Parma Violet

Valmistaja: Decadent Vapours
Kotisivu: http://www.be9.net/decadentvapours/
Hinta ostohetkellä: 25.50€ (30ml)
Ostopaikka: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/
Alennuskoodi: BFC81 (-7.5%)
Nikotiinipitoisuus: 36mg (Super High)
PG / VG: PG
Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti ja pieni muovinen tippapullo

Totally Wickedin uudet Premier-sarjan e-nesteet ovat itseasiassa pienehkön pelkästään e-nesteitä valmistavan Decadent Vapour:n valmistamia. Decadent Vapours e-nesteet valmistetaan alusta loppuun isossa-britanniassa. Maut ovat erikoisimpia mitä olen tähän mennessä nähnyt ja ainakin kokeilemani perusteella myös laatu on erinomaista. DV:n oma nettikauppa on ollut suljettuna jo pidemmän aikaa TW-diilin takia ja tällä hetkellä TW (ja TECC) onkin ainut paikka josta nestettä voi ostaa. TW:n kautta nesteet ovat melko hintavia. Nestettä myydään vain 30ml pullossa ja hintaa tulee yli 0.85€/ml. Nesteita on kolmea vahvuutta: 11mg, 18mg ja 36mg mutta osasta mauista kaikkia vahvuuksia ei vielä ole myynnissä. Makuaineita on myös mahdollista ostaa erikseen jos haluat itse sekoittaa nesteesi ja säästää hieman rahaa.

Nesteet toimitetaan pakattuna samaan tapaan kuin TW:n muutkin e-nesteet eli lasipullossa, pipetin kera ja hienoon pahvilaatikkoon pakattuna. Pakkauksen ulkoasu on hieman muuttunut ja pullo on Premier Rangeen vaihdettu huurrelasiseksi. Pullo näyttää todella tyylikkäältä mutta edelleenkään en ole mikään suuri pipettien ystävä, muovipullot vain ovat kätevämpiä.

Testattava e-neste eli Parma Violet imitoi Isossa-Britanniassa ilmeisesti hyvinkin suosittua makeista.

Neste on väriltään hieman kellertävää vaalean pinkkiä. Jo pelkkä nesteen tuoksu on todella herkullinen mutta en sitä erikseen rupea kuvailemaan koska tämä maistuu täsmälleen samalta kuin tuoksuukin. Heti alkuun on pakko mainita maku joka tästä tulee mieleen. Jos olet maistanut OukkiDoukki-karkkien hedelmä-versiota niin tiedät tarkalleen miltä tämä maistuu. Selkeimmin mausta erottuu kirpeän raikas karkkipersikka. Mukana on varmasti muutakin mutta en osaa sitä tarkemmin kuvailla. Maku on todella makea mutta tämä ei varmasti ole ongelma jos ylipäätään olet karkin makuista e-nestettä ostamassa. Maku on mielestäni selkeästi vahvempi kuin yleensä ja tämä on harvoja makuja joita voi sanoa raikkaaksi ja todella erikoiseksi. Maku jää käytön jälkeen atomisoijaan varsin sitkeästi mutta minulle tämä ei ainakaan ole ongelma koska huomasin maun sopivan erinomaisesti yhteen esimerkiksi RY4:n ja tupakka e-nesteiden kanssa.

Kurkkutuntuma on 36mg e-nesteellä raju kuten voi odottaakin. Muihin samanvahvuisiin on vaikea verrata kun en montaakaan ole kokeillut. En tiedä tuleeko tunne nesteestä, sen nikotiinista vai siitä kun muistelen karkkeja mutta saan höyrystä samanlaisen happamankirpeän tunteen suuhun kuin karkeistakin. Höyryntuotto on perustasoa.

Nesteen testaamisen jälkeen päätin tilata myös Parma Violet karkkeja ja täytyy sanoa että vaikka maut hieman toisiaan muistuttavat niin pisteet tippuvat kympistä ysiin koska en pystyisi sanomaan että näiden pitäisi maistua samalta jos en nimiä tietäisi. PW karkkien maku on kukkainen ja hieman jopa parfyymiä muistuttava mutta tätä en e-nesteversiossa huomannut. Onneksi, sillä nesteen maku on mielestäni paljon parempi.

Arvosana: 9 / 10