Menthol

Valmistaja: Totally Wicked
Kotisivu: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/
Hinta ostohetkellä: 8.90€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/
Alennuskoodi: BFC81 (-7.5%)
Nikotiinipitoisuus: 18mg (High)
PG / VG: PG
Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti

TW:n Mentoli on väriltään vaaleankellertävää, lähes väritöntä. Tuoksu on sekoitus minttua ja mentolia. Vaikka tuoksu onkin selvästi havaittavissa ei se ole läheskään niin voimakas kuin Dekangin versiossa.

Höyrytellessä huomaa ensimmäisenä Mentolin viilentävän vaikutuksen joka jää hetkeksi myös uloshenkityksen jälkeen suuhun ja kurkkuun. TW:n versiossa Mentolia on käytetty selvästi varovaisemmin kuin Dekangilla joka ainakin omasta mielestäni on vain hyvä asia. Dekangin Mentoli on niin liioitellun voimakasta ettei sitä kauaa viitsi yhtämittaisesti käyttää. TW:ssä maistuu uloshengittäessä selvästi myös minttu ja maku onkin lähempänä eCigs.co.uk:n Minty Mentholia kuin Dekangin mentolia. Tupakkaa maussa ei ole ollenkaan, mentolitupakkaa tässä ei siis ole edes koitettu matkia. Kokonaisuudessaan maku on juuri sopivan voimakas samoin kuin mentolin viilentävä vaikutus. 6V laitteella tosin mentoli alkaa tässäkin olla jo liian voimakasta ja mintun maku alkaa hävitä taustalle. Sanoisin että tämä on tähän mennessä paras maistamani mentoli e-neste, edelleen kuitenkin kaipaisin valmiita tupakka/mentoli sekoituksia pelkän mentolin sijaan.

Kurkkutuntuma ei ole erikoisen vahva 18mg e-nesteelle, mentolin tunne kai hieman heikentää kurkkutuntumaa. Nämä yhdessä tuntuma on kuitenkin miellyttävä. Höyryä neste tuottaa kiitettävästi.

Arvosana: 9 / 10