Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 29

Aihe: Lasten suhtautuminen höyryttelyyn

 1. #1
  Höyrypää Taajuus's Avatar

  Liittynyt
  05/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  644

  Lasten suhtautuminen höyryttelyyn

  Varmaan foorumilta löytyy jälkikasvulla siunaantuneita, joten kertokaas miten olette selitelleet höyryttelyä muksuille?

  Juuri kun oli jotenkin päässyt kyselyiässä yli tupakkavalistuksen (aikuisten juttu, hyi hyi pahaa, ei pitäisi polttaa ja isi ei halua että sinä poltat koskaan), niin nyt on astetta kiperämpiä kiinnostuneita kysymyksiä seliteltävänä.

  6vee tyttärelle ei enää se "aikuisten juttu" riitä selonteoksi. Ja toki tämmöinen toiminta uutena ja ihmeellisenä kiinnostaa. En ihan lapsen nenän edessä höyryä, mutta ei ihan salassakaan pysty.

  Olen koittanut selvittää että tämä ei ole niin vaarallista kuin tupakka, mutta ei lasten juttu tämäkään. Ja höyrystelyn avulla isin ei tarvitse polttaa tupakkaa, joka on paljon vaarallisempaa. Ymmärrettävästi ihan "vaarattomaksi" en lasten mieliin voi vapottelua iskostaa, koska milläs sitten sen "ei lapsille" argumentin enää pidät.

  Kertokaapa siis vinkit ja omat ratkaisunne asiaan lasten kanssa? Valehdella en kakaroille halua, joten parhaiten menee läpi yksinkertaistettu totuus
  Spoileri!

   
   
 2. #2
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,071
  Vanhemmalle likalle (4v), riitti selitykseksi että tupakka tappaa ja sähkötupakka ei. Likan vaari kuoli keuhkoahtaumaan, joten hyvässä muistissa on tupakan vaarallisuus.
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 3. #3
  Höyrypää phage4i's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Helsinki,FI
  Viestit
  747
  Taloudessa 1v. ikäistä vauvaa ei paljoa sähkikset nappaa,mutta 5v. naperoa tulee "väisteltyä" asian tiimoilta aika paljonkin. Tietää kyllä hyvin et tupangi todella pahasta, enkä jaksa alkaa tuon ikäselle yhtään edes yrittää selitellä höyrytystä. Vessassa höyryää kotona,ja noin muuten koko homma pidetään ainakin toistaseks piilossa hänen huomioltaan.. Silloin tällöin käry käyny,ja tuttu huudahdus.. "JAA,SÄHKÖTUPAKKAA TAAS!?" Mut eipä siitä ole sen enempi kysymyksiä siunaantunut.
  Natureg0ing is a must..pd!

   
   
 4. #4
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Kait se on hiukan sama lähestymistapa kuin alkoholin ja lääkkeiden jne kanssa. Ei yritä piilotella muttei myöskään mainosta positiivisessa mielessä. Ja jos jotain kysellään niin tupakan korvike selvennyksiä, vaarattomampi vaihtoehto ja parempi ois urheilla ja syödä terveellisesti mutta näillä eväillä isi nyt elää.

   
   
 5. #5
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Täällä on 6-vuotias tyttö hyvinkin kiinnostunut aiheesta. Lähinnä kai sen takia kun "isi ei enää haise". Jaksaa aina kysellä että minkä makuista mulla nyt on.

  Tosin alusta asti olen opettanut, ettei mun laitteisiin (EIKÄ VARSINKAAN NESTEISIIN) kosketa ja sen on kyllä oppinutkin. Höyryttelen missä höyryttelen, en tietenkään kovin lähellä, mutta eipä tuosta mitään sanomista ole tullut. Paitsi jos höyrypilvet menee telkkarin eteen kun siellä lastenohjelmat pyörii

  Komppaan tuota Tepan viestiä, sano vain yksinkertaisesti että "turvallisempaa kuin tupakka mutta parempi ilman".

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari Hruogan's Avatar

  Liittynyt
  03/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  397
  Ktdd:llä sama tilanne lähes kun mulla. ~4v kakrua kovasti kiinnostaa miltä maistuu millonkin ja osaa kyllä olla koskematta minun vempeleisiin. Kovasti on aina uusien coilien pyörityksessä mukana kyselemässä mitä tapahtuu missäkin vaiheessa ja miks siinä on toi ja toi

   
   
 7. #7
  Höyrykone terokum's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  3,506
  Haha. "Isi sulle tuli TAAS paketti, äiti ei oikein tykänny"

  Nesteet: CumVapes:Mom's sweet boobs
  CumVapes: Stroker´s delight
  CumVapes:Cameltoe
  CumVapes: Creme Brulee

   
   
 8. #8
  Höyrypää Taajuus's Avatar

  Liittynyt
  05/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  644
  Lainaus Alkuperäinen postaaja ktdd Näytä viesti
  Tosin alusta asti olen opettanut, ettei mun laitteisiin (EIKÄ VARSINKAAN NESTEISIIN) kosketa ja sen on kyllä oppinutkin.
  Joo tämä on mennyt suht hyvin jakeluun. Nestepullot on piilossa eikä niitä ole huomattukaan (vielä), onneksi noita ei kovin houkuttelevan näköisiin puteleihin pakata. Näyttävät enemmän juurikin lääkeputeleilta ja niistä lapset osaa pysyä erossa.
  Kerran käsi hamuili saunan tuvassa kohti vapotinta ja ärähdin sen verran tuimasti että tuskin toista kertaa.

  Isompi ongelma tällä hetkellä että tytär tykkää mentolin tuoksusta ja koittaa välillä tulla imppaamaan uloshengitettyä höyrypilveä. Eihän tuo nyt maata kaada, mutta en tykkääkään. On taas vaikea koittaa kieltää ja samalla selitellä ettei tämä ole niin vaarallista kuin tupakansavu...
  Spoileri!

   
   
 9. #9
  Höyrypää Embalmer's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Jalasjärvi
  Viestit
  597
  Itelle ei ole muksuja siunaantunut mutta kaveripiirissä niitä luonnollisesti on. Kerran vahingossa kaverin autossa tempaisin höyryt, muistamatta että pojat 4 ja 6 v ovat takapankillä. Pojat vaan meinasivat että "Toi haisee paljo paremmalata ku iskän tupakat" Selitin sitten että tämä ei ole savua vaan höyryä mutta ei sovellu silti lapsille ja pahoittelin kun vahingossa vanhasta tottumuksessa autossa höyryttelin...
  Ulkona en ole edes yrittänyt peitellä höyryttelyä kun ei kerran vanhemmatkaan peittele tupakointiaan.

   
   
 10. #10
  Höyrypää Jan178's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Rovaniemi
  Viestit
  410
  Poika melkein 4v oli ripittäny äitiään että miksei se hommaa sähkötupakkaa, ei haise niin pahalta... Just oli viikonlopun minun luona (e poika siis ) ja (ihme kyllä) uskoi kun selitin että nesteistä tulee oksutauti eikä laitteisiinkaan käy koskeminen. Piilossa säilytin sen aikaa toki, mutta eipä ne käyttöpullot sitten sen enempää kiinnostaneet. Kyllä ne uskoo kun asian selittää, tuntuu että se pelkkä "eiei" vaan lisää kiinnostusta. Setupinteko oli mielenkiintoista puuhaa, varsinkin kun sai ihan ite mitata ohmit...
  Sisällä en höyryä lasten nähden, en tuvassa enkä autossa.

  Siskopuolensa kaverit, 7-12v jostain syystä tunnistaa sähkiksen, oli sitten minkälainen kokoonpano tahansa.

   
   
 11. #11
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Suomessa
  Viestit
  32
  Lainaus Alkuperäinen postaaja terokum Näytä viesti
  Haha. "Isi sulle tuli TAAS paketti, äiti ei oikein tykänny"
  Häh? Ootko ollut meillä postipäivänä
  Meillä aivan sama homma!

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari Hruogan's Avatar

  Liittynyt
  03/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  397
  On se vaan jännää nuille kakruille katella kun iskä/äiskä väkertää uutta setuppia varsinkin jos ite pääsevät ees vähän auttamaan. Ite en noita käyttövehkeitä sen kummemmin piilottele muksulta mutta eipä "se on myrkkyllistä ja muuttaa noin pienen lapsen vihreeks" puheen jälkeen tahdo tai uskalla ees koskea ilman erillistä lupaa. Kuten joku tovi sitten onnistui tiputtamaan pöydällä olevan höyrykojeen leikkiessään ja tuli keittiöön vaan ilmottamaan että tuo tippus ja jatko matkaansa... olis kyllä voinu nostaa sen ettei ite ois tarvinnu kesken kokkauksen lähteä juoksentelemaan pitkin kämppää.

   
   
 13. #13
  Höyrypää

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Gihttel
  Viestit
  870
  Ite kans säilytän puuhapussia varastossa lasten ulottumattomissa, ja sisällä tarpeelliset vehkeet ja nesteet lukkojen takana.
  En höyryttele sisällä ollenkaan, autossa joskus ikkuna auki kun muksu ei ole kyytissä. Vähä hillittee liiallista höyryämistä hyvällä tavalla.
  Kyllähän tytöllä kovasti kiinnostaa jos joskus sattuu näkemään kun yritän piilohöyryt ottaa. Äitinsä kyllä röökaa, tuskin/toivottavasti ei näkösällä, mutta onhan se tieten jännää kattoa, muistan kyllä että minusta oli kun siskot puhalsi renkaita.

   
   
 14. #14
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  1,681
  Itel nesteet lukollisessa kaapissa aivan kun vehkeet ku kotona olen, poikani 3v varsin kiinnostunu lähinnä höyrypilvistä mitä tulee mut kun opettanu alusta et nää on isin juttuja ni se innostus loppunu siihen. Pystyy siis ns varovasti jättää pöydälle höyryttimen ja tietää et poika ei koske niihin ellen sit erikseen pyydä et toisitko. Eukko vaan meinaa aina valittaa ku tulee uutta tilattua et taasko piti, poika innoissaan kantamassa ja avaamassa kaverina. Koton tulee höyryttyy suht avoimesti poijan nähde mut ei samas tilassa sen kanssa, lähinnä oman mielenrauhan takia

   
   
 15. #15
  Höyrypää Taajuus's Avatar

  Liittynyt
  05/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  644
  Tylsän näköiset mekaaniset modit herättävät muksuissa näköjään paljon vähemmän mielenkiintoa kuin napeilla ja näytöillä varustetut vv-modit, tai ledivalo winderit. Lisäksi pohjanapillisten kierrelukkoja eivät ymmärrä aukoa, sen sijaan nappuloita rämppäämällä voi vahingossa auetakin.

  Tuommoinen Efestin suojalatauspussi on muuten erinomainen lapsiturva höyryvehkeille ja nesteille, hoksasin mökkireissulla. Näppärästi mahtui reissun tarvikkeet pussiin ja se on niin tylsän näköinen ettei kakaroita kiinnosta. Iso tarrasuljin pitää sen verran rohinaa jos sitä alkaa joku näpertää että jäävät rysän päältä heti kiinni.

  Vinkiksi vaan

   
   
 16. #16
  Höyrykone _S_'s Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Satakunta
  Viestit
  10,375
  Täällä isi ei ole yli vuoteen "sauhunnut" isi höyryy vaan nykyään

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari rämeairo's Avatar

  Liittynyt
  05/2014
  Sijainti
  Hausjärvi
  Viestit
  142
  Melko voimakasta valistusta koulussa pitävät junioreille tupakoinnista. Kundi välillä selvästi masentui hiukan kun painuin tupakalle (olin tuossa 7v polttamatta). Juteltiin monet kerrat tupakoinnista ja sen haitoista ja lupasin monet kerrat lopettaa. Kundi oikeasti luuli että kuolla kupsahdan ihan just näillä näppäimillä. Nyt toista kuukautta höyrytelly ja kundilla ei enään moisia pelkotiloja ilmennyt. Ottanut itse selvää jo ennen kun aloin höyrytteleen, että mitä sähkötupakointi on. Eipä se edes valita jos hiukan tulee höyryteltyä autossakin ajellessa. Nesteet on kohtuu hyvin pidetty pienemmän kundin näköpiiristä poissa. Ja vanhempi nyt tietääkin ettei noi mitään karkkia ole.

   
   
 18. #18
  Höyryttelijä husse's Avatar

  Liittynyt
  08/2014
  Sijainti
  pori
  Viestit
  33
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Kenkku Näytä viesti
  Häh? Ootko ollut meillä postipäivänä
  Meillä aivan sama homma!
  täälä kuulostaa samalta tarvis varmaan hommata joku postilokero mihin noita kirjeitä vois tilata
  mukuloille (5v ja 6v) on kans menty "paha tapa tämäkin mut terveellisempi ku tupakka" tyylillä. eipä ne kummemmin kysele paitsi nuorempi muistaa aina mainita et iskällä on taas uus sähkötupakka..
  monena iltana on kyl maininnu et kiva ku ette enää haise
  -taas ku näki vähä vaivaa ni pääsi vähemmällä-

   
   
 19. #19
  Höyrykonkari Bob's Avatar

  Liittynyt
  09/2014
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  304
  Kovasti on tullut mietittyä tätä kun on taloudessa alle vuoden ikäinen tyttö. Eihän tuo vielä tajua tuon taivaallista mitä isä touhuaa, mutta myöhemmin kyllä. En tiedä mikä olisi paras tapa lähestyä, pitää salassa vai avoimesti höyrytellä. Mitä mieltä olette sisällä tupruttelusta jos samassa huoneessa on vaikka lapsia/lapsi?

   
   
 20. #20
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,517
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Bob Näytä viesti
  Kovasti on tullut mietittyä tätä kun on taloudessa alle vuoden ikäinen tyttö. Eihän tuo vielä tajua tuon taivaallista mitä isä touhuaa, mutta myöhemmin kyllä. En tiedä mikä olisi paras tapa lähestyä, pitää salassa vai avoimesti höyrytellä. Mitä mieltä olette sisällä tupruttelusta jos samassa huoneessa on vaikka lapsia/lapsi?
  En kyllä näe mitään järkeä salailulle, lapset vaan kiinnostuu enemmän. Itse vetelen ihan avoimesti ja neljä vuotiasta mukulaa kiinnostaa aihe useimmiten kuin kilo paskaa. Välillä se saattaa haistella hajuja, mutta siinä kaikki. Tilanne olisi varmaan erilainen jos yrittäisin piilotella asiaa.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •