Tulokset 1 - 15 / 15

Aihe: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

 1. #1

  korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Tehdäänpäs nyt tämä oma ilmaantuminen blogi puolella ja kerrotaan vähän omia mielipiteitä höyryttelystä.

  On mennyt vasta neljä päivää sähköröökillä mutta ollut yhtä helppoa kuin veden keittäminen. Tupakkaa ei ole tullut vedettyä muuten kuin viikonloppuna yhden savukkeen kaverilla ennen kuin baariin lähti, kaverin usuttamana. Pahaa oli ja muutenkin olo meni todella sekavaks. Oikeesti niitä myrkkyjä niissä on todella paljon ja se tuntui jo parin päivän sisällä. Ei tehnyt sen jälkeen baarissakaan mieli muuta kuin höyrytellä.

  Ensimmäinen kerta tuli kokeiltua sähkäriä kaverin bileissä kuukausi sitten ja osasi kertoa että esavuke sivuilta saa infoa jos kiinnostaa. No parin päivän selviämisen jälkeen tuli viikon mittainen rypeämä selaillen esavuke foorumia, kateltua eri netti sivuja ja videoita youtubesta. Kauheen hankalaltahan kaikki vaikutti aluksi mutta hyvin lähteny homma käyntiin, vajaa aski on edellen yhtä vajaa kun sain ekat enesteet. Poltan yleensä yhden askin sinistä päivässä ja tänään ekaa kertaa ei tupakoita töissä mukana mutta olo on hyvä mutta pieni paniikki päällä. Työstressiä pukkaa joka suunnasta. Koitetaan pärjätä pelkällä höyryllä, onhan se selvästi puhtaampaa ja maukkaampaa hommaa.

  Otin haasteena myös käännyttää isäukkoni sähköröökin puoleen mutta heikosti on homma edenny. Ei ole ihan sen hommaa tää mutta katellaan.

   
   
 2. #2

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Savutonabe Näytä viesti

  Otin haasteena myös käännyttää isäukkoni sähköröökin puoleen mutta heikosti on homma edenny. Ei ole ihan sen hommaa tää mutta katellaan.
  Tarjoile isäukolle tukevat 24mg höyryt ja kysy että tekeekö vielä mieli röökiä.

   
   
 3. #3

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  6.päivä menosssa ilman tupakkaa!!

  On ollut töissä kiirettä niin ei ole päässy päivittelemään. Tosissaan kun tulin töihin niin kuulin että yli puolet porukasta poissa ja muutenkin ollut aika kiirettä lähi aikoina, kyl voi sanoo et alkoi sapettamaan ja tupakaa tekemään mieli mutta olin onneks jättäny röökit himaan. Ei muuta kuin pitkillä höyryillä työpäivä käyntiin ja helpostihan se maanatai meni. Maanantait pitäis kieltää lailla!

  Ukkolle yritin vähän taas suostutella sähkäriä, laittais sätkä vehkeet piiloon ja vetelis kotona vain sähköstä ja kattelis et miten se vaikuttaa. 24mg piippu aromit pink spotilta ego tankissa niin pitäis nikat lähteä, toiseessa tankissa kaffee 18mg. Rauhassa kun höyryttelee ja odottelee et vaikuttaa niin kyllä se siitä.

  Täytyy tänään putsata ato ku maistuu palanut vähäsen...tai sit alkaa tuntuu kurkussa eri tavalla nää nesteet noin viikon käytön jälkeen. Peleonilta posti odotellesssa, pari uutta makua ja lr dc atoja ja tankkeja, jos oikein ymmärsin mitä tilasin...katsellaan kun tulee.

   
   
 4. #4

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  day 7. Non smoking, non stop vaping.

  Ihan ekaks sanotaan et auto ollu jo yli viikon korjaamolla ku jakelurekka päätti ajaa perseeseen, noh lupasivat tänään saada sen valmiiksi. Mitään ei ole kuulunu. Ai että sapettaa,tekee mieli röökiä. Sit on joutunu käyttämääm julkisia mitä ei ole tullut harrastettua pitkään pitkään aikaan. Ei siinä mitään mutta ku tullut lunta viime yönä taas reilusti niin aurausauto heitti loskat päällä ku kävelin töihin. Ai että sapetti, ois voinu polttaa röökin. Töissä ei vois enempää sapettaa ku asiat menee päin....

  Onko kukaan muuten pärjänny ego-startterilla kuukautta tai pitempää ilman erikoisempia hankintoja? Yritän edetä vähän varovaisemmin laite hankinnoissa.

   
   
 5. #5
  Höyrykone jasseri's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Hollola
  Viestit
  1,494

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Moni on prjännyt ja pärjää edelleenkin, itse olen sen verran hifisti, että en pärjää, mutta noilla on hyvä lähteä liikkeelle.

  -mikään työ ei ole tehty ennenkuin, lihava mies on poistunut rakennuksesta-

   
   
 6. #6

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  8 päivä ilman röökiä. Hyvä hyvä.

  En vieläkään saanut autoa pajalta. V###u, mikä siinä maksaa. Noh, julkisilla ihan hyvä liikkua ja sellanen jännä homma että voi suoraan painella baariin. Yhelle vaan.

  Mulle pitäis peleonilta tulla pari uutta nestettä ihan täs joku päivä. Alkaa 18-24mg nesteillä tuntumaan kurkussa tosi kova kurkkutuntuma kun useemman kerran höyryttelee. Jossain luin foorumilla et joku voi olla allerginen oliko se pg vai vg nesteille? Tänään tuli paha yskäkohtaus aivan kuin tupakasta konsanaan.

   
   
 7. #7

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  PG nesteille jokunen on kait ollut allerginen, VG on kehitetty nimenomaan näille. Kurkkutunne saattaa myös johtua siitä, että litku on liian vahvaa. Suurin osa porukkaa tuntuu aika nopeasti siirtyvän tonne pienempään nikotiinipitoisuuteen, 6-12 mg. Varsinkin jos kaiken aikaa höyryää.


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 8. #8

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Dodii. Kaksi viikkoa jo pelkästään höyryillä, puolessa välissä siitä mihin sitouduin näin aluksi ihan vain testi mielessä. Älyttömän helposti on menny aika vaikka röökiä tekeekin välillä mieli. Mut ainoa varmaan mikä pistää miettimään tavallista on ollu vaan se tapa tai sitten joku tosi kova vitutuksen aihe. Olo on ehkä hivenen pirteempi eikä välttämättä hengästy niin pahasti. Mistä minä tiiä, aina ollu yhtä laiska

  Unet on ollu kyl tänä aikana muuttunu reippaasti.. ja näin viime yönä näin unta että lainasin kaverilta, joka ei edes polta, virtamittarin näköistä vehjettä johon sitten atomisaattori kiinni, en tiädä miksi mutta kokeilin kai sitten kuivapolttoa mitä ei ole tullu harrastettua. Kiitos Sib77 videoille. No, ihan kivastihan se tuplakäämi siellä atossa hehkuttaa kun saatanan nappi jää tässä vehkeessä pohjaan. Jätän vehkeen pöydälle ja siirryn toiseen huoneeseen ja nään kun koko laite räjähtää. Viddu, hirvee paniikki iskee et pitää käydä ostaa kaverille uus laite. No uusi laite löytyy ja kaveri hokaa et oon rikkonu sen oman. Siihe uuteen laitteeseen piti sitten etsiä pattereita ja niitä meni yhteensä 24!!! Ei ihme et vähän räjähtelee.

  Uusia osia nytten egon b-tankki lr ato ja 1000mah akku tohon. ihan hyvä setti kotona ku aika iso verrattuna tohon alku pakettiin missä 650mah akut niin menee hyvin töissä mukana kun löyty sopivan kokoinen peltinen fisherman's friend loota, viissii laivalta tuo. Sopii hyvin kaks akkua, ato ja pari tankkia.

  Näillä mennään!!!

   
   
 9. #9

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Ihan kivoja unia sulla.

  Tsemppiä

  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 10. #10

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Voi taivas! Mitä mä olen tehny? Mä olen hurahtanu kans näihin litkuihin. nyt jo muutama maistiais purkki tullu tilattuu ja tänään tul lisää. Näitähän on jo yhteensä kolmekymmentä. Niiistä vain kolme nikotiinitonta ja melkein kaikki 5ml pulloissa.

  Huomiseen mennessä ei ole kyl kolmeen viikkoon tullu poltettuu yhtää röökiä. Ukolla toi homma ei kyllä nyt lähteny yhtään rullaamaan mut sit sisko on kyllä kiinnostunu jos sille antais sitten testiin ton homman.

  Olen kyllä huomannu et en välitä tosta kurkkutuntumasta tai hitistä kovemmilla nikotiinilla niin hyvä kun pitää melkein joka aamu säätää omaan makuun sopiva nikotiini määrä. Tollanen ego -b-tankki riittää ehkä yhen päivän niin ei tule paljoa höyryteltyä päivässä. Samallatavalla kuin ennenkin käyn töissä kavereiden kanssa tupakkapaikalla kun on aina ulkosalla niin ei silleen häiritse tupakanhajukaan. Vähän se kyllä tökkii jo nenäänkin.

  Makuja tuli tänään kymmenen lisää et saan noi vahvemmat tupakka mautkin käytettyy jossain välissä. Pink spotilta tuli sitten ainakin vesimelonia, blue spottia ja g-spottia 24mg nesteinä enkä usko että niitä tulen raakana maistelemaan. Pakko niitä on vähän laimentaa ainakin omasta mielestä.

  No ei mulla nyt muuta kuin testailemaan noita makuja.

   
   
 11. #11

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  No niin. 4 VIIKKOA ilman tupakkaa. JEAH!!!

  Yllättävän nopeesti menny aika. Viimeinen rööki poltettu 8.2 2012 ennen kaheksaa illalla.

  Piti tänne kirjotella jotain muutakin muuta eksyn koko ajan muille sivuille ammentamaan lisää tietoa erilaisista laitteista ja atoista. Nyt piti kertoa että toi lr-ato on kyllä paljon parempi kuin tavallinen, antaa enemmän makua ja höyryä. B-tyypin egon tankkit tuntuu olevan muutenkin parempia kuin ne A-tyypin mitä tuli aloitus pakkauksessa. Ne ei ole vuotanut töissä yhtään niin paljon ja yksi tankki kestää hyvin koko päivän. Kotona tulee sitten käytettyä koko ajan jotain muuuta akkua ja laitteita.

  Höyry on melkein tärkein asia mitä näistä laitteista nykyään haen eniten. Mulla aikisemmin ei ole ollut yhtään kartoa ja eilen tuli ego megaduoalcoil-carto ja olympian dcc tankki ecigwizardilta ja kuten jossain jo kerrottiin niin THE HOLE IS TOO SMALL. Saa tosissaan imeä tosta tankista että saa kunnon höyryt aikaiseksi. Joku suosittelikin bogen kartoja ja niitä on tilauksessa. Oisko jollain lainata karton reikäsintä pohjois hesassa?

  Egon mdcc sai sisuksiinsa persikkaa ja kyllähän sillä höyryt lähtee muutta ku antaa kivasti kurkkuhittiä. Laitoin innossani sitten 24mg nestettä ihan huomaamattta ja saakeli tota ei saa muutettua mitenkään. Tankki ois niin helppo vaan vaihtaa toiseen. Taisin pilata ton carton mut mä taistelen vielä. Täytyy kokeilla jotain niksiä tähän cartoon, jos vaikka pesis sen jos ei muuta keksi.


   
   
 12. #12

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  http://www.nikotiiniton.fi/product/8...ncher-punainen

  hanki vaan ihan oma reiíttäjä, tulee nopeasti kotiin. Ja jo tankissa olevan karton lisäreiítys/vaihto voi osoittautua haasteelliseksi. Ovat jotkut näppärät siinä jopa harjoittelun jälkeen onnistuneet saamatta kaikkia nesteitä syliinsä.  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 13. #13

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Omat kuukauden mittaisen arviot sähkäsavukkeelle:

  +Esavukkeen sivut aivan mahtavat!
  +Helppo innostua vaikka kaverin esavukkeesta
  +laitteiden saatavuus ihan hyvä suomesta
  +egolla pääsee tupakasta eroon ja helposti.
  +ego tankki malli ihan sopiva aloitukseen, ei hirveitä eroja a ja b tyypillä.
  + Lr-atot aivan loistavia, parempi maku ja isommat höyryt
  + eri makuja satoja ja vahvuuksia enesteissä
  +mukavaa hommaa

  -akku riippuvuus, verrattavissa sytkään
  -tankkien ja kartojen täyttö sotkusta puuhaa tai muuten vaan säheltämistä
  -taskussa vuotavat tankit, johtuneen kovasta heilumiseta tai tärinästä
  -nesteiden tilaus hieman sekavaa mutta ei vaikeaa jos osaan nettiä käyttää
  -paljon opittavaa ja koettavaa erillaisten atojen ja tankkien kanssa
  -sukat haisee

  Kuukauteen en ole tupakkaa ostanut ja rahallisesti voisi olla jo säästön puolella mutta noin 40 ollaan miinuksella mikä ei ole yhtään paha. Vähemmälläkin nesteiden ostolla olisi pärjännyt helposti joten se on seuraava tarkkailun kohde.Nesteitä riittävästi ens kuulle. Täälä hetekellä egon akkuja on neljä(2*650.900 ja 1000usb) Olympian tankkki 6ml dcc menee koti käytössä pelkästään kunhan sen saa toimimaan kunnolla. Parit lr-atot tilaukseen jossain vaiheessa varalle niin kaikki on hyvin. Tupakkaa ei tee mieli ja sen on hyvä!

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari Polgara's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  366

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Savutonabe Näytä viesti
  No niin. 4 VIIKKOA ilman tupakkaa. JEAH!!!

  Yllättävän nopeesti menny aika. Viimeinen rööki poltettu 8.3 2012 ennen kaheksaa illalla.
  Täh, onko käytössäsi aikakone?

  Savutta #0059

  Let's Twist.


   
   
 15. #15

  Vs: korvaako sähkäsavuke savukkeen?

  damn, ei se nyt niin tarkkaa ole.

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •