Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: PG = glukoosin esiaste niin..

 1. #1

  PG = glukoosin esiaste niin..

  Elikkäs olen käsittänyt että maksa muuttaa PG:n glukoosiksi,niin sitä vain ihmettelen,että jos menee lääkäriin ja ottaa verikokeet,niin paljonkohan sitä imeytyy oikein vereen keuhkojen kautta ?Tarkoitan verensokerin paastoarvoja.Paastoat ruuan kanssa,mutta höyryttelet kokoajan,niin kohottaako sokeriarvoja,etteivät turhaan lykkää lääkkeitä (jotka ovat myrkkyä) 2 tyypin diabetekseen.Lehmiähän lihottavat tuolla PG:llä munmuassa.Orion Pharma Animal Health - Nauta
  Viimeksi muokannut Pössy61; 28.08.14 kello 18:25.

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380
  Eipä oo ollu ikinä ittellä missään arvoissa moittimista, vaikka tuleekin höyryteltyä noin 3ml päivässä... hmm, jumaliste, 3ml!

  Suurin osa tuostakin tulee käsittääkseni höyryn mukana ulos, eli jos kehooni imeytyisi vaikka 10% tuosta määrästä, eli 0.3ml niin se tuskin paljon hetkauttaa. Veikkaan että lääketieteellisesti turvalliseksi luokiteltu nicorette suusumute on jopa järempi paha, siinähän nykästään suoraan nieluun pg/nikotiiniseosta.

   
   
 3. #3
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196
  Jollet juomaan ala, niin ei ainakaan pitäisi perus testeissä näkyvästi vaikuttaa. Ruuansulatus ja limakalvoilta imeytyminen kun ovat kaksi ihan eri asiaa ja tavaraa kulkeutuu verenkiertoon ihan eri tavalla.

   
   
 4. #4
  PoliisiGuru Rotax's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  2,856
  Eipä näillä millilitra-annoksilla ole vaikutusta.

  @Jalippo: lääkeluokittelu ei tarkoita sitä, että tuote olisi turvallinen. Parempi sanamuoto on lääkehyväksytty tuote tuon sumutteen kanssa. Itseasiassa reseptilääkkeet ovat maailman kolmanneksi eniten kuolemia aiheuttava syy sydänkohtausten ja syövän jälkeen

  :wq

   
   
 5. #5
  Höyrykone hesekiel's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tamperehan se
  Viestit
  2,762
  Ihmiskeuhkoja ei ole suunniteltu vastaanottamaan mitään nestemäistä. Sen lisäksi tuo määrä on tosiaan niin naurettavan pieni...

  Lehmillehän tuota tarjotaan ruoansulatuskanaviin jotka nimenomaan on suunniteltu kiinteän ja nestemäisen aineen vastaanottamiseen. Suullisesti nautittunakin saa vetää monta ruokalusikallista päivässä jotta veriarvoissa jotain häikkää näkyisi. Sitä ennen tosin varmasti alkaa muu terveys tökkimään.

  Vg:tä tietääkseni jotkut kehonrakentajat, saliharrastajat sun muut raudanpilkkaajat käyttävätkin pieninä annoksina, samasta syystä kuin lehmille syötetään; se kiihdyttää nesteen kulkeutumista lihaksiin ja ainakin teoriassa nopeuttaa lihastenkasvua.

   
   
Keskustelu Terveys-, lakiasiat, uutisointi ja matkustus

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •