Tulokset 1 - 14 / 14

Aihe: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

 1. #1

  Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  E-savuke innostukseni taisi alkaa muutama viikko sitten tuttavani järjestämissä syntymäpäiväpippaloissa johonka oli väkeä kutsuttu kaveripiirin joka kolkasta, tutustuin yhteen pariskuntaan jossa tämä naispuolinen henkilö oli lopettanut muutama viikko sitten seinään tupakanpolton, noh kun siinä oltiin päästy juttusille ja juttu alkoikin luistaa niin utelimpa itsekkin vähemmän aikaa polttaneena ( 6 vuotta ) että mitenkäs neiti oli päässyt tupakista eroon... Naikkonen kaivoi sitten laukustaan säilytyslaukun joka sisälsi muutaman tsibaleen sähkötupakkeja ( eGo T starter päkki taisi olla ), antoi tupakan minulle ja sanoi että painappas nappia ja imaises tuosta.. Sen jälkeen tämä "villitys" sitten alkoi, ja tietenkin ajatus savuttomaan elämään.

  Muutamia päiviä pohdiskelin siinä sitten että kuinkas paljon sitä rahhaa onkin mennyt, noinkin pienessä ajassa kuin 6 vuotta, pelkkään tupakkaan.. Tämän jälkeen siirryin etsimään tietoja e-tupakoista ja päädyin sitten eCigwizardilta tilaamaan täysin untuvikkona halvimman kappaleen 510 mallia joka sisälsi 180 mAh akun, aton, laturit ja muutaman vanutankin hintaan 9.50£ ( öbaut ) + muutaman nesteen sisällytin pakettiin. Tämän tempauksen jälkeen siirryin tänne e-savukkeen foorumeille, josta hieman tiedonjanoisena aloin sisäistämään itseeni perusasioita e-tupakasta, niiden toiminnasta, eri malleista, eri tavoista, lukuisien forumitopikkien lukemisen, Sibin videoiden katsomisen ja omien viestien lähettelyn turvin.

  Paljon olen vähässä ajassa oppinut, katunut olen ensimmäistä tilaustani ja nyt hieman viisaampana ja varttuneempana otan uusia askeleita kohti vapottelun maailmaa, ja tietenkin vinkkejä vapottelun maailmassa.

  Tästä viestistä lähtee toivottavasti usein päivittelemäni: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään- blogi jota sitten kaikki saavat lueskella halunsa mukaan.

  Blogi siis alkaa siitä päivästä lähtien kun tuo 510 malli on postiin saapunut, elikkäst toivottavasti huomenissa.
  Hieman sisältöä ajatellen niin blogi sisältää päivän mietelmiä, fiiliksiä, miten fyysinen / henkinen olo muuttuu kun tupakka lähtee elämästä ym mitä nyt blogeihin yleensä kirjoitellaan.

  Päälimmäinen ajatus on nyt että hyvästi analogiset, tervetuloa maku- ja haju-aistit.

  Ja vielä tähän loppuun että kiitokset kaikilla e-savukkeen väelle jotka ovat minut tänne vastaanottaneet, varsinkin Sibille joka minulle on tietojaan jakanut ja myöskin auttavia videoita tehnyt, tietysti suurin kiitos kuuluu tälle nyt jo ystäväksi tulleelle neitoselle joka minut tähän e-savukkeen maailmaan toi.

   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,620

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  hyvä meisinki! kiitos plokista
  tsemiä!

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 3. #3
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  jes. hyvä!

  sellainen vinkki että kun tuo 510 ei riitäkään sinulle enää niin melkein kannattaa hypätä ainakin ego-t vaihe ylitse ja hankkia vaikka tuo Lavatube ja siihen cartoja. Tai no, oman lavan sain vasta tänään käyttöön mutta nyt jo tuntuu että tuo on tosi hyvä ja turhaan tuli hassattua rahaa noihin eGoihin.
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 4. #4
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Pohjanmaa nyt ja kesällä taas Norja
  Viestit
  985

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Kaikki ei tarvitse mitään Lavatuppeja sillä eGoon on Boosterit ja tulossa vieläkin tehokkaampi lisäosahttp://artisanvaping.com/?page_id=188.Tehokkaimmat akutkin on jo 3000mAh http://www.madvapes.com/Protected-18...ah_p_2094.htmlkiitos uusien eGo mallien akkukoteloiden jotka imee sisälle 18650 akut.http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1525

   
   
 5. #5

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Hjuva hjuva...uusia blogaajia!
  Kirjottele ihmeessä kuinka "maailma muuttuu" siirtyessä e-tupankeihin, jos vaan intoa riittää.
  Turhapa tuota ~10€ ostosta pitkään katumaan. On varmaan tullu turhempiakin juttuja ostettua. Viskaa sen vaikka laatikkoon hätä-vara-vara-hätä-ultimate last resort vehkeeksi, jos vaikka tulevat vehkeet sattuu kaikki jostain mystisestä syystä hajoomaan.

  keep on vaping!
  eGo | Touchwood Mini | DonKick | BoltKick | 2 x Mini Lava | SD
  30.10.2011

   
   
 6. #6

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Lainaus Alkuperäinen postaaja kalma Näytä viesti
  sellainen vinkki että kun tuo 510 ei riitäkään sinulle enää niin melkein kannattaa hypätä ainakin ego-t vaihe ylitse ja hankkia vaikka tuo Lavatube ja siihen cartoja.
  Opiskelijana voin kertoa että rahatilanne on aina loppukuusta huono, ens kuussa menee tilaukseen kartoja, litkuja, muutama akku ja tippejä sun muita Niin ja kiitos vinkistä, ja hyvä että blogaus kiinnostaa

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ukko Kalle Näytä viesti
  Turhapa tuota ~10€ ostosta pitkään katumaan. On varmaan tullu turhempiakin juttuja ostettua.
  Niimpäniin, esimerkiksi analogisia.

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ukko Kalle Näytä viesti
  Viskaa sen vaikka laatikkoon hätä-vara-vara-hätä-ultimate last resort vehkeeksi, jos vaikka tulevat vehkeet sattuu kaikki jostain mystisestä syystä hajoomaan.

  keep on vaping!
  Tälläistä vähän hieman itsekin suunnittelin, jos sillä nyt sen viikon / kaks pärjää nii hyvä on, ens kuussa tilaukseen lisää, ja vapottelut sinnekin  06.56
  Joopajoo, niinkun tossa taisin eilen kirjotella että blogi alkaa vasta sitten kun paketti saapuu opstiin niin mietiskelinkin tossa eilen vielä ennen nukkumatin tuloa että miksei sitä nyt sitte voi kirjotella blogiaan vaikkei sitä sähkösauhua olekkaan tullut.. Aamu alkaa kankeesti, mitä nyt yöt taas tulee nukuttua hyvin suvussa pyörivän selkävian takia, plus tietenki nii se tupakki siihen vaikuttaa.. Empä muista koska olis viimeks saanu edes hyvin nukuttua ^^ Noh turha valittaa, kerran sitä vaan eletään

  Hopes are high, toivotaan että tänään olis klo 17.00 jälkeen postissa jotain ettei tätäkään päivää tarveis vedellä vielä analogisia.. Aamukahvi naamaan ja töitä kohti.

   
   
 7. #7
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Pohjois-Karjala
  Viestit
  7

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Heipä vaan, paljon oon samoilla linjoilla tuon vanhaporttilan kanssa.
  Innokkaasti lähdin kokeilemaan tätä sähkötupakointia, en ole ihan vielä mukaan päässy täydellisesti, enemmän kuluu tuota normitupakkia.
  Olen nyt kuitenkin tilannut vähän paremman version, no sen eGo-T:n, 900:lla akuilla, jospa se siitä lähtis sähkötupakki ura urkenemaan. Myös uusia nesteitä on tilauksessa.
  Minäkin olen päivittäin lukenut näitä sivuja ja jotain olen ehkä oppinutkin, vaan paljon on vielä opittavaa.
  Joskus tuntuu että tähän höyryttelyyn liittyy melkoinen härpäkeviidakko, vaan kai se käytäntö opettaa mitä tarvii ja mitä ei, sekä hyvät neuvot näiltä sivuilta.

  Kiitos kaikille jotka tänne kirjottelee kokemuksistaan, niin hyvistä kuin huonoista.


   
   
 8. #8
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ketjupolttaja Näytä viesti
  Kaikki ei tarvitse mitään Lavatuppeja sillä eGoon on Boosterit
  anteeksi lievä off-topic mutta boosterin hinnalla saa jo melkein lavatuben "aloituspakkauksen" eli mitä järkeä on ostaa ego ja siihen boosteri kun samalla hinnalla saa jo lavatuben?
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 9. #9

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Kotiinpääsy töistä häämötteli kuutisen minuuttia sitten, kotiovesta sisälle astuttuani näin pienen kirjekuoren jonka päälipuolen lukiessani kehoni täyttyi ilosta, lämmöstä ja innostuksesta.. Pakettini saapui 4 postipäivän jälkeen ja mahtui k-talon postiluukusta sisään, tuotteet oli paketoitu kuplamuovikuoreen jonka avattuani sain sieraimiini hieman makeahkon energiajuoman hajun ( Rouge Bull ), mitään ei ollut kuitenkaan lorahdellut kirjekuoreen, 510 mallini oli paketoitu tupakkarasiaan ( Oh the irony ) ja tosiaan molemmat litkut tulivat mitä pitikin, eli mitään yllätyksiä ei sattunut joukkoon, eikä mitään puuttunut.

  Nyt sitten täällä keitellään jo kahvia ja availlaan pakettia + kirjoitellaan blogia, lisää kirjoitelmia tunnelmista kunhan saan akun ladattua ja paikkaansa ( paitsi tässä välillä vähän työpäivän aikana tehtyjä pieniä laskelmia )

  E: Pienenä yllätyksenä oli kyllä tosin se että sisälsi sittenkin 3 tankkia, muistini mukaan olisi ollut vain 2 kappaletta, noh pienikin yllätys on iso

   
   
 10. #10

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Joops, elikkäst tässä sitä nyt siemaillaan akkua ja ladataan kahvia, mietiskellään että mitäs sitä kirjoittelisi.. Noh mutta tossa töissä tuli tosiaan pieniä laskelmia tehtyä tästä minun 510 mallistani ( Lähteet ovat foorumilta, enkä tiedä pitävätkö paikkaansa )

  510 malli eCigwizard: tp = tippa | ml = millilitra | mAh = ampeeritunti |

  Akku: 180mAh = 50 mAh / h = ~ 3.6h akunkesto = ~216 minuuttia joka on n. 43 analogista ( jos yksi analoginen = 5min )
  Tankki: Tankkiin mahtuu n. 5 tippaa = 0.25ml = 20 tippaa on ~1ml
  Tippasuhde ( hauska sana ): ~5tp = 3.5 analogista koska 10tp = ~7 analogista joten yksi patruuna kestää ~3.5 analogisen verran ( tässä vaiheessa minulla on siis aina mukana 3 tankkia = 10.5 analogista )
  Akku/Tankki-suhde: 1 analog. = 5 min = 1 akku / 43 analog = 12 tankillista

  10ml putelista = ~140 analogista ( 1ml = 20tippaa = 14 analog = 140 analogista ) = 7 askia = 31.5€ ( jos aski n. 4.5€ )
  30ml putelista = 420 analogista = 2 kartonkia 1 aski = 94.5€ ( jos aski n. 4.5€ )
  50ml putelista = 700 analogista 3 kartonkia 5 askia = 157.5 € ( jos aski n. 4.5€ )

  10ml putelin hinta = 4.76€ - 7.16
  30ml putelin hinta = 8.76€ - 17.13
  50ml putelin hinta = 12.74€ - ???
  ( hinnat eCigwizard )

  10ml v.s tupakka = 10ml kallein on ~24.35€ halvempi kuin sama määrä analogeja
  30ml v.s tupakka = 30ml kallein on ~77.35€ halvempi kuin sama määrä analogeja
  50ml v.s tupakka = 50ml halvin on ~144.76€ halvempi kuin sama määrä analogeja

  Että tälläsiä pieniä laskelmia sattui päähän ajautumaan ( nuo puteleiden hinnat yms tarkistin äskön ja tein laskelmat uudestaan ^^ )

  Ja laskelmat ovat suoraan paperilta, minähän itse ymmärrän nuo aivan täysin mutta jos jotakuta ottaa jokin silmään niin kyllä muokkaan


  E: Ja nyt toivottavasti meni viimeinen analoginenkin sitten vedettyä keuhkoihin. Akku latautuu vielä, mutta jos n. tunnin päästä olisi latautunut, siihen asti jaksan odottaa

  E2: Ja nyt tässä aloinkin väsäilemään pientä e-savukepiiloa/säilytyslooraa itselleni vanhasta pokerisalkusta, korttipakkojen paikat ovat optimi noille "tupakka-askeille" jos sellasia lisää tulee.. tästä Diy "rojektista" tulee vielä jossakin vaiheessa kuvia tännepäin kunhan ensin saisin luurini pois huollosta ^^

  E3: "Red bull" Jää kummittelemaan kurkkuun, onko kyseessä palaneen maku vaiko se että nikotiinillinen tuote?

   
   
 11. #11

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Noniin elikkäst näin minun elämäni saikin täyskäännöksen 31.1.2012 kun saavuin nyt ihkaoikeasti e-tupakan pariin, täällä pössytellään posket lommolla nesteitä, Kyseessä olikin siis vain tuo nikotiini mikä jäi kurkkuun kummittelemaan..

  Omat ensivaikutelmat molemmista nesteistä

  USA Mix = Tunkkainen, hieman makeahko, hieman vahva.. Nikotiini tässä vain perkele tuppaa olemaan se "maku" mikä jää suuhun ( aloittelijan huonoja puolia : )

  "Redbull" = Hieman happamanoloinen, mutta samalla makea, lievä energiajuoman maku.. Katsellaampa näitä uudestaan muutaman viikon päästä kun aistit palautunee pikkuhiljaa..

  Ps. 16mg Nikotiinit iskee itsellä nyt 10 - 15min poltettuna päähän kuin metrinen halko.. Empä tainnutkaan niin kova poika olla polttelemaan


  E: Kurkkutuntumaa ja catchia tähän hommaan alkaa löytyä, höyryä tulee hyvin ja makukin alkaa maistua jo hyvin, nyt vaan pistetään latautumaan loppuillaksi / yöksi ( haittaaks se? ) ja tytteliystävä tulee tuossa hetkenajan päästä yökyläilemään ( eipä vielä asuta samassa asunnossa, ja aika tuore tytteli niin eipä sitä juuri oikein vielä ole tullut otettua aiheeksi )

  Sauhutellen ja kahvia juoden nyt vielä hetken, jonka jälkeen päästän ensimäisen e-savukepäivän lipomaan menneisyyteen ja odottelemaan huomista päivää 8)

   
   
 12. #12

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Jaahaste, tänään heräillään vielä täällä ruudun toisella puolella, töihin tartteis taast pikkuhiljaa lähtöä ja tämän päivän sallittu määrä on tasan 1 analoginen, jonka tossa eilen jo valmiiksi käärisin, että maistuu mahdollisimman pahalle tänään jos se polttaa täytyy

  Toivotaan että akku kestää.


  Töissä tuli hiukan repsahdeltua, 3 savuketta poltettu tänään.. Mutta noh, eipä ihmeet päivässä tapahdu... Ja osasyyllisenä akun loppuminen puolessa välissä päivää, tossa se nyt on lataillut jonnin aikaa, ja siis tässä välillä oli pakko analoginen vetää.. 2 töissä ja 1 kotona nyt.. Ja muutenkin hieman alan jo epäillä asiaa, nikotiini maistuu aika voimakkaalta suussa, ja höyryä tulee aikaste vähän kuitenkin.. Eikä se ole sellaista vesihöyryä mitä muistelin... Noh huonot vehkeet tuo huonoja puolia, tosin mautkaan ei ole sieltä parhaasta päästä.. Viikon sisällä pitäisi pistää kartoja ja akku tulemaan niin katotaan kuinka paljon paranee.

  Wanhis kiittää ja kuittaa väsyneenä tästä päivästä ja rupeaa katselemaan leffaa ajankuluksi.

   
   
 13. #13

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Jaahast, eilen ei oikeen jaksanu kirjotella.. Hermot oli kiriällä koko päivän niin eipä sitä jaksanu tännekkään purkaa Analogista menee tossa siivellä kun ei tee mieli sähkötupakkaa ja toisinpäin, eli hyvällä mallilla ollaan.. Tilaukseen pistin tänään Pari bogen low resi kartoja + yhden XL karton ja driptippiä, Kuusviiskymppisen akun ja parit millit 8mg nesteitä koska ei oikeen toi 16 millinen menny alas.. Tottumiskysymys se varmaan on.. Ja yhtenä syynä noihin analogisiin on vielä se että tosta tavasta on kuitenkin vielä vaikea päästä eroon esimerkiksi töissä, missä muu porukka polttelee väh. tunnin välein.. Noh toivotaan että kartot ja parempi akku avais tätä vapottelua enemmän kuin toi kurja 510 malli.. Noh saampahan pienen vara-akun, sentään jotain positiivista. Nyt olis sitte seuraavaks edessä laivareisu, tyttöystävälle pieni yllätys kun pienellä porukalla sinne lähetään mistä tyttöystävä tietää vain äitinsä, pikkusiskonsa ja yhden kaverin. Tuolla 510 mallilla ei siellä pahemmin käyttöä ole koska akku kestää sen muutaman tunnin. Ens viikolla sitten uudet tuulet kun toivottavasti torstaina lävähtää luukusta nuot mitä tänään tilasin.

   
   
 14. #14

  Vs: Portti savuttomaan, mutta höyryntäytteiseen elämään.

  Noniin, pitkästä aikaa blogin pariin kun tipahti tilaus luukusta.. Maanantaina lähti ja perjantaina tuli; Pari bogea, 1 Dual XL karto, Driptip, Kahvi, RY4 ja 650 akku. RY:tä oli pakko drippailla heti 510 aton kanssa, semihyvän makusta, kurkkutuntumaa tuolla atolla ei varmaan aikaiseksi saakkaan ja kahvi tuoksuu erittäin vahvalta.. Drippi on erittäin kaunis Dragon Red, kaikkea tuli niinkuin pitikin. Nyt pistin akun lataukseen, eipä muuta näyttänyt kun vilkutti muutaman kerran vaaleaa lediä ja sen jälkeen ei ole näkynyt mitään.. Noh kyllä kait se tossa latautuu..

  Tupakointi on pysynyt aika minimaallisena, mutta niin on höyryttelykin.. Jospa nuot kartot piisais täksi kuuksi, ja sitten jos jää hyvä vaikutelma niin ihmeessä lisää.. Kauhea pakokauhu vaan iski että kun ei ollut kun bogen hopeita kartoja että ne olisi rumia mutta itseasiassa ihan asiallisen näkösiä.. Kyllä näillä varmaan kelpaa viikonlopun aloittaa

  Niin ja kiitos tästä taas eCigwiz, nopeasta ja hyvästä paketista, ja kuoren mukaan kieränyt saksan kautta. 8)


  E: Kahvi on hyvää, hieman liian makeahko
  E2: Tällästähän vois jopa polttaa, toi 510 malli sitte vissii kärytteli vaan suuhun.. Tää on tosi loistavaa tavaraa, nyt on pakko pistää redbullit toiseen kartoon ja kattoa et oliko tää nyt niin pahaa sitte vai oliko se vaan toi 510 vika
  Kolmas kerta toden sanoo.. Jumalauta että pössäyttää oikeen kunnolla, dual coil cartosta.. Jytyä kamaa

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •