Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 58

Aihe: Provari 3

 1. #1
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Provari 3

  ProVape E-Cigarettes: Buy Electronic Cigarettes & Vapor Smokeless Cigs

  Herra P Busardo esittelee pikaisesti laitetta:  Teräsputki, oled-näyttö, sama käyttönappi (ainoa nappi), 18350-450-650 akkusovittimet mukana. Max 20W ja 5A rajoitin.

   
   
 2. #2
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Puoltoista vuotta suunnittelivat ja toivat markkinoille Vamon P3 -liittimellä? Come on!

  Ainut ihan siisti ominaisuus on toi, et siel on jotain algorytmejä, jotka tsekkaa sähkönjohtavuutta ja ilmottaa jos on liitokset huonosti tai paskaa kierteiden välissä, mutta itselle ei kyllä nyt ihan riittänyt.

   
   
 3. #3
  Ei kovin lupaavalta vaikuta imo, vaikka komea tuubi onkin. 20w ja aavistus lisää pituutta vanhaan malliin. Eipä harmita danin osto yhtään

   
   
 4. #4
  5A limitti

   
   
 5. #5
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196
  Jätti kyllä vähän kylmäksi.

  Vaikkei niitä hirmuwatteja oikeasti kukaan tarvitse, mutta eipä paljoa Provari muuttunut entisestä. Parhaat tehot saa taas irti tekemällä juuri oikean coilin, eli P3:n tapauksessa 1,2 ohmia ja 6V antaa tasan 5A:lla 30W. Varmaan suurimmat plussat taitaa tulla laadusta, mutta siihen se jääkin nykyisiin laitteisiin verrattuna.

  23mm halkaisija nyt ei mikään ongelma sinällään ole, mutta tällä hetkellä kun tuo M20x1 kierre on tullut aika yleiseksi hybrid-kierteeksi, niin sen kun olisivat laittaneet "P3"-kierteen sijaan, niin olisi ollut yksi suuri plussa. Kumminkana se tossa konseptissa ei ole mikään mahdoton toteuttaa.

  Ettei nyt ihan paskan maku jää suuhun, niin ihan positiivista tuo, että yhdellä Provarilla saat kaikki akkukoot käyttöön ja ei enää viistottua topcäppiä. Mut ikävä totuus kyl on, et tällä kertaa Provape lähtee aika kaukaa altavastaajana, kun verrataan esim. Semovariin tai Dani tai DNA30.

   
   
 6. #6
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Oikeastaan se ainoa, mikä tuossa huutaa vastaan, on tuo koko, 23 mm.
  Muutenhan tuo vaikuttaa täysin passelilta kapistukselta ensimmäiseksi VW-modiksi toki hintavarauksella johtuen tuosta IQ:sta ja opastavasta virhekoodistosta.
  Toivottavasti tajuavat pakata mukaan hybridiliittimen.
  Kaikki putket mukana, taipuu nanokitillisellä GT:llä matkamodiksi, täysmittaisena mukavasti sohvakäyttöön pitkän Flashin kanssa.
  20 wattia oletettavasti oikealla stepdownilla takaa laajan käyttöskaalan, subohmit ja gennyt pl., mutta tämä nyt oli arvattavissa turvallisuus ennen kaikkea-puheenvuoroista haastatteluissa.
  Hinta tosin...jos tämä menee 200 taalan haitariin, niin ehkä, yli sen ja alkaa nikottelu.
  Laadukas, selkeäkäyttöinen ja kustomoitava 20 watin stepdown-putki kaikilla putkilla, näitä ei ihan hirveästi markkinoilla ole, Dani ja Pipeline, Phantom Vario sivulauseessa.
  Todennäköisesti ostaisin, jos olisi tarvetta.
  KGO & Twist

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari Veewee's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Nokia
  Viestit
  237
  Ameriikan turvastandardi insinöörien algoritmeja ei pysty huijaan, yritetty on
  Aikaisemmissakin prvareissa oli amppeerirajan lisäksi piilossa ns. "provari number" algoritmi. Eli watit x amppeerit ei saa ylittää tulosta 50. En saanu V2:sta tulittaan yli 15 wattia vaikka teki millaisen setupin. Vastaava algoritmi on varmaan tässä P3:ssakin.

  Mutta jotain taikaa provarin ulossyötössä kyllä on. Mulla oli 1,6 ohminen microcoil Kayfunissa ja provarista voltit niin korkealla kuin antoi ilman error koodia, höyry oli parempi ja lämpöisempi kuin mitä Dani antoi 17-18watilla. Verrattu siis samalla atolla, nesteellä ja setupilla ristiin.

  Aina ei voi sokeesti luottaa numeroihin.

   
   
 8. #8
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,065
  Suurena Provarin ystävänä olen kyllä hieman pettynyt. Liian vähän, liian myöhään. Ei varmasti pysty edes hinnalla laittamaan esim. Danille kampoihin. Voi hitsi. Kyllä V3 varmaan on aivan yhtä idioottivarma ja pomminkestävä kuin edeltäjänsäkkin, mutta silti tuntuu että Provarista mennään ohi vasemmalta ja oikealta.
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 9. #9
  Juu provarin on käynyt samoin kuin Amerikan autoille

   
   
 10. #10
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2012
  Viestit
  308
  Kyl nyt ois tolta firmalta odottanu muuta ku jälkeenjäänettä putkea. Kiinalaiset menee jo ohi. Ja miettikää kiinalaisten resurssit. Jos ne haluaa tehdä provari 4, ne kyl sen osaa tehdä. Ne tajuu vaa paremmin sen et jos käytetään 1,5 vuotta tuotekehitykseen, muut menee ohi ja sulle jää kallistuote myymättä. Ne kurkottaa ihmisiin joilla on varaa ostaa niitten tavaraa. Turvallisuus ei oo samal tasol provarin kans, mut eipä niitä kiinnosta tehä 250€:n vamoa. 20wattia on työstetty 1,5 vuotta. Ei voi käsittää, tai sit ne pamauttaa myytäviin tuotteisiin jotain uutta. Tosin en itse siihen usko. Tääl foorumil on porukkaa jotka tekee parempii laitteita kuin tuo P3. Pahasti petyin. Noh kyl ne jenkit ostaa. Made in USA... Ääh mä jään odottaa Kiinalaisten seuraavia piirejä. Ihan ku ois kattonu jonkun hehkutetun leffan ja sit se olikin paska ja tulee sellanen tyhjä olo...

   
   
 11. #11
  Höyrypää Timohe's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  670
  Ulkonäöstä en ite oikeen tykkää, mutta muutenhan tuo kuulostaa ihan hyvältä. Pahasti pelkään että hinta tulee olemaan melko kova, mitä noita V2.5 hintoja on seuraillu jälleenmyyjillä.

  Melko varmasti tulen ostamaan. Erkki vois olla kova sana kaveriks, sillehän tuo 20W varmaan riittää ihan kivasti.

   
   
 12. #12
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Tehot itelle riittäisi. Mutta yhden napin käyttöliittymä ei vaan iske. Sohvalla moista valikkoa olisi kiva selailla mutta esmes pakkasessa nopealla pyrähdyksellä liian monimutkainen.

   
   
 13. #13
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Tuo b&m only vähäsen nyt mietityttää...
  Tarkoittaako tuo nyt sitä, että laite pitää fyysisesti hakea Niksattoman tahi Esmoken myymälästä, Triosta nouto ei onnistuisi, koska netti?
  KGO & Twist

   
   
 14. #14
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227
  Ainakaan toistaiseksi ei tälläistä tietoa jälleenmyyjille ole annettu. Tänään lähti tulemaan pari kappaletta noita vastaavia Beta -laitteita tulemaan meillepäin, pistän Urdulle moisen lainaksi testiin, sieltä varmasti saadaan sitten tarkempaa analyysia laitteesta

  Sain myös läjän tarkempia kuvia laitteesta, latailen ne tähän kun dropbox on ne vain synkannut.

   
   
 15. #15
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227


   
   
 16. #16
  Höyrypää L_Ramone's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  466
  Ihan saletisti tuo asiakkaansa löytää makso mitä makso. Dena30 modin omistajalle tuo ei minusta tarjoa mitään. En siis hanki.

   
   
 17. #17
  Ihte kyllä vakuutuin previkkavideon ja ominaisuuslistan pohjalta sevverta että ostelen, kunhan eivät ole naurettavan paljon yläkanttiin hinnoitelleet. Taidan olla vähemmistön joukossa tämän suhteen.
  Add a drop of lavender to your milk, leave town with an orange, and pretend you're laughing at it.

   
   
 18. #18
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Itseä ei epäilytä etteikö olisi hyvä. Ja boost osaltaan on hieno lisä. Monet laitteet lähtee vaisusti liikkeelle tulituksen kanssa. Itse en vain tiedä onko tarvetta noin hyvälle. Oppinut vääntämään huonompienkin kanssa Hyvä veto silti ettei kaikki lähde tehokilpailuun.

   
   
 19. #19
  Se mikä oli massiivinen plussa ihtelle oli tuo vaihdettava 510-kierresysteemi. Useammasta laitoksesta kun kierteet ajan myötä menneet atojen pyörittelyn takia, niin tuo on tervetullut ominaisuus. Mitään supertehojakaan kun en tarvitse niin 20W:n rajakaan ei haittaa.
  Add a drop of lavender to your milk, leave town with an orange, and pretend you're laughing at it.

   
   
 20. #20
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Nuo ECF:n hinta-arviot ovat kyllä melkoisia. Taitaa viimeisin olla 259$ suoraan Provapelta ja 300$ viralliselta jälleenmyyjältä.
  Perusteluna osin Bussardon sanoma ja sitten se, ettei 2.5 torpata.
  KGO & Twist

   
   
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Tämän aiheen tunnukset (tag)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •