainossa, saippuan takia tasapaino vaan ei ole kovin makuhermoja hivelevä.

  Strawberry 18 mg: mansikka ja saippua, mutta tässä ei ole tasapainosta tietoakaan, saippua vie ja mansikka jää taustalle. Eipä kyllä paranna tätä edelliseen verrattuna.

  Juicy Peach 18mg: ehkä mun makuaisti kyllästyi maisteluun ja lähti omalle tauolle. Ainakaan en tästä kovin persikkaista aromia onnistu löytämään. Paha pettymys Vapology:n persikan jälkeen.

  Espresso 11 mg: tää on mustaa ja vahvaa kahvia. Espressoa vai pannukahvia en ole varma, ei tota espressoa livenä tule kovin usein nautiskeltua. Mä en vaan osaa päättää pidänkö mä tästä vai en. Ehkä jatkan harjoituksia tämän kanssa parin päivän päästä uudestaan. Voi olla että makuaisti vaatii tottumista tähän.

  Testattavia pulloja jäi vielä jäljelle. Mutta musta tuntuu että mulla on ollut liikaa makukaaosta kerralla. En mä näköjään pysty kovin montaa nestettä putkeen maistelemaan.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 18. #18

  Vs: Höyryä vai ei?

  Kanadan maalta saapui Kick, nikotiinittomalta jatkopala Bolttiin. Kyllä nyt höyryää hyvin. Watit on kuitenkin säädetty maltillisiksi. Mulla on kaikki noita halpis kiinan nesteitä, eipä ne taida parantua kovilla volteilla. Onneksi olen pyörimässä täällä, kun luin että Happy Vaperilla oli noita Kickejä. Sitä liikettä pitää kyllä suositella. Yhden tilauksen kokemuksella. Tavara tuli nopeasti. Ja sen jälkeen tuli ystävällinen sähköposti, jossa kyseltiin onhan tavara tullut ja ok. Nyt voin kuitenkin unohtaa lavat ja volttilootat. Tällä hetkellä näillä laitteilla pärjätään.

  Uusin suosikkisekoitus:

  cigar
  RY4
  espresso
  vanilla

  Valitettavasti originaali reseptiin kuuluva cigar ja RY4 on loppu. Pitää katsoa saakos noista mulla olevista litkuista mitään sinnepäinkään olevaa. No sekoittelu on kivaa, maistelu on haastavaa. En ole uutta atoa jaksanut ostaa, ja kaikki kolme maistuu vaan palaneelle. Ei niillä saa mitään käsitystä siitä, miltä sekoitus bogessa tulee maistumaan. Ehkä tartteisi hommata kunnollinen ato testailuun. Varsinkin kun Inaweralta on tulossa iso annos DIY nesteitä. Suosituksia edullisesta, toimivasta atosta (Bolt + kick ja Egon nokkaan sopiva) otetaan vastaan. Mutta ei mitään rakenteluversioita. En mä sellaista osaa. Enkä opettele. Sitä paitsi mun pitäisi hankkia vissiin lukulasit tarkkuutta vaativaan työhön. Testasin vielä kerran noita atoja. Ei minkäänlaista risahdustakaan kuulu. Bogesta sen sijaan kuuluu kunnon rätinä. Kuollut mikä kuollut, taidanpa siivota nekin romukoppaan.

  RIP boge. Yritin käyttää sinua, vaihdoin tuoreen akun. Ei makua. Kiskoin pois drip tipin ja aloin tarkastella sinua lähemmin. Sisuksesi olivat iljettävän mustat. Ja valo ei paistanut läpi. Surullisin mielin lähetin sinut bogejen hautuumaalle. Ja kaivoin uuden kaverin laatikosta. Pidetään peukkuja että serkkusi palvelee minua yhtä hyvin kuin sinäkin. Olet ollut satunnaiskäytössä jo yli kuukauden, lävitsesi virrannutta nestemäärää en voi edes laskea.

  Tuossa rupesi huolestuttamaan, kun katselin boge-pinoa. Onhan niitä vielä, joo. Mutta kun niin paljon on lukenut noista susikappaleista, niin jos nyt osuu mullekin sellaisia muutama, niin johan on kartot vähissä. Ehkä noita kangereitakin voisi vaihteeksi kokeilla. Just aattelin että kun DIY litkut tulee, niin pitkään aikaan ei tarvitse tilata mitään. Mutta onhan noi kartot kuluvaa tavaraa. Pesemään en niitä ala. Nyt kun aloitin työt, ajalle on muutakin käyttöä. Toi töissä käynti vähentää höyryttelyä huomattavasti. Koko työpaikan alueella on tupakointi kielletty. En ole kysynyt, mutta todennäköisesti rajoitus koskee myös höyryttelyä. Steriili alueella kun töitä teen. Valkoiset, firman tarjoamat vaatteet ja kengät. Jatkuvaa käsien pesua ja desinfiointia. Ja kertis käsineiden käyttöä. No mä olen ikävä rontti, ja olen salaa tauolla höyryttänyt pari imaisua vessassa. Ei vielä 8 tuntia pysty olemaan ilman. Mutta kummasti siihen on sopeutunut. Nykyisin kerran päivässä pari imaisua riittää. Ekoina päivinä olo oli aika kurja.

  Noaloxia varmaan pitäisi tilata boltin kierteisiin. Sitä ei taida suomikauppiailta saada. Pitänee vissin velhon ja libertyn hyllyjä kollata. Drip tippejäkin tarvitsisi muutaman. Ja eri värisiä. Nyt kierrätän paria drip tippiä tankin ja bogejen väliä. :-[ Ja kaipa mäkin jossain vaiheessa hukkaan niitä muutaman. Eikä nuo Ego akutkaan varmaan ikuisia ole. Eihän ne nyt ole olleet käytössä kuin vasta pari kuukautta. Mutta tarvinnee jossain vaiheessa tilata yksi lisää varastoon. Onneksi niitä Suomi kauppiailta saa kuiteskin nopeasti. Mulla toi Ego on töissä välttämättömyys, Bolttia ei onnistu piilottamaan työtakin taskuun.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 19. #19
  Höyrykonkari djkettu's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  219

  Vs: Höyryä vai ei?

  Näitä on kyllä hieno lukee, parasta tietty "Ei varmaan viitti enempää tilailla..." "No nyt on Kick ja Inalta tulossa DIY-lasti."

   
   
 20. #20

  Vs: Höyryä vai ei?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja djkettu Näytä viesti
  Näitä on kyllä hieno lukee, parasta tietty "Ei varmaan viitti enempää tilailla..." "No nyt on Kick ja Inalta tulossa DIY-lasti."
  No nesteitähän aina tarvitsee :-[

  Toi kick.. en mä ymmärrä miten se tänne ilmestyi, mun koirat on varmaan tilanneet sen

  Olishan tää fantastinen tilata kaikkea ja joka lähtöön. Mutta koitan vähän rajoittaa ostohimojani. Noalox, kartot ja drip tipit ovat seuraavana listalla. Nytkin sekoilen kahden arctic tankin kanssa, samanlainen drip tip kummassakin, neste on suurinpiirtein samanväristä. Mutta toisessa LR boge ja toisessa 3 ohmin. Matala käy sekä bolttiin että Egoon, mutta tota korkeempi ohmista ei kannata egoon lykätä.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
Sivu 1 / 5 12345 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •