Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: KangSide 20/30

 1. #1

  KangSide 20/30

  Ajattelin perustaa ketjun kun 30w versio on saapunut Suomeenkin myyntiin. Kerron yleistä tietoa ja hieman omia käyttökokemuksia.

  Eli kyseessä on Kiinalaisen KSD:n valmistama putkimodi, josta löytyy 20w ja 30w versio.

  - Toimii 18650 akuilla
  - Atot joiden vastus 0.5-3.3Ohmin välillä toimii
  - Watit säätyy 7-20 (30) wattiin.

  Valmistajan mukaan laite sisältää Texas Instrumentin valmistaman piirin ( USA) eikä Kiinan "dna" piiriä kuten netissä on jo osittain arvailtu.

  Miten tämä eroaa Kiinan "dna" piireistä? Päällisin puolin tässä on isompi näyttö, näytön ilmoitukset ovat erinlaisia. Tästä ei löydy Stealth Modea eikä näytön "kätisyyttä" pysty vaihtamaan. Mutta tästä löytyy valmistajan mukaan mm. "reverse battery protection" eli akun väärinpäin laittamis suojaus mitä ei klooni dna:ssa eikä aidossa ole. Näyttö on kirkkaampi.

  Laitteen mitat ja ulkonäkö

  Muotoilun, nappien ja mittojen puolesta tämän huomaa Vamon uudeksi versioksi. Mitat aikalailla samat(Vamo luonnollisesti 650 akulla..) . Pituus 139mm ja paksuus 23mm, tosin ylärinkulan ylhäältä viisteen takia aika lähelle 22mm eli aika lähellä Vamoa. Tosin tämä on hieman painavempi. Tuntuu yllättävän laadukkaalta kädessä eikä viimeistelyssäkään ole mitään moittimista.

  Ainoita huonoja puolia mitä on ilmennyt niin on se että osa atoista ei ruuvaudu tarpeeksi alas, aton ja modin väliin jää muutaman millin rako. Minkä tosin voi "piilottaa" kiertämällä ylärinkulaa ylöspäin. Mietin vain että miksi tähän ei voinu laittaa samaa jousitetulla keskitapilla olevaa liitintä kuin uusissa Vamoissa KSD:llä . Kierteet vaikuttaa liittimessä jämäkiltä joten luulen että liitin on samaa tavaraa kuin uusissa Vamoissa eli Ruostumatonta Terästä. Vanhoissa Vamoissa messinkiä(?) ja siksi Vamo on niin kuuluisa 510 kierre ongelmista.

  Modia saa Suomesta ainakin Puffilta hintaan 99.50e.

  Kirjoittelen myöhemmin vertailua tämän ja Hana kloonin piirien välillä.

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  http://youtu.be/VSpmlxj76M0
  Kertauksen vuoksi siinä toivossa, että osuu silmään.
  KGO & Twist

   
   
 3. #3
  Nyt olen vähän paremmin tätä testaillut.
  Testaillut täsä eri ohmin atoilla. Koitin 0.6ohmista ja sillä tekee sitä että antaa ~4.2v kokoajan vaikka watteja säätelis mihin. Eli tulittaa täysillä tehoilla. Oikeastaan itellä vasta 0.8-1.2 ohmin jälkeen toimii niinko pitää. Ilmeisti johtuu siittä että ei osaa "tulittaa alle akku jännitteen"? Eikös joku sama ollu DNA:ssaki vai oliko se joku eri juttu..?
  Yllättävää tosin oli että KSD sanoi ohmien minimiksi 0.8, ja itellä alimmillaan 0.6:sta tulitti.

  Ja tehojakin tuli testailtua jotenki

  Vertailin tätä Aitoon Evolvin DNA30:seen kun sain kaverilta modin lainaan. Kayfun kloonissa 1.4ohm ja 20W laitteista säädetty. En nyt muista mitä voltit oli näytöllä. Tosin eipä niillä voltti lukemilla mitä näyttö näyttää ole välttämättä mitään yhteistä sen kans mitä oikeasti antaa. Mutta "suutuntumalla" ihan samalla lailla potkii. Koitin sitten Tobh Atty kloonia, sillä hetkellä setuppi oli 1.2ohmia. Ja tällä kertaa säätelin watteja 20:sta ylöspäin aina kolmeenkymppiin asti välillä testaten. Tämän ja Evolvin DNA30:sen ja KangSide 30:sen välillä ero oli kyllä tosi pieni. Ollut myös 1,8, 2, 2.8 Ohmin setupit Kayfunissa ja myös niillä aikalailla samat tulokset. Tämän tarkempaa tietoa en voi valittevasti antaa ko ei ole sen tarkempia laitteiteita/mittareita. Vertailua tämän ja kiinan DNA:aan välillä en voinu tehä ko hana kloonin piiristä lähti pieni mikropiiri(?) irti ja en ainakaan ite sitä saa siihen kiinni.

  Olisko sitten KSD:llä ollu osassa TI:n valmistamien piirien kanssa jotain ongelmaa. Kun sain sellasta uutta tietoa että nyt KangSide modien piirejä valmistaa (lisäksi?) Jenkki firma nimeltä USA MPS. (Piirin nimi on MP 3824). Tuskin kukaan foorumilainen kuullu ikinä kyseisestä firmasta? ite en pikaisella googlettelulla löytäny yhtään mitään.

   
   
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •