Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Irish Coffee (18mg / ENjuice Premium Range)

 1. #1

  Irish Coffee (18mg / ENjuice Premium Range)

  Irish Coffee (Premium Range)

  Valmistaja: ENjuice
  Kotisivu: http://enjuice.com
  Hinta ostohetkellä: 8.40€ (10ml)
  Ostopaikka: http://enjuice.com
  Alennuskoodi: FINN89 (-5%)
  Nikotiinipitoisuus: 18mg
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti

  ENjuice on kohtuullisen uusi yrittäjä mutta e-nesteissä makuvalikoimaa riittää siitä huolimatta. En rupea makuvaihtoehtoja laskemaan koska niitä näyttää koko ajan tulevan lisää mutta niitä on paljon. Kauppa tarjoaa e-nesteistä kahta eri versiota. Premium-sarja on kokonaan eurooppalaisista aineksista sekoitettu e-neste ja ValueVape-sarjan pohjana on käytetty halvempaa Kiinalaista vaihtoehtoa. Molemmissa vahvuudet ovat 11mg, 18mg, 24mg ja 32mg. ValueVape on PG/VG-sekoitus mutta Premium nesteen voi valita joko PG, VG tai PG/VG pohjaisena. Pullokokoja on kaksi, 10ml ja 30ml. Pullokoosta huolimatta ENjuicen Premium-neste on melko hintavaa. 10ml pullossa millilitrahinta on 0.85€ ja 30ml pullossa 0.75€. Hintaa selittää tietenkin se että nesteen raaka-aineet on hankittu kaikki euroopasta ja sekoitettu kaupan omalla tehtaalla. ValueVape-sarjan nesteet maksavat 0.57€/0.49€ per millilitra. Nikotiinittomat e-nesteet kaupassa on myös hinnoiteltu erikseen, näillä hinta tippuu 0.33€/0.30€:n per millilitra. Ensimmäisenä testissä on Premium-sarjan Irish Coffee maku joka imitoi siis kuuluisaa drinkkiä.

  Neste on väriltään tummahkoa oranssinruskeaa ja näyttää puhtaalta. Neste on melko ohutta kuten PG-nesteet yleensäkin. Pullosta lähtevä tuoksu on todella hyvä, neste tuoksuu mielestäni toffeen ja kermaliköörin sekoitukselta. Makua myyjä kuvailee näin:

  Warm, smooth Irish whisky with a hint of chocolate, coffee and cream. A mellow vape, perfect for a cold evening.

  Myös maku on aika lähellä kermalikööriä (Baileys tms.) mutta oikean Irish Coffeen pohjana käytettävää kahvia en pysty maistamaan kuin miedosti jälkimakuna. Viskiä taas en pysty maistamaan missään vaiheessa. Parilla ensimmäisellä imaisulla pidän maustakin mutta jonkin ajan kuluttua kerma tuntuu peittävän kaikki muut maut. Taustalta kyllä erottaa jotain mutta se on niin mietoa etten edes pysty tarkalleen sanomaan mitä se on. En ole aiemminkaan kokeilemistani kerman makua sisältävistä e-nesteistä pitänyt ja tässäkin kerman maku käy nopeasti epämiellyttäväksi varsinkin 6 Voltin laitteella. Perinteisellä 3.7 Voltin e-savukkeella maku toimii pitempään eikä kerman maku ole niin pistävä kuin korkeammalla jännitteellä. Höyry maistuu siis tiivistettynä lämpimältä kermalikööriltä lämpimän kermavaahdon kera. Ei nyt ihan Irish Coffeeta mutta hyvä yritys kuitenkin.

  Kurkkutuntuma on aavistuksen heikompi mitä olisin 18mg nesteeltä odottanut, höyryä taas syntyy normaalia PG e-nestettä enemmän.

  Arvosana: 7 / 10   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Irish Coffee (18mg / ENjuice Premium Range)

  Itselläni on tasta ValueVape versio joka lähetettiin 24mg vahvuuksisena vaikka tilasin sen 18mg vahvuudella. Testaamistani tuotteista tällä hetkellä kärkipäässä. Varsinkin m-4* sarjan laitteilla maku ja kurkkutuntuma on sopiva. 510-atomisoijalla ehkä hieman liian karhea kurkulle.

  Maku on sopivan miellyttävä hieman kahviin viittaava eikä kummempaa valittamista.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •