Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Hyviä dokumentteja

 1. #1

  Hyviä dokumentteja

  Tervehdys,

  Kaikkihan me pidämme itsemme sivistämisestä ja kehittämisestä niin fyysisesti, kuin henkisesti. Tähän topicciin olisi tarkoitus postailla linkkejä hyviin dokumentteihin mitä netistä löytyy ja näin jakaa tietoisuutta asioista ja myöskin keskustella aiheista.

  Sain idean tähän aiheeseen kun katsoin Thrive-nimisen dokumentin ja sen perään youtubesta Global Revolution II - Choose love over fear-nimisen lyhyen videon.

  Edit. "THRIVE on vaikuttava ja epätavallinen dokumentti joka kurkistaa verhon taakse ja näyttää mitä maailmassamme oikeasti tapahtuu, seuraamalla rahavirtaa aina huipulle asti. Paljastaen vallan keskittymän joka hallitsee miltein jokaista elämämme osa-aluetta. Dokumentti niputtaa yhteen läpimurrot tieteessä ja tietoisuudessamme sekä aktivismissa ja tarjoaa oikeita ratkaisuja ja selkeitä strategioita joilla otamme takaisin haltuun oman elämämme ja tulevaisuutemme yhdessä ja yksilöinä."

  Thrive: http://tribe-of-love.blogspot.com/20...ull-movie.html

  Erittäin ajatuksia herättävä ja mielestäni kaikille suositeltava dokumentti. Lisäksi voin suositella http://www.thruththeory.org/ -sivustoa, jolta löytyy hyvin laaja valikoima dokumentteja laidasta laitaan.

  Ei muuta kun tankki täyteen ja ihmettelemään

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  170

  Vs: Hyviä dokumentteja

  Dokkareita tulee katottua laidasta laitaan aika paljon, pois lukien 9/11 huuhaa tyyliset joita ei jaksa ellei halua nauraa. Voisin suositella semmosta sivua kuin: http://topdocumentaryfilms.com/ tuolta löytyy tosi hyvin dokkareita eri aiheista.

   
   
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •