Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Mirror style atomisaattorit

 1. #1
  Höyrypää zelro's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kajaani
  Viestit
  901

  Mirror style atomisaattorit

  Joko kukaan on päässyt testaamaan Mirroreita? Aito laitos on Katon tekemä ja nyt tuo löytyy myös Fasttech kloonina. Itse laitoin mielenkiinnosta tulemaan tuon kloonin ja laitan tänne kokemuksia kun saan laitteen käsiini. Erikoisen laitteesta tekee se, että tankin voi laittaa ylös tai alas eli toimii myös peilikuvana. Vaaditaan vähintään dual coil mutta myös quad coil mahdollinen. Alla speksit:

  - Halkaisija 22mm
  - Korkeus 57.7mm
  - Stainless Steel
  - Paino 68g
  - Silica tai pumpuli setup, suositellaan pumpulia
  - Säädettävä ilmansyöttö
  - 4ml kapasiteetti

  Ja tässä vielä Toddin revikka Mirroriin. Vaikuttaa kyllä erittäin mielenkiitoiselta.


   
   
 2. #2
  Höyrypää zelro's Avatar

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Kajaani
  Viestit
  901
  Tänään tuli kyseinen Mirror klooni ja nyt laite on setupoitu. Ensimmäisenä tuo "flip ominaisuus" eli vaikka nesteet on tankissa niin topcoilista voi vaihtaa bottom coiliksi ja päinvastoin. Topcoililla höyryt on luonnollisestikin lämpimämmät, mutta aluksi minulla oli wickausongelmia sen kanssa. Mirror vaikuttaa olevan erittäin tarkka tuosta pumpulin määrästä ja jos pumpulin laittaa nestekanaviin liian kireälle niin wickaus loppuu kuin seinään. Muutenkin tuo topcoil vaikuttaa aika hämärältä ja ihmettelen, että miten se imu jaksaa muka nostaa nestettä pumpulia pitkin tankista ylös asti. Tällä hetkellä mennäänkin bottom coililla.

  Tein .32mm kanthalista 0.50ohm dualcoilin ja hyvin tämä toimii kun sai setupoitua. Ehdottomasti vittumaisin setupoitava kokeilemistani laitteista, ainakin ensimmäisen kerran perusteella. Kuitenkin, usvaa ja makua tulee kiitettävästi. Tuota säädettävää ilmansyöttöä en kyseistä vekottimesta löytänyt tai sitten en vain osaa käyttää sitä. 2x 1.5mm rööriä on omasta mielestäni kuitenkin juuri passeli, ei liian tiukka tai löysä.

  Kokonaisuudessaan ehdottomasti kokeilemisen arvoinen laite. Varmaan menee hetki ennen kuin pääsee jyvälle pienistä nikseistä, mutta hyvälle vaikuttaa!

   
   
 3. #3
  Höyryttelijä Kaksu's Avatar

  Liittynyt
  08/2014
  Sijainti
  Pertunmaa
  Viestit
  40
  Oletko tätä nyt enemmänkin käyttänyt? mitkä fiilikset?

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •